Δήμαρχος Κω: Αντίθετος ο Δήμος στη μετατροπή του ΚΥΤ Κω σε κλειστού τύπου| Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης προκαλούν σοβαρό προβληματισμό στην τοπική κοινωνία

66
2492

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι η ευρωπαϊκή ένωση να έδειχνε την ίδια έγνοια και στους ευρωπαίους άστεγους όπως και στο πληθος ελλήνων άστεγων. Λονδίνο Παρίσι Βρυξέλλες Ρώμη Αθήνα και οσες πρωτεύουσας επισκευθηκαμε είναι πλημμυρισμένες με άστεγους.

    • Διαμαρτύρεται για τα μάτια το κόσμου ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ ΤΕΟΝΤΟΣΗΣ...ΟΜΩΣ τα είχε συμφωνήσει, ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ...

      Μετά από διαπραγματεύσεις και παζάρια με τον Χρυσοχοΐδη κατάφερε νατριπλασιαστεί η δυναμικότητα του στρατοπέδου ψυχών στο Αμαξνιού. 2.000 στα χαρτιά αλλά σε λίγους μήνες θα γίνουμε ΜΟΡΙΑ με 6.000 επικίνδυνους ΛΑΘΡΟ…

      • ΨΕΥΤΗΣ Ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ, τα έδωσε όλα, και επέκταση του στρατοπέδου και παραμονή των επικίνδυνων.

        Τον τραβάνε οι δεξιοί με τα τσεκούρια απότην μια και οι μούμιες της φασιστικής αριστεράς από την άλλην. Όμως το στρατοπέδο φυλακή για χιλιάδες ΛΑΘΡΟ το αποδέχτηκε και μας το έφερε για Χριστουγεννιάτικο μπουναμά.. Μια ζωή δειλός, κρύβεται σταδύσκολα…μ

    • ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΣΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΤΡΙΏΡΟΦΕ. Χάθηκε ο κόσμος βρε κοψιμιέ ΤΕΟ να πας ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΉ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ;;;

      Το παλικαράκι της φακής που τώρα σκούζει είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Χρυσοχοΐδη…. Τώρα για να μην εισπράξει καρπαζιές από τους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ κάνει τον καμπόσο και απειλεί να εισβάλει με τον φορτωτή στο υπουργείο… ΌΜΩΣ να είμαστε ειλικρινείς, κατάφερε να αυξήθεί η χωρητικότητα του στρατοπέδου ΛΑΘΡΟ στο τριπλάσιο και να γίνουν οι προκατασκευασμένοι ΟΙΚΊΣΚΟΙ ΔΙΙΏΡΟΦΟΙ….

  2. Όσοι έρχονται απο χώρες ειρηνικές και είναι ενδυναμη ικανοί και νέοι ας επιστρέψουν στην πατρίδα τους.όσοι προσπαθούν να γλυτώσουν απο τη φρίκη των πολέμων αυτοι δικαια χρειάζονται προστασία και φροντίδα.

    • Δυστυχώς κυρία Αγρέλλη, αυτοί που προσπαθούν να γλυτώσουν από την φρίκη των πολέμων είναι ελάχιστοι. Κατ’αρχάς αν πάτε στην Δαμασκό δεν θα έχετε την εντύπωση ότι βρίσκεται σε πόλεμο. Είναι σαν να γίνει επίθεση στην Κω και εμείς αντί να πάμε στην Αθήνα ή όπου έχουμε κάποιους συγγενείς να καταφύγουμε στο Ντουμπάι. Και κατά δεύτερον έχουμε «επισκέπτες» από 48 χώρες εκτός από την Συρία και από όσα γνωρίζω δεν βρίσκονται σε πόλεμο.

      • Πολλά γνωρίζεις εσύ φασιστόμουτρο. Ταξίδεψες εκεί πρόσφατα μήπως ρε γύφτο ή ότι διαβάζεις στο στόχο και στο μακελείό τα κάνεις γαργάρες εδώ?

        • Στάζει γλύκα το στοματάκι σου ή μήπως στάζει τίποτα άλλο και δεν φαίνεται καλά.

  3. Από την επανάσταση του Νικηταρά! Εμ.. όταν πατάς σε πέντε βάρκες ξεπουλάς το νησί σου και σκύβεις υο κεφάλι στο Χατζημάρκο.

