Σοβαρό περιστατικό συμπλοκής μεταξύ νεαρών στην παιδική χαρά στο Πυλί

79
6934

Φίλε Γιαννη,

θέλω να σου αναφερω ένα σοβαρό περιστατικό συμπλοκής που συνεβει σημερα το βραδυ στην παιδική χαρά στο Πυλι μεταξύ παιδιών απο το χωριο μας και ατόμων απο τα Χοτ σποτ (δεν αναφερω εθνικότητα επειδή είναι αγνωστη με τόσους που εχει εκει μέσα).

Τα παιδιά ενώ ηταν μια μεγάλη παρέα εκει ξαφνικά ένα κορίτσι δέχτηκε την έντονη πιεση και ενόχληση απο 3 αλλοδαπούς. Τα υπολοιπα παιδιά αντεδρασαν και τους ειπαν να απομακρυνθούν αλλα εκείνοι αντι να φύγουν αρχισαν να χτυπούν ενα απο τα παιδιά.

Σαν αντιποινα τα παιδιά επιτέθηκαν σε εναν απο αυτους με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν αρκετά.

Στην συνέχεια 30-40 ατομα απο το χοτ σποτ να εχουν μπει στο χωριο και να κυνηγούν τα παιδιά με απειλητικές διαθέσεις…μεχρι το σημείο που έφτασαν τα περιπολικα και αμεσως εξαφανίστηκαν.

Ως ποτε θα φοβούνται τα παιδια μας να κυκλοφορουν για να μην δεχονται τετοιου ειδους επιθεσεις??? Ποσο θεωρουν καποιοι οτι μπορουν οι 17 χρονοι να συγκρατήσουν τα νεύρα τους για το αδικο που τους πνιγει…..να μην έχουν δικαιωμα να κυκλοφορουν στο ιδιο τους το χωριο??

Γιατι δεν υπαρχουν πεζες περιπολιες σε καποια σημεια που εχουν παρατηρηθεί σοβαρα προβλήματα, όπως στην παιδική χαρά ??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

79 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ίδια και στις παραλίες και στους δρόμους.φλερτάρουν με έντονο τρόπο γυναίκες,κοπέλες ακόμα και με συνοδεία…παίρνουν 400 τον μήνα και δουλεύουν και μαύρα,ενώ χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν και ξενυχτούν στα παγκάκια.Έχουν αποθρασυνθεί,αλλά όλοι ξέρουν ότι αυτό το κύκλωμα των φιλεύσπλαχνων που κατασπάραξαν ευρωπαϊκά κονδύλια ,έγινε πανίσχυρο.Έχετε ακούσει από επίσημα χείλη πόσοι είναι εκεί μέσα?Αποφεύγουν,επειδή είναι τσακωμένοι με την αλήθεια .ζουν μέσα στα ψέμματα.Προχθές πήγε ο Βουλευτής να ρωτήσει πως περνάνε οι Παράνομοι,αλλά για τους ντόπιους δεν ρώτησε ποια είναι τα παράπλευρα προβλήματα.Βρε πάτος

    • Οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ πρεσβεύουν την «συναδέλφωση των λαών», ΟΜΩΣ με Πακιστανούς, Αφγανούς γίνεται;

      Αυτοί θεωρούν την γυναίκα αντικείμενο ηδονής και όταν τις βλέπουν χωρίς τσεμπέρα γίνονται αφηνιασμένα ζώα. Φυσικά κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση στο Πυλί και για ότι προκύψει στο μέλλον είναι ο πανέξυπνος βολευτής ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ που έφτιαξε το στρατόπεδο μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ μέσα στο χωριό…. Είναι ο ίδιος που φωναχτά έλεγε για διαμονή μέχρι 72 ώρες το πολύ, αυτός που απειλούσε με παραίτηση για την αύξηση του ΦΠΑ… ΌΜΩΣ η μαύρη διαχείριση 1,5 δις στα Hot spot γεμίζει τις τσέπες των φιλέσπλαχνων της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ και του κρυφού αφεντικού της σίτισης ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ… Θα μας πει κάποιος από τα τοπικά ΣφΥΡΙΖΑκια ποιος ταΐζει και πόσα εισπράττει για τους ΛΑΘΡΟ στο Αμανιού;;;;;

      • ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ HOT SPOT πω, πω, πω ΠΑΡΑΔΑΚΙ;;; ΠΩ, ΠΩ, ΠΩ, ΠΩ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ; Πόσα θα οικονομήσουν, πόση όμως η ζημιά για την Κω;;;

        ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠρΑ-Μέρκελ… ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣφΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΩΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ξέρω και ΓΑΛΛΙΚΑ ΝΤΙΝΑ … Πού ξέρεις με το μεταπτυχιακό τις τρις ξένες γλώσσες που έχω ίσως με βολέψουν και εμένα όπως την… ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην ΎΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ με 2.500 Ευρώ + ΜΠΟΝΟΥΣ και το Γαλλόφωνο σύζυγο της προέδρου. ΝΑ ΦΆΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ….

      • Είστε κακοί, ΜΟΝΟ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ θα είναι η διαμονή τους όπως διαβεβαίωνε ο Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ και η ΝΤΙΝΑ πρόεδρος των ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ.

