Απάντηση Δήμου Κω για ΟΔΕ: Ο κ. Κυρίτσης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή δεν εμπιστευόταν ούτε τους συμβούλους του και λειτουργούσε ως ενός ανδρός αρχή νομίζει ότι όλοι είναι το ίδιο

29
2165

Ο κ. Κυρίτσης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή δεν εμπιστευόταν ούτε τους συμβούλους του και λειτουργούσε ως ενός ανδρός αρχή νομίζει ότι όλοι είναι το ίδιο. Αδυνατεί να συνεργαστεί και αυτό φάνηκε στο πόσο πίσω άφησε το Δήμο και το νησί μας.

Τώρα όμως είναι μια άλλη μέρα. Καλύτερη για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Η δημοτική αρχή συνεργάζεται με όλους, δίχως εξαιρέσεις, με μοναδικό μέλημα το καλό του νησιού μας.

Ήδη, μόλις σαράντα ημέρες έως τώρα, οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα επιτέλους άλλαξαν. Τα στελέχη της δημοτικής αρχής δίνουν καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες, μαζί με τους συνδημότες μας. Με σεμνότητα, ηρεμία και δημοκρατική αντιμετώπιση όλων.

Στόχος μας να αποκατασταθεί επιτέλους η εμπιστοσύνη στη σχέση των δημοτών με το Δήμο. Σε αυτή την κατεύθυνση ενεργοποιούμε όλες τις δυνάμεις. Για αυτό δημιουργήθηκε η Ομάδα Διοίκησης Έργου (Ο.Δ.Ε.), για τον καλύτερο συντονισμό και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των δυνάμεων που διαθέτει ο Δήμος μας. Με συνδημότες μας που συμμετέχουν αμισθί για τον κοινό σκοπό.

Τέτοιες ομάδες (Ο.Δ.Ε) θα δημιουργήσουμε αρκετές γιατί πιστεύουμε στη δύναμη του πολίτη, του Κώου δημότη που πονά τον τόπο του και αγωνίζεται για αυτόν.

Σε ότι αφορά τους εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς και τις αναφορές της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη σχέση μας με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, ας κατανοήσουν αυτό που οι πολίτες βλέπουν καθημερινά. Ότι εργαζόμαστε όλοι μαζί, δίχως εξαιρέσεις, για το κοινό καλό.

Για πρώτη φορά η δημοτική μηχανή μεταφέρεται και λύνει προβλήματα στις κοινότητες.

Όπως στον ηλεκτροφωτισμό του Μαρμαρίου, που ένα χρόνο ήταν στο απόλυτο σκοτάδι. Μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας και τα συνεργεία του Δήμου, που συγκεντρώθηκαν από όλο το νησί, δώσαμε τη μάχη και η περιοχή φωτίστηκε.

Το ίδιο και στις υπόλοιπες κοινότητες. Όλοι μαζί παλεύουμε να ανατάξουμε την κατάσταση.

Μοναδική παραφωνία, στο ήρεμο και δημιουργικό κλίμα, οι υψηλοί τόνοι τεχνητής έντασης από την προηγούμενη δημοτική αρχή και τους εκφραστές της. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, όπως έκαναν όλα τα χρόνια.

Δεν ακολουθούμε.

Εργαζόμαστε προσηλωμένοι στην ενότητα της κοινωνίας μας, στην ενεργοποίηση των συνδημοτών μας. Εισπράττουμε την επιδοκιμασία τους. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ Ο ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚ,ΜΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. χι χι χι

  • Μας δουλεύει ο Τριώφλορος ΤΕΟ, ΑΜΙΣΘΊ λέει μετά το λαϊκό κράξιμο... Βρε μπας και ξέθαψε τα μαύρα βιβλιάρια του σΟυΡΑΜΑτος;;;

   Παλιά μου τέχνη κόσκινο, οι δημότες δεν ξεχνούν την μαύρη διαχείριση και την δωρεάν παραχώρηση δημοτικής περιουσίας σε ψηφοφόρους, συγγενείς και φιλινάδες με τους αφανείς συνέταιρους….

 2. Εντάξει κάποιοι εκλεγμένοι αλλά και μερικοί. Ένα μισθό ρε ένα μισθό θέλω για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Δήμαρχε κάτι δεν πάει καλά. Σταμάτα πριν σε πάρει η κάτω βόλτα. Η προσφορά στα κοινά και οι υπηρεσίες συντρόφων δεν γίνονται επί πληρωμή.