  4. Καλά τα λεγες εσύ και δεν σε ακούσαμε. Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημενο

  5. Για πρώτη φορά μια δημοτική αρχή και ένας δήμαρχος λέει αυτό που αισθάνονται οι περισσότεροι δημότες. Λέει ΟΧΙ στις φυλακές ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Και λέει ΝΑΙ στην φιλοξενία πεινασμένων και κατατρεγμένων όλου του κόσμου. ΑΛΛΑ λέει επίσης ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να φορτώνει τα νησιά που δεν αντέχουν. Λέει στην Κυβέρνηση να φτιάξει ένα σοβαρό πρόγραμμα που θα φιλοξενεί στην Κω χίλιους ανθρώπους και όχι περισσότερους. Και οι πολίτες που είναι μαζί με τον δήμαρχο τους λένε ΝΑΙ να πάρουμε στα σπίτια μας χίλιους, να τους κάνουμε αδελφούς και παιδιά μας αλλά στους πέντε χιλιάδες υπάρχει πρόβλημα. Η Κως του Ιπποκράτη και των προσφύγων του 1922 είναι ανοικτή με τον δήμαρχο της μπροστάρη

  6. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούμε σε όλη την Ευρώπη. Ναι στην ανθρώπινη φιλοξενία αλλά όχι στο στοίβαγμα 4 χιλιάδων και σε φυλακές.

  7. Γιατί δηλαδή η Ρόδος να μην έχει εμείς τι είμαστε; Ανάπτυξη και τουρισμός δεν γίνεται με λαθραίος… είναι ορολογική βόμβα , καλά τα λέει ο δήμαρχος φτάνει πια!!!

  8. Τι εγινε κ.δημαρχε σου τραβηξανε το αυτακι τα συμφεροντα;Ακου λοιπον αν θες να ξεμπερδεψει το νησι ΠΡΕΠΕΙ να γινει κλειστου, τυπου οι ανθρωποι αυτοι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες ,και σε καμμια περιπτωση προσφυγες, ελα μια βολτα Πυλι να δεις ποσοι ,απο αυτους ειναι απο εμπολεμη χωρα ΚΑΝΕΝΑΣ.

  9. Από τα λεγόμενά σας καταλαβαίνω ότι, εφόσον δεν επιθυμείτε κλειστές δομές, προτιμάτε να βλέπετε εκατοντάδες μετανάστες να περιφέρονται άσκοπα στους δρόμους όλου του νησιού.

    • Πρώτον προτιμάμε να μην έρχονται. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να τους περιορίζουν και να τους κάνουν την ζωή δύσκολη, όχι να τους δίνουν χαρτζιλίκι για να κάνουν όλη μέρα βόλτες στην πόλη.

    • Που το κατάλαβες αυτό άνθρωπέ μου?Δεν θέλει κανείς να βλέπει την εικόνα που έχει η Κως σήμερα

      Όλη την ημέρα κελεμπία,μαύρους νέους,τυχοδιώκτες,όπου και να πας παραλίες,δρόμους πόλης,παγκάκια,παράδρομους,πλατείες,ειδικά όαν κοτεινιάσει δεν είναι εικόνα Νησιού που επιβιώνει απ τον Τουρισμό.Να είναι σε κλειστή δομή 700 ατόμων με ελεγχόμενη την δραστηριότητα τους και οι υπόλοιποι στο καλό.Στο Πυλί έχει συντελεστεί Μουσουλμανοποίηση,συνάνθρωποί μας είναι…Δεν διαβάζεις επικαιρότητα να καταλάβεις ότι δεν θέόυν άλλους οι Ευρωπαίοι?Ανταλλαγή με μείωση πλεονασμάτων,κρυφές συμφωνίες Κυβέρνησης με εταίρους του Βορά και αλλοίωση Ελληνικών περιοχών.Δεν πάει άλλο,άλλο αλληλεγγύη και άλλο Μουσουλμανοποίηση.Γιατί τώρα δεν κυκλοφορούν πάρα πολλοί νέοι Αφρικανοί στους δρόμους?Θες να σ ανεβάσω βίντεο που αφοδεύουν?