        Τώρα που άκουσαν ότι θα έχουν 400 ευρώ τον μήνα και δωρεάν σπίτι επιπλωμένο όλο και περισσότερα Πακιστανάκια και Αφγανάκια θα έρχονται όταν στην πατρίδα τους ο μισθός είναι 40 ευρώ.

      • Και όμως, ο Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος θα μπορούσε να είναι ένας πετυχημένος υπουργός Μεταναστών και ΛΑΘΡΟ...

        Έχει την εμπειρία από την ΤΑΣΙΑ στο άνοιγμα των θαλάσσιων συνόρων, το ξενοδοχείο Κάπτεν πρώτο στέκι μεταναστών, το Hot spot που από στρατόπεδο καταγραφής μέχρι 72 ώρες έγινε στρατόπεδο μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ και την πετυχημένη επέκταση του χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας στο Πυλί για να υποδεχτεί τις επιστροφές της ΜΕΡΚΕΛ…

      • Ο καυγάς για την ΜΑΣΑ. Οι εργολαβίες-κατασκευές στα Hot spot στην ΟΜΑΔΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ, η σίτιση στην ΟΜΑΔΑ συγΚΑΜΕΝΟΥ…

        Και οι σύντροφοι που βλέπουν το παραδάκι να κάνει φτερά τριγύρω τους θέλουν μερίδιο… Οι αριστεροί της αλληλεγγύης και της συμπόνιας του μεταναστευτικού ζητάνε αύξηση κλινών στα υφιστάμενα στρατόπεδα μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ για να φτιάξουν το κομπόδεμα της ηρωικής πρώτης φορά αριστερά και να ταΐσουν και τα δεξιά δεκανίκια των ΑΝΕΛ, συνέταιροι στην καρέκλα και στην μάσα τα λιμασμένα χρεοκοπημένα λαμόγια της φασιστοαριστερής Κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ …..

      • Όλο μαλακίες λες….ας δώσει ο Θεός να μην έρθουμε στη θέση τους…..η συμπεριφορά μας προς αυτούς ανεπίτρεπτη…..

        • γιατί αλληλεγγύη δώσαμε,αγάπη,φιλοξενία,εσύ θες να δώσουμε και κ@λο,ε,δεν γίνεται.Δώσε εσύ,είναι μισό δις,από 100 εκατομμύρια κάθε χώρα…αυτό δεν είναι φιλοξενία.

    • Φοβάσαι να πεις ξεκάθαρα ότι την σίτιση των ΛΑΘΡΟ έχουν αναλάβει φιλάκια του ΚΑΜΕΝΟΥ και του ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ;

      Ξέχασες ότι όταν προσπαθούσε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για την σίτιση τους ένας ντόπιος με διάφορες προφάσεις τον απέκλειαν; Το παραδάκι της Ευρώπης γεμίζει τις τσέπες των ιδεολογών της φασιστοαριστερής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτή είναι η ιδεολογία τους…

      • Εγώ θα διάλεγα ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΑ την ΜΚΟ Κως-Αλληλεγγύη αντί την αδιαφανή διαχείριση μελών των ΣφΥΡΙΖΑΝΕΛ.

        Το παραδάκι στα μέλη και τα κομματικά ταμεία. Ενδιαφέρονται μόνο για τους πρόσφυγες με σκοπό το παραδάκι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν τους καίγεται καρφάκι για τους άνεργους και άστεγους Έλληνες σαν και αυτόν 41 χρόνων άνεργο που βρέθηκε σήμερα νεκρός κάτω από την σκάλα του Νοσοκομείου της Πάτρας.

      • Για τις μπίζνες ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην σίτιση 2.500 λαθρομεταναστών που έχουν αναλάβει στελέχη των ΑΝΕΛ θα μας πεις πριν πάτε ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ;;;

        Ο ΣφΥΡΙΖΑ και ο ψεκασμένος συγ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ που οι περισσότερου από εσάς ψηφίσατε και οι φίλοι του των ΑΝΕΛ έχουν μοιράσει την ΣΙΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ και HOT SPOT. Τα έχουν αναλάβει δύο ΛΑΜΟΓΙΑ, ο κολλητός του ΚΑΜΕΝΟΥ με τοπικούς συνεργάτες όπως στην Κω και κομματικό στέλεχος του ΣφΥΡΙΖΑ φίλος του Φλαμπουριάρη. Στην Κω εισπράττουν 6,5-7,5 Ευρώ ανά άτομο και καθαρά τους μένουν 4-5 Ευρώ. Οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ ξένοι και ντόπιοι έχουν καθαρά κέρδη 10.000 ευρώ την ημέρα για 2.500 άτομα, 300.000 τον μήνα ΚΑΘΑΡΑ… Λ@μόγια που με τις στημένες αναθέσεις και στημένους διαγωνισμούς έχουν πλουτίσει από τους λαθρομετανάστες… Τα λαμόγια των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , που παριστάνουν τους ανθρωπιστές τα έχουν κονομήσει χοντρά και κάνουν χρυσές δουλειές εκμεταλλευόμενοι τους λαθρομετανάστες, όπως καταγγέλλει και ο πρώην Γ. Γραμματέας του προσφυγικού και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

