«ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α – ΚΩΣ 2040» ®Η ΚΩΣ ΜΟΥ – ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ® Μια νέα παράταξη με άλλη οπτική και προοπτική Κεντάμε και κερδίζουμε την Κω μας

42
1651

«ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α – ΚΩΣ 2040» ®

(Παγκωακή Νέα Δημιουργική Αυτοδιοίκηση) ®

Η ΚΩΣ ΜΟΥ – ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ®

Μια νέα παράταξη με άλλη οπτική και προοπτική

Κεντάμε και κερδίζουμε την Κω μας,

κοιτάμε και κεντρίζουμε τους Κώους μας.

Μηνάς Χατζηαντωνίου του Γεωργίου

Υποψήφιος δήμαρχος Κω

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου!

Στα 40 χρόνια που πέρασαν, σας προσκάλεσα πολλές φορές σε μια αληθινή επικοινωνία, συνεργασία και συνύπαρξη με στόχο την ανθρώπινη και ουσιαστική Ιπποκρατική υποδομή και πορεία του τόπου μας. Δραστηριοποιήθηκα με συνέπεια και συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια σε πολλούς βασικούς τομείς της ζωής μας και σε πολλά επίπεδα. Πάντα συνέδεα ολιστικά τις έννοιες: πόλις- πολίτης, πολιτισμός, πολιτική και έπαιρνα πρωτοβουλίες, με αρετή και τόλμη. Πολλές φορές μου έλεγαν πως είμαι πιο μπροστά από την εποχή μας. Τώρα είμαι μπροστά στην απτή και ωμή πραγματικότητα που βρίσκεται ο τόπος και η κοινωνία μας! Μετά από τόσα χρόνια, διαπιστώνω για άλλη μια φορά να επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό στις τόσο καθοριστικές δημοτικές εκλογές στο νησί μας. Στην Κω των 37.000 σχεδόν κατοίκων, βλέπω μόνο ένα μικρό ποσοστό πολιτών να κινητοποιούνται με τις υπάρχουσες παρατάξεις για οποιοδήποτε δικό τους λόγο. Έτσι παίρνω συνειδητά την πρωτοβουλία και κάνω την υπέρβαση μου, να σας προκαλέσω και να σας προσκαλέσω από την αρχή για τη δημιουργία μιας παράταξης με μια άλλη οπτική και προοπτική, όπως επιγραμματικά φαίνεται στα μηνύματα μου και να δούμε άμεσα και αμέσως τι σημαίνει ενότητα, τι συμμετοχή των δημοτών, τι συνεργασία και τι αειφόρος ανάπτυξη του τόπου μας.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Δεν είμαι μόνο επικεφαλής, είμαι μονίμως επί ποδός ®

Δεν είμαι μόνο υποψήφιος, είμαι μονίμως υποψιασμένος

Δεν είμαι ανεξάρτητος!

Είμαι μόνο εξαρτημένος από τις πανανθρώπινες-Ιπποκρατικές αξίες.

Δεν είμαι εθελοντής, είμαι θεληματικός!

Δεν είμαι ό,τι δηλώνω, δηλώνω ό,τι είμαι. ®

Δεν χρειάζονται περισσότερα, καταλαβαινόμαστε τώρα.

Πριν αδιαφορήσετε ή να διαφωνήσετε

της «ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α» τα μηνύματα, μ` αγάπη μελετήσετε:

1

«ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α»: Η παράταξη που γεννιέται απ` το παρόν

και συνδέει τα παλιά με τα μελλούμενα.

2

Άμεσος στόχος μας η βελτίωση της καθημερινότητας.

Ονειροστόχος μας : η Ιπποκρατική Κως του 2040.

3

Από την πολιτική περιπλοκή και πλήξη,

στων πολιτών την απεμπλοκή, και έκπληξη

4

Αν δεν αντέχεις άλλο το κατεστημένο,

μην παρέχεις άλλοθι σ` αυτό που `ναι στημένο.

