Συνεργασία Δήμων Κω & Σαλέρνο (Δικτύωση 4 Βοτανικών κήπων). Συνάντηση Χατζημάρκου – Κυρίτση

17
832

ΘΕΜΑ : ‘’ Μπαίνουν τα θεμέλια κοινών δράσεων και συνεργασιών ανάμεσα στους Δήμους Κω και Σαλέρνο.’’

Ο Δήμος Κω της εξωστρέφειας και των διεθνών πρωτοβουλιών ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας με άλλους ευρωπαϊκούς δήμους για την ανάπτυξη κοινών δράσεων και στόχο την ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στα πλαίσια αυτά και μετά την επισφράγιση της συνεργασίας με το Δήμο του Μονπελιέ της Γαλλίας, ανοίγει αύριο ένας νέος κύκλος συνεργασίας με το Δήμο του Σαλέρνο της Ιταλίας.

Επίσημη επίσκεψη στο Δήμο της Κω πραγματοποιεί από αύριο Τετάρτη 12 Απριλίου αντιπροσωπεία του Δήμου του Σαλέρνο Ιταλίας, αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Βοτανικού κήπου MINERVA της πόλης του Σαλέρνο κ. Λουτσιάνο Μάουρο και την υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων κ. Μελίνα Έλενα Στυλιανού.

Στις 11 το πρωί η Ιταλική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το Δημαρχείο και θα έχει την πρώτη συνάντηση εργασίας με τους Αντιδημάρχους κ .κ . Γερασκλή και Μουζουράκη, και με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του Δήμου κ. Κανταρζή.

Στις 12.30 στο χώρο του ΔΙΙΚ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία και του Δημάρχου της Κω κ. Γ. Κυρίτση, με θέμα την δικτύωση των βοτανικών κήπων της Κω, του Σαλέρνο, του Μονπελιέ και της Ουψάλα και την προώθηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

*Παράλληλα αύριο το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης θα έχει συνάντηση με  τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκος για διάφορα θέματα συνεργασίας των δύο βαθμών.

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μετά το περιστέρι στην τελετή των Φώτων ο λαϊκιστής χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ του δεν πληρώνω διόδια κόβει κορδέλες εγκαινίων…

      ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΑΛΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΛΛΩΝ, στην Εθνική οδό με αυξημένα διόδια από σήμερα … Πέρασε ο καιρός που όχι μόνο δεν ψήφιζε ο ΣφΥΡΙΖΑ τα έργα αυτά αλλά με το κομματικό της στρατό ξεγέλασε τους πολίτες με το δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ, δεν πληρώνουμε ΔΙΟΔΙΑ και περνάμε σηκώνοντας τις μπάρες για να τους έρχεται σήμερα δικαστικά ο βαρβάτος λογαριασμός από τις μαγκιές του λαϊκισμού της γιαλατζί φασιστοαριστεράς… -Αλεξίκακος-

  1. Θα ξεσκιστούν στα ταξίδια για να φυτεύουν ραδίκια στους βοτανικούς κήπους, πάντα με λεφτά των δημοτών.

    Πρώτη τους σκέψη η επιλογή τους για ταξιδάκια αναψυχής και ο ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ όπως και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ δεν χάνουν ευκαιρία να πάνε ακόμα και στην Καλαβρία για κ@λαβρέζικα…

  2. Αύριο ο δόλιος Περιφερειάρχης που βλέπει να χάνει παντού θα εξαγγείλει επέκταση στις δημοτικές συγκοινωνίες

    Με τα τσαμπουκαλίκια του ο κύριος ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ έχει χάσει παντού τα στελέχη της παράταξης του, βλέπει ότι στην Κω με την απαράδεκτη συμπεριφορά του να στηρίζει μόνο το ΚΤΕΛ και τους ΤΑΡΙΦΕΣ και σε συνεχή ρήξη με τον Δήμο θα φάει ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ. Ρίχνει δίχτυα μπας και επανακάμψει αλλά οι ποθαμένοι κλ@νουνε;;; … -Αλεξίκακος –

    • ΑΙΣΧΟΣ, ο ΡΟΔΊΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ είναι εχθρός της Κω. ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ότι αναβαθμίζει τον τουρισμό στην Κω.

