ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μεγάλο γλέντι με πολύ χορό & διασκέδαση στην Αποκριάτικη χοροεσπερίδα της Λέσχης Φιλίας στου Γιαλίζη

6
2132

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με άλλο ένα μεγάλο γλέντι όπως το συνηθίζουν σε κάθε συνάθροισή τους πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα της Λέσχης Φιλίας Κω στο κατάμεστο κέντρο Γιαλίζης στο Ζηπάρι.

Τα «λυκόπουλα» της Λέσχης Φιλίας του έδωσαν και κατάλαβε χορεύοντας και διασκεδάζοντας με την ψυχή τους.

Τα «μουσικά ταξίδια» τους ταξίδεψαν μοναδικά με νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα με τον Γιάννη και την Καίτη Χατζηβελούδου να έχουν τον πρώτο λόγο στα τραγούδια ανεβάζοντας το κέφι και τη διασκέδαση στα ύψη.

Τη βραδιά χαιρέτησε και τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και της Λέσχης Φιλίας Βάσω Πη.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φάτε, πιείτε και χορέψετε τώρα που γυρίζει και το παίζει χουβαρδάς η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης ΓΙΑΤΊ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΗΣΤΕΊΑ...

      Κάντε και κανένα μακρινό ταξιδάκι τώρα αλλά να επιστρέψετε έγκαιρα να ρίξετε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη… Πάντως καλλίτερη να τα τρώτε εσείς που ξέρετε από γλέντια παρά τα χρονάκια σας παρά να ξεζουμίζουν το δημοτικό παραδάκι όλοι αυτοί οι κηφήνες που με ρουσφέτια ΡΟΥΦΑγαν την ΒΙΜΕΛ, την ΔΕΑΣ, την ΑΝΕΜ και τον ΔΗΡΑΣ… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  1. Μπράβο σε όλα τα μέλη της Λέσχης, εύχομαι να είναι πάντα καλά και να χαίρονται τις οικογένειές τους.Ανθρωποι υπέροχοι και αξιεπαινοι όλοι τους.Καλη και ευλογημένη Σαρακοστή με υγεία.

  2. ΚΑΛΉ ΣΑΡΑΚΟΣΤΉ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΆΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙΆ. ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