ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ με σύγκρουση 2 ΙΧ στην Καρδάμαινα | Δύο τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση | Επέστρεφαν από πάρτυ για κλείσιμο της σεζόν

7
7488
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον κεντρικό δρόμο της Καρδάμαινας.

Δύο ΙΧ κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση στην ευθεία από Νορίντα προς Καρδάμαινα.

Το λευκό αυτοκίνητο (σύμφωνα με πληροφορίες μαρτύρων) επιχείρησε προσπέραση στο γκρί αυτοκίνητο, χωρίς να αντιληφθεί ότι αυτό πήγε να στρίψει προς τον παραλιακό δρόμο με συνέπεια να το χτυπήσει από πίσω και να το ρίξει στον τοίχο της αυλής ενός σπιτιού και το ίδιο να καταλήξει αρκετά μέτρα μακριά.

Δύο άτομα διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κω (ο οδηγός του ενός και ο συνοδηγός στο άλλο) κι ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά!!!

Οι επιβαίνοντες και στα δύο οχήματα (ένας στο πρώτο και δύο στο δεύτερο όχημα) είχαν φύγει από πάρτι προσωπικού λόγω τέλους σεζόν από μεγάλο ξενοδοχείο της Καρδάμαινας.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΥΦΤΟΙ.Πάλι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς ανενόχλητοι - Δείτε φωτό (upd2)

    Νέα επίθεση Ρομά κατά Αστυνομικών με πέτρες, κομμάτια μαρμάρου και πυροβολισμούς πριν λίγο στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού, στου Ρέντη.

    Η επίθεση έλαβε χώρα όταν οι δύο αστυνομικοί σταμάτησαν όχημα για έλεγχο έξω από μικρό καταυλισμό Ρομά στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού στην Αθήνα.

    Ένας αστυνομικός υπέστη κάταγμα στο χέρι και ο δεύτερος τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν οι Ρομά βγήκαν από τον καταυλισμό αντιδρώντας στον έλεγχο του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα.

  2. πως να μην γινονται ατυχηματα οταν ολοι οι δρομοι της Καρδαμαινας ειναι θεοσκοτινοι εδω και 4 βραδυα΄.Αναβουν μονο τα μικρα δημοτικα φωτα΄.

    • Με τον έναν να κάνει προσπέραση μέσα στο χωριό με διπλή γραμμή (σημαίνει ΤΟΙΧΟΣ!) και τον μπροστινό να θέλει να στρίψει αριστερα έχοντας βγάλει φλας (αν έβγαλε, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω…) μάλλον δεν είναι μόνο φώτα αυτό που χρειαζόμαστε, αλλά και οδηγική (και όχι μόνο) παιδεία….

  3. … ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ!

  4. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΠΟΜΕΙΝΑΜΕ ΜΗΝ ΤΡΑΚΑΙΡΝΟΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΤΕ Α ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