ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με αθρόα προσέλευση η εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στην κατάμεστη πνευματική εστία Κω – Καταχειροκροτήθηκαν ο καθηγητής Φ. Δημητρακόπουλος & οι μουσικές ομάδες των σχολείων μας

33
3229

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξανθίππη Αγρέλλη – Γ. Κιάρης

Με αθρόα προσέλευση εκπαιδευτικών – μαθητών και ανθρώπων των γραμμάτων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η καθιερωμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου για τους Τρεις Ιεράρχες στην κατάμεστη πνευματική εστία Κω.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο βουλευτής Η. Καματερός, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτσης, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Σ. Σεργεντάνης, ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Δαμάδογλου, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβός, η επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: Ι. Ρούφα, Α. Παυλίδης, Γ. Ζερβός  και πλήθος εκπαιδευτικών και ανθρώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού μας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της παρουσίας των  Τριών  Ιεραρχών στα Ελληνικὰ γράμματα και να τιμήσει όλους τοὺς εκπαιδευτικούς, που με τον συνεχή αγώνα και το ακούραστο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν μορφώνουν τους νέους μας.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο ομότιμος καθηγητὴς τοῦ Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής τοῦ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  κ. Φώτιος Δημητρακόπουλος με θέμα «Οι Τρεις Μέγιστοι Φωστήρες της Τρισηλίου Θεότητος», ο οποίος γλαφυρά και παραστατικά ανέτρεξε στη ζωή και το έργο τους, όπως και στα βασικά τους διδάγματα (βίντεο).

Την εκδήλωση διάνθισαν με λόγο και μουσικὴ ομάδες μαθητών των σχολείων του νησιού μας υπὸ την καθοδήγηση των  εκπαιδευτικών Βασιλικής Καλύβα καὶ Ιωάννη Τοπαλίδη, οι οποίες επίσης καταχειροκροτήθηκαν (βίντεο).

Τέλος, ο κ. Τοπαλίδης παρουσίασε τους συντελεστές της εκδήλωσης και ο Σεβασμιώτατος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αναφερόμενος στο πολύ σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών μας το οποίο μπορεί να το διακρίνει κανείς όπως τόνισε χαρακτηριστικά στα χαμόγελα και την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκπληκτική εκδήλωση, συγχαρητήρια στους καθηγητές και μαθητές που συμμετείχαν στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης και μας απέδειξαν ότι μπορούν να μας προσφέρουν ρίγη συγκίνησης, ακόμα και όταν όλα γύρω μας καταρρέουν. Αυτό ας είναι το φωτεινό παράδειγμα για όλους μας , ότι αν όλοι μαζί προσπαθήσουμε, μπορούμε να κάνουμε αυτό τον κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας! Συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο που υπο την αιγίδα του έγινε αυτή η εκδήλωση και ένα μεγάλο μπράβο στον κο Τοπαλίδη και την κα Καλύβα για την υπέροχη σύνθεση και αρμονια που μας προσέφεραν! Αξιοι!

    • Η σκοπιμότητα έχει ανακηρύξει τους Τρεις ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Ιεράρχες σε προστάτες των ελληνικών Γραμμάτων? Πρόκειται για το φαινόμενο ενός λαού που ενώ διεκδικεί με υπερβολικό τρόπο φυλετική ελληνική κληρονομιά και πιστεύει ανιστόρητα στα καθαρά ελληνικά γονίδια του, τιμά τους υβριστές του ελληνικού πολιτισμού. Οι Τρεις, άνθρωποι που πήραν ελληνική παιδεία αλλά απέρριψαν την Φιλοσοφία της, δεν παύουν να είναι αντιφατικές προσωπικότητες που έστρωσαν τον δρόμο προς την Κόλαση με καλές προθέσεις, θύματα θρησκευτικού φανατισμού που τους επιβλήθηκε και τον επέβαλαν. Μεγάλωσαν και οι 3 κάτω από τη βλαβερή επίδραση των θρησκόληπτων μανάδων τους που τους κατάντησαν συμπλεγματικούς.

      • Αγαπητε Ph…… οσο κι αν κρυβεσαι απο την ανωνυμια, κανεις μπαμ οτι εισαι εσυ! Και λες ανοησιες!

    • ρε φιλε με την απορια που ειχες μου λυθηκε και μενα μια δικια μου…γιατι ο Παππας του τσυριζα ντε φταχνει την ελληνικη Διαστημικη Υπηρεσια….για μελετη ΟΥΦΟ σαν εσενα

  2. ΠΡΟΣ ΑΠΟΡΙΑ…. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΕΒΑΛΑΝ ΧΡΥΣΟ ΝΤΕΚΟΡ ΚΙΤΣ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΝΤΕΚΟΡ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΚΡΙΖΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟ-ΨΥΧΟΥΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ…..

