Ρ. Καβαξή, Ρ. Ζαχαρίου & Δ. Μπινιάς με ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ – Γ. Κυρίτσης: Θα εγγυηθώ προσωπικά την Εθνική ενότητα των πολιτών της Κω

85
2151
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κως, 25 Ιανουαρίου 2019

Κυρίες και Κύριοι

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας.

Σήμερα παρουσιάζουμε τρεις νέους υποψηφίους, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για την Κω του μέλλοντος μας.

Είναι τρεις άνθρωποι με διάθεση προσφοράς για τον τόπο τους, θέληση και δημιουργικότητα.

Η Ρεϊχάν Κάβαξη, επιχειρηματίας από την Κω. Καταξιωμένη, δημιουργική και με αποδοχή στην τοπική κοινωνία.

Η Ράνια Ζαχαρίου, ιδιωτική υπάλληλος από την Αντιμάχεια. Άνθρωπος με ιδέες, όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο της.

Ο Δημήτρης Μπινιάς, Ηλεκτρονικός Συστημάτων επικοινωνίας και Ξενοδοχοϋπάλληλος από την Κέφαλο. Ένας από τους πολλούς νέους ανθρώπους που έρχονται κοντά μας, με θέληση, ενθουσιασμό και αγάπη για τον τόπο τους.

Τους καλωσορίζουμε. Η Κως χρειάζεται ανθρώπους με θετική σκέψη, ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στα κοινά.

Είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις νέων υποψηφίων. Θα έχουμε πλήρη ψηφοδέλτια παντού, διεκδικούμε και πάλι μια καθαρή και ισχυρή εντολή από τους πολίτες γιατί η Κως πρέπει να έχει μια ισχυρή Δημοτική Αρχή την επόμενη μέρα και όχι να βυθιστεί στην ακυβερνησία.

Εμείς έχουμε ολοκληρώσει το 80% των ψηφοδελτίων μας και οι ανακοινώσεις που κάνουμε αφορούν νέα πρόσωπα.

Γιατί όπως έχω πει η δύναμη αυτής της παράταξης είναι ότι ανανεώνεται.

Αντίθετα άλλοι είναι αυτοί που το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η αναπαλαίωση και μεταμφίεση.

Εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία της Κω, δεν έχουμε κομματικές εξαρτήσεις και δεν έχουμε ανάγκη κανένα χρίσμα.

Το χρίσμα δεν το δίνουν κομματικές οργανώσεις που συνιστούν παρέα τεσσάρων-πέντε ατόμων που δεν έχουν καμία αποδοχή και παρεμβατικότητα στην κοινωνία.

Το χρίσμα το δίνουν οι πολίτες, αυτοί που στηρίζουν μια παράταξη που έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία της Κω.

Η Δύναμη Αλλαγής ξεκίνησε το 2001, όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να ανανεώνεται, να φέρνει κοντά της νέους ανθρώπους, να συνθέτει διαφορετικές απόψεις και να έχει ταυτιστεί με ένα ορατό και μετρήσιμο έργο.

Απέναντι μας είναι μόνο οι άνθρωποι του χθες.

Με αυτούς θα αναμετρηθούμε και θα συγκριθούμε.

Και υπάρχει πεδίο σύγκρισης.

Είναι το έργο της περιόδου 2015-2018, το δικό μας έργο.

Και απέναντι βρίσκονται τα δικά τους πεπραγμένα, η περίοδος 2011-2014, μαζί με τους πρωταγωνιστές τους.

Αυτές οι περίοδοι θα συγκριθούν.

Και οι πολίτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.

Στις 10 Φεβρουαρίου στον Ορφέα θα παρουσιάσουμε το έργο που έγινε τα 4 αυτά χρόνια.

Με στοιχεία και αριθμούς. Τεκμηριωμένα.

Και όποιος θέλει και αντέχει μπορεί να συγκρίνει αυτό το έργο με το αντίστοιχο της περιόδου 2011-2014. Ιδιαίτερα οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου.

