ΟΡΑΜΑ: Τα τεκταινόμενα στη Μαρίνα…Είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους… και θα το πράξουμε

44
2419

Συνδημότες συνδημότισσες, με τη σημερινή μας επικοινωνία επιχειρούμε να σας ενημερώσουμε για ένα μέρος από τα τεκταινόμενα στη Μαρίνα της Κω.
Άλλωστε είναι γνωστή η ξεκάθαρη θέση της παράταξής: «η σιωπή είναι συνενοχή. Οφείλουμε να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες όποιο κι αν είναι το τίμημα… όποιους και αν αφορά».
Στις 27/9/2016 καταθέσαμε αίτημα ζητώντας να ενημερωθούμε σχετικά με την υπηρεσία φύλαξης στη Μαρίνα της Κω. (δείτε το αίτημα)
Στις 10/10/2016 λάβαμε μιαν «περίεργη» απάντηση που εστίαζε την άρνησή της στο «επιχείρημα» ότι οι Συμβάσεις αφορούν προσωπικά δεδομένα!!!!!
Δείτε την φοβερή απάντηση.
Ακολούθησε συνάντηση στα γραφεία της Μαρίνας με αποκλειστικό θέμα το τι ακριβώς κρύβει η άρνηση της διοίκησης να μας χορηγήσει τα στοιχεία που ζητήσαμε με δεδομένη και την προσφυγή πολιτών στη δικαιοσύνη αλλά και τις φήμες για παράνομες προσλήψεις….
Παρούσα στη συνάντηση αυτή ήταν σύσσωμη η διοίκηση της Μαρίνας.
Ο κος Μαραγκός (Πρόεδρος) , ο κος Πατούρης (διευθύνων σύμβουλος), ο κος Δρόσος (διευθυντής) επιχείρησαν να δικαιολογήσουν την παράταση της «παρατεταμένης» σύμβασης με την εταιρεία φύλαξης που είχε ήδη… παραταθεί. Για διαγωνισμό ούτε κουβέντα…
Παραδέχτηκαν ότι τα συγκεκριμένα ποσά που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ δεν πάνε στον επίτροπο…
Από τη δική μας την πλευρά αξιώσαμε την ίδια ώρα να πάρουμε τις συμβάσεις στα χέρια μας σύμφωνα με το αίτημά μας καθώς είχαμε πλέον πειστεί ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα που έπρεπε να ελεγχθούν. «Οφείλετε να μας χορηγήσετε τις συμβάσεις εδώ και τώρα…», διαμήνυσαν τόσο η επικεφαλής μας όσο και το στέλεχος της παράταξής μας Γιώργος Θεοφιλίδης που παρέστη στη συνάντηση.
Λίγες μέρες μετά λάβαμε- από το email της πολιτικής προστασίας και όχι της Μαρίνας- μιαν απόφαση του δ/σ της Μαρίνας που παρατείνει μια σύμβαση που έρχεται από την προηγούμενη δημοτική περίοδο!!!
Παρέτειναν μια σύμβαση χωρίς ποτέ να την υπογράψουν! (ΠΤΑΙΣΜΑ)
Παρέτειναν την παράταση της παράτασης μιας σύμβαση της οποίας το αρχικό οικονομικό αντικείμενο αφορούσε 60.000 ευρώ για να το φτάσουν στις 360.000 χιλιάδες ευρώ για το 2016! (ας το χαρακτηρίσει η δικαιοσύνη. Εμείς αδυνατούμε!)
Στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου επεξεργαστήκαμε όλα τα στοιχεία που αφορούν το ζήτημα αυτό και με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε τον Κωακό λαό ότι είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους… και θα το πράξουμε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/03/27.09.2016-ΑΙΤΗΜΑ-ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ-ΣΥΜΒΣΕΩΝ-ΦΥΛΑΞΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΣ-ΚΩ.pdf» title=»27.09.2016 ΑΙΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΥΜΒΣΕΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΩ»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/03/10.10.16-ΜΑΡΙΝΑ_ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ.pdf» title=»10.10.16 ΜΑΡΙΝΑ_ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ»]

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ

    ΤΡΕΝΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΛΕΓΕΣ ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ.

    • ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ,ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ,ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ.ΙΩΑΝΝΑ ΚΗΝΥΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

      • Ιωαννα να ξερεις οτι δινεις κουραγιο στους εργαζομενους με το θαρος που κουβαλας

        συνεχισε το εργο σου.Οι εργαζομενοι φοβουντε τον καισαρα.Γιαυτο δινε τους κουραγιο,και μην σταματας.

        • ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΙΩΑΝΝΑ ΨΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΥΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΙΩΑΝΝΑ ΨΑΞΤΟ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣ.ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ.

      • Από λολή, λοξή και παλαβή μαθαίνεις την μισή αλήθεια... Υπάρχει ανάλυση του κόστους και τι ακριβώς αφορά;;;;

        Εκτός από βολεμένους …που έχουν ευθύνες και τους Δημάρχους με πρωταγωνιστή τον Καΐσερλη πέρασαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από τον ΚΑΝΤΑΡΖΗ, τον ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ μέχρι τον ΜΑΡΑΓΚΟ που πρέπει να μας διαφωτίσουν για το ΠΑΡΑΔΑΚΙ…

        • βρε νουμερο με αριθμο.Γιατι δεν λες για τον Προεδρα που ειναι συνταξιουχους,και παιρνει 2-3-4 και 5 μηνιατικα,ενω αλοι δεν εχουν ουτε ψωμι να φανε.Αυτο το λες δικαιοσυνη εσυ: ας στα τσακιδια παλιομπαγλαμα.Κουραστικο ζ@ον.

    • Παρατηρώντας τα νούμερα: Το 2011 επί Δημαρχία Κυρίτση το κόστος Φύλαξης της Μαρίνας ήταν ΜΟΝΟ 31.151 Ευρώ…

      Το 2012 με Δήμαρχο το Κωστούκο το κόστος 5πλασιάτηκε και έφτασε τις 154.994 ευρώ…. Το 2013, 8πλασιάστικε και έφτασε τις 236.483 Ευρώ πάντα με Δήμαρχο τον Κωστούκο και την επόμενη χρονιά το 2014 μέσα στις εκλογές 9πλασιαάστικε…φτάνοντας το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ των 284.436 Ευρώ… Το 2015 με Δήμαρχο το Κυρίτση αυξήθηκε πάλι, 10πλασιάστικε φτάνοντας στο απίστευτο ποσό των 308.200 ΕΥΡΩ… για να κατέβει το 2016 ΜΟΝΟ στις 258.229 ΕΥΡΩ. Πολύ το παραδάκι που μοιράζεται με αδιαφανείς διαδικασίες από όλους αυτούς τους χουβαρντάδες της τοπική ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ σε φίλους-ψηφοφόρους και είναι καιρός πια να επέμβει για όλους Εισαγγελέας, για την ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ… Τα σχόλια δικά σας. – Άλεξίκακος-

      • ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ;;;;;;;;;;;;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ.

        • Εάν είναι έτσι βρε βλάκα με τις παρωπίδες γιατί την επόμενη χρονιά 5πλασιάστικε το κόστος...

          ΞΕΣΟΥΡΩΣΤΕ ΒΡΕ ΖΟΥΝΤΟΥΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΕΨΑΤΕ. Γρήγορα στον Αράπη για σούπα με μπόλικο κολλαγόνο που κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά…

    • ΡΟΥΦΑ, πήρες χαμπάρι ότι ο πρώτος που θα κάτσει στο σκαμνί για τον 10πλασιασμό του κόστους φύλαξης της Μαρίνας θα είναι ο Κωστούκος…

      Δυστυχώς θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί και σύμβουλοι που ίσως δεν έβαλαν το χέρι στο μέλι αλλά έκαναν τα στραβά μάτια στο φαγοπότι των Δημάρχων…

      • την /////ρ@ θα την φατε στις επομενες δημοτικες.Σιχαμενο σκ@λι.

      • ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ.ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΕ ΤΟΥ ΑΥΓΙΑ.

    • Ότι φάνε, ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κ@λος τους... Βάλτε βρε τα ψώνια των Θερμοπυλών να φυλάνε την Μαρίνα.

      Τουλάχιστον αυτοί λόγω του ότι το παίζουν καθαροί πατριώτες θα κόψουν ένα μηνιάτικο στα μέλη τους και με 20-30.000 ευρώ θα έχουμε μια σίγουρη από πράκτορες του εχθρού φύλαξη…

  2. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    • διαλυουν και την μαρινα.Η ανικανοτητα αυτης της δημοτικης αρχης εχει ξεπερασει καθε οριο.

  3. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

    ΕΡΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  4. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

    • ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ.ΞΕΓΥΜΝΩΝΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΒΓΑΛΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

      • Αστω αυτο δεν συμφερει συντροφε.Τα ειχαν παρατησει χειροτερα οι προηγουμενοι .Εχουν βελτιωθει αρκετα εκει.

  5. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ( 9)!! ΕΝΝΙΑ !!!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ (3) !!ΤΡΙΑ!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ,ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  6. ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ 2014-2019.ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  7. δημαρχε το τοιχιο στην βασιλεως γεωργιου επαθε και αλλη μεγαλη καθιζηση

    μπροστα στο ξενοδοχειο phillipion.αδιαφορεις για τις ζημιες.επισης καταστρεφεις και το ακταιον.ντροπη σου.

  8. 1 τρενακι η ροδος που ανηκει στον δημο ροδου. στην κω 9 τρενακια ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ.

    καποιος ρουφαει μελι.ποιοσ?Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!!!

  9. ΜΑΡΑΓΚΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ

    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ.ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ????? ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    • βρε Ιωάννα γράφεις γράφεις για το χωριό μας γιατί δε λες που δεν έχουμε δρόμο, που δεν έχουμε πρόεδρο ασχολήσου και λίγο με το Πυλί. Δες το χάλι μπροστά στο σπίτι σου. Επίτηδες το κάνουν.

  10. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  11. για αλη μια φορα μπραβο.Αξιζεις να εισαι η επομενη δημαρχος.Παρα αυτους που ειναι τωρα.Και παλι μπραβο.Τα εχεις τα @κτσια????????????

  12. ΕΧΕΙΣ ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ

  13. ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ.ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  14. Αννούλα μου σε στηρίζουμε πάντα γιατί είσαι ένας καθαρός και τίμιος άνθρωπος.

  15. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΦΟΡΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕς ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  16. Τελικα το προβλημα του νησιου μας καταλαβατε ποιο ειναι?Καποιοι εχουν προβλημα με τα τρενακια…εχουν τρενακια και δεν περνουν αδεια ,δεν τους αρεσει η αφετηρια,ειναι αλλοι επαγγελματιες….ταξι,λεοφορεια δεν ξερω τι.Το δευτερο ειναι καποιοι που δεν διοριστηκαν στη Μαρινα.Βασικα ειναι ο μονος τομεας που μπορει να κανει προσληψεις ο δημος γιαυτο επιμενουν εκει.Οχι πως νοιαζοντε μιας και τα εσοδα της Μαρινας εχουν αυξηθει,εξαλου δεν εχει κενη θεση….αλλα το οτι δεν διοριστηκαν αυτοι η τα παιδια τους.Καλα κρασια

  17. Κ Ρουφα στο τελος θα σε εγκαταληψουν.Ξυπνα απλα τωρα καποιοι που θελουν να προσληφθουν νοιαζοντε και υποστηριζουν αυτα που δεν υπαρχουν.Τι χαρτια ειναι αυτα και εννοεις τα πηρε καποιος η εκανε λαθος επιλογη?Εξαλου μην ξεχνας το Οραμα ειχε διαλεξει τους ιδιους ανθρωπους για τι διοικηση της Μαρινας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