      • Η την έφαγε από τον ΣφΥΡΙΖΑ, μοιράζουν το χοντρό παραδάκι ΜΟΝΟ σε ΜΚΟ ελεγχόμενες απόλυτα κομματικά…

        Μείνατε στον άσσο μόνο με έξοδα και άλλοι τρώνε και διαχειρίζονται το Ευρωπαϊκό παραδάκι … Η τοπική ΜΚΟ που πρόσφατα δημιούργησε με φίλους και μέλη του κόμματος ο Γιώργος περιμένει από την κυβέρνηση της που δημιούργησε το προσφυγικό με τα ανοιχτά σύνορα ανοίγοντας τον δρόμο στους δουλεμπόρους, κάτι να δώσει όπως τους έταζε ο τοπικός βουλευτής, αλλά οι άχρηστοι περιμένουν την αλληλεγγύη του Δήμου, των Δημοτών και του Δεσπότη. Έχουν την απαίτηση ο Δήμος να πληρώνει και οι ΜΕΓΑ-ΜΚΟ να διαχειρίζονται το παραδάκι…

    • το hot spot το έφερε στο Πυλί ο Κυρίτσης όπως είχε συμφωνήσει με τον Αβραμόπουλο όταν ήρθε στη Κω τον Αύγουστο του 2015. Γι αυτό δε δέχτηκε τις προτάσεις των φορέων για περιοχές που είχαν προτείνει έξω από τη πόλη

    • Η δραματική κατάσταση των προσφύγων στην Μόρια αλλά και στους άλλους χώρους φιλοξενίας προσφύγων ήταν αφορμή για συζήτησης σχετικά με το μέγεθος αλλά και τη διαχείριση των κονδυλίων που έχει λάβει η χώρα μας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
      Ομολογουμένως, το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι τεράστιο. Αν το συγκρίνουμε μάλιστα και με τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στους επίσημους χώρους διαβίωσης είναι αστρονομικό. Είναι λογικό να δημιουργούνται υποψίες κακοδιαχείρισης.
      Από το 2015 και μετά, η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω των Ταμείων για το Άσυλο, τη Μετανάστευση, έχουν στηρίξει με υλικοτεχνική υποδομή αλλά και με μεγάλες χρηματοδοτήσεις το Ελληνικό Κράτος.
      Δυστυχώς όπως φαίνεται, ο αδύναμος κρίκος είναι η Ελληνική Κυβέρνηση, ιδιαίτερα όσον αφορά διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα.
      Την μερίδα του λέοντος, φαίνεται ότι έχει πάρει το Υπουργείο Άμυνας, καθώς, όπως ανέφερα ήδη έχει λάβει 100 εκατομμύρια ευρώ για τις υποδομές και παροχή τροφής και περίθαλψης στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις επίσημες υποδομές.

    • Ποιος ειναι αυτος που «καταγγελει» ; δεν εχει ονομα ; αλλοιως , κοφτε τις προβοκατσιες ΟΛΟΙ σας. και οταν λεω Ολοι, ενοω ΟΛΟΙ. Με τετοιες «ειδησεις» σκορπατε την ανησυχια, τον φοβο και τελος ενα ΤΥΦΛΟ ΜΙΣΟΣ. Αυτο θελετε ; ΟΛΟΙ ;

      • ελα εσυ να ζησεις στο Πυλι και μετα θα δουμε τι θα λες! εμεις δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε στο χωριο μας αισθανομαστε πως ζουμε σε τριτοκοσμικη χωρα .Νομιζαμε πως θα τους ελεχουν αλλα τιποτα δεν τους ελεχει κανεις! Δυστυχως η κατασταση ειναι απελπιστικη! Εμεις πρεπει να φυγουμε απο το χωριο μας και να εγκατασταθουν αυτοι!

        • μενω στο Πυλι αλλα περισσοτερο με ενοχλουν οι πιτσιρικαδες με τα μηχανακια χωρις εξατμηση να αναστατωνουν τις γειτονιες, γυρω γυρω…Οσο για τους μεταναστες σιγουρα δεν μπορεις να πας στην παιδικη χαρα η στη πηγη με τοσους μαυριδερους μαζεμενους, εστω καιαν ειναι ακινδυνοι οπως υποστηριξε ο αστυνομικος δντης..

    • Ο ΡΟΔΊΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ μας φόρτωσε και το 2ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, τα ζώα του ΕΒΕΔ θα ξυπνήσουν ούτε τώρα που ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ;;;

      Η Ρόδος έχει ασυλία, όποιος ΛΑΘΡΟ έρχεται από την Κάλυμνο μέχρι το Καστελόριζο θα καταλήγει στο στρατόπεδο του ΑΜΑΝΙΟΥ. Τι έχει να πει η πρόεδρος των ξενοδόχων υποψήφια του ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ και οι ΒΛΑΚΕΣ του ΕΒΕΔ που στήριξαν την επιλογή Καματερού-Χατζημάρκου;;;;;

  2. Ρε παιδια γιατι δεν πατε ολοο εσεις οι πυλιωτες με τα δικανα στα χοτ σποτ ,να χ@σουν λίγο πάνω τους τα παιδιά του ‘πολέμου ‘ να δούμε μετά αν θα κυκλοφορούν ανενόχλητοι? Γιατί δεν κάνετε κάτι εφόσον σας ενοχλούν τόσο πολύ και δεν κάνει κάτι κάνεις άλλος? Δοκιμάστε μια φορά κάτι εξωπραγματικό.. να δούμε μετά η πολιτεία θα μας ακούσει???…
    …..ΤΟΥΣ …

    • Το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ ψυχών στον 148 ονομάζετε Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ προς τιμή του ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ του.

