Αναφορά της Δημοτικής Παράταξης ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω σχετικά με τη νομιμότητα διαδικασίας που αφορά στην εξαγορά ακινήτου από το Δήμο της Κω

39
1576

Θέμα: «Αναφορά της Δημοτικής Παράταξης ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω σχετικά με τη νομιμότητα διαδικασίας που αφορά στην εξαγορά ακινήτου από το Δήμο της Κω»

Με αίσθημα ευθύνης και εκ του θεσμικού μας ρόλου, σας αποστέλλουμε:

Την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (14/6/2017) με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα του κου Μυλωνά Νικολάου, δημοτικού συμβούλου της δημοτικής αρχής Δήμου Κω και πρώην Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κω, με αρ. πρωτ. 17249/7-6-2017 και κατακυρώθηκε η δημοπρασία.

Σε συνέχεια της ανωτέρω απόφασης σας επισυνάπτουμε και τα κάτωθι:

  • την 552/13-12-16 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κω.

  • την από 16/3/2017 απόφαση της οικονομικής επιτροπής.

  • το πρακτικό της επιτροπής εκτίμησης.

  • τα δελτία τύπου – παρέμβαση της παράταξής μας 

  • την δημόσια δήλωση της ιδιοκτήτριας κας Χατζηεμανουήλ Ειρήνης.

  • την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Κω περί κατακύρωσης (8/8/2017)

Αιτούμαστε να εξεταστεί η νομιμότητα της διαδικασίας που αφορά στην εξαγορά ακινήτου σύμφωνα με την 552/13-12-2016 και σύμφωνα με τα ζητήματα που με σαφήνεια εγείρονται από το αίτημα του κου Μυλωνά Νικολάου, δημοτικού συμβούλου και πολιτικού μηχανικού.

Με δεδομένα ότι:

  • Ο κος Λοΐζος Σταμάτης είναι δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής Κω

  • Ο κος Λοΐζος Σταμάτης έλαβε μέρος κατά την ψήφιση του θέματος. (όπως προκύπτει από την 552-13/12/2016 γεγονός που συνιστά, εκ προοιμίου, ασυμβίβαστο για τον ίδιο και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου παράνομη) 

  • Ο κος Λοΐζος Σταμάτης είναι σύζυγος της κας Χατζηεμανουήλ Ειρήνης και η έτερη ιδιοκτήτρια είναι αδελφή της συζύγου του.

  • Ο κος Λοΐζος Σταμάτης, καίτοι, έχει ασυμβίβαστο παρέστη στη δημοπρασία και υπογράφει ως εγγυητής!

  • σύμφωνα με τη δημόσια δήλωση της ιδιοκτήτριας και συζύγου του κου δημοτικού συμβούλου κου Λοΐζου Σταμάτη «αιτήθηκε «… νομική γνωμάτευση.

  • η απορριπτική απόφαση της οικονομικής επιτροπής (16/3/2016) στηρίχτηκε σε εισήγηση του γραφείου προμηθειών και όχι σε γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας του δήμου ως είθισται στις περιπτώσεις που υποβάλλονται ενστάσεις.

  • το ύψος του ποσού στο οποίο κατακυρώθηκε η εξαγορά σύμφωνα με την αναφορά του κου Μυλωνά Νικολάου ζημιώνει το δήμο Κω και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

Εν αναμονή των ενεργειών σας,

Με τιμή,

για τη Δημοτική Παράταξη

Όραμα Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

Ιωάννα Ρούφα

Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας

του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:

  1. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω

  2. Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων

  3. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών

  4. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

  5. Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

  6. Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

  7. Ελεγκτικό Συνέδριο Ν. Δωδεκανήσου

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάλιο αργά παρά ποτέ…
    Μετα τα κλιματιστικά τις μπογιές το βάψιμο του λιμανιού τα επιπλα ήρθαν και οι αγοραπωλησίες….και κοιτα σύμπτωση αγορά απο δημοτικο σύμβουλο.

    • ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΚΩΟΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΩΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΤΑ Δ-Ι-Α-Λ-Υ-Σ-Α-Ν-Ε ΟΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

      • Το παρκινγκ στην Ζιά που νοίκιασαν τα σΟυΡΑΜΑ σε κολλητό στοιχίζει στους δημότες 1.500Χ12=18.000 ευρώ...

        Γιατί δεν κάνεις Τζιοβάνα καταγγελία και για αυτήν την καραμπινάτη κομπίνα που μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει κοντά στα 100.000 ευρώ;;; Θα αγοράζατε ένα παρκινγκ κάθε χρόνο στα χωριά….. 18.000 για τρις μήνες μόνο το καλοκαίρι, φτηνό είναι.

    • Μπράβο βρε Τζιοβάνα αλλά, ξέχασες να κοινοποιήσεις την καταγγελία σου στον Δεσπότη, τον Αρχιεπίσκοπο και στον Ιμάμη...