      ΓΛΑΣΤΡΕΣ οι Περιφερειακοί σύμβουλοι. Δεν του καίγεται καρφί για την ταλαιπωρία χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών. Φροντίζει ΜΟΝΟ για το ΚΤΕΛ και τους ΤΑΡΙΦΕΣ, το παίζει εξουσία… Δυστυχώς ντόπιοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ το ΣΟΥΡΑΜΑ της Ρουφίτσας που ενδιαφέρεται μόνο για τυφλή αντιπολίτευση, τα τσιράκια του ΕΒΕΔ και αυτοί που βολεύονται έβγαλαν την απόφαση δηλαδή οι ΤΑΡΙΦΕΣ και το ΚΤΕΛ η πολιτική του πελατεία του ΡΟΔΙΤΗ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ και συνεχίζουν να κάνουν μόνο αντιπολίτευση στον ΚΥΡΙΤΣΗ και τους Κώους…

    • Ο ΡΟΔΊΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ μας φόρτωσε και το δεύτερο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, τα ζώα του ΕΒΕΔ θα ξυπνήσουν τώρα που θα τους κουβαλάνε από την Ρόδο;;;

      Η Ρόδος έχει ασυλία, όποιος ΛΑΘΡΟ έρχεται από την Κάλυμνο μέχρι το Καστελόριζο θα καταλήγει στο στρατόπεδο του ΑΜΑΝΙΟΥ. Τι έχει να πει η πρόεδρος των ξενοδόχων υποψήφια του ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ και οι ΒΛΑΚΕΣ του ΕΒΕΔ;;;;; Για την ΚΩ ΔΕΝ ΤΟΥ Καίγετε ΚΑΡΦΑΚΙ…

    • Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. Τώρα θα καταλάβουμε γιατί ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ φρόντισε να γίνουν τα στρατόπεδα στην Κω.

      Κατάντησαν την Κω αποθήκη ψυχών και σε αυτό ευθύνονται οι γκάου του Επαρχείου, ΕΒΕΔ, ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕ-ΣΕΠΕ που δεν πήραν χαμπάρι τα γκαβά τι κατάφερε ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ.

  3. Ε αφού ενώσαμε και τους βοτανικούς κήπους δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να κάνουμε.

  4. *……θα συνατηθει και με τον περιφερειαρχη.
    Ειναι σαν να του λεει στη μουρη, στα ψιλα γραμματα σε εχω και πολυ σου ειναι….
    καλοφαγωμενη μας…

  5. Αφρικανός ("φουκαριάρης";) ΛΑΘΡΟ-πρόσφυγας, βίασε νεαρή με την απειλή 'machete', μπροστά στον συνοδό της στην Γερμανία!

    (ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ & ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥΣ, «ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ» ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ…)
    Ο αιφνιδιασμένος συνοδός της κοπέλλας, αναγκάστηκε να παρακολουθεί (!) τον βιασμό της απ’ τον αγριεμένο Αφρικανό πρόσφυγα, που τους απειλούσε με μεγάλο μαχαίρι ‘machete’!Ο βιασμός έλαβε χώρα κοντά στην Βόννη της Γερμανίας. Ο Αφρικανός, 31 χρονών, που έχει κάνει αίτηση για άσυλο, είναι απ’ την Γκάνα και αφού έσυρε την 23χρονη κοπέλλα έξω απ’ την σκηνή όπου διανυκτέρευε με το 26 χρονο φίλο της, την βίασε μπροστά του!Το νεαρό ζευγάρι ήταν σε διακοπές σε ‘camping’ και το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Κυριακή. Ο δράστης συνελήφθη.
    Ολόκληρο το αποκαλυπτικό ‘ρεπορτάζ’ απο την Βόννη, μπορείτε να το διαβάσετε στην ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδος μεγάλης κυκλοφορίας ‘Daily Mail’.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