5

Αν δεν αντέχεις μέσα σου άλλο τη διαφθορά,

δες και βρες τα μέσα, κάνε τη διαφορά

6

Δεν θέλουμε μια «ισχυρή» Κω των ανίσχυρων Κώων

ούτε μια Κω αλλιώς, που βάζει τα ρούχα της αλλιώς.

7

«Όταν αυτοί που είναι ψηλά μιλάνε για ενότητα,

ο απλός λαός ξέρει πως έρχεται η κενότητα!»

8

Όχι στην επικοινωνιακή πολιτική τακτική,

ΝΑΙ στην τακτική επικοινωνία των πολιτών μας

9

Άνοιγμα αγκαλιάς, άγγιγμα λαλιάς.

10

Πριν πάθουμε τα πάνδεινα, ελάτε με την «ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α»

Συνδημότισσες και συνδημότες μου, ανεξαρτήτως της ηλικίας, του φύλου, της καταγωγής, της κοινωνικής, οικονομικής ή πολιτικής σας θέσης, εάν νοιώθετε ότι θέλετε ένα άλλο πνεύμα και πρακτική για τα τοπικά μας πράγματα, τολμήστε! Κάνετε επιτέλους το βήμα, πάρτε τώρα την υπόθεση στα χέρια σας! Ακόμα κι αν είστε υποστηρικτές, μέλη, ή υποψήφιοι στις παρατάξεις που διεκδικούν την δημοτική αρχή της Κω ας επικοινωνήσουμε. Ξέρετε πολύ καλά πως επιδίωξη μου δεν είναι η εξουσία, ή οτιδήποτε άλλο ιδιοτελές! Η απόφαση μου για τη δημιουργία αυτής της παράταξης, πιστεύω πως είναι ώριμο τέκνο της αναγκαιότητας και της μύχιας επιθυμίας σας.

Τέλος επισημαίνω ότι οι φράσεις και το συνοπτικό σημειολογικό μου κείμενο, δεν είναι ένα λογοπαίγνιο με ελληνικές λέξεις και έννοιες. Έχει κατά την άποψη μου, ένα πολύ σοβαρό και βαθύ υπόβαθρο και μια ουσιαστική και αφυπνιστική διάσταση.

Ευχαριστώ και καλή αντάμωση Κως 9 Φεβρουαρίου 2019

Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου

Ελ.Βενιζέλου 1 Κως 85300

Τηλ: 2242022544,6948543864, 6940906888

Email: minasxatz@gmail.com

 

42 ΣΧΟΛΙΑ

  • ….. Δεν μας έφτανε η επίσημη δημοτική παράταξη του ΣφΥΡΙΖΑ, να στηρίξει τον κοψιμιό από τις ευθύνες Θεοδόση, θέλει να γίνει και ο Μηνάς Δήμαρχος σωτήρας… Ελπίζει κι αυτός να εκλεγεί, σου λέει ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ των 150 σταυρών έγινε Βουλευτής παίζοντας θέατρο, εγώ που που από θέατρο ξέρω και έχω την κορμοστασιά του Ιπποκράτη να μην γίνω έστω δημοτικός σύμβουλος;;;®Νυχτοκαβαλάρης©

  • Θα δούμε κι άλλους των 50 ψήφων να εξαγγέλουν παράταξη…

  • ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΕΚΛΕ΅ΓΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΖΑΡΙΑ….

  • Γιαβόλ καμαράτ. Υπομονή θα έρθει και η ώρα του φύρερ σου. Ως τότε ψυχιατρεία στα Δωδεκάνησα υπάρχουν στην Λέρο και στην Ρόδο και εφημερεύουν καθημερινά.