Είναι σαφές ότι κάποιοι έχουν μια συνδρομική σχέση μαζί μου σε τέτοιο βαθμό, που μετατρέπεται σε μίσος και εμπάθεια. Δεν κάνουν μάλιστα ούτε τον κόπο να το κρύψουν.

Η Κως όμως κοιτάζει μπροστά. Η Κως του 2023 δεν έχει ανάγκη από νοσηρές καταστάσεις και συμπεριφορές που ανήκουν στο παρελθόν.

Η Κως του 2023 χρειάζεται ενότητα και συνεργασία.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην ανάγκη της ενότητας με αφορμή κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η Κως αποτελεί ένα ευαίσθητο εθνικό χώρο.

Για αυτό και πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί όσοι αναφέρονται με ελαφρότητα σε εθνικά ζητήματα. Και ο νοών νοήτω.

Κανείς δεν μπορεί να προσβάλλει το εθνικό συναίσθημα και τις ευαισθησίες των πολιτών της Κω, στον πιο ευαίσθητο εθνικό χώρο, σε αυτό το νησί αλλά και σε όλα τα ακριτικά νησιά.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα.

Η Κως είναι ένα νησί πρότυπο ειρηνικής συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων.

Η μουσουλμανική κοινότητα της Κω είναι άνθρωποι που ζουν μαζί μας, είναι άνθρωποι δικοί μας.

Παρεμβάσεις και μάλιστα παρεμβάσεις με ελαφρότητα που δημιουργούν ένταση, συνιστούν ατόπημα. Και ιδιαίτερα όταν προέρχονται από ανθρώπους που έπρεπε εκ της θέσεως τους να επιδεικνύουν υπευθυνότητα.

Ποιος έχασε όμως την υπευθυνότητα για να τη βρουν αυτοί.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι θα εγγυηθώ προσωπικά την ενότητα των πολιτών της Κω και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να την θέσει υπό αμφισβήτηση, υπηρετώντας κομματικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες.

Θα ήθελα επίσης να σας δώσω και δύο ειδήσεις με θετικό πρόσημο.

Την Τετάρτη θα καλέσω στο γραφείο μου, όπως είχα δεσμευθεί, τους επικεφαλής των παρατάξεων και το Λιμενικό Ταμείο , για να τους ενημερώσω για την ανάληψη πρωτοβουλίας από την πλευρά του Δήμου για την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου στην Ακτή Κουντουριώτη.

Θα είναι μια αισθητικού χαρακτήρα παρέμβαση γιατί όπως βλέπετε ουδείς γνωρίζει για να μας πει πότε θα αρχίσουν τα έργα. Και έχουν περάσει 18 μήνες.

Η δεύτερη είδηση είναι ότι ξεκίνησε η μετεγκατάσταση στο 2ο από τα τρία σχολεία που ο δήμος μας επισκευάζει, στο 1ο Γυμνάσιο δηλαδή, στο οποίο ολοκληρώθηκαν τα έργα και το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία. Σε μία περίπου εβδομάδα θα γίνει και ο αγιασμός.

Ο Δήμος Κω και η δημοτική αρχή , δεν λένε λόγια.

Αποδεικνύουν στην πράξη τι μπορούν να κάνουν.

Και το είδαν όλοι αυτό με τα σχολεία .

Και μπορούν να το συγκρίνουν με το τι γίνεται σε άλλους τομείς και έργα που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς και δεν είναι στη δική μας αρμοδιότητα.

Εδώ να επαναλάβω για άλλη μια φορά.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τις αποκαταστάσεις Εκκλησιών και Τζαμιών μέσα από νόμιμες διαδικασίες και συμμετοχή στο κόστος αποκατάστασης.

Θέλω να κλείσω την ομιλία μου, αποτίοντας φόρο τιμής σε ένα πολύτιμο συνεργάτη που έφυγε χθες από τη ζωή. Το Νίκο Φερρού.