      Κάνουν και σκέψη για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ για την επιμόρφωση των ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ…. Το Κ. Ψ. Μ. του στρατοπέδου θα ονομάζετε βλακοΧΑΛΚΙΔΙΟΣ και το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΜΑΜ που θα κατασκευάσει η Περιφέρεια για να εντυπωσιάσει τους ΛΑΘΡΟ θα βαπτιστεί βρωμοΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ που θέλει να καταστρέψει την Κω με το δεύτερο στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ όταν στην Ρόδο δεν έφτιαξαν κανένα. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εμπνευστές και συνήγοροι στην καταστροφή του τουρισμού και της κοινωνίας του νησιού θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει… και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    • Τι υπονοούσε ο δήμαρχος όταν αναφερόμενος στην πρόεδρος των ξενοδόχων ΣΤΟ Δ.Σ. είπε ότι ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ;;;

      Υπονοούσε την ενοικίαση και τους μισθούς μεταφραστών;;;; Μήπως κάποιες άλλες συναλλαγές που εμείς οι κοινοί θνητοί αγνοούμε, για κατευθυνόμενους υπεύθυνους των ΜΚΟ που είναι δεκάδες και διαμένουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία της πόλης που τα οικονομάνε χοντρά από το προσφυγικό;;; ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

    • ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ που έφερε η φασιστοαριστερή κυβέρνηση… ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...

      Θα φορέσει μαντίλα η γυναίκα μου, θα το παίξουμε πρόσφυγες από την Συρία και θα απολαμβάνουμε ΤΖΑΠΑ ΣΠΙΤΙ χωρίς να πληρώνουμε ενοίκιο, ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΗ, ΤΖΑΜΠΑ ΝΕΡΟ χωρίς δημοτικά τέλη και θα παίρνουμε ΚΑΙ ΜΙΝΙΑΤΙΚΟ 400 Ε μεγαλύτερο από το επίδομα ανεργίας των Ελλήνων, ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ, δωρεάν ρουχισμό και θα περνάμε αραχτά και ξάπλα σαν πασάδες κάνοντας τουρισμό με παραδάκι που θα πληρώνουν οι φτωχοποιημένοι Έλληνες …

    • Καλή ιδέα, χωρίς φόρους, τεκμήρια και ΕΝΦΙΑ θα περνάμε σαν πασάδες με επιδόματα από την Ευρώπη.

      Αυτοί οι τεμπέληδες που ποτέ δεν δούλεψαν και τους κάνατε κυβέρνηση μόνο για τους ΛΑΘΡΟ νοιάζονται. Για τον Έλληνα που υποφέρει ετοιμάζονται να ψηφίσουν στα τέσσερα και το νέο 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    • Σωστα, γιατι δεν πανε να κανουν κατι? Δηλαδη τι θελουν για να δρασουν? Να τους πηραξουν κανενα παιδι? Αλλα μπορει και να μην κανουν παλι τιποτα…Απλα, φραπεδια, τσιαγαρια και ποια πηγε με ποιον…η μονη τους ασχολια. Το μονο ενδιαφερον στο…..Πυλι….Αυτα ξερετε μονο να κανετε……

    • Άι γιασου πες τα παραπονιούνται όλη και κανείς δεν κάνει τίποτα να μαζευτούμε όλη και έξω από το hot spot να δούμε μετά θα ξαναβγεί κανείς από κει

  3. Οταν θα σας βιαζουν τα κοριτσια σας σας και τα αγορια, ισως βαλετε μυαλο και να κανετε το αυτονοητο . Παρτε τις …να μην ξαναβγουν απ την τρυπα τους.
    Τι περιμενετε ;
    ……τεμπελοσκυλα που καζικωθηκαν και αρχισαν να παιρνουν και θαρος.
    Αυτοι βγηκαν 40 , εσεις ποσοι βγηκατε ρε κοτες ;
    Τι να σας κανει η αστυνομια ;
    Κοτες ειστε ;
    Μακαρι να ημουν εκει……

  4. το hot spot το έφερε στο Πυλί ο Κυρίτσης όπως είχε συμφωνήσει με τον Αβραμόπουλο όταν ήρθε στη Κω τον Αύγουστο του 2015. Γι αυτό δε δέχτηκε τις προτάσεις των φορέων για περιοχές που είχαν προτείνει έξω από τη πόλη

  5. Δήμαρχος, Αστυνομικός διευθυντής, Διευθύντρια HOT SPOP όλα είναι μια χαρά,όλα είναι τέλεια, όλοι οι πυλιώτες λέτε ψέματα και υπερβολές, αυτό που λένε αυτοί είναι το αληθές!!!!! ..λάκα Έλληνα έως πότε θα τους Ανέχεσαι.;;;;;;

  6. ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΟ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ… ΕΦΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΙ ΕΝΑΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΒΙΑΣΑΝ 18ΧΡΟΝΗ

    Την «πολυπολιτισμική» κτηνωδία έζησε μια νεαρή Γερμανίδα, στην πόλη Φράιμπουργκ.

    Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, η κτηνωδία διαδραματίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί (κλαμπ), όταν ένα «προσφυγάκι» έριξε χάπι Ecstasy στο ποτό της 18χρονης κοπέλας και την παρέσυρε σε ένα σημείο με θάμνους έξω από κλαμπ. Τον ακολούθησαν άλλα έξι «προσφυγάκια», ηλικίας 19 ως 29 ετών, κι ένα ντόπιο κομμούνι-γουρούνι, που ήτανε παρέα τους κι αφού της έκλεισαν το στόμα για να μην μπορεί να φωνάξει, ξεκίνησαν να τη βιάζουν ένας προς ένας.Η εφημερίδα Bild αποκάλυψε τα ονόματα ορισμένων εκ των δραστών, παρουσιάζοντας τη φωτογραφία ενός εξ’ αυτών, ο οποίος ποζάρει με αυτόματο όπλο στην Συρία, ως μέλος ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων!https://ethnikismos.net/2018/10/30/πολυπολιτισμικη-κτηνωδια-στο-φραιμπ/

  7. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 ΠΑΜΕ ΓΙΑ 15% ΜΕ 20% !!!!!!!ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  8. μονη λυση ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  9. ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ… ΙΡΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ… «ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ»;

    Παρατήρηση 1η: «Πρόσφυγες από το Ιράν»! Από πού κι ως που «πρόσφυγες»; Μήπως βρίσκεται σε πόλεμο με άλλη χώρα το Ιράν ή διεξάγεται στην χώρα αυτή… εμφύλιος πόλεμος και τα «προσφυγάκια» έφυγαν για να… «γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου»;
    Παρατήρηση 2η: Όντως, είναι τραγικό οι άνθρωποι αυτοί να περιφέρονται στους δρόμους της Αθήνας και να μην έχουν που την κεφαλήν κλίναι! «Συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», ιδού η Ρόδος! Μόνο 100 νοματαίοι είναι! Δεν υπάρχουν μωρέ σ’ ολόκληρη Αθήνα 100 συντρόφια να πάρουν στα σπίτια τους από ένα «προσφυγάκι» και να λυθεί το πρόβλημά τους;https://ethnikismos.net/2018/10/30/ουαου-προσφυγακια-απο-το-ιραν-εμφ/

  10. Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»! 18.600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙ… ΧΡΥΣΟ;

    Στα βήματα των προκατόχων τους, του… «παλιού πολιτικού συστήματος» -κι ας το… αναθεματίζουν!- βαδίζουν τα χλιδάτα συντρόφια της «πρώτης φοράς αριστερά»!

    Έτσι, η συντρόφισσα Νοτοπούλου –αυτή με το μπλουζάκι που έγραφε πως «η επανάσταση δεν είναι ουτοπία»- αποφάσισε και διέταξε (έτσι σε θέλουμε υπουργάρα μας, αποφασιστική!) τον καλλωπισμό του νέου της υπουργείου, Μακεδονίας-Θράκης. Το δε κόστος για τη βαφή του κτιρίου, θα ανέλθει σε 18.600 ευρώ (μόνο!), σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας και Θράκης, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Χρυσό θα το βάψει;
    (ΥΓ): Πληρώστε κοροιδάρες τα καπρίτσια των χλιδάτων… αντιεξουσιαστών της εξουσίας, για χρυσοστόλιστα παλάτια! Και περιμένετε το επόμενο επιδοματάκι φτώχειας, των 2-3 κατοστάρικων, που θα σας πετάξουν σαν κόκκαλο στους σκύλους!

  11. Το «ψηλό» γουργολο-ΥΠΟΘΕΤΟ του ΣφΥΡΙΖΑ ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος και η γιαλατζί αριστερή-δεξιά κυβέρνηση θέλουν να ξεκάνουν το νησί μας.

    Ξέρεις Ηλιάκι ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ότι οι ΚΩΤΕΣ εκτός από γιαουρτάκια και ρυζόγαλα μπορούν να αντιδράσουν ΒΑΡΒΑΡΑ, θα σε ψηλώσουν; ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ενάντια στις παράλογες αποφάσεις της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ σαν την ΤΑΣΙΑ τον ΜΟΥΣΑΚΑ’ ιδιοκτήτη ΜΚΟ.. . Τον Καματερό τον αφήνουμε στα δύσκολα… να ψηφίζει με συνέπεια κάθε εβδομάδα νέα δεξιά μέτρα του 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ της γιαλατζί αριστεράς-δεξιάς συγκυβέρνησης, κόψιμο ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ, ΕΚΑΣ και ΦΠΑ 24% στα νησιά της άγονης γραμμής που τώρα απολαμβάνουν τα ψίχουλα του μεταφορικού ισοδύναμου….

  12. ΤΣΑΝΑΚΩΓΛΥΦΤΕΣ και κομματόσκυλα τα οικονομάνε από τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ακόμα και στην σίτιση οι κολλητοί ΣυγΚΑΜΕΝΟΥ-Φλαμπουριάρη...

