ΒΙΝΤΕΟ Δημοτικό συμβούλιο Κω Live για το κλειστό κέντρο: ΙΣΧΥΡΗ Κως & ΟΡΑΜΑ-ΔΡΑΣΗ ψήφισαν την απόφαση της Επ. Διαβούλευσης – Δύναμη Αλλαγής & ΛΣ τις δικές τους θέσεις… (Με εντάσεις για διαδικασία & επιστολή Β. Πη)

52
2211

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις διαφορετικές προτάσεις τελικά κατατέθηκαν προς ψήφιση στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.

Κατά πλειοψηφία (Ισχυρή Κως και Όραμα – Δράση, υπερψήφισαν την απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης όπως την συνόψισε ο Δήμαρχος Κω και τη συμπλήρωσε η Ι. Ρούφα: Κάθετη αντίθεσή στο κλειστό κέντρο και στην οποιαδήποτε επέκταση της υπάρχουσας δομής (δυναμικότητας 800+ θέσεων στο hot spot και 400+ στο ΠΡΟΚΕΚΑ) με παράλληλες διεκδικήσεις για την τοπική κοινωνία, το νοσοκομείο κλπ.

Η Δύναμη Αλλαγής επέμεινε στη δική της θέση θεωρώντας ότι η θέση του κ. Νικηταρά να βγει η Κως από το χάρτη του μεταναστευτικού δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που νομιμοποιούν τις δύο υπάρχουσες δομές. Η θέση της ΔΑ είναι καμία δομή στην Κω και έξοδος από το χάρτη των hot spot.

Τέλος η Κ. Μακρή ψήφισε τη θέση της Λαϊκής συσπείρωσης («κατηγορηματικά αντίθετοι στην δημιουργία κλειστών δομών – φυλακών για τους ανθρώπου που φτάνουν στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και την φτώχεια.Υπάρχει η ανάγκη να καταδικαστούν οι πολιτικές που δημιουργούν τους πρόσφυγες κλπ»).

Ενώ, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου Θ. Πάχος ψήφισε την ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας περί παραίτησης τους σε περίπτωση που προχωρήσει η νέα δομή και μη αποδοχής οποιασδήποτε δομής στην περιοχή.

Δημοτικό συμβούλιο Κω: Συνεδρίαση Live για το κλειστό κέντρο, με εντάσεις στην αρχή για την διαδικασία καθώς δόθηκε πρώτα ο λόγος στον Πρόεδρο της Κοινότητας Πυλίου, ενώ ο Επικ. της Δύναμης Αλλαγής Γ. Κυρίτσης και οι υπόλοιποι δημ. σύμβουλοι της παράταξής του τόνισαν ότι βάση κανονισμού έπρεπε να κάνει πρώτα εισήγηση η δημ. αρχή (τελικά ξεκίνησε να το εισηγείται ο δήμαρχος Κω κάνοντας λόγο για προσπάθεια κωλυσιεργείας).

Επί αρκετή ώρα έγινε αντιπαράθεση επί του αιτήματος της Δημ. συμβούλου της Δύναμης Αλλαγής Β. Πη να αναγνωσθεί η επιστολή την οποία απέστειλε από την τελευταία συνεδρίαση του 2019 με τον χαρακτηρισμό δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας προς το πρόσωπό της θέτοντας θέμα καταδίκης.

Τελικά, επικράτησε η πρόταση του Προέδρου Γ. Καλλούδη (τον οποίο ο κ. Κυρίτσης αποκάλεσε πάνω στην ένταση «κολαούζο», μη δεχόμενος να ανακαλέσει όπως επέμεινε, παρά τις σχετικές εκκλήσεις) να αναγνωσθεί μετά τη συζήτηση.

Το δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη (έκταση 70στρεμμάτων στο ΝΟΚ)  αναβλήθηκε (μιας και η ώρα πέρασε με την συζήτηση του 1ου θέματος) για την επόμενη συνεδρίαση του Δημ. συμβουλίου.