Έναν άνθρωπο της προσφοράς και του καθήκοντος. Έναν άνθρωπο με καλοσύνη και ευγένεια.

Η συμβολή του στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου, τα 4 αυτά χρόνια, υπήρξε ανεκτίμητη. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας που κάναμε για να έχει ο Δήμος Κω πραγματικούς και όχι εικονικούς προϋπολογισμούς. Προϋπολογισμούς με υψηλό δείκτη υλοποίησης.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά του.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ: “Θα εγγυηθώ προσωπικά την εθνική ενότητα στην Κω, δεν θα επιτρέψω σε κανένα να την θέσει σε κίνδυνο ή αμφισβήτηση.”

Την ανάγκη για εθνική ενότητα επισήμανε ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση των νέων υποψηφίων της παράταξης.

Τόνισε ότι “η Κως αποτελεί ένα ευαίσθητο εθνικό χώρο, για αυτό και πρέπει να είναι προσεκτικοί όσοι αναφέρονται με ελαφρότητα σε εθνικά ζητήματα”

Ο Δήμαρχος επισήμανε:

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι θα εγγυηθώ προσωπικά την εθνική ενότητα των πολιτών της Κω και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να την θέσει υπό αμφισβήτηση, υπηρετώντας κομματικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες.”

Ο κ. Κυρίτσης έδωσε δύο ακόμα ειδήσεις με θετικό πρόσημο:

-Προανήγγειλε ότι την Τετάρτη θα καλέσει στο γραφείο του, όπως είχε δεσμευτεί, τους επικεφαλής των παρατάξεων και το Λιμενικό Ταμείο, για να τους ενημερώσει για την ανάληψη πρωτοβουλίας από την πλευρά του Δήμου για την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου στην Ακτή Κουντουριώτη. Θα είναι μια αισθητικού χαρακτήρα παρέμβαση γιατί όπως είπε “ουδείς γνωρίζει για να μας πει πότε θα αρχίσουν τα έργα. Και έχουν περάσει 18 μήνες.

-Ανακοίνωσε ότι ήδη ξεκίνησε η μετεγκατάσταση στο δεύτερο σχολείο που είχε υποστεί ζημιές από το σεισμό και στο οποίο ολοκληρώθηκαν τα έργα ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει ο αγιασμός και θα υποδεχθεί και πάλι τους μαθητές του.

Ο Δήμος Κω και η δημοτική αρχή, δεν λένε λόγια.

Αποδεικνύουν στην πράξη τι μπορούν να κάνουν.

Και το είδαν όλοι αυτό με τα σχολεία . Και μπορούν να το συγκρίνουν με το τι γίνεται σε άλλους τομείς και έργα που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς και δεν είναι στη δική μας αρμοδιότητα” τόνισε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι:

-Στις 10 Φεβρουαρίου στον Ορφέα θα γίνει ο απολογισμός του έργου της δημοτικής αρχής, μπροστά στους πολίτες.

Το 80% των ψηφοδελτίων είναι έτοιμο, η Δύναμη Αλλαγής θα έχει πλήρη και ισχυρά ψηφοδέλτια σε όλες τις δημοτικές ενότητες και στις κοινότητες.

-Το χρίσμα δεν το δίνουν κομματικές οργανώσεις που συνιστούν παρέα τεσσάρων-πέντε ατόμων που δεν έχουν καμία αποδοχή και παρεμβατικότητα στην κοινωνία.

Το χρίσμα το δίνουν οι πολίτες, αυτοί που στηρίζουν μια παράταξη που έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία της Κω.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης έκλεισε λέγοντας:

Απέναντι μας είναι μόνο οι άνθρωποι του χθες. Με αυτούς θα αναμετρηθούμε και να συγκριθούμε.

Και υπάρχει πεδίο σύγκρισης. Είναι το έργο της περιόδου 2015-2018, το δικό μας έργο.

Απέναντι βρίσκονται τα δικά τους πεπραγμένα, η περίοδος 2011-2014, μαζί με τους πρωταγωνιστές τους.

