ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Επίσκεψη «αστραπή» Μουζάλα με (σκληροπυρηνικό) Αυστριακό ΥΠΕΣ Βόλφγκανγκ Σομπότκα στην Κω – Επιβιβάστηκαν σε σκάφος του Λιμενικού ως την οριογραμμή για να δει από κοντά τα σχετικά με τη φύλαξη συνόρων…

24
3578

 

Σε δηλώσεις τους στη συνάδελφο Μ. Παπαζαχαρίου με την άφιξή τους στο Αεροδρόμιο Ιπποκράτης ο Υπ. Μεταναστευτικής πολιτικής Γ. Μουζαλας και ο Αυστριακός ΥΠΕΣ Β. Σομπότκα δήλωσαν ότι ο Αυστριακός Υπουργός ήρθε να δει από κοντά το θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού από τη χώρα μας και τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν (φύλαξη συνόρων κλπ).

Για το σκοπό αυτό επισκέφτηκαν ήδη το hot spot και το Προαναχωρησιακό έχοντας συνάντηση με όλο το υπηρεσιακό δυναμικό του νησιού και εκπρόσωπους των ΜΚΟ και στην συνέχεια  θα επιβιβαστούν σε σκάφος του Λιμενικού για να δει από κοντά τις αποστάσεις από τις απέναντι ακτές και όλα τα σχετικά.

Βίντεο η ενημέρωση από τον Λιμενάρχη Κω Κωνσταντίνο Γιαλελή στην Μαρίνα Κω και η επιβίβαση των δύο υπουργών κ.κ.Μουζάλα-Σομπότκα και των υπηρεσιακών παραγόντων (καθώς και Αυστριακών δημοσιογράφων που του συνόδευαν) σε σκάφη του Λιμενικού φτάνοντας έως την οριογραμμή

Επίσκεψη «αστραπή» πραγματοποιεί σήμερα στην Κω (από τις 3μμ έως τις 9μμ) ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο Αυστριακός Υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα (από τους πιο σκληροπυρηνικούς ΥΠΕΣ στην ΕΕ σε ότι αφορά το μεταναστευτικό*).

Το πρόγραμμα των επισκέψεών τους δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως για ευνόητους λόγους. Το βέβαιο είναι ότι θα επισκεφτούν Hot Spot και Προαναχωρησιακό ενώ θα υπάρξει κάποια στιγμή συνάντηση με υπηρεσιακά στελέχη στη Λέσχη Αξιωματικών.

Στην Κω βρίσκεται ήδη από το πρωί η Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και άλλοι υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

* Αυστρία: Θέλει να κλείσει και τη Μεσογειακή Οδό ο Βόλφγκανγκ Σομπότκα

Σύμφωνα με τον υπ. Εσωτερικών υπάρχουν επαφές με την Ιταλία για κλείσιμο του «περάσματος του Μπρένερ» στα αυστρο-ιταλικά σύνορα

Έναν και πλέον χρόνο μετά το αμφιλεγόμενο κλείσιμο της αποκαλούμενης Διαδρομής των Βαλκανίων για τους πρόσφυγες, στο οποίο η χώρα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Βόλφγκανγκ Σομπότκα, του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, υποστηρίζει το κλείσιμο και της Μεσογειακής Οδού για τους πρόσφυγες, σε σημερινές δηλώσεις του στη Βιέννη.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «εισιτήριο για την Ευρώπη», το οποίο, κατά την άποψή του, δίνεται σε πρόσφυγες όταν ανθρωπιστικές οργανώσεις ή η ιταλική ακτοφυλακή διασώζουν σε ανοικτό πέλαγος ανθρώπους που κινδυνεύουν.

«Μία διάσωση σε ανοικτό πέλαγος δεν μπορεί να είναι ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, γιατί με τον τρόπο αυτό δίνεται στα χέρια των οργανωμένων διακινητών κάθε επιχείρημα για να συνεχίζουν να πείθουν τους ανθρώπους σε φυγή για οικονομικούς λόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον Βόλφγκανγκ Σομπότκα, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών κινηθούν περισσότεροι άνθρωποι προς την Ευρώπη, υπάρχουν στενές επαφές με την Ιταλία για ένα κλείσιμο του «περάσματος του Μπρένερ» στα αυστρο-ιταλικά σύνορα, και όπως τονίζει στις δηλώσεις του, «η Αυστρία είναι σε θέση να κλείσει τα σύνορα εντός ολίγων ωρών».