      • Το ίδιο πράγμα λέμε. Αν δεν γίνουν κλειστές οι δομές αυτή η κατάσταση, με τους μετανάστες να έχουν κατακλύσει Κω και Πυλί, δεν πρόκειται να λυθεί. Το μέτρο αυτό θα είναι κατασταλτικό. Οπως δούλεψε το 2013 με την Αμυγδαλέζα, έτσι θα γίνει και τώρα.

        • Δεν λέμε ακριβώς το ίδιο...εγώ επιμένω 700 μόνο οικογένειες και ελεγχόμενοι.

          Ούτε ένας παραπάνω και αν γίνεται να μειωθούν.Όπως στη Ρόδο που πήγα για θέμα υγείας συγγενούς και δεν βλέπεις αυτήν την εικόνα,έτσι πρέπει να γίνει και εδώ.Αυτοί που σπιτώθηκαν στην Κω βγαίνουν ,κατουρούν παντού,σκανάρουν τα πάντα,κυκλοφορούν με μαντίλες,πάνε παρέες παντού μεθυσμένοι κάποιοι..δεν αρέσει ακόμα και στους συγγενείς των ίδιων των αλληλέγγυων.Μα για ποιον χειμερινό τουρισμό να προγραμματίσουμε…Ryanair δεν πρόκειται να βάλει δρομολόγιο χειμώνα ποτέ έτσι.Πάει να κάνει μια κοπέλλα μπάνιο και μαζεύονται κοπάδια τριγύρω.

  10. Ο Αντώνης τι άποψη έχει για το θέμα? τον Ρωτησε ο δημαρχος? ας τον ρωτήσει στο βραδυνό τραπέζι!

  11. Συριζαικες αποψεις..Αντιγραφη δελτιο τυπου του συριζα…Ανοιχτες δομες και σουλατσο για τους κατα φαντασιαν προσφυγες…Καταλαβαμε Δημαρχε

  12. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2017. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑς ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ.

  13. Πιόνι του Καματερού όταν έδειξες τα φιλαράκια στον υφυπουργό ήταν καλά
    Αρε Κυρίτση που είσαι

  14. Όλους βολεύουν οι ανοικτές δομές. Και αυτούς και εμάς. Δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και λείπουν όλη την μέρα από την δομή. Ψωνιζοντας υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία.
    Βέβαια ο δήμαρχος μετά τις μπουλντοζες μάλλον σκέφτηκε την γκάφα +βλακια του

  15. Εαν λεμε εαν τολμησεις Δημαρχε να γινει το κλειστο χοτ σποτ τοτε να παραιτηθεις οπως εκανε ο συναδελφος σου στην Ανατ. Σαμο ειδαλως οτιδηποτε διαφορετικο θα σου χρεωθει και στις επομενες εκλογες δεν θα βρεις την ψηφο σου, δεν εχει καμια πολιτικη νομιμοποιηση απο καμια πλειοψηφια δημοτων για νεα κλειστου τυπου δομη, εαν παρακουσεις τον λαο της Κω θα εισαι ενας απο τους προηγουμενους που μας πουλησαν για λιγη δημοσιοτητα του τσαμπουκα της φακης…ολες εμεις οι γυναικες τρεμουμε να βγουμε με τα παιδια μας εξω απο τα σπιτι μας…εμεις ειμαστε φυλακισμενες οχι οι ξενοι επισκεπτες που τους φιλοξενουμε…προσεξε καλα γιατι ειμαστε μαζεμενες κοντα στις 300 γυναικες και θα κανουμε δυνατη κινητοποιηση κοκκινη γραμμη καμια καινουργια δομη στην Κω μας η Ροδος εχει τεραστιες εκτασεις ας τα κανουν εκει με τον αγαπητο περιφερειαρχη της Ροδου αλλα οχι εδω!!!

