Περιοδεία στο Πυλί από την υποψήφια Δήμαρχο και στελέχη της Παράταξης «Όραμα & Δράση»

9
1240

Περιοδεία στο Πυλί από την υποψήφια Δήμαρχο

και στελέχη της Παράταξης «Όραμα & Δράση»

 

Στο Πυλί βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, συνοδευόμενη από στελέχη της Παράταξης «Όραμα & Δράση».

Στη διάρκεια των σύντομων συνομιλιών που είχαν με τους κατοίκους του χωριού, διαπιστώθηκε ο προβληματισμός τους για την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου τους, ενώ στο σύνολό τους, οι πολίτες έβαλαν ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την ανάδειξη του Πυλιού.

Η Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, επανέλαβε την πρόταση της Παράταξής μας για τη δημιουργία δημοπρατηρίου στο Πυλί, με την αγροτικού εξαγορά και επανάχρηση του κτιρίου του αγροτικού συνεταιρισμού, προκειμένου να γίνει το κέντρο της εμπορίας αγροτικών προϊόντων όλου του νησιού.

Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επέκταση του αρδευτικού της λίμνης και τη δημιουργία δεξαμενών συλλογής του νερού που ακόμα και σήμερα καταλήγει στη θάλασσά.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η υποψήφια Δήμαρχος στην αποκατάσταση του λατομείου της Λίμνης και επανάχρηση του ως χώρο πολιτισμού, με τη δημιουργία Θεάτρου βράχου, ενώ πολλές ήταν οι αναφορές και στην σχολική στέγη, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα ζητήματα του χωριού.

Το Γραφείο Τύπου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩΓΑΜΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

    • θέλεις περισσότερο διάβασμα, ο Τσίπρας γεννήθηκε 28 Ιουλίου 1974 δηλαδή μετά τη χούντα, αν παρακολουθούσες λίγο τη Βουλή των Ελλήνων θα το ήξερες

  2. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί ενώ έχει στο πρόγραμμα του την επέκταση της μαρίνας και άρα γνωρίζει ότι θα χρειαστεί να παραχωρηθεί η παρακείμενη πλατεία με τον ταξιδευτή του στην χερσαία ζώνη της μαρίνας αυτός προχώρησε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πλακοστρώσεις και μνημεία. Σίγουρα μας κοροϊδεύει ή ήθελε να ξοδέψει χρήματα σε ένα αχρείαστο έργο. Ξέρετε εσείς γιατί

  3. Αξίζει λοιπόν να θυμηθούν οι συνδημότες μας πως ο επικεφαλής της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου απαξίωνε την έννοια και την αξία του διαλόγου με τον πιο προσβλητικό τρόπο για τους πολιτικούς αντιπάλους του. Όταν, μεταξύ άλλων, στις 23-10-2016 σε δελτίο τύπου της παράταξης του ανέφερε τότε ο ίδιος: «Με την κ. Ρούφα και τα υπολείμματα του Οράματος δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση. Το Όραμα έχασε τις εκλογές, η βλακεία όμως είναι αήττητη».
    Αυτό είναι το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζονεία, εκδικητικότητα, ειρωνεία, ακραίες λεκτικές προσβολές, ύφος «αυτοκράτορα».

  4. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ Η ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ; ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