Αυτές οι δύο περίοδοι θα συγκριθούν.

Και οι πολίτες θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

85 ΣΧΟΛΙΑ

    • Στο τέλος βρε ΚΥΡΊΤΣΗ θα ανοίξεις μανάβικο, φρέσκα φρούτα κάθε τόσο αλλά ένα όνομα με σταυρουλάκια πούντο;;;

      Πιστεύεις Γιωργάκη ότι ο 3flor TEO θα είναι εύκολος αντίπαλος…. ΌΜΩΣ ξεχνάς ότι ένας άφιλος και αχάριστος με χαρακτήρα και συμπεριφορά ΚΥΡΙΤΣΗ μόνο φθορά εισπράττει τέσσερα χρόνια… Θα ξυπνήσεις ξαφνικά, αλλά τότε θα είσαι στα κάτω έδρανα της αντιπολίτευσης…. -ΑΛΕΞΊΚΑΚΟΣ –

      • Ο ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ σε στιγμές ευθυμίας καθάρισε την ΡΟΥΦΑ, ο Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος γεμάτος κόμπλεξ για τους ψηλούς τον ΖΕΡΒΌ...

        Και καλά, ο κάργα δεξιός ΑΒΡΙΘΗΣ τι θέλει με τον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ;;; Μόνο το μέγα μίσος του για την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης φτάνει να κάνει έναν ΔΕΞΙΟ σε συμπεριφορές και συνεργασίες τύπου ΤΣΙΠρΑ – ΣυγΚΑΜΜΕΝΟΥ Μπούλη;;; Βρε μπας και μύρισε προεδρική καρέκλα σαν τον Δρόσο;;;

    • Σκορποχώρι η τοπική ΝΔούλα, δεν έχουν έναν να τον κατεβάσουν για δήμαρχο... Λύσεις με γραφικούς;;;

      Έτσι τα γραφικά τοπικά στελέχη της παράταξης που φιλοξενεί να κυβερνήσει καταφεύγουν τσόντες δεξιά και αριστερά με τον Παναγιώτη που για να γιατρέψει το απύθμενο μίσος του για την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης κατάντησε να γίνει τσόντα των. ΚΑΪΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΎ… ©Νυχτοκαβαλάρης®

      • ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ, τόσο μεγάλο μίσος έχεις για τον ΚΥΡΙΤΣΗ που ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΊΖΕΙΣ τον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ;

        Πίσω από τον άβουλο ΘΕΟΔΌΣΗ κρύβονται οι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ του ΣφΥΡΙΖΑ και εσύ ένας κάργα δεξιός για να βγάλεις τα απωθημένα σου κατάντησες να συνεργάζεσαι με τους γιαλατζί αριστερούς;;;; Εάν είχες κότσια ας κατέβαινες για δήμαρχος με την ΝΔ να σε στηρίξουμε, τώρα θα φας ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ….

  1. Δήμαρχε συντηρω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός ξενοδοχείου και χωρίς άδειες, να κατέβω μαζί σου για τον τσαμπουκά και να δουλεύω εις βάρος των αλλων;

  2. ΜΕ ΜΙΣΟΥΝΕ: Ενώ εγώ θέλω την ενότητα και την αγάπη Αυτό θα είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του κυρίου Κυρίτση. Σίγουρα ο κύριος Κυρίτσης δεν γνωρίζει ότι η ιδιοσυγκρασία των πολιτών δεν έχει καμία σχέση με το μίσος. Άλλωστε γνωρίζει ότι το μίσος εκφράζεται με δύο τρόπους. Με έγκλημα ή με δικαστήρια. Και τα δικαστήρια τα χειρίστηκε ο ίδιος και όχι οι αντίπαλοι του. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι ο κύριος Κυρίτσης δεν γνωρίζει τις απόψεις των δημοτών. Όπου και αν κάτσεις, με όποιον και αν μιλήσεις θα σου πει το ίδιο πράγμα με διαφορετικές αιτιολογήσεις. Να φύγει. Ο κόσμος βοά και ο κύριος Κυρίτσης νομίζει ότι κάποιοι τον μισούνε. Όχι αγαπητοί φίλοι δεν το νομίζει, γιατί αυτός έχει μίσος μέσα του. Απλά με αυτό επιχειρεί να μας πείσει ότι τον μισούνε ώστε στο τέλος να μας πει. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ

    • Συμφωνω απολυτα μαζι σου ΑΓΙΕ. Στο ‘λυπηθειτε με» θα το παει .Δεν εχει πλεον Κανενα επιχειρημα …..ουτε ΔΥΝΑΜΗ Αλλαγης, ουτε ΕΓΩ Αλλαξα, ουτε τιποτα απο τα παλια…Τωρα του εμεινε μοναχα να τον ….λυπηθει ο κοσμος.!!!! Οι αντιπαλοι του τον ΜΙΣΟΥΝ ενω αυτος τους ΑΓΑΠΑ !!!!! Θα μου πεις ,και ποιος τα πιστευει αυτα…::: Θα σου απαντησω , και τι αλλο να πει ;;;;;; Ταχει πει ΟΛΑ τα εχει ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ σαν την μουρη του….Σου λεει μια που δεν εχω πια τι να πω τουλαχιστον να με λυπηθουνε !!Γιατι για να πιστεψουνε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ καμμια περιπτωση, Ο κοσμος τον ΕΜΑΘΕ για τα καλα.

  3. Μπορείτε να μας πειτε τι έκαμε ο κύριος Κυρίτσης στο Πλάτάνι;; Μπορείτε να μας πειτε τι έκαμε για τους μουσουλμάμους αδελφούς μας;; Πήγες μαζί του. Εντάξει Αλλά όχι να νομίζετεότι τρώμε κουτόχοτρο, Όταν ήρθε το ΙΚΑ δίπλα με τον πρόεδρο μας τον Μεμέτ ο Κυρίτσης ήταν εναντίον της παραχώρησης του ακίνητου που αναβάθμισε το πλατάνι. Λυπάμαι αλλά τέτοιο ξεπούλημα δεν το φανταζόμουνα.

  4. Κέφαλος Κέφαλος με τα καλα σου και τα δροσερά και τα δροσερά νερά σουυυυυ!
    Δημήτρη καλή τύχη και καλό δρόμο …..

    • Βρε μλκ προχθές ήταν η κηδεία του αδερφού του νικηταρα κ το ακύρωσε σήμερα ήταν η κηδεία του Νίκου τι να έκανε αύριο θα είναι κάποιος άλλος κ γ να ξέρεις κ να μην γράφεις ασυναρτησίες ο σο αγαπούσε ο Νίκος τον Κυριτση κ ο Κυριτσης το Νικο εάν δεν ξέρεις να μην μιλας

  5. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Ο ΖΕΡΒΟΣ: ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.

  6. ότι και να κάνεις τώρα έχεις τελειώσει για εμάς. Εμείς σε στηρίξαμε εμείς σε γκρεμίζουμε. Αποδείχτηκες ψεύτης και διχαστικος. Τετέλεσται

  7. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  8. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  9. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ.ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑ-ΠΑ-ΛΑ.ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

  10. Γιωργο τι κανεις.Ποιοι είναι παλι τουτοι.Γιωργο ο αλος κατεβαζει αβριθηδες,χατζηαμαλους,και εσυ κατεβάζεις τι;;;;;;;;;; γιωργο συγνωμη αλα αυτό διχνει ηττα.

  11. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ>> ΤΟΥ <>, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…
    ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΕΒΗΣ, Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ `ΘΕΟ`).
    ΘΕΛΟΥΜΕ `Η ΟΧΙ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…
    ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ!
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ!

  12. Γιώργο Κυρίτση! προχώρα στην ανανέωση με νέους ανθρώπους με νιάτα που αγαπούν την πατρίδα τους
    Θα είσαι πάλι Δήμαρχος
    Ήρεμα ψύχραιμα με σωστές κινήσεις

  13. ΤΣΗΣ,ΤΣΗΣ,ΤΣΗΣ.ΚΑΙ ΤΑΒΛΑ Ο ΤΣΗΣ,ΤΣΗΣ.ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ=? ΨΗΦΟΙ.