    Όλα μαύρα στην διαχείριση του προσφυγικού, από τις ΜΚΟ, τους εργολάβους, τους ξενοδόχους, τα κομματόσκυλα της σίτισης, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τα μαγαζιά με κινητά και κάρτες και τώρα τελευταία τους αγρότες του Πυλιού που φορτώνουν Πακιστανάκια για αγροτικές εργασίες με 10 € και ελπίζω να μην είναι και η TZOBANA. Φορείς ΕΦΙΑΛΤΕΣ κατώτεροι των περιστάσεων που τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ από ΜΑΜ, ΚΑΚΑ και ΝΑΝΑ.

  13. Και ΕΝΦΙΑ, και ΦΠΑ 24% και επιστροφή επικίνδυνων ΛΑΘΡΟ στην Κω. Ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος πουλά φύκια, χορτάσαμε ΝΗΣΙΩΤΙΚΌΤΗΤΑ.

    Ψήφισε στα τέσσερα τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν και ΦΠΑ 24% ψευτοαπειλώντας για δήθεν παραίτηση, μας φόρτωσε το στρατόπεδο που από 72 ώρες μόνο για την καταγραφή όπως έλεγε έγινε ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ και τώρα η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα μουλωχτά ετοιμάζεται να μας γεμίσει με ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που δεν τους θέλει η φιληνάδα του ΤΣΙΠρΑ ΜΕΡΚΕΛ. Μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις» του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ δέχτηκε να επιστρέψουν στον τόπο καταγραφής τους στην Κω και στα νησιά της παραμεθορίου. Το στρατόπεδο στο Αμανιού έκαναν επέκταση και περιμένουν …

  14. Κυριτσης,Τσαμπουνιαρης τι έλεγα στη λαϊκή συνελευση;;;
    Εδώ είμαστε να το δουλέψουμε μαζί το σου σποτ…
    Πυλιωτακια καλοφαωμενη ΣΑΣ.

  15. Το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ στο 148 θα ονομαστεί «Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ» προς τιμή του κομπλεξικού που καταστρέφει την Κω.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ της αριστερής γιαλατζί κυβέρνησης του ΣφΥΡΙΖΑ στην Κω με την συνδρομή του ΣΤΡΑΤΟΥ και των ΜΑΤ, το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ που δυστυχώς ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ. Θα γίνει κέντρο ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ χιλιάδων ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΑΦΓΑΝΩΝ και ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ που δεν θα παίρνουν χαρτιά για Πειραιά και μετά από 25 μέρες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο νησί.

  16. Οι Τέλης-Μ... μύρισαν το παραδάκι της Ύπατης Αρμοστείας και παραχωρούν το Ιπποκράτειο Ίδρυμα για στρατόπεδο...

    Θα το μετατρέψει σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ για το παραδάκι βρε γαμώτο…

  17. Τι υπονοούσε ο δήμαρχος όταν αναφερόμενος στην πρόεδρος των ξενοδόχων ΣΤΟ Δ.Σ. είπε ότι ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ;;;

    Δεν τα κατάφερες βρε ΚΑΜΑΤΕΡΕ να την ταΐσεις λίγο ακόμα κουτόχορτο για την αναχώρηση των ΛΑΘΡΟ σε 72 ώρες; Οι άλλοι οι ξερόλες του ΕΒΕΔ, φανατικοί Νεοδημοκράτες και αυτοί, στηρίζουν τους γιαλατζί αριστερούς της αλληλεγγύης μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στον ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Και ο γραφικός Περιφερειάρχης, ο ΧΑΤΖΗΠ@Π@ΡΑΣ με το όνομα θα στηρίζει πάντα τις αποφάσεις του ΣφΥΡΙΖΑ για να έχει ασυλία η ΡΟΔΟΣ στο προσφυγικό;;;;;;

  18. (1) ο Αστυνομικός Διευθυντής δεσμεύθηκε να αυξήσει τις περιπολίες.
    (2) Να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η Αστυνομική Διεύθυνση για να μπορεί να αστυνομεύει-Ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού τμήματος στο Πυλί.
    (3) ο Αστυνομικός Διευθυντής όλους όσοι εξέφρασαν την ανησυχία τους επειδή δεν αισθάνονται άνετα να κυκλοφορήσουν ή να πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά λέγοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις βιαιοπραγίας καθώς οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι στο hot spot είναι οικογενειάρχες.
    Πιο θεατρο σκιων δεν γίνεται,Ψεύτες και ….. όλοι τους…….

