ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Υπεγράφη η ΠΣ: Ανακατασκευή παλιού γηπέδου Ανταγόρα και νέο παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ

24
1128

Ν. Σαντορινιός: Η Κυβέρνηση ενισχύει τον αθλητισμό των νησιών»

Στην υπογραφή τεσσάρων προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού/Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και των Δήμων Ρόδου και Κω, προχώρησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και οι Δήμαρχοι Ρόδου και Κω, Φώτη Χατζηδιάκος και Γιώργος Κυρίτσης, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού. Τα έργα που θα υλοποιηθούν αφορούν στην αναβάθμιση και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Γηπέδου Μπάσκετ Αφάντου, του Βενετόκλειου Γυμναστηρίου Ρόδου, του Δημοτικού Σταδίου Διαγόρα και του Κλειστού Γυμναστηρίου Δημοτικής Ενότητας Κω.

Μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, δήλωσε:

«Με συνεχείς παρεμβάσεις η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενισχύουν σταδιακά τις αθλητικές υποδομές των νησιών μας, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και τη σωστή λειτουργία αυτών. Τα νησιά μας έχουν πολλά να προσφέρουν στον αθλητισμό της χώρας, η χαμηλή όμως ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, που για χρόνια αποτελούσε μια πραγματικότητα, ήταν ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας. Οι Νησιωτικές Πολιτικές που έχουμε θέσει σε λειτουργία στοχεύουν στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των νησιών αλλά και στο να εμπνεύσουμε την νεολαία που ζει σε αυτά να παραμείνει και να δημιουργήσει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης έχουν βάλει ως στόχο την βελτίωσή των συνθηκών άθλησης των νέων στα νησιά, με χειροπιαστές πολιτικές που πρόκειται να έχουν άμεσα αποτελέσματα».

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΗΜΟΥ ΚΩ:

ΘΕΜΑ : ‘’ Συνάντηση του Δημάρχου κ.Κυρίτση με τον Υφ.Αθλητισμού με δύο μεγάλες ειδήσεις για την Κω: ανακατασκευή παλιού γηπέδου Ανταγόρα και υπογραφή της σύμβασης για νέο παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.’’

Με τον Υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ.Βασιλειάδη, συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ Υπουργειου και Δήμου για την αντικατάσταση του παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας, έβγαλε και μια μεγάλη είδηση για την Κω.

Το Υπουργείο Αθλητισμού και ο Δήμος Κω συμφώνησαν να χρηματοδοτήσουν από κοινού την ανακατασκευή του παλιού γηπέδου του Ανταγόρα , προκειμένου να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο στάδιο. Ο Δήμος Κω έχει εκπονήσει τη μελέτη, η οποία ήδη αποστάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αύριο κιόλας θα βρίσκεται στα χέρια του Υφυπουργού κ.Βασιλειάδη και των τεχνικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Α.και σε έντυπη μορφή.

Ο οικονομικά Ισχυρός και Αυτοδύναμος Δήμος έχει τη δυνατότητα να καλύψει μέρος της ανακατασκευής του παλιού γηπέδου του Ανταγόρα και το επόμενο βήμα είναι η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο και την Πολιτεία και η δημοπράτηση του έργου.

Μετά λοιπόν την υπογραφή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη της σύμβασης για την τοποθέτηση νέου παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κω δρομολογείται και η χρηματοδότηση μέρους του κόστους για την ανακατασκευή του παλαιού γηπέδου Ανταγόρα.

Σε δήλωση του, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Βασιλειάδη, ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης αναφέρει:

‘’ Για τη νεολαία μας ήταν μια σημαντική μέρα σήμερα. Η ανακατασκευή του παρκέ στο κλειστό του μπάσκετ ξεκινά άμεσα και το παλιό γήπεδο του Ανταγόρα θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο στάδιο. Ο κ. Υφυπουργός έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και αποδέχθηκε την πρόταση μας.

Δήμος και Πολιτεία θα χρηματοδοτήσουν το έργο με βάση τη μελέτη που ετοιμάσαμε και αύριο κιόλας θα είναι στα χέρια της Πολιτείας.’’

24 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΤΑ ΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  • ευτυχως που ξυπνησατε και καταλαβατε οτι μονο ενωμενοι μπορουμε να κανουμε εργα

   μπραβο και να μην μεινει στα λογια.να γινει αμεσα

 1. ΚΕΦΑΛΟΣ…..Μου αρέσει ότι δήμαρχε (με μικρά γράμματα )είχες υποσχεθεί και δεσμευθεί ότι θα γινόταν κλειστό στο τρίγωνο. …..Γιατί τα πάντα να σταματάνε το πολύ μέχρι το αεροδρόμιο? ????Δεν υπάρχουν ομάδες στην Κεφαλο? Στην Αντειμαχεια? Καρδαμενα? Μαστιχαρι?…. Που καιρό να ασχοληθεί ο δικός μας (??????) πρόεδρος με τα παιδιά? Έχει μεταφερθεί πλέον η κοινότητα αλλού. Κρίμα! !!!!!Αλλά δεν φταίει κανείς εκτός από εμάς. Ας προσεχαμε για ακόμη μία φορά.