  14. Όταν ήσουν γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ ….με τα ακίνητα του Βακουφ εγγυησουν την ενότητα;

  15. Kαι μετα ξυπνησες. Ο αρχιερεας της διασπασης, της διχονοιας και του ανελεητου κυνηγητου ατομων διαφορετικης αντιληψης απο τον καισαρα, τολμα και μιλα και εγγυειται ενοτητες και πρασινα αλογα. Ο ΠΙΝΟΚΙΟ της Κωας πολιτικης σκηνης καιρος ειναι να κουστουρδα και να μας αφησει ησυχους, αντε γιατι αρκετα με την προκλητικη του παρουσια…..

  16. Περασμένα μεγαλεία Γεώργιε….Σύντομα θα λάβεις το μήνυμα ( το γνωρίζεις αλλά δε θες να το παραδεχτείς), του πόσοι τελικώς είναι απέναντί σου. Ιδρώνεις Γιωργάκι? Τελικώς σε αυτή τη ζωή, όπως στρώνεις κοιμάσαι

  17. Μπράβο,καλή επιτυχία σε όλους. Δήμαρχε θα είσαι και πάλι Δήμαρχος,το ευχόμαστε ολόψυχα.

  18. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ TA KATEBAZE ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ….. ΟΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ, ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΝΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ….ΔΗΜΑ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΒΟΣΚΟ ΑΝΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΒΟΣΚΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…..

  19. γυρίζω κάθε βδομάδα τα χωριά. Αυτό που ακούω είναι να φύγει και να μη ξαναγυρίσει. Ειδικά στο χωριό του στην Καρδάμαινα δεν του δίνουν ούτε 35% Εκεί ο δικηγόρος έχει κάνει πολύ δουλειά

  20. ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ!!ΝΕΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΡΙΧΝΕΙ ΑΚΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ…ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!ΕΡΧΕΤΑΙ!

  21. ο Γιαννάκης δεν ανακοινώνεται ακόμη… Είναι παλιό σχέδιο του ακατανόμαστου, δεν θέλει να κάψει τους «κρυφούς» γιατί έτσι μαζεύει τις πληροφορίες που χρειάζεται ο ίδιος

  22. Βρε χαζομπεμπε μην γράφεις ότι σου κατεβαίνει χωρίς να ξέρεις καν.Αυτο που έχει σημασία είναι ότι ο Δήμαρχος από σεβασμό στην μνήμη του Νίκου ανέβαλε την κοπή της πίτας των εργαζομένων του δήμουπου θα γινόταν σήμερα για την άλλη εβδομάδα,για να πάνε όλοι στην κηδεία του ανθρώπου.Αυτο και μόνο δείχνει πόσο πολύ αγαπούσε τον Νίκο. ΜΗΝ γράφεις λοιπόν αλλα κι άλλα χωρίς να ξέρεις.

    • Την κοπή πίτας οργανώνει, πληρώνει και αναβάλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου και όχι ο Δήμαρχος. Ο Σύλλογος ανέβαλε την εκδήλωση γιατί αυτό έπρεπε να κάνει

  23. ο αμιαντος και οι δημοτικες παραταξεις λουζονται.

  24. Καλά ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα λεγόμενα του κύριου υποψήφιου; Εγγυητής λέει εθνικής ενότητας των Κώων. Τι άλλο θα ακούσεις αυτός ο τόπος! Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας σεβαστούμε αυτόν τον τόπο και τους κατοίκους του όλοι όσοι κατεβαίνετε υποψήφιοι…η πολιτική δεν είναι ούτε θυμικές εκρήξεις ούτε λόγια και αναλύσεις. Πόσο μάλλον διχαστικά. Πολύ χαμηλό επίπεδο η Κως, κρίμα!