 1. ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

 2. Αγαπημένοι μου συμπατριώτες,-σσες γράφω αυτές τις γραμμές ως άμεση επέμβαση μου για να κρατήσω αυτή την ποιητική ωραιότητα και την ανακούφιση που εισπράττω από τόσο κόσμο σήμερα με την πρωτοβουλία μου αυτή! Ξέρω πολύ καλά τι και με ποιο τρόπο έγραψα, όσα πιστεύω κατάβαθα! Ήξερα ό,τι θα βρεθούν οι τύποι αυτοί να κοπρίσουν χυδαία και ανεγκέφαλα πάνω στη γερή σπορά μου! Αγαπητοί μου άγνωστοι καμένοι αχυράνθρωποι, που γράφετε χωρίς να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφτείτε, εσείς και όσοι εξυπηρετούνται από σας! Να είστε σίγουροι! Δεν πάει άλλο! Και τότε θα δείτε τι σημαίνει αγάπη και συγχώρηση από τον κ. Μηνά! Η αείμνηστη μητέρα μου έλεγε: «Τίμα τον τιμημένο για την τιμή σου, και τον ατίμητο πάλι για την τιμή σου». Βέβαια τιμή με τιμή έχει διαφορά! Φιλιά!
  Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου
  Κοινωνικός εμψυχωτής
  Υποψήφιος δήμαρχος Κω

 3. Αγαπημένοι μου συμπατριώτες,-σσες γράφω αυτές τις γραμμές ως άμεση επέμβαση μου για να κρατήσω αυτή την ποιητική ωραιότητα και την ανακούφιση που εισπράττω από τόσο κόσμο σήμερα με την πρωτοβουλία μου αυτή! Ξέρω πολύ καλά τι και με ποιο τρόπο έγραψα, όσα πιστεύω κατάβαθα! Ήξερα ό,τι θα βρεθούν οι τύποι αυτοί να κοπρίσουν χυδαία και ανεγκέφαλα πάνω στη γερή σπορά μου! Αγαπητοί μου άγνωστοι καμένοι αχυράνθρωποι, που γράφετε χωρίς να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφτείτε, εσείς και όσοι εξυπηρετούνται από σας! Να είστε σίγουροι! Δεν πάει άλλο! Και τότε θα δείτε τι σημαίνει αγάπη και συγχώρηση από τον κ. Μηνά! Η αείμνηστη μητέρα μου έλεγε: «Τίμα τον τιμημένο για την τιμή σου, και τον ατίμητο πάλι για την τιμή σου». Βέβαια τιμή με τιμή έχει διαφορά! Φιλιά!
  Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου
  Κοινωνικός εμψυχωτής
  Υποψήφιος δήμαρχος Κω

 4. Με την ευκαιρία να υπενθυμίσω ό,τι δεν αποποιούμαι την μακρόχρονη πορεία και δράση μου, που στην σύγχρονη ιστορία λέγεται αριστερή και με περιποιεί μεγάλη τιμή! Είναι επίσης καθομολογούμενη η στάση μου, η φιλοσοφική μου θεώρηση, η συμπεριφορά και πρακτική μου σε όλους τους τομείς της ζωής μας, χωρίς κολλήματα και φανατισμούς και ξεπερνά αυτό που λέγεται αριστερή αντίληψη! Έτσι τα τελευταία 15 χρόνια, έχω δηλώσει ό,τι πολιτικά είμαι ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ και το ξέρουν πάρα πολλοί συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, όπως και πολιτικοί! ΜΓΧ

 5. «Πως αποφασίζεις εν λευκώ όταν όλα είναι μαύρα; Μ’ ένα φτου και δυο ρήσεις περιμένεις να … φτουρήσεις»
  Συνθήματα για θύματα. Τι κρίμα βάλαμε την μνήμη μας σε μνήματα.Οι μόνοι που δεν ξεχνούν είναι αυτοί που έχουν απ’όλους ξεχαστεί. Πάντα παρόντες οι εκλιπαρόντες. Και πάντα απόντες οι ψεύτες και μπαγαπόντες. Τι είναι ο μπάι; Αυτός που άλλοτε του τον ακουμπούν και άλλοτε τον ακουμπάει.
  Με αγάπη από τα «Βαρβαρικά» του Βαρ-Βαρ

 6. Άλλοι ανεβαίνουν στα βάθρα και άλλοι κατεβαίνουν στα βάραθρα.
  Και τι κάνουνε τα βούρλα; Βαράνε ταμπούρλα.
  Το «ολίγον» είναι ο στόχος των κολλήγων
  και το «πλείστον» είναι ο στόχος των απλήστων.
  Κι εσύ προϊόν ενός δόλου, ενός θολού ειδώλου.

