Αρχική Πρωτοσέλιδο Θ. Νικηταράς: Αν και με ιδιαίτερα μειωμένο προσωπικό αυτή την περίοδο,...

Θ. Νικηταράς: Αν και με ιδιαίτερα μειωμένο προσωπικό αυτή την περίοδο, ο δήμος Κω είναι παντού (ΦΩΤΟ)

87
2807

87 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αρε ΨιΤι , νομίζεις ειναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος εισαι; Ειναι πλέον ξεκάθαρο για μένα τουλάχιστον .

        • Ακους επαρχε. Ρεζιλι σε κανει ο κοψιμιός.

        • Συνοδευόμενος από δύο εργαζόμενους και δυο έμισθους... άρχισε τα ΤΡΙΏΡΟΦΑ ΈΡΓΑ....

          ΚΟΥΙΖ : Υπάρχει και πέμπτος στην παρεούλα που πήγε βόλτα αναψυχής που τραβούσε τις φωτογραφίες ή στήσανε το κινητό πάνω στον φορτωτή;;;; Φτου σου, να μην σας βασκάνω ..

      • Πήρε τον φορτωτή ο Τριώφλορος για την κατάληψη του ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟΥ αλλά μετάνιωσε...

        Και μια και έφτασε μέχρι εκεί το έριξε στα
        μεγάλα έργα καθαρίζοντας τα χόρτα στον δρόμο προς την Κέφαλο…Μέχρι εκεί η ικανότητα του, αλλά στις φωτογραφίες υπερήφανος πάντα στις μίτες των παπουτσιών….

      • ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΡΙΏΡΟΦΕ μαζί με τα φασιστοειδή της δεξιάς συνιστώσας σου και ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ...

        Πες το ξεκάθαρα, πήγες για την κατάληψη του ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΠΑΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΧΟΡΤΑ…. ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΏΡΟΦΑ ΜΕΓΆΛΑ ΕΡΓΑ….

      • Τι δουλειά κ αυτή,να κάνεις στομ.... απ το πρωί μέχρι το βράδυ..

        να δεις στο τέλος πόσους αναποφάσιστους θα σπρώξει…αρχίζει και προκαλεί φαγούρα εκεί που θηλάζει..γράψε και ημερομηνία μην ξεχαστούμε.

  1. ΠΡΟΤΑΣΗ….ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΗΡΕΙΣΕΩΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΟΙΟ.

  2. Βρε όλο φώτο και φιγουρα ήσαστε, κάντε ενα πλάνο, Κως δεν είναι η πόλη, το ζηπαρι και η αντιμαχεια μόνο!Με το τσιγγελι παίρνουν τα μηχανήματα και οι άλλοι, αλλα δεν βγάζουν τα αυτονόητα!!!Έλεος, καλα είναι!!!

  3. μπραβο δημαρχε πας πολυ καλα καθαρισε ολο τον επαρχειακο μεχρι την κεφαλο που εχει να καθαριστη πεντε χρονια απο τους πρωιν ανηπαρκτους δημαρχο και επαρχο και να κλαδεψεται τα δεντρα και τα φυτα του επαρχειακου και λιγο γρηγορα μη σας παρη χαπαρη ο επαρχος και σας σταματηση

  4. Τι επίπεδο είναι αυτό; Πώς γράφεται έτσι κ μάλιστα δημόσια ,ντροπή κ λίγο η μήπως δεν γνωρίζεται την λέξη; Αυτή την γλώσσα να την μιλάτε μόνο μέσα στο σπίτι σας ,γιατί από εκεί την μάθατε ,δεν είμαστε υποχρεωμένοι ,να διαβάζουμε τα αισχρά λόγια σας.

  5. Ηρθε η ιστορικη στιγμη να σταματησει η χρηση ΜΑΙΝΤΑΝΩΝ σε καθε σαλατα. Αποριας αξιον… οι ιδιοι οι μαιντανοι αισθανονται ανετα οταν γελα μαζι τους το συμπαν? Αφηστε τους εργαζομενους να δουλεψουν. Δεν χρειαζονται πατερουληδες, ουτε περιττα ζαρζαβατικα!

