ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σοβαρό ατύχημα στον «βομβαρδισμένο» δρόμο Τιγκάκι-Μαρμάρι | Στο Νοσοκομείο 28χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος

29
6849
Συνεργάτης aegeanews.

Δυστυχώς, δεν άργησε να γίνει το ατύχημα στον «βομβαρδισμένο» δρόμο Τιγκάκι-Μαρμάρι.

Πριν από λίγο διερχόμενο δίκυκλο που οδηγούσε 28χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος πέφτοντας στους «κρατήρες» του δρόμου, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην άσφαλτο με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο του ατυχήματος (για το οποίο ειδοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί) έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για το παιδί.

29 ΣΧΟΛΙΑ

        • Παλι;Την ειχε μετρηκε ζυγιστηκε και ο κοσμος την εστηλε εκει που ειναι.Ασε που και οι δικοι της την εγκατελιψαν.Βασικα την εχουν να πεταει λασπη μεχρι τις εκλογες και κετα θα παει σπιτι της αφου αλλος θα κατεβει.

        • Μένω εκεί κοντά .το λεμε χρόνια τώρα ότι θα χαθούν ζωές . ποιο κάτω έκαναν πεζοδρομο και ο δρόμος είναι χρόνια τώρα σε επιση ς χαλια κατάσταση.δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο . κάντε οι γονείς παιδιά μυνηση είναι όλες οι δημοτικές αρχές σκουπίδια εδώ και χρόνια . πρέπει να φύγουν όλες αυτές οι φάτσες που κρατάνε τις καρέκλες χρόνια τώρα .να μπουν νέοι άνθρωποι.δυστυχως είμαστε η μικρογραφία της κατάντιας της συνολικης Ελλάδας.

      • Σε άλλο πλανήτη θα βρίσκεσαι μάλλον πότε ήταν η ρουφα στην εξουσία????? Ξανά Ήταν δήμαρχος???

  1. ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΤΠΕΥΘΥΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ…..

  2. Ποιοι είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση του δρόμου; Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας και να αναζητηθούν ευθύνες, δεν μιλάμε για μια λακουβίτσα, ο δρόμος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και θα συμβούν και άλλα ατυχήματα.

  3. ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ? Ο ΔΗΜΟΣ? ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ? Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ? η ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ. Ε ΛΟΙΠΟΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ… ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΓΑΠ, Ο ΤΡΑΜΠ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

  4. Ποιος να σκεφτεί τον φουκαρά μεροκαματιάρη..οι εσταυλισμένοι επαναστάτες της αμμουδιάς;

    Οι βολεμένοι του οχτάωρου με τις Εθνικές Αργίες του Σαββατοκύριακου;Οι θαμώνες του beach Bar,του Fredo που νοιάζονται μόνο για τους πεζόδρομους,μπορούν να σε ακρωτηριάσουν άμα πατήσεις στον ποδηλατόδρομο,αν κάνεις μια στάση στο νοητό περίβολο της επικράτειά τους…αν εμποδίσεις την άπλα τους.Οι τσιφλικάδες αργόσχολοι θα νοιαστούν;Δώσε στον κόσμο Ιπποκράτεια,εκδηλώσεις απογευματινές στα γιασεμιά,περαντζάδα χωρίς σταντ,ξάπλα στην αιώρα,ξάπλα στην ξαπλώστρα κοντινές και μακρινές εξορμήσεις,αραλίκι στο μπαλκόνι,απαγόρευση κυκλοφορίας,μην διαταταραχθεί η αγωγή του Ψυχολόγου,πέρα βρέχει,τι με νοιάζει εμένα που δουλεύει για 5 μήνες σαν το ρολόι!!!

  5. Βρε καντε τους μια μηνυση να δειτε πως θα τρεχουν σαν τα παπακια στο λουνα παρκ!! Οι αρχοντες του νησιου ντεμεκ!! Βρε δ…. που θελετε..