 7. Άλλοι ανεβαίνουν στα βάθρα και άλλοι κατεβαίνουν στα βάραθρα.
  Και τι κάνουνε τα βούρλα; Βαράνε ταμπούρλα.
  Το «ολίγον» είναι ο στόχος των κολλήγων
  και το «πλείστον» είναι ο στόχος των απλήστων.
  Κι εσύ προϊόν ενός δόλου, ενός θολού ειδώλου.
  ΒΑΡ-ΒΑΡ (από την άλλη ζωή, τη μπροστινή)

 8. Λόγοι εδώ και λόγοι εκεί
  δίχως λόγο ή λογική…
  Μέρι Κρίστμας, ή εν μέρει… Κρίστμας;
  Και με τούτα και με εκείνα γαλοπούλα από την Κίνα.
  Μας το σκασε ο Τόσκας στο πι και φι
  και τώρα, τι ντροπή;
  Ποιος τα Εξάρχεια θα τα βαφτίσει Εξάθλεια;
  ΒΑΡ ΒΑΡ (από την άλλη ζωή, τη μπροστινή)

  • ΚΑΛΑ, ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;
   Η ΦΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

 9. Σε κάποιους δεν αρέσει η υποψηφιότητα του Μηνά.
  Και εννοώ αποκλειστικά τους υποψήφιους Δημάρχους και συμβούλους και τους παρατρεχάμενους.
  Σε πολλούς όμως αρέσει. Οι δημότες βρήκαν να ψηφίσουν με αξιοπρέπεια.

 10. Είχα σκοπό να μην πάω να ψηφίσω αλλά η ψήφος μου θα μετρήσει σε όποιον βγει πρώτος που δεν το θέλω με τίποτα. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.

 11. Ο Μηνάς είναι φίλος και εξαιρετικός χαρακτήρας. Παρ’ όλο που χωρίζει άβυσσος τις πολιτικές μας πεποιθήσεις ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα επικοινωνίας και αμοιβαίας κατανόησης. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι η απουσία στελεχών και εμπειρία στην διακυβέρνηση του τόπου. Καλές προθέσεις ναι, γνώσεις όχι. Σίγουρα θετική η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο.

  • Σ` ευχαριστώ για την εκτίμηση σου καλέ μου φίλε άγνωστε , που υποθέτω ποιος είσαι! Επίτρεψε μου να αναφέρω ότι, όταν ήμουν διευθυντής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κω πάνω από το γραφείο μου, είχα τη φράση από μια ποιητική συλλογή:» ….. φυλάξτε με απ` τις αγνές προθέσεις δίχως σκέψη και από τα σκοτεινά, ασαφή οράματα που μπερδεύονται με των εχθρών μας..»( θα αναρτήσω φωτογραφία). Το 2013 ήμουν δημοτικός σύμβουλος με « Μηναϊκά» σημεία γραφής! Μελετώ και καταγράφω τα τεκταινόμενα του νησιού και του δήμου μας από το 1979! Ξέρω μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις μου και ποιοι θα προσφέρουν τις παραπάνω γνώσεις που χρειάζονται! Δεν με ενδιαφέρει η εξουσία και η καρέκλα! Έχω επίγνωση μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η προσπάθεια μου! Οι συνδημότες και συνδημότισσες μας, έχουν να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, τις ευθύνες τους και τελικά την τύχη τους!Ευχαριστλω! ΜΓΧ

   • Μια ερώτηση όμως, που θα βρεθούν 120 κομπάρσοι για να φτιάξει ψηφοδέλτιο;;;

 12. ΚΥΡΙΕ ΜΗΝΑ, ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
  ΗΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ, ΑΠΕ (ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ).
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
  ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ.