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο Βασω,γιαυτο αλλωστε δεν σε γουσταρουν και σε βριζουν μερικες κουδουνιστρες!!!!!!fan club Vasos!!!!

    • Βρε ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΚΟΨΙΜΙΈ ΤΕΟ, μέχρι πότε θα καλύπτεις τον Ροδίτη Περιφερειάρχη εχθρό της ΚΩ;;; Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ;;;

      Ρίχνει βρε γκάου ευθύνες σε αυτούς που πάλεψαν γι το προσφυγικό και δεν τολμάς βρε δειλέ να αρθρώσεις μια λέξη για όλους αυτούς που στήριξαν τις επιλογές του ΣφΥΡΙΖΑ και του Περιφερειάρχη που κατάφεφερε ακόμα και σήμερα να κρατά τους ΛΑΘΡΟ μακριά σπό υην Ρόδο και να τους ξεφορτώνει στο νηδί μαε και δτην ΛΕΡΟ… Φεν έχεις να πεις κουβέντα για τους ,Κώους, συνεργούς στην δημιουργία του Hot Spot στο Αμανιού σαν Πρόεδρο ξενοδόχων, των πανηλήθιων του ΕΒΕΔ, τον Έπαρχο και τους Επαρχιακούς συμβούλους;;;; Ομολόγησε βρε δειλέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ότι ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΌ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΎΦΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ $€$€$€$€£$€£¥….

      • ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ HOT SPOT των 850+250 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ 6.000...

        Σας το λέω τόσο καιρό, άλλα συμφώνησε με τους υπουργούς του Κούλη ο Τριώfloor λολοτούμπας και άλλα λέ στο δημοτικό συμβούλιο όπως και ο Παναγιώτης που από το 2015 ήθελε στρατόπεδο μόνιμης διαμονής ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ…. Ζητάνε διατηρηση του στρατόπεδου που σήμερα φιλοξενεί 6.000 φυλακισμένους αλλά με προσθήκη γιατρών και νοσηλευτών…. Τα ξεπούλησαν όλα οι δοσίλογοι….

        • σΟυΡΑΜΑ1 και ΣΟύΡΑΜΑ2 ΨΉΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΤΟΠΕΔΟ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ της κ@λ@τούμπας, γιουσουφάκια της ΜΙΖΕΡΙΑΣ...

          Φάνηκε καθαρά ποιοί μας φύτεψαν το ΣΤΡΑτΌΠΕΔΟ ΜΌΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΉΣ ΛΑΘΡΟ στο Αμανιού το 2015 και με μυστικές συμφωνίες με τους υπουργούς του Κούλη συνεχίζουν το ξεπούλημα της Τουριστικής ΚΩ. Ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ ΘΈΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΆ ΦΡΑΓΚΑ ΕΡΓΩΝ, οι αντιδήμαρχοι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΔ και ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΩΝΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ στη δημιουργία το 3015 και στην διατήρηση το 3020, Η ΡΟΥΦΑ λόγωμυαλού και για τα φτηνά αγροτικά χέρια, και οι Πρόεδροι ΞΕΝΟΔΌΧΩΝ ΚΑΙ ΕΒΕΔ υπακούοντας στην εντολή Περφερειάρχη ΧΑΤΖΗΜΆΡΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΎΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ… ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΞΑΝΑ ΜΑΖΊ στην καταστροφής ΚΩ…

      • ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΦΟΥΡΝΟΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΤΣΗ. ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΟΤΕΥΣΗ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ. ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΝΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ Ο ΣΦΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.Β….ΡΟΓΑΤΕ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΑΣ.

    • …. Κλασικό παράδειγμα ανέλιξης μετριοτήτων….

      • Να χαρώ τις επιλογές σου βρε Τριώροφε κοψιμιέ. Μάλλον ήξερες και επέλεξες σάπια...

        Να χαρώ τους διαχειριστές των black ταμείων του σε μόνιμη ευθυμία Κωστούκου….