    • Εγώ πάντως δεν θυμάμαι αυτό το κιτς ντεκόρ που θυμίζει τσίρκο στην δεκαετία του 80. Από τον σεβασμό στην παράδοση στο κιτσαριό…

      Και στον Ασώματο τα ίδια χάλια, έχουν ξεφύγει οι παπάδες και έχουν μετατρέψει το ξύλινο τέμπλο σε σκηνικό τσίρκου με τις πολύχρωμες χαλκομανίες στο εικονοστάσιο του περασμένου αιώνα…Κάθε παπάς και το γούστο του, καταστρέφουν έργα τέχνης με ανόητες επεμβάσεις σε εκκλησιές και εξωκλήσια σαν την Παναγιά στην Τσουκαλαριά που την έβαλαν σε μια αποθήκη από μπετό.

      • Έχεις απόλυτο δίκαιο, σε κτήρια που έχουν ξεπεράσει τα 100 χρόνια οποιαδήποτε επέμβαση χρειάζεται άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία.

        Στην περίπτωση της εκκλησίας του Ασώματου οι κακόγουστες επεμβάσεις έγιναν χωρίς καμιά άδεια, ξηλώθηκαν σοβάδες εξωτερικά της εκκλησίας και του καμπαναριού για να αποκαλυφθεί η πέτρα που μελλοντικά θα προκαλέσουν διάβρωση και αλλοιώθηκε ένα πανέμορφο τέμπλο που αφού «το καθάρισαν με διαβρωτικά υγρά και το πέρασαν με γυαλιστερό βερνίκι συμπλήρωσαν την καταστροφή με πολύχρωμες χαλκομανίες γύρω από την εικόνα του Αρχαγγέλου που θυμίζουν τσίρκο.

      • Κάποιος να μας θυμίσει τι είπε η μοναχή Ολυμπία η αγιογράφος του γυναικείου μοναστηριού της Πάτμου για τον Ασώματο.

        Ευτυχώς δεν ζει γιατί θα έπαιρνε ένα βούρδουλα να κυνηγά αυτούς που κατέστρεψαν ένα έργο τέχνης και όσους βοήθησαν στο καταστροφικό έργο.

    • Για εκκλησίες και εξωκλήσια, ενα λευκό σοβατίσμα ειναι αυτο ακριβως που αρμόζει. Οπως και το απλό μαύρο ράσο ειναι το κατάλληλο ένδυμα για τον παπά. Τι σχεση εχουν με τη θρησκεία οι επιχρυσωμένες κολόνες, τα επιχρυσωμένα κάδρα, τα χρυσοποίκιλτα και πολύχρωμα άμφια διάσπαρτα με λίθους, τα σκήπτρα και οι σταυροί με χρυσό, ασημι και λίθους κλπ; Ισως για τους αγράμματους να ειναι εντυπωσιακά και αποδεκτά ολα τα παραπάνω (και η αισθητική αλλα και το κόστος), για εμάς τους ακαδημαϊκούς με διδακτορικά (εγγράμματους) αποτελούν απλά πρόστυχη επίδειξη δύναμης.

      • Εσύ εγράμματε με το διδακτορικό που ήσουν όταν ....έβγαλαν τα μάτια στην εκκλησία του Ασώματου; Οι Ασφενφδιανοί όλοι αγράμματοι;

        Και τώρα ποιο εξωκλήσι έχει σειρά για κιτς αναπαλαίωση; Η Παναγιά η Συντριανή όπως ακούγεται;

        • Το 'εγγράμματος' ηταν διευκρίνιση προς την κ.Αγρεελη που το ανέφερε.

          Δηλ ειχαν ρωτήσει τη γνώμη του κόσμου πριν την ρημάξουν; Παντως, λόγω εργασίας, δεν μένω Κω αλλα έρχομαι αν ειναι να βοηθήσω στο σοβατισμα.

  3. …από τις μεγαλύτερες ατάκες που ακούστηκαν σε cult ταινίες των ’80ς!!
    Υ.Γ. …ρε φίλε αλήθεια, που την θυμήθηκες;…χαχαχαχα!!

  4. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ ΕΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΕΡΗΠΕΙΟ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΦΩΝΑΞΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΣΚΟΡΟΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ Η ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΠΛΟ ΤΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ. Ο ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΜΟΤΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ. ΗΛΘΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΚΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ.

  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.ΕΙΔΑΤΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

    ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ?ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ?ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ.ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΕΤΕΜ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ.