 13. Μήνα έχω μια ιδεα. Βάλε στο ψηφοδέλτιο αυτούς που λένε τον όρκο του ιπποκρατη.βάλε και μερικούς αγωνιστές του πολυτεχνειου. Ξέρεις εσυ. Αυτούς που ήτανε απεξω.

 14. Φίλε συνάδελφε είσαι πολύ μπροστά! Όσο εμείς ζούμε στο 2019 εσύ ζεις στο 2040!

 15. Βρε αδέλφια, πήξαμε με σωτήρες υποψήφιους Δημάρχους και λοιπούς παρατρεχάμενους.
  Για το νησί, τα τεράστια προβλήματα του και τον δικό μας Ιπποκράτη, κουβέντα.
  Πλήρης του τάφου σιωπή ή κάτι τέτοιο.
  Λιμάνι γιόκ, που λένε και οι γείτονες. Δρόμοι ανύπαρκτοι, χωρίς σήμανση, φωτισμό, ξερόχορτα και κλαδιά πάνω στο οδόστρωμα. Ρέματα μπαζωμένα. Κανάλια αποστράγγισης μπαζωμένα. Δημόσια καθαριότητα (άσε τα αρχαία), εδώ γελάμε. Ανοχή (ύποπτη) στην παρανομία και αυθαίρετη κατάληψη δημόσιων χώρων. Παράνομη στάθμευση οχημάτων όπου γουστάρουμε (εδώ φταίμε εμείς). Ανύπαρκτη Δημοτική Αστυνομία που ΜΠΟΡΕΙ να ελέγξει τις περισσότερες παρανομίες στον αστικό ιστό της πόλης.
  Καλά να περνάμε…………

 16. Και εκεί που υπολόγιζα να περάσω τη μέρα των εκλογών σε κάποιο εξωκλήσι του νησιού μας, παρέα με καλούς φίλους, ήρθε ο Μηνάς να μου δώσει λόγο να πάω να ψηφίσω. Και σε μένα και στους φίλους μου. Γιατί προσωποποιεί το ήθος και την ακεραιότητα και σαν κι εκείνον κάνεις. Αυτό μου αρκεί. Το αριστερός ή δεξιός περισσεύει.
  Υ.Γ Δε θα ξεχάσω πότε τα δάκρυα σου, όταν απαγγέλεις τον όρκο του Ιπποκράτη. Σ’ευχαριστώ.

 17. Όταν σου λένε σύριζα, θα λες απεταξάμην! Απεταξάμην, απεταξάμην! Θα κερδίσεις έτσι αρκετές ψήφους!

 18. παρόλο που ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ένας Μηνάς θα ομόρφαινε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, ξεκάθαρος σε όλη τη ζωή του, χωρίς λαμογιές και πουστιές, τι παραπάνω δηλαδή έχει η συντριπτική πλειοψηφία όσων ζητάνε τη ψήφο σας από τον Μηνά που αποδεδειγμένα τουλάχιστον στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης έχει προσφέρη σημαντικά πράγματα, τι παραπάνω έχει ο ανενεργός για 5 χρόνια υποψήφιος δήμαρχος από το Μηνά που πάντα δήλωνε παρόν, έχω την εντύπωση ότι ο Μηνάς δεν μας αξίζει

 19. Ας βρεθεί ένας άνθρωπος στη Κω να αποδείξη πως ενδιαφέρετε και έχει αγαπήσει περισσότερο την Κω από τον Μηνά

 20. επιτελους βλεπω και μια προταση με ηθος.καλη επιτυχια Κυριε ΜΗΝΑ.τελος στιις υποσχεσεις που ακουμε και θα ακουσουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.