  16. ο δήμαρχος καλά τα λέει. Κλειστή δομή πάει να πει φυλακή χιλιάδων ανθρώπων. Παιδιά, γυναίκες, κάθε καρυδιάς καρύδι όλοι μαζί. Δε γίνεται αυτό. Το νησί μας ηρέμησε μετά το 2016 που φτιάχτηκε το hot spot και κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί μας αυτά τα χρόνια. Σουλουπώσαμε την εικόνα μας που είχε διαλύσει ο Κυρίτσης με τις μαγκιές του και οι κουρκούβιαλοι που φώναζαν. Φτιάξαμε τις δουλειές μας, σώσαμε το τουρισμό μας. Κλειστή δομή είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης με εξεγέρσεις μπορεί και θανάτους. Αν γίνει αυτό πάει καταστραφήκαμε. Η κυβέρνηση κάνει λάθος για τη Κω και μας ξαναβάζει πάλι στο κέντρο του μεταναστευτικού. Δήμαρχε οι λογικοί συμπατριώτες σου, και να ξέρεις είμαστε οι πιο πολλοί, είναι μαζί σου

    • Μάλλον δεν κυκλοφορείς στην πόλη, ή είσαι κολλημένο συριζάκι

      Όχι μόνο στο Πυλί, αλλά πλέον και στην πόλη δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις σε πολλά μέρη απόγευμα. Τα παιδιά μας δεν τα αφήνουμε πιά να πηγαίνουν στην πλατεία, γυναίκα στην περιοχή του πρώην συνεταιρισμού και στην Λάμπη φοβάται να κυκλοφορήσει μόνη της. Δεν είναι η κατάσταση όπως πέρσι. Χρειάζεται κλειστό για λίγα άτομα , ενίσχυση με αστυνομία και οι υπόλοιποι να μεταφερθούν αλλού. Γρήγορη απέλαση επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία πλέον είναι παράνομοι μετανάστες

  17. Μακάρι να αδείασει ο ερντογάν την σάρα και την μάρα εκεί στο σκατοψυχόνησο για να μάθετε ίσως τι πάει να πεί προσφυγιά λαμόγια.

  18. 47 εθνικοτητες σκοτώνονται σαν σκυλιά μες στα χοτ σποτ και οπου πάνε τα κανουν μπδέλο. Κάνεις εδώ να μην πατήσει, φυγε και εσύ μαζί να ξεβρωμίσουμε, λαμόγιο των ΜΚΟ

    • Και αυτό το παραμύθι πια των αριστερών , να επιμένουν να τους ονομάζουν πρόσφυγες , ενώ αποδεδειγμένα η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι…

  19. Ότι θα είναι κλειστό είναι Πολυ καλο,επιτέλους να σταματήσουν να κόβουν βόλτες πάνω κάτω λες και έχουν έρθει πληρωμένες διακοπές ,όσοι φωνάζετε για τις 2000 θεσεις στο κλειστό είστε απλά πληρωμένα παπαγαλάκια .Αυτη την στιγμή η ανοιχτή Συριζαικη δομή του Πυλιου έχει πάνω από 3000 κόσμο και δεν αφήναν καν την φροντεξ να μπει για να τους καταμετρήσει .
    Επιτελους μόνο αν σκληρύνει την στάση της η Ελλάδα σε όσους έρχονται θα αλλάξει λιγο η κατάσταση .Και μόνο που σκούζει ο Ερντογαν μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης είναι σημάδι ότι κάτι καλο γίνετε .

  20. Νικηταρά μετά ορφανά του Στάλιν που περιτριγυρίζεσαι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Τραβά στο Πυλί να δεις τι γίνετε που μου το θες και ανοιχτό … Περνά από το λιμάνι το βράδυ να δεις και εκεί τι γίνετε Ισλαμαμπάντ έχει γίνει η Κως .. Δεν σε ψηφίσανε αυτοί, Έλληνες σε ψηφίσανε ξυπνά και έλα στα συγκαλα σου και άσε τις αηδίες του Καματερού

  21. Προτείνω κοινή επιτροπή των Δημάρχων των 5 νησιών (Λέσβος, Σάμος, Χίος, Λέρος, Κως), ώστε να υπάρχει κοινή γραμμή διεκδίκησης. Οι μεμονωμένες τοποθετήσεις μάλλον περιπλέκουν περισσότερο την κατάσταση.
    Άμεση πραγματοποίηση Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα το μεταναστευτικό.

  22. Θα θυμάστε τον ΣΥΡΙΖΑ και θα κλαίτε. Φάτε τον Κούλη τώρα που μας γέμισε το νησί.

  23. Χατζημαρκος και Καμπουρακης θα κανουνε τη Ροδο στολιδι και θα ριχνουνε τα μπαζα στην Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