  6. 1)https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g55229-d106498-Reviews-The_Parthenon-Nashville_Tennessee.html#photos;geo=55229&detail=106498&ff=238751088&albumViewMode=hero&albumid=101&baseMediaId=238751088&thumbnailMinWidth=50&cnt=30&offset=-1&filter=7

  7. ειναι ευχαριστημένοι με το στυλ ‘λατέρνας’, κανενα προβλημα. Επιμένω παντως πως ολη αυτη η υπέρμετρη επίδειξη ‘πλουτου’ και ‘χλιδης’ αποτελεί παρακμή. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τον ‘λιτό βίο’ που διδάσκουν;
    Τι σχεση εχουν επισης οι αρχαιοελληνικοι ναοί και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός με τις εκκλησίες; Ακομα και στο μουσείο της Ακρόπολης δείχνουν σε βιντεο για πρώτη φορά τους Χριστιαννους να καταστρέφουν τον Παρθενώνα (γεγονός αδιαμφισβήτητο στους ακαδημαϊκούς κύκλους, που ποτε όμως δε διδαχθήκαμε στο σχολειο).
    Με τις δικιες σας θεωρίες, η αναστύλωση και η συντήρηση μιας εκκλησίας, ή ενός κτιρίου γενικότερα, θεωρουνται αποτυχημένες αν δεν συμπεριλαμβάνουν χρυσό, ασημι και δέκα διαφορετικά χρώματα. Δηλ χωρις ολα αυτα, τα κτίρια θα καταρρεύσουν και θα καταλυφθούν απο κατσαρίδες και ποντίκια; Αλλο η συντήρηση και η αναστύλωση και αλλο η διακόσμηση.
    Κανενας παντως μέχρι τωρα δεν εχει εξηγησει/δικαιολογήσει με πειστικό επιχείρημα τι σχεση εχει ολη αυτη η αισθητική νεοπλουτισμού με την εκκλησία και τα διδάγματά της.

  8. ΠΡΟΣ. Εάν οι πιστοί.ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

    ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΜΠΛΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΚΛΠ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΩΚΛΗΣΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    • Το επιχείρημά σου ειναι ‘αφου ειναι οι άλλοι κακόγουστοι, γιατι να μην είμαστε και εμείς;’. Μάλιστα

  9. Όλοι στην Καθιστική Διαμαρτυρία που θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών στις 06:30 μ.μ.
    Κάτω τα χέρια από τον ομολογητή Γέροντα και Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου
    + Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο.
    Ζητούμε δικαιοσύνη και ελευθερία για όλους τους πατέρες.
    Όλοι ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το τελευταίο ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της Ορθοδοξίας του Αγίου Όρους, το οποίο οι Νεοταξίτες θέλουν να υποδουλώσουν.
    Η Διαμαρτυρία διοργανώνεται από 35 Ελληνορθόδοξους Συλλόγους.

  10. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΦΥΛΑΜΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΒΑ? ΑΝ ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???????????

  11. Πολύ ωραία η εκδήλωση αλλά έχω 3 απορίες
    δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί κυρίως τα παιδιά να ακούσουν για τους Τρεις Ιεράρχες?
    Οι ιερείς και οι καθηγητές γνωρίζουν, τα παιδιά?
    Να σας πω λοιπόν ότι τα παιδιά μας την Παρασκευή ενημερώθηκαν από τα σχολεία για το ολοκαύτωμα των εβραίων. ΝΤΡΟΠΗ.
    Άλλη μια απορία οι εβραίοι εκπαιδεύουν τα παιδιά τους για την γενοκτονία των Ποντίων?
    Άλλη μια απορία, γιατί σε αυτήν την εορτή που ήταν όλοι μαζεμένοι δεν αναφέρθηκε το θέμα που μας ετοιμάζει ο γαβρόγλου με το ζόρι, να «ανοίξει» τα μάτια των παιδιών μας προς την διαστροφή την ομοφυλοφιλία να δούμε κι εμείς οι γονείς τί θα κάνουμε?
    ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

  12. Το παραδάκι να πέφτει και «άγιος ο θεός»..Να χουμε να κόβουμε βασιλόπιτες και ας πεθαίνει κόσμος της πείνας!Αυτός είναι ο χριστιανισμός σας..Ντροπή και αίσχος!!

    • Μίλησαν όλοι, μίλησε κι ο πανηλίθιος… Παραδάκι ο καθηγητής του πανεπιστημίου που μίλησε. Παραδάκι οι δυο καθηγητές που οργάνωσαν τη μουσική. Παραδάκι τα 50 παιδιά των σχολείων που συμμετείχαν. Παραδάκι τα 500 τόσα ντοσιέ πολυτελείας που δωρήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, παραδάκι τα ημερολόγια, παραδάκι τα δώρα στα παιδιά… Είδες πανηλίθιε… Αυτός είναι ο χριστιανισμός μας… Να ξοδεύουμε παραδάκι… Και να οργανώνουμε και συσσίτια… Αλοίμονο στο σάπιο μυαλό σου που το τρων τα σκουλήκια του παρά… ΒΛΑΚΑ… Αυτός είναι ο αντιχριστιανισμός σου, απέναντι στο χριστιανισμό μας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