  6. Θεοδοση ζητησε απο χατζημαρκο και καμπανη να γινει ενα σοβαρο εργο για τα νερα του σκλαβενιτη. Μονο εσυ μπορεις να κανεις κατι.

  7. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  8. Ατιμε και φοβερε αστυνομε Μπεκα με αποκαλυψες!!!!Κλαψ..κλαψ τι θα κανω τωρα??Πως θα τα χωνω στον Κοψιμιο??Με τη ψυχολογια θα ειμαι στον δρομο που θα με θεωρουν «μαυρο προβατο»…κλαψ…κλαψ…πρεπει να βρω μερος να κρυφτω…..κλαψ…κλαψ…θα φυγω αμεσα με το καραβι νυχτα…..κλαψ…κλαψ…

  9. Καλο μηνα (ασχημο για σενα)κυρ αστυμομε Μπεκα!!!χαχχαχαχ!!!!χαχαχαχ!!!!χαχαχα παντα τετοια!!

    • Πόσο συμφωνώ!! Κάνουν μικροπαρεμβάσεις και βγαίνουν όλο καμάρι φωτογραφίες… Αλλά δυστυχώς όσο θα λείπουν τα μεγάλα έργα, αυτά θα έχουμε…

    • Το νικ αυτο το ειχα σκεφτει και εγω ειναι εξυπνο…..διαλεξα το ψιτ που τελικα τους πονα και το αντιγραφουν!!

      • Γελοίε που ασχολείται ο κόσμος με το nick ( και όχι Νικ αγράμματε ) φαντασμένη

  10. ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΤΕΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ;ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.
    ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

  11. αυτο επρεπε να γινει απο το επαρχειο η απο το δημο? ευχαριστει και αυτουσ που καθονται και βλεπουν τουσ αλλουσ να δουλευουν,,,,,,,,ε γιατι υδρωνουν και αυτοι……..

  12. Θα καταθέσεις τον μισό μισθό σου του μηνός Απριλίου και Μαΐου όπως η περισσότεροι δήμαρχοι της υπόλοιπης Ελλάδος;

  13. ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ ΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ

    • Παλι γινατε ρομπες σημερα,οπως καθε μερα.Βγαλατε στα μανταλακια απο τον ΦΟΒΟ σας λαθος ανθρωπο.Ειστε ξευτιλες…σας προκαλω γραψε τα ονοματα σας αν εχετε κακαλα και θα βγαλουμε ακρη…περιμενω..κοτες!!

        • Ναι καραγκιοζακο τι δεν καταλαβες?Για να βγαζετε φορα παρτιδα το ονομα του /////// οτι ειναι ο ψιτ,το κανατε θρασυδειλοι??Για βγαλτε τα δικα σας τωρα κοτες!!!Περιμενω ξευτιλες να σας παω…..μεχρι δακρυων!!!

        • βρε επώνυμε Ψιτ…. με αυτά που γράφεις.

  14. ΡΕ ΨΙΤ ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ Κ ΣΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΕΣΥ ΚΑΚΟΓΕΡΑΣΕΣ ΕΓΙΝΕΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΗ ΜΑΙΜΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟ ΠΟ ΝΤΡΟΠΗ

  15. Δεν μου λέτε ρε παιδιά όλοι αυτά τα συνεργεία Αιγύπτιοι, Πακιστανοί, Άραβες τέλος πάντων που έρχονται εκτός Κω και τους φέρνουν οι ξενοδόχοι για χτισίματα κτλ ελέγχονται ? Ως είναι δυνατόν να δουλεύουν και να μένουν όλοι μαζί? Μήπως πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο θέμα κ Δήμαρχε?

  16. Ρε ψιτ έλα να υπογράψω ένα χαρτί να βγαίνεις κανένα 2 ωρο την μέρα γιατί η καραντίνα σου έκαψε το μυαλό

  17. ξαφνικά φτιάχτηκαν και τα γκρειντερ και φορτωτες που τόσα χρόνια μας έλεγαν πως ήταν χαλασμένα κι βγήκαν….για φωτογραφίες, άραγε έχουν Όλοι τα διπλώματα χειριστών!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