  • Μιλάει για κάποια έργα που θα γίνουν..δεν έχει σχέση με το νέο κλειστό που θα γίνει στο φυτοριο..αυτο έχει πάρει τον δρόμο του και προχωρά..

 2. Παραμονές των εκλογών, η φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ, λίγο πριν πάνε στον ΑΓΎΡΙΣΤΟ εξαγγέλλουν έργα που θα πληρώσουν οι επόμενοι...

  Φάτε κουτόχορτο ζωντανά που ψηφίσατε την κυβέρνηση της κολωτούμπας και της παλλόμενης τσουτσούνας…. Μέχρι να δείτε το κλειστό στο Πυλί θα αλλάξουν δυο ακόμα κυβερνήσεις.

 3. ΑΜΑ ΟΙ ΞΥΡΙΖΑΝΕΛ ξαναδουν κυβερνηση και ο Κυρμίτσης ξαναδει δημαρχία τότε θα δούμε και μεις ανακαίνιση του Ανταγόρα.

 4. Μπραβο στον Ηλια Καματερο,αθορυβα και μεθοδικα ροντισε και για το παλιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ λλα και για το παρκε στο κλειστο.Συγχαρητηρια.
  Κυριτση μαγκια θα ηταν στην 5ετια να το πρασίνιζες…το γηπεδο .όμως κοκκινησε!!!

 5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΜΑΤΕΡΟ!!!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.

 6. Μακάρι να γίνει το συντομότερο..
  Για τον αθλητισμό και τα παιδιά,
  δεν φαντάζεστε πόσο ανάγκη έχει
  η πόλη από την επαναλειτουργία του παλαιού γηπέδου Ανταγόρα..

 7. Δεν φαντάζεστε πόσο έχει ανάγκη την επαναλειτουργία του παλαιού γηπέδου Ανταγόρα, ο αθλητισμός και η νεολαία της πόλης.. Μακάρι το συντομότερο..

  • Νεκταριε ένα ευχαριστω στον Ηλια,ο Κυριτσης ειχε ερθει ηδη σε συμφωνια για να το μετατρεψει σε παρκινγκ….
   Ο Ηλιας το ετρεξε

 8. χαχαχα ποιος ειναι ο πολιτικος μηχανικος για την κατεδαφιση της αβικω? χαχαχα

  χαχαχα ποιος ειναι ο πολιτικος μηχανικος που θα κτισει τα 70 στρεμματα στον ναυτικο ομιλο? χαχαχα μεσητιες!!! χαχαχα

 9. Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;

  Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
  Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.

 10. ταζουν εργα συμβασεις νοσοκομεια λιμανια και μετα τις εκλογες ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΧΑΧΑΧΑ

 11. μπραβο ενωμενοι για το καλο του τοπου. το παλαιο σταδιο ηταν δικαιο αιτημα μας πολλων χρονων

 12. “Θα πολεμήσουμε τα σχέδια δημιουργίας αθεϊστικού κράτους από Τσίπρα και Μητσοτάκη”

  Με αφορμή τις ενέργειες Τσίπρα για τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, με την στήριξη Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προέβη στην παρακάτω δήλωση:
  «Η απόπειρα δημιουργίας αθεϊστικού κράτους έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα των Αγωνιστών του 1821, που δημιούργησαν το Ελληνικό Κράτος.
  Τα σχέδια του Τσίπρα, που σε συνεργασία με τον Μητσοτάκη θέλουν να διαχωρίσουν την Ορθοδοξία από το Ελληνικό Έθνος, δεν θα περάσουν!»

 13. ο κ. Καματερός εργάζεται πραγματικά για το νησί μας. Τρέχει και προσφέρει. Είναι άξιος συγχαρητηρίων. Αν δε τον πολεμούσε ο δήμαρχος πιστεύω τα οφέλη θα ήταν ακόμα μεγαλύτερα για το τόπο μας

 14. τόσα λεφτά που χει πάρει η Κως τα τελευταία 3 χρόνια για διάφορα έργα δεν τα χε δει ποτές στην ιστορία. Ο ΣΥΡΙΖΑ βοηθάει το νησί μας με πράξεις. Φανταστείτε πόσα περισσότερα θα κερδίζαμε αν είχαμε άλλο Δήμαρχο, σοβαρό και συνεργάσιμο. Απορώ πως ο Καματερός εγκρίνει έργα για τη Κω με τόσο κυνήγι που του χει ρίξει ο Κυρίτσης

  • Πιο κομματοσκυλο πεθαίνεις.. Οτιδήποτε το αριστερο πρεπει να εξαφανιστεί καλα του κανει ο Κυριτσης και τον κυνηγαει στην στρογγυλη πρεπει να τον στειλει

 15. φίλε η αρρώστια σου δεν έχει γιατρειά. Πάρε κάτι για τη δυσκοιλιότητα γιατί πονάνε οι αιμοροϊδες σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.