        • Να χαρουμε ακομα τους χρηστες του διαδικτυου,κοινως ΤΡΟΛ!!!!

        • Που τον βρήκες αυτοδά βρε Θεοδόση; Μάθετου να διαβάζει που κατάντησε ασύρματοοοοος

          Τρέλλα να τον ακούς να ρετάρει σαν την γιαγιά μου στο μαντρί. Και από ευστροφία…. πύραυλος…

  2. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ΅ΕΙΠΕΣ!!!!! ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠ…. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!!!!!!

    • Ο γνωστός αγροικος Κυριτσης. Καλά τα πας γιωργακι, σε λίγο θα χεις δίπλα σου μόνο αυτούς που ταιζες και λίγους ανεγκέφαλους

  3. Ο. Κόσμος σας έβαλε στην άκρη γιατί είστε απλα φιλαρχοι και γεματοι κακιες.δεν σας ενδιαφερει όπως δεν σας ενδιεφερε και πριν το Καλό του τόπου!Δεν ντρέπεστε ήθελα ναξερα?αηδεια πια!

  4. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη

    • άκου γαμπρέ, συνέχισε τις δουλειές για να κάνεις την καφετέρια μεζεδοπωλείο, και άσε την πολιτική για τους τίμιους…………..οκ;

  5. 5 μα…..ες αυτή ήταν η απάντηση του απερχόμενου σε όποιον δεν συμφωνεί μαζι του…. Κατά τα άλλα πείραξε την Βάσω τό σε τρώει ο …… αυτοί είστε ρεζιλι

    • Χαχαχαχα παλι δεν πηρες τα χαπια σου γνωστε Ανωνυμε;Θα πονας καθε μερα ολο και πιο πολυ!!Η Βασω σας εχει ξευτιλισει,αρχισε απο χτες στο Πυλι με τον περιφερομενο!!!!fan club Vasos!!!!

  6. Πω πω την εμπάθεια και τι μίσος είναι αυτό που έχει ο κυριτσης απέναντι στη νέα δημοτική αρχή,απαγοητευτικα.

      • Για μιξα και σαλιαρη σε κοβω,αντε προβατο αν εχεις στοιχεια ξερεις που πρεπει να πας!Αλλιως ξερεις τι σε περιμενει ε;

  7. ΚΥΡΙΑ ΣΕΒΗ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΞΈΠΛΗΞΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ ΕΝΤΙΜΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ.

  8. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΊ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ

  9. Βάσω μη ζορίζεσαι. Σε άλλον έχει τάξει το δαχτυλίδι. Εσύ απλά γελοιοποιείσαι

  10. Ολοι οι πυλιωτες προτιμησαν τη βαπτιση. Τι χοσποτ τωρα. Ετσι κιαλιως ο μητσοτακης αποφασιζει και διαταζει.

  11. Στηρίζω την στάση του Γιώργου Κυρίτση και του Θεοδωρη Παχου
    Θεωρώ την δημοτική αρχή αργά ξύπνησε από το μεθύσει της Νίκης τόν εκλογών ( Μετά ψέματα που είπε)

  12. Καλά δεν τον ξέρετε καλά αλλά μπροστά στης κάμερες και άλλα από πίσω …. μεγάλος Τούμπας……

  13. Η κ Πη ξευτιλίζει τον Κυρίτση…τον έχει βάλει με την φλυαρία της σε ένα μονόδρομο που δήμαρζος θα γίνει πάλι στην επόμενη… ζωή…
    Για αυτό λοιπόν Κυρίτση μάζεψε τις νοικοκυρές και ανάδειξε πολιτικά στελέχη…αλλιώς κλείσε το μαγαζί και στειλτε τις σπίτι τους, για να ηρεμήσεις και εσύ…

    • Ποσπερτ το μαγαζι σου μπαζει ως συνηθως ,και μυαλο δεν βαζεις!!!Γιαυτο θα φας μαυρο απο την κ.Πη και θα πας σπιτι σου κλαιγοντας!!