 3. Ακούγονται πολλά. Μερικά ευσταθούν. Μην προσπαθείς να βολέψεις κάποιους με μηνιάτικο. Εσύ ποτέ δεν ήσουνα από τους βολεμένους. Εκτός και αν άλλαξες

 4. Η ανακοινωση σας κυριε νικηταρα δειχνει και την διαφορα στο επιπεδο σας με τους προηγουμενους. Σας συγχαιρω. Χαιρομαι για εσας και την δημοτικη αρχη. Συνεχιστε. Αγνοηστε τους

 5. Γιατί να πληρώνουν βρε Τριώφλορε 3flor ΤΕΟ οι Κώοι με 150.000€ τα αποτυχημένα της παράταξης σου;;;

  Τεχνικοί σύμβουλοι παραμορφωμένοι που μόνο για σχόλια της κλειδαρότρυπας κάνουν… Τεμπελχανάδες που θα εισπράξουν τα φράγκα των δημοτών για να εξαργυρώσει ο Τριώφλορος ΤΕΟ προεκλογικά γραμμάτια… Βρε ΟΥΣΤτττττττττττ ,,,,,,,,,,,,,,,,που πουλάτε προσφορά στα κοινά….

 6. ΤΕΟΝΤΟΣΑΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΩΝ 200 ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΙΛΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  • ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ; ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΕΕΕΕ ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΖΩΟΝ

 7. ποσο συγουροσ εισαι δημαρχε για το αμισθι: αλλα λενε οι ιδιοι οι συμβουλοι σου… προσεχε.

 8. Όλοι ξέρουν ότι δεν αμείβεται κανείς επειδή συμμετέχει σε Ομάδα Διοίκησης Έργου. Οι αμειβόμενες θέσεις στο Δημο είναι γνωστές σε όλους αφού τις προβλέπει ο νόμος. Το ερώτημα είναι άλλο. Θα καταφέρουν ολοι αυτοί να συνεργαστουν για το καλο του νησιού ή όχι; Αν το καταφέρουν πολύ καλά κάνει ο δήμαρχος Αν δεν το καταφέρουν αυτός θα την πληρώσει. Ο Κυριτσης ομως δεν πρέπει να μιλά. Απέτυχε σε όλα

 9. ο Κυρίτσης, σε καιρό ανεργίας, προτιμούσε συμβούλους συνταξιούχους. Και όχι από τους μη έχοντες…

 10. η αντιμαχεια παλι χωρισ νερο σημερα….αυτο το προσεξαν οι τεχνικοι συμβουλοι ?μια ανακοινωση -ενημερωση δεν βλαπτει κυριοι……

 11. Για να δειτε ποσο καλα και αρμονικα εργαζονται τα συνεργεια θα επρεπε σημερα να ησασταν μαρτυρες του περιστατικου στην γωνια Καναρη και Μανδηλαρα. Εργαζομενος και προϊσταμενος μπροστα στον κοσμο με βρισιες ακατανομαστες και απειλες για μηνυσεις, για καντηλια και αγιους προσπαθουσαν να λυσουν μια διενεξη που θαπρεπε να λυθει στην υπηρεσια. Οι τουριστες να εχουν σταματησει και να κοιτουν με απορια, ενας δε κοινοτικος συμβουλος ….ειχε παει δυο τετραγωνα πιο κατω και εβλεπε αρχικα και μετα αποχωρησε. Ομορφος νεος δημος νικηταρικα πλασμενος.

 12. Ο Κυρίτσης ήταν δήμαρχος ισχυρός και όχι γλάστρα θα έρθει σαν αστραπή τότε θα έχει γιορτή θα έρθει σαν σωτήρας ξανά!!!!!!!

 13. Η απαντηση ειναι «κλισε απαντηση» Νικηταρα. Οι λεξεις, οι εκφρασεις και οι χαρακτηρισμοι ειναι τυποποιημενα. Ομως εμενα αλλο μου κανει κλικ, οτι δηλαδη επειδη ειμαι πιο μεγαλος θυμαμαι οτι πολιτικους επιτροπους διοτιζε ΜΟΝΟ η Χουντα. Δεν μπορει, καποιος απο την παραταξη της δημοτικης αρχης πρεπει να εχει ιστορικη εμπειρια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.