    • http://www.zougla.gr/greece/article/prosfiges-gezinti-apilounte-apo-ton-isis-sta-hotspots
      Όλα τα ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ,να βάλεις να ακούσεις,ή να ξεστραβωθείς,τα μυαλά έχουν πανιάσει ,απ τη μίζα,απ την ιδεοληψία.Όλη η Ευρώπη βράζει,μιλάω με 2000 ξένους,όλοι τα ίδια λένε και ο //λάκας που έχει μείνει μόνος του,μας πρήζει τα μέζεα. Ο αρχ//. Ο Κοκός θα βάλει τάξη!!!!!!Είσαι για πολλά λεξοτανίλ. Και γιατί δεν λες για τους τσακωμούς μεταξύ των Αστυνομικών,για την φαγωμάρα που τους τρώει???Ρώτα να μάθεις τι γίνεται εκεί μέσα ,μεταξύ των οργάνων ασφαλείας,μόνο η ασφάλεια μας λείπει,γιατί η πισω-μαχαιριά πάει σύννεφο.Κοιμάσαι ολόρθιος .Έχεις ακούσει για μια α///// αστυνομικό που τους έχει κάνει άνω κάτω όλους?’Έχουν δίκιο οι άνθρωποι απ το χωριό.Ας κάνει ένα ρεπορτάζ κάποιος με ανώνυμες καταγγελίες .Σιγά μην αφήσουν τα προνόμια για να βοηθήσουν.Αυτοί γελάνε με αυτά που διαδραματίζονται.Σαπίλα,πάτος.Κάτι ξέρω για να μιλάω.

  19. Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. Τώρα θα καταλάβουμε γιατί ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ φρόντισε να γίνουν τα στρατόπεδα στην Κω.

    Κατάντησαν την Κω αποθήκη ψυχών και σε αυτό ευθύνονται οι γκάου του Επαρχείου, ΕΒΕΔ, ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕ-ΣΕΠΕ που δεν πήραν χαμπάρι τα γκαβά τι κατάφερε ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ.

  20. Είναι ξεκάθαρη η θέση της TZOBANA, θέλει και το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ στο Αμανιού. Γέμισε ο κάμπος του Πυλιού με Πακιστανάκια των 10€.

    ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥΡΑ να στηρίξει τον ΣφΥΡΙΖΑ αλλά… Φτηνά εργατικά χέρια στα χωράφια και 2.500 λαθρομετανάστες που όλο και κάποια ντομάτα και αγγουράκι θα τους ταΐζουν στα στρατόπεδα που ποτέ δεν είπε ότι δεν τα θέλει στο χωριό της. Πρώτα το οικονομικό συμφέρον, οι θέσεις της πάντα αντίθετες με την λογική και ποτέ δεν κάνει πρόταση.

    • Η ΡΟΥΦΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΟΥ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ

    • ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΥΛΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
      ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

  21. Η κυρία του χωριού που θέλει να γίνει και δήμαρχος το έχει να πει για αυτήν την κατάσταση; Ακόμα δεν τα βλέπει για να μην στεναχωρήσει τον κ. Καματερό και χάσει τους ψήφους του?

    • ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΥΛΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
      ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

  22. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε του έξω.παπουτσια ,ρούχα απλωμένα,φρούτα, οτιδήποτε….τα παιδιά κ οι γυναίκες είναι στο επίκεντρο των Ζουλού.κ η αστυνομία πάνε κ έρχονται τσαρκαδα.τη νύχτα είναι εξαφανισμένοι.03:15 τα ξημερώματα γύριζαν έξω απ’το σπίτι μου κ μετά από λίγο έκλεψαν του γείτονα τα παπούτσια όλα.κ ένα πετρογκαζ.που μαγείρευε έξω.που είναι η αστυνομία? Πρέπει να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.κ να συλλάβουν τους ηθικούς αυτουργούς που τους έφεραν εδώ.

  23. Παραμύθια της Καλυμάς!!Γιατί η αναγνώστρια δεν πήγε στην αστυνομία?Και εγώ μπορώ να λέω ότι εκεί που καθόταν οι κόρες μου ξαφνικά άρχισαν να παρενοχλούνται από φασίστικά κοπρόσκυλα…0 εγκυρότητα!

  24. Σκότωσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, για την Γαλανόλευκη.
    Το ίδιο έκαναν στον Σολωμό Σολωμού.
    Πιο πριν τον Τάσο Ισαάκ.
    Συνεχώς βρίσκουν παππούδες, γιαγιάδες, τα πρωινά στα σπίτια τους, φιμωμένους, ληστεμένους, ταπεινωμένους, μερικές φορές ακόμα και σφαγμένους.
    Τον Νικόλα τον τσάκισαν στου Φιλοπάππου αλλοδαποί!
    Τον Θωμά, τον κατέσφαξαν, Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών στο Μαρούσι.
    Οι αστυνομία τους ήξερε από το πρώτο βράδυ και τους άφησε να διαφύγουν από την χώρα.
    Κάθε τόσο, κάποιος πηδάει από το μπαλκόνι ή τον βρίσκουν κρεμασμένο!
    Πολλοί νέοι μας έχουν φύγει στα ξένα, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.
    Γιατί πρέπει να τα ανεχόμαστε όλα αυτά?
    Πείτε μου έναν λόγο!
    Την τελειώσανε την Ελλάδα! Όλοι τους!
    Τα Πανεπιστήμια μας, έχουν γίνει άντρα ανομίας!
    Τα νοσοκομεία μας διαλυμένα.
    Γιατί δεν τους στέλνουμε στην ανεργία? Όλα αυτά τα πολιτικά τζάκια, που τολμούν να μας ξαναζητήσουν την ψήφο μας? Τι τους κοιτάμε?

