«Άλλος ένας Άγγελος μας βλέπει από ψηλά…» Τελευταίο Αντίο στην Χριστίνα – Ραφαηλία. Βουβός ο πόνος, ράγισαν & οι πέτρες…

2
5854

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της Χριστίνας Ραφαηλίας με πάρα πολύ κόσμο σήμερα στις 3μμ στον ΙΝ του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί.

Συγκλονισμένοι από τον απροσδόκητο θάνατό της σε τόσο νεαρή ηλικία, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στην τόσο πρόωρα αδικοχαμένη 22χρονη Χριστίνα – ραφαηλία που έχασε την ζωή της σε τραγικό τροχαίο στο Ρέθυμνο όπου ολοκλήρωνε τις σπουδές της στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τραγικές φιγούρες στον κατάμεστο από κόσμο (εντός και εκτός) Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, οι γονείς της, ο αδερφός της και οι λοιποί συγγενείς.

Την κηδεία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Ναθαναήλ με τους ιερείς  π. Ηρακλή, π. Κωνσταντίνο, π. Κυριάκο και π. Σακελλάρη. Στον σύντομο παρηγορητικό του λόγο ο Σεβασμιώτατος τόνισε μεταξύ άλλων ότι το σώμα μπορεί να πέθανε όχι όμως και η ψυχή, η οποία προσεύχεται για να δίνει κουράγιο και να αμβλύνει τον πόνο του πατέρα, της μητέρας, του αδερφού και των λοιπών συγγενών της.

Λόγω της κατάστασης και της μεγάλης ταλαιπωρίας της οικογένειας ο π. Σακελλάρης ανακοίνωσε ότι ήταν αδύνατο να δεχτούν συλλυπητήρια κι έτσι μετά την εξόδιο ακουλουθία κατευθύνθηκαν αμέσως στο Κοιμητήριο της Αγ. Παρασκευής για το τελευταίο αντίο.

Καλό ταξίδι Χριστίνα!!!

Κανείς δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ακόμα.

Άλλος ένας Άγγελος μας βλέπει από ψηλά…

14925642_353924334956216_4331091516415835084_n

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο κοριτσάκι μου……..Μεγάλη πικρα παιδιά………Αυτό να μην συμβαίνει σε κανένα σπίτι Χριστε μου!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