  14. αυτή ήταν η εικόνα του συμβουλίου. μίσος και κακίες και από τις δύο πλευρές και ο κοσμάκης που είπε και ο αντιδήμαρχος στη μέση.

  15. to 2023 θα ο κυριτσης πηγαινε το δημο με νοικοκυρες ,πλυστρες ….κατευθειαν απο τις κρεβατοκαμαρες…

  16. Χθες….ψηφιστηκε η καταδικη του νησιου μου!!!!Συγχαρητηρια σε ολη την δυναμη αλλαγης!Ο ενας ηταν καλυτερος απο τον αλλον!Οσο για την αποφαση που ψηφισατε……θα το δουμε μπροστα μας τον Μαιο….Ο Κουλης ειπε ..η με το καλο η με το κακο το κλειστο θα γινει σε Κω και Λερο…..για να σας δω!Θα επρεπε να θεωρηθει ως ανεπιθυμητος για την Κω….και ο περιφερειαρχης και ο Μηταρακης!Καληνυχτα Κως!!

  17. οσοι σου κσναμε καζουρα, με τετοια καταντια σου μονο για λυπηση εισαι. κανεις δεν ασχολειτε μαζι σου πια

  18. Αυτον ψηφισατε για δημαρχο; Ρε αυτος δυσκολευεται να γελασει και μια φορα πηγε να γελασει χτες βραδυ και νομισα πως θα δαγκωνε κανενα. Φατε τον ρε μουσκαροι.

  19. Εαν ο Μηταρακης μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την αποφαση της Κυβερνησης για τη δημιουργια κλειστου κεντρου καλο θα ηταν να παραιτηθειτε ολοι να εγκαταλειψετε τις καρεκλες οπως ανακοινωσε το τοπικο συμβουλιο . ΟΙ παντες ΔΗΜΑΡΧΟς ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ αλλοιως θα ειστε οι καρεκλοκενταυροι οι προδοτες του νησιου ,,,Εσεις θα χασετε το μισθο σας και εμεις το Νησί μας

  20. Πυλιωτη αληθεια νομιζεις οτι θα γινει αυτο ποτε?Αυτο το 65%που τους ψηφισε ειδε κανενα γιατρο η παει σαν το σκυλι στο αμπελι?Η αληθεια ειναι οτι οι υπολοιποι δεν φταιμε να παρακολουθουμε την καταστροφη του νησιου μας….

  21. Για να γίνουν τέτοιες κινητοποιήσεις θέλει οργάνωση θέλει τρέξιμο από κάποιους κι έγκυρη ενημέρωση του κοσμου! ΠΟΙΟΙ από τη δημοτική αρχή έχουν τα κότσια και το τσαγανό για κάτι τετοιο; ΚΑΝΕΙΣ!!! Όλα τα μαγαζιά ηταν ανοιχτά. Ο κόσμος έχει υποχρεώσεις που δεν περνάνε από το μυαλό τους. Θα πουν ΚΥΡΙΤΣΗ και που είσαι…..Βασικά έχει αρχίσει ο κόσμος να κάνει τις συγκρίσεις!! Καλή σας μέρα και περαστικά μας!!!

  22. Για να γίνουν τέτοιες κινητοποιήσεις θέλει οργάνωση θέλει τρέξιμο από κάποιους κι έγκυρη ενημέρωση του κοσμου! ΠΟΙΟΙ από τη δημοτική αρχή έχουν τα κότσια και το τσαγανό για κάτι τετοιο; ΚΑΝΕΙΣ!!! Όλα τα μαγαζιά ηταν ανοιχτά. Ο κόσμος έχει υποχρεώσεις που δεν περνάνε από το μυαλό τους. Θα πουν ΚΥΡΙΤΣΗ και που είσαι…..Βασικά έχει αρχίσει ο κόσμος να κάνει τις συγκρίσεις!! Καλή σας μέρα και περαστικά μας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