  25. Αλλοδαποί προσπάθησαν να κάψουν! ζωντανή! μια γυναίκα στο hotspot της Θήβας: 4 μαχαιρώθηκαν

    Αλλοδαποί προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή μια γυναίκα στο hotspot της Θήβας και 4 από αυτούς μαχαιρώθηκαν.Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από υπερβολικό ποτό, 4-5 πρόσφυγες μαχαιρώθηκαν και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στο hotspot.Από αυτούς, τέσσερις μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Θήβας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσά τους ήταν και μία γυναίκα, την οποία παραλίγο να κάψουν ζωντανή οι άνδρες που αλληλομαχαιρώθηκαν.Αμέσως, έντρομοι οι εργαζόμενοι στην δομή φιλοξενίας που προσπαθούσαν να προφυλαχθούν και όσο γινόταν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ειδοποίησαν την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν στη δομή, μαζί με ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τους τραυματίες.https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/723963_allodapoi-prospathisan-na-kapsoyn-zontani-mia-gynaika-sto

  26. Ο Συριζα λεει να τους προσεχουμε βαρβαροι Πυλιοτες.Αντι να μαλωσετε τη κοπελα που δεν τους εκατσε τα βαζετε με τα παληκαρια ?Ειπαμε θα τα ταιζουμε θα τους δινουμε χαρτζιλικη ε θα καθετε και καμια που και που.Παλιο ρατσιστες εισαστε.

  27. Βάζει μια άσχετη φωτογραφία με παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά. Υπογράφει σαν αναγνώστης και ξεσηκώνει τους θερμοκέφαλους. Ο Δημοσιογράφος δεν πρέπει να τσεκάρει την ανώνυμη είδηση και να μάθει από την αστυνομία για το γεγονός;;. Φιλάρες καλά περάσαμε χωρίς επισόδια με τον τουρισμό στο φουλ. Σταματήστε να μιλάτε για το χοτσποτ δεν το βλέπει κανένας και ο αστυνομικός διευθυντής κάνει στο ακέραιο τη δουλειά του.

  28. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που αντεδρασαν ….
    και ενα ΝΤΡΟΠΗ στα παληκαρια του Πυλιου που δεν αντεδρασαν
    Σιγα σιγα δεν θα μπορουν να αντιδρασουν…. γιατι θα εχουν μπει και μες στα σπιτια σας ΩΡΕ!!!!
    ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ
    ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ …. ΔΕΙΛΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ

  29. οπιος με πλησιασει με κακο σκοπο θα τον΄΄΄΄βρωμοφαρες ειναι μεχρι να ξεσυκωθουν οι κωοι εκει να δεις απο που θα κοψουν

  30. πακιστανακια οπιος απο σας πειραξει κωο η κωα θα μας βρειτε μπροστα σας ειμαστε πισω σας ειμαστε παντου το νου σας για να τα παμε καλα

  31. 400 συν ευρώπουλα ξοδεύονται που αλλου… στο Πυλί …γιαυτό και οι κάτοικοι μια χαρά τους δέχτηκαν…τωρα θα υποστούν τις συνέπειες …πληρώνουν και έχουν θράσος..

  32. εισαι ΜΚΟ και τα παιρνεις χοντρα. Ελα να μεινεις στο πυλι να δουμε τι θα λες……………

  33. Κανονικά τους Πυλιωτες έπρεπε να τους αράξουν σε κάποιο ακατοικητο νησάκι για να μην επηρεαζόμαστε απο την σκατοψυχία τους.Τόσα νησακια έχουμε.

  34. Τέτοια σκατοψυχία και ρατσισμό ούτε στο άουσβιτς. Αβάσιμες ιστορίες χωρίς καταγγελία στην αστυνομία με μηδέν στοιχεία.. Ούτε ο «Χριστός» σας δεν σταυρώθηκε έτσι αγαπητοί καθαρόαιμοι αιλλυναράδες.Ευτυχώς που η πλειονότητα σας φτύνει και νομίζετε οτι βρέχει!

  35. AΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ . ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ.

  36. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ….

  37. Τόσοι χριστιανοί βοθρόδοξοι που μαζευτήκατε γιατί δεν βάζετε κανέναν καθαρόαιμο άστεγο έλληνα στα σπίτια σας?α ξέχασα δεν θα σας περισσέψουν να πάτε στα μπουζούκια παλιολεχρίτες πατριδοκάπηλοι ουστ!

  38. επ ευκαιρια να πω τις εντυπωσεις μου απο το πανω Πυλι. τον Αγ. Νικολαο..Τα δικα μας παιδια ειναι με τα μηχανακια και τις τρυπιες εξατμησεις να κανουν γυρες στην πλατεια και να ξεσηκωννουν τον κοσμο τα βραδυα. Η ο αλλος με το αυτοκινητο κινητο μπουκουζομαζαγο στην διαπασων να μας λεει το καημο του απο τη πηγη μεχρι τον Αη Γιωργη… Οπως και οι βουλγαρογυφτοι στο σπιτι του καπετανιου, να εχουν κανει τη πλατεια γυφτικο μαχαλα….

  39. Επειδή είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,Κέφαλος Καρδαμαινα ,Μαστιχαρι και Αντιμαχεια είστε έτοιμοι για το νέο Hot spot?Γιατί αργά η γρηγορα θα το ετοιμάσουν και δεν θα πάρετε χαμπάρι. Μετά δεν θα μπορείτε να μιλήσετε γιατί θα είστε ….ρατσιστές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