  6. η κυρια ρουφα τοσο καιρο δεν εχει αναφερει τιποτα για την καταντια του δρομου αλλα για ολα τα υπολοιπα γραφει και ξαναγραφει κειμενα αντι να κανει οτι μπορει για να γινη καλυτερο το νησι απλα φωναζει για την δημοτικη αρχη. εισαστε ολοι για τα μπαζα κανεις δεν νοιαζεται για τον κωω, μονο για την καρεκλα ολοι φωναζετε. αν ηταν καποιος δικος της η της δημοτικης αρχης θα φτιαχνωταν αμεσα ο δρομος αλλα δεν τους νοιαζει για τον απλο κωω πολιτη

  7. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

  8. Αν ήμασταν εξωτερικό ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.. αποζημίωση 30000 ευρώ και ιατρική περίθαλψη και μήνυση.. αλλά στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχουν νόμοι όταν δεν μας συμφέρουν…300 χρόνια πίσω είμαστε..μετά αναρωτιέστε γιατί οι νέοι φεύγουν για εξωτερικό..

  9. και βέβαια δεν φτάσαμε στην ανάλυση,αν αποτελεί κίνδυνο ή όχι…
    Βέβαια έχει τους έχοντες τεχνητή νοημοσύνη,που δυστυχώς επηρεάζουν αποφάσεις υπευθύνων ,ειδικά αυτοί που νοιάζονται για την…ευταξία του κέντρου αδιαφορώντας για τα θανατηφόρα!!!! Άβυσσος…

  10. Οδηγός λεωφορείου.ουγκαντα (Μαρμάρι). )είμαστε…. δρόμος για φτύσιμο……ούτε η γάτα δεν παίρναει από εκεί.

  11. Μένω εκεί κοντά .το λεμε χρόνια τώρα ότι θα χαθούν ζωές . ποιο κάτω έκαναν πεζοδρομο και ο δρόμος είναι χρόνια τώρα σε επιση ς χαλια κατάσταση.δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο . κάντε οι γονείς παιδιά μυνηση είναι όλες οι δημοτικές αρχές σκουπίδια εδώ και χρόνια . πρέπει να φύγουν όλες αυτές οι φάτσες που κρατάνε τις καρέκλες χρόνια τώρα .να μπουν νέοι άνθρωποι.δυστυχως είμαστε η μικρογραφία της κατάντιας της συνολικης Ελλάδας.

  12. ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

  13. Για μυνηση θα παω στον Δημαρχο για τον συγκεκριμένο δρομο!! Πριν ληγες ημέρες με το αμαξι μου μπηκα στο χωραφι εξαιτίας αυτου του σιχαμερου δρομου !!!#@$%#@ Ειναι θαυμα που ζω, αν δεν φτιαχθει θα σας καταγγειλω αμεσα Κυρυτση!!!
    Υ.Γ Περαστικα στο παιδι

    • ΕΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

  14. Έχω γράψει πολλές φορές για τον συγκεκριμένο δρόμο δυστυχώς δεν ακούει κανεις ….στου κουφου την πόρτα όσο θέλεις βροντα …..
    Περαστικά στο παληκαρι!!!!!

  15. Εγώ θα το έλεγα εφιάλτη δρόμο. Αν πεις «δρόμο» αυτό το χωράφι.
    Προ ημερών, αργά το βράδυ, βγήκα από τα Καράβια προς Τιγκάκι, για πρώτη μου φορά στα είκοσι χρόνια που ζω στο νησί μας. Οδηγώ από το 1971, αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Το «βομβαρδισμένο» δεν λέει τίποτε.
    Από πείσμα ξαναπέρασα μέρα την επομένη για να δω πιο καλά αυτά που δεν έβλεπα το βράδυ χθες.
    Μιλάμε για ένα πολύ κεντρικό δρόμο διότι συντομεύει την παραλία του Τιγκακίου με το Μαρμάρι τουλάχιστον αρκετά χιλιόμετρα και με πολλά Ξενοδοχεία.
    Ξεφτίλα και ντροπή για το νησί μας………………..

  16. μα καλά εισαγγελέας δεν υπάρχει να επέμβει ? φωνάζαμε τόσο καιρό ότι θα γίνει το κακό και οι καρεκλοκένταυροι σφύριζαν αδιάφορα. Κανάλια και εισαγγελέας τώρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