Το Μπρένερ είναι ο συνοριακός σταθμός με την Ιταλία, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνότερα από τους πρόσφυγες, καθώς, έχοντας ως προορισμό τους τη Γερμανία ή τις σκανδιναβικές χώρες, για τους περισσότερους από αυτούς η Αυστρία είναι μόνο χώρα διέλευσης τους.
Το κλείσιμο της «Διαδρομής των Βαλκανίων» είχε αποφασιστεί πέρυσι τον Φεβρουάριο σε Διάσκεψη στην Βιέννη για τα Δυτικά Βαλκάνια, στην οποία, οι προερχόμενοι από το Λαϊκό Κόμμα, Αυστριακοί υπουργοί Εσωτερικών και Εξωτερικών, Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ και Σεμπάστιαν Κουρτς, είχαν συγκαλέσει εξωθεσμικά τους ομολόγους τους από εννέα βαλκανικές χώρες με εξαίρεση την Ελλάδα. Τη Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ, η οποία λίγο αργότερα είχε αποχωρήσει από την αυστριακή ομοσπονδιακή κυβέρνηση και σήμερα εξελέγη κυβερνήτης του ομόσπονδου κρατιδίου της Κάτω Αυστρίας – η πρώτη γυναίκα στο αξίωμα αυτό στην ιστορία του κρατιδίου – είχε διαδεχθεί στις 10 Απριλίου 2016 ως νέος Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών, ο Βόλφγκανγκ Σομπότκα.

Αναγνωριζόμενος ως «υπέρμαχος των κλειστών συνόρων», ο Βόλφγκανγκ Σομπότκα επικρίνεται μαζί και με την προκάτοχό του στο υπουργείο για τη «σκληροπυρηνική» στάση του στο προσφυγικό.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ουστ ρε τομαρια καταστρεψατε το νησι μας με τους λαθραιους.να τους στειλετε στην γερμανια

    εκει θελουν σκλαβους

    • Ο ιδιοκτήτης ΜΚΟ ΜΟΥΖΑΛΑΣ δεν μας λέγει ότι όλη έρχεται ξανά στον τόπο του εγκλήματος συνοδεία ΜΑΤ που έχουν γεμίσει το νησί…

      Δεν μας λέει τίποτα για το μέλλον των ΛΑΘΡΟ και θα δώσει συνέντευξη κρυβόμενος στην Λέσχη Αξιωματικών… Την διαδικασία Ενοικίασης-διαχείρησης ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ… θα την αναλάβουν οι ΜΚΟ των συντρόφων του ΣφΥΡΙΖΑ σαν και την δικιά του που χωρίς κανέναν έλεγχο θα διαχειρίζονται το παραδάκι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, της Ευρώπης και των αλληλέγγυων… ΔΩΡΕΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ που θα τους κάνει να κάνουν σαν τρελοί να φτάσουν στην Ελλάδα. Τώρα που βλέπουν ότι η κοινωνία ακόμα και τα ΖΩΑ που τους ψήφισαν θα τους στείλουν στο 3% και ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ φροντίζουν για μελλοντικό παραδάκι σαν αυτό που τρέχει με τα HOT SPOT και τα νέα ΣΤΡΤΑΤΟΠΕΔΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟ στις τσέπες της παρέας του συγ-ΚΑΜΕΝΟΥ φασίστα των ΑΝΕΛ και του χρεωκοπημένου εργολάβου ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ…

      • Θα το δείτε, θα χρεώσει τα έξοδα για τα σπίτια ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που θα πληρώσουμε εμείς τα κορόιδα...

        Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ονειρεύονται μια πολυεθνική Ελλάδα που θα δουλεύουν οι Έλληνες για παίρνουν επιδόματα οι ΛΑΘΡΟ.