      Κάποιοι στην ζωή γεννιούνται και παράγουν έργο, κάποιοι άλλοι που θα ήθελαν να γίνουν ΔΡΑΓΑΤΗΣ, ΧΩΡΟΦΎΛΑΚΑΣ ή ΔΕΣΜΟΦΎΛΑΚΑΣ ζούνε και πολιτεύοντε για να κάνουν καθημερινές καταγγελίες, ΡΟΥΦιΑνιές και να θορυβούν σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ…

  2. ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ?????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ????????????

    • Οταν πηγαινεις μεσω εισαγγελέα για να παρεις τα έγγραφα που ζητάς περναςι ο καιρός.Η Ιωαννα εχει υπομονη ομως μπραβο.

    • για να αρχισω να σε βριζω.Βρωμιαρη,σκουληκιασμενε,γλυφτη,ρουφε,ξεκινα να γρασεις.

  3. Αν ειναι παρανομο να ακυρωθει αν οχι αλλη μια ιστορια για αγριους.Ιωαννα σε βαλανε μπροστα μετα απο τοσες καταγγελειες ολα αυτα τα χρονια κατεληξες σε ατο.Στις εκλογες να δουμε με ποιον θα αντικαταστησουν…δεν πιστευω να εχεις φαει το παραμυθι οτι θα εισαι επικεφαλης.

  4. Απορια.Δικαιουτε καποιος που εχει υπογραψει και παραωρηθει δημοτικη περιουσια σε κολητους να κανει τετοιες καταγγελειες και καλα?Δηλαδη το αγορασε ακριβα ο δημος?Δεν καταλαβα.

  5. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ (ΤΣΙΡΑΚΙΑ) ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Η ΑΠΚΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

    • τι μας λες ρε φίλε. 3 αυτοκίνητα όλα κι όλα έχει μέσα μόνιμα παρκαρισμενα και μιλάς κιόλας. Σα δε ντρέπεσαι. Εδώ δεν έχουμε νερό να πιούμε κι ακούμε τις πα@ριές σου απο πάνω

  6. ΙΩΑΝΝΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ (ΑΛΛΑΓΗ )ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΦΙΛΕΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ

  7. ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΙΔΑΞΑΣ, ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ……..

  8. ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ? ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?

  9. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  10. ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

  11. ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης ακινητα τρενακια κλιματιστικα

    οικοπεδα.τωρα ηρθε η ωρα να παει και ο κυριτσης στο χρονοντουλαπο της ιστοριας μαζι με τον καισερλη.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.

  12. ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΜΕΛ 50 ΧΙΛ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑΝ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ [ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ]

  13. Ρε γραμματικέ μεγάλε πολιτικέ επιστήμονα σε ποιον πουλάς σανό ;με τον Καματερό χέρι χέρι γράφετε ένα σωρό παπαριες κάθε Σάββατο . Ο Καϊσερλή σας άφησε υγειής παράταξη και την καταντήσατε παράγκα για καρπούζια …….. κάνε αίτηση στο δήμο για την καθαριότητα . Εκεί καλά τα πας

  14. στον πατουλη!!!ο απερχομενος ξοδευει τα λεφτα των δημοτων!!!

  15. ο «εθελοντής»είναι αυτός που λαμβάνει 1000 ευρώ (επί 12 μήνες επί 5 χρόνια μας κάνουν 60.000) μισθό ως πρόεδρος (που δεν συνεδριάζει ποτέ), αποζημιώνεται για την συμμετοχή του στο δ/σ της άλλης και…. επί τη ευκαιρία της δημοτικής του θητείας θεώρησε καλό να πουλήσει και το κτήμα της συζύγου στο δήμο της Κω προς 60.000 ευρώ!

    Αυτό είναι πολιτικό ποινικό μητρώο! Μιλάτε ακόμα;

  16. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ ΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ.
    ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΊΝΑΙ ΗΘΙΚΟ;

  17. 60.000 αγορά θα έχει περάσει ήδη και από επίτροπο και από την αποκεντρωμένη για έλεγχο νομιμότητας. Δεν νομίζω να βγει τίποτα.

  18. Ιωάννα το πάρκινγκ που νοίκιασε ο Δήμος επί θητείας σου ως αντιδήμαρχος 1500 ευρώ το μήνα στο χωριό σου
    ΓΙΑ 4 χρονιά =72000 ευρώ
    Γιατί δεν το έστειλες για ελέγχω ;
    γατακια

    • ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕ. ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

  19. ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ γιατι επρεπε να το πάρουμε ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ πουλήσαμε–αλλάξαμε ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ\\\\ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ—–ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΤΩ?? ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    • Σταματηστε τις βλακιες κ ρωτηστε ενα αντιμαχειτη ν σας πει ποσο πολυ χρειαζετε το παρκινγκ

      Και γιατι να πεταξουν την περιφραξη κατω γ να αραζουν δυο αμαξια μπροστα στο δρομο κ να μην βρισκουν παλι οι υπολοιποι παρκινγκ τωρα εισαι αναγκασμενος να μπεις μεσα κ να αραξεις ομορφα

  20. καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    οσο για τα Προσωπικά δεδομένα;;;;;;;;;;;
    γατάκια!!!!!!!
    Κατά συρροή συκοφάντες!
    γελά καλύτερα οποιος γελάει τελευταία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