  25. Αυτός που έστειλε δύο έντιμους δημάρχους σαράντα φορές στα δικαστήρια και αθωωθήκαν. Αυτός που έστειλε διακόσους έντιμους πολίτες στα δικαστήρια και αθωώθηκαν. Αυτός που οδήγησε πενήντα πολίτες να πάνε στα δικαστήρια για να δικαιωθούν. Αυτός που απέλυσε επτά δημοτικούς αστυνόμους που δικαιώθηκαν στα δικαστήρια. Αυτός που εξευτέλισε δεκαπέντε οικογενειάρχες υπαλλήλους του ΔΗΡΑΣ και στο τέλος καταδικάστηκε ο ίδιος για δολιότητα. ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

  26. Σύμφωνα με τον Πιλοτικό Δείκτη Αποτελεσματικότητας, που συνέταξε για πρώτη φορά φέτος το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) «Μάρκος Δραγούμης», με βάση τις επιδόσεις των δήμων σε συγκεκριμένα βασικά πεδία. Από τους μεγάλους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους (άνω των 10.000 κατοίκων) μεγαλύτερο δείκτη αποτελεσματικότητας έχουν σημειώσει οι δήμοι Κεφαλλονιάς (53,47), Βόρειας Κυνουρίας (51,29), Σάμου (50,71), Σύρου – Ερμούπολης (47), Πάρου (46,86), Χίου (45,77), Κέρκυρας (45,65), Λήμνου (44,92), Μυκόνου (44,43) και Λευκάδας (44,30) Ο δικός μας πάτωσε. Και ήταν δυστυχώς από τους πρώτους Δήμους της χώρας,.

  27. H πενταετία διοίκησης Κυρίτση ήταν καταστροφική για την Κω. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχαν αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και μας βούλιαξαν τουριστικά.
    Να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το επιμελητήριο; Όλους τους έκανε εχθρούς!
    Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.
    Για τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air; Όχι μόνο θα αύξανε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα.
    Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του; Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
    Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.)

    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ: ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

  28. 1. Ο χατζηαμαλλος δεν θα κατέβει. Σίγουρα!
    2. Ο Αβριθης πλέον έχει δείξει ότι το μόνο που θέλει είναι να χάσει ο Κυρίτσης και όχι να πάει μπροστά ο τόπος.
    3. Ο Νικηταράς είχε φύγει και ορκιζοταν σε φίλους και γνωστούς ότι δεν θα κατέβει. Τι άλλαξε άραγε;;;;;;;;;
    4. Πολύ πρόβατα μας θεωρείτε όλοι…Θα το καταλάβετε όταν ανοίξουν οι κάλπες…εξυπνοι!!!!

  29. Κυριτση φύγε να έρθει ο Νεος, Αφθαρτος, Ακομματιστος, Μη διαπλεκομενος, Αγωνιστής, Πατριώτης κτλ κτλ ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ.
    ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΠΌΓΝΩΣΗ. ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΌΣ ΚΑΙ ΠΊΣΩ ΡΕΜΜΑ!!!
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΤΥΦΏΝΑΣ!!
    ΤΙ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΆΡΑΓΕ;; ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΞΈΡΟΥΜΕ; ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ; ΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΉΣ ΑΛΛΆ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΗ;;;
    ΔΙΑΛΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕ

  30. Έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν ότι μόνο ο Κυριτσης θα κάνει ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο!! Παιδιά περίμενετε σε λίγο που θα αρχίσουν και τα δυνατά ονόματα να δούμε τι θα γράφετε μετά!!

  31. Ο Γιώργος Κυριτσης θα είναι και πάλι Δήμαρχος ΚΩ.Καλο είναι να το εμπεδωνουμε σιγά σιγά αγαπητά παιδάκια.

  32. Πότε θα εγγυηθείς προσωπικά την ασφάλεια των κεφαλιανών με το να κλείσεις καμία λακκούβα στους δρόμους;;; Απαράδεκτη και ντροπιαστική κατάσταση!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