    • Μην ανησυχείτε, σε λίγο ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ θα τους δώσει διαμερίσματα μέσα στην πόλη και τα χωριά ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ και ΦΡΑΓΚΑ...

      Την στιγμή που φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κόβουν τα επιδόματα πείνας στους Έλληνες άνεργους, θα δίνει σπίτια και μισθό στους ΛΑΘΡΟ Πακιστανούς πέντε φορές μεγαλύτερο από αυτόν που παίρνουν στην πατρίδα τους οι εργαζόμενοι, ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .

    • Ο ιδιοκτήτης ΜΚΟ ΜΟΥΖΑΛΑΣ δεν μας λέγει ότι όλη την διαδικασία-διαχείρηση του θα την αναλάβουν οι ΜΚΟ των συντρόφων του ΣφΥΡΙΖΑ…

      Τώρα που βλέπουν ότι η κοινωνία και τα ζώα που τους ψήφισαν ακόμα θα τους στείλουν ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ φροντίζουν για μελλοντικό παραδάκι σαν αυτό που τρέχει με τα HOT SPOT και τα νέα ΣΤΡΤΑΤΟΠΕΔΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟ στις τσέπες της παρέας του συγΚΑΜΕΝΟΥ φασίστα και του χρεωκοπημένου ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ..

    • Η κυβέρνηση έσωσε τόν τουρισμό της Κω με το hot spot που έφτιαξε. Διαφορετικά ημασταν χαμένοι δια παντός

  2. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: «ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ»

    Οι μόνοι που πρέπει να χαίρονται για την νίκη Μακρόν στην Γαλλία είναι οι τραπεζίτες πάτρωνές του και οι υπέρμαχοι της πολιτικής σκληρής λιτότητος της Μέρκελ, την οποία υφίσταται εδώ και 7 χρόνια και ο Ελληνισμός με το μνημόνιο.
    Παρά την πολεμική όμως ενός ολοκλήρου Συστήματος, ένα 35% του Γαλλικού Λαού είπε ΟΧΙ στην Παγκοσμιοποίηση, είπε ΝΑΙ στην Ευρώπη των Πατρίδων και αυτή είναι μία μεγάλη ελπίδα για τις σκληρές ημέρες που έρχονται.

  3. ΙΔΟΥ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

    Όχι πως δεν ξέραμε πως οι νεοταξίτες που κυβερνούν πραγματικά την Αμερική (κι όχι ο κάθε Μπους, Ομπάμα, Τραμπ, που είναι… διακοσμητικά στοιχεία) είναι οι βασικοί χρηματοδότες των ΜΚΟ που μας κουβαλάνε τα «προσφυγάκια» στην Ελλάδα, για να την ισλαμοποιήσουν, αλλά χθες, κατά την επίσκεψή του στην Χίο, ο εν Αθήναις Αμερικανός πρεσβευτής έδωσε και… λογαριασμό με ποσά. Ιδού: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο μεγαλύτερος δωρητής της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες -δωρίζοντας περισσότερα από 1,49 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016. Το οικονομικό έτος 2017, οι Ηνωμένες Πολιτείες δώρισαν επίσης απευθείας σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τις ανάγκες των μεταναστών και των προσφύγων στην περιοχή 41,5 εκατομμύρια δολάρια στην Υπηρεσία Αντιμετώπισης της Κρίσης στην Ευρώπη, δύο εκατομμύρια δολάρια στη Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα και 800.000 δολάρια στο Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού (ICRC) στην Ελλάδα».

  4. Οι Γάλλοι και δυστυχώς με πρόσχημα την «ακροδεξιά Λε Πεν», που θέλει να διαλύσει το ευρώ και την Ε.Ε., με τις ευχές και την εκλογική στράτευση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού συστήματος (αριστερού και δεξιού) θα ψηφίσουν μια κυβέρνηση Ρότσιλντ. Μια κυβέρνηση που επέλεξε το Βερολίνο, της λιτότητας, της ελαστικής εργασίας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, του πολέμου, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, των σύγχρονων δούλων λαθρομεταναστών και «προσφύγων»…Οι Γάλλοι θα «εκχωρήσουν την εξουσία στη χρηματοπιστωτική εξουσία και τη δικτατορία των LGBT«! (στην αγγλική LGBT – ΛΟΑΤ – Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς), στη νέα τάξη, το 4ο Ράιχ.
    Ως πότε;http://www.triklopodia.gr/%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9/

  5. Σού μιλάνε ορέ Έλληνα για έκτακτες καταστάσεις σωτηρίας εκείνοι που σού φοράνε τα πλέον αισχρά δεσμά μιας δουλείας ανομολόγητης σε έναν πόλεμο ακήρυχτο. Σού λέγουν να κάμεις οικονομικές θυσίες αυτοί που σού γεμίζουν το κεφάλι με αισχρά ψέματα έναντι αδρής αμοιβής. Μιλάνε για χρεοκοπίες οι χρεοκοπημένοι που σιτίζονται από τον ιδρώτα σου και από τα θησαυροφυλάκια των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Σού παίρνουν το σπίτι για να το δώσουν σε τοκογλύφους και λαθροεισβολείς.

  6. Τσογλάνια, έλεγαν τους έλληνες επί τουρκοκρατίας που υπηρετούσαν τους Σουλτάνους. Στη σημερινή εποχή, τσογλάνια είναι όσοι υπηρετούν τους δανειστές και τα συμφέροντα τους… Κάνουμε λάθος;

  7. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΤΕ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ.ΜΟΥΖΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ

  8. ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  9. δεν τον πεταγατε μες τη θαλασα να δει ακριβως πως γινοντε τα κολπα για να κονομανε αυτος και η συμμορια του τσυριζα μαζι με τα τσιρακια τους τους θεατρινους αλληλεγγυους?κλειστε την γιαφκα των αλληλεγγυων θολοκουλτουριαρηδων πολυπολιτισμικων αναρχοαπλυτων στο νησι…

  10. ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ… ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… ΣΩΣΕΙ!

    Τη… δόξα (ή τη… λόξα;) του Μπουμπούκου φαίνεται πως ζήλεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, ο οποίος εμφανίστηκε στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ και δήλωσε τα εξής… όμορφα: «Θα ψηφίσω και με τα 2 μου χέρια διότι νιώθω ότι σώζω τη χώρα μου. Αυτή η συμφωνία έχει 2 τομές που ζητούσε το ΔΝΤ, στις οποίες λόγω των αντίμετρων συμβιβαστήκαμε. Μία τομή είναι στους συνταξιούχους, μειώνεται η συνταξιοδοτική δαπάνη, η άλλη τομή είναι στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Αυτές τις δύο μεταρρυθμίσεις μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να τις κάνει, τέλος!».
    Όσον αφορά αυτό το τελευταίο, δικαιώνεται –και πάλι!- ο Ιταλός μεγιστάνας Ανιέλι, που απεφάνθη προ ετών: «Η αριστερά είναι πιο χρήσιμη για το σύστημα, καθώς μπορεί να κάνει αυτά που αδυνατεί η δεξιά»

  11. Είναι εικόνες αυτές αγαπητοί συμπολίτες για τον 4ο τουριστικό προορισμό??

    Κλεισμένες οι παράλληλες οδοί της Κανάρη από περιπολικά,στρατιωτικά και ασφαλίτες να τρέχουν με 100 χιλιόμετρα ανάμεσα σε παιδάκια και κόσμο?Κατέβα Γιάννη και πάρε βίντεο να μην λένε ότι είμαι φασίστας.Είναι εικόνες αυτές??Ώρα 7-8 και κλειστοί οι δρόμοι,παρακράτος,στρατιωτική ωσμή σαντο Πραξικόπημα απέναντι και παραδίπλα ο Σηφάκης να διαφημίζει με καραγκιοζικη ντουντούκα τα έργα του..Πάτε καλά?το νησάκι τι σας φταίει?Ο κόσμος του μεροκάματου τι σας έφταιξε?Πάτε στο διάολο όλοι.Σηκωθείτε και φύγετε….Με τις παρενέργειες των ψυχοφαρμάκων δεν λύνονται τοπικά προβλήματα.Ούτε με την στρατιωτική αλληλεγγύη…τι δουλειά έχουν τόσο στρατός και σώματα ασφαλείας σε τουριστικές περιοχές?Μετά σου λένε γιατί φωνάζει ο κόσμος ότι υποστηρίζει τα All Inclussives!!!!

  12. Σ’ ό,τι αφορά τους Λαθρομετανάστες – και στη δική τους περίπτωση—, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος …Ο νόμος τής κοινωνίας των εθνών. Θα πρέπει να περιοριστούν σε κλειστά κέντρα κράτησης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να απελαθούν στις πατρίδες τους. Δεν υπάρχει λόγος να «λιμνάζουν» στην Ελλάδα, τη στιγμή που κανένα κράτος δεν είναι διατεθειμένο να τους δεχθεί ως μετανάστες. Δεν είναι δυνατόν η μικρή Ελλάδα να επωμίζεται τόσο μεγάλο «βάρος» μόνη της. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμφανίζεται ως μαύρο «πρόβατο» και να τιμωρείται από τους ετέρους της για ελλειπή φύλαξη των συνόρων της μόνο και μόνο για να διευκολύνει παρανόμους.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/to-dikio-ton-ellinon-gonion.html

  13. Τέλος, θα πρέπει το ελληνικό κράτος να στραφεί εναντίον τής συμμορίας αυτής, η οποία «κρύβεται» πίσω από το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τα μέλη των ΜΚΟ πρέπει να εκδιωχθούν πάραυτα από τα νησιά και η ελληνική Πολιτεία να κάνει έρευνες για τον ρόλο αυτών και τις διασυνδέσεις τους με τα διεθνή κυκλώματα των τοκογλύφων, του trafficking, της παιδεραστίας και της εμπορίας οργάνων και ναρκωτικών.

  14. φιλε μην διαμαρτυρεσαι ας προσεχες τι ψηφιζες.τωρα κανει κουμαντο η μερκελ.

    οι ναζι διοικουν την ελλαδα.ειναι αργα για δακρυα.

  15. Τελικά, επαληθεύτηκε η Λεπέν, που «προφήτεψε» πως «η επόμενη πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι σίγουρα γυναίκα – ή εγώ ή η Μέρκελ»!
    Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή ορκίζεται πρόεδρος ο «γκέι» αχυράνθρωπος των παγκόσμιων αφεντικών, τη Δευτέρα –άντε το πολύ την Τρίτη- θα πάει στο Βερολίνο, για την λήψη εντολών από την πραγματική πρόεδρο του γαλλικού προτεκτοράτου (και όχι μόνον αυτού, ρωτήσατε τους Τσιπροκαμμένους για περισσότερες λεπτομέρειες…), που ακούει στο όνομα φράου Μέρκελ.
    Την ανακοίνωση έκανε ευρωβουλευτής, Σιλβί Γκουλάρ, του Δημοκρατικού Κινήματος (MoDem) που υποστηρίζει τον Μακρόν: «Θα μεταβεί στο Βερολίνο για την πρώτη του επίσκεψη σε ξένη χώρα». Αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς!

  16. απ τις 7 έως τις 9 είναι κλειστοί ΜΕΡΙΚΟΊ ΔΡΌΜΟΙ ΤΗ της Κω…ΒΓΆΛΕ Γιάννη βίντεο να τα δώσεις στην Δημοσιότητα να δουν οι Κοσιώνηδες και οι Χατζηνικολάου τα χάλια τους!!!!!Τόσα ΜΑΤ και αστυνομία γιατί???????Δείτε απέναντι το Μπουντρούμη πως το έχουν…..

  17. «Τώρα που απόκαμαν οι άνθρωποι θα επέμβει ο ΘΕΟΣ για τα αίματα των προγόνων μας» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
    «ο ΘΕΟΣ δεν βιάζεται, η αμαρτία βιάζεται και ο αμαρτωλός εκβιάζεται»«είμαστε τραγωδοί διαχρονικά αλλά γνωρίζουμε ότι η άνωθεν ΛΥΣΗ έρχεται στο παρά πέντε»«αδίκησαν την Ορθόδοξη Ελλάδα και έφεραν δίχως να το καταλάβουν φωτιά πάνω τους»https://hellasforce.com/2017/05/09/%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%BF/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