ΟΡΑΜΑ: Διακοπή Εργασιών στη Λάθρα Κεφάλου διέταξε η Διεύθυνση Δασών μετά την καταγγελία με τις φωτό! Μόνο υλοτομία, χειρωνακτικά, προβλέπει η απόφαση της Αποκεντρωμένης…

25
1480

Συνδημότες, συνδημότισσες,

η επικεφαλής της παράταξής μας Ιωάννα Ρούφα κατέθεσε αίτημα (αρ. πρωτ. 40494/10.07.2017) ενημέρωσης στη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με εργασίες που εκτελούνται στη περιοχή Λάθρα της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου».

Το συγκεκριμένο αίτημα προέκυψε μετά από ανώνυμη καταγγελία που λάβαμε στις 26/06/2017 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της παράταξής μας και η οποία κοινοποιήθηκε και σε άλλους αποδέκτες όπως το Δήμαρχο Κω, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα, τα τοπικά ΜΜΕ κλπ.

Η εν λόγω καταγγελία συνοδευόταν από 35 φωτογραφίες που απεικονίζουν παρεμβάσεις από ιδιώτη στην περιοχή Λάθρα της Κεφάλου και αναφέρεται σε ολέθριες συνέπειες για το περιβάλλον.

Αποποιούμενοι την ανωνυμία ως άλλοθι και σκοταδισμό ζητήσαμε επίσημη ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία.

Με αίσθημα ευθύνης σας κοινοποιούμε την άμεση απάντηση της διευθύντριας της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου και το επίσης άμεσο σήμα διακοπής εργασιών που εξέδωσε.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και θα πρέπει να απαντηθεί άμεσα για να μην υπάρχουν υπόνοιες και σκιές είναι το γιατί βρίσκονταν και τι εργασίες εκτελούσαν σε αυτή την περιοχή τα ιδιωτικά μηχανήματα που η ιδιοκτησία τους έχει άμεση σχέση με τον νυν Πρόεδρο της Κεφάλου καθώς και ποιος έδωσε την σχετική εντολή.

Να είστε σίγουροι ότι και σε αυτή την περίπτωση θα πράξουμε τα δέοντα με γνώμονα την προστασία του φυσικού μας πλούτου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΠΡΟΣ-ΚΙΝΗΣΗ-ΠΟΛΙΤΩΝ-ΟΡΑΜΑ.pdf» title=»ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΑΜΑ»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΣΗΜΑΔΙΑΚΟΠΗΣ-ΕΡΓΑΣΙΩΝ.pdf» title=»ΣΗΜΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ»]

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όνομα και πράγμα, ΛΑΘΡΑ ανάκατα με ΛΑΘΡΟυλοτόμους, με ΛΑΘΡΟκαλλιέργειες, ΛΑΘΡΟρουφιάνους και σουρωμένους για εξουσία...

      Εάν όμως οι ευαίσθητοι για το περιβάλλον καταγγέλλοντες είχαν την ίδια ευαισθησία να κάνουν έστω εσωπαραξιακά μια μικρή καταγγελία για τον πρώην πρόεδρο όταν μπάζωνε την παραλία ακόμα και με αρχαία για να φτιάξει δρόμο στην θάλασσα στο Καμάρι, μια καταγγελία για την αμμόλοφους στο λιμάνι του Καμαριού που γνωστοί…..τα οικονόμησαν… τότε δεν θα λέγαμε για καταγγελία αλλά για επαγγελματίες ρουφιάνους…

      • ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ. Ας πάει κάποιος από τους αρχαιολόγους να κάνει μπάνιο στην περιοχή του δρόμου κάτω από το βουνό.

        Μέσα στην θάλασσα θα βρει αρχαίες κολώνες δια χειρός σΟυΡΑΜΑτιστή….

    • ΕΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ,ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ.ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ NIΛΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΗΣΕΣ,ΤΥΡΑΝΝΕ.

    • Ο ΡΟΥΦιΑνος, του ρουφιάνου... Ω ΡΟΥΦιΑνοι... Εάν κάποιοι δεν υλοποίησαν σωστά την άδεια φταίει ο Κυρίτσης...

      Και εάν αύριο πιάσει μια φωτιά στην περιοχή με το σπάνιο δάσος και τα σπάνια δέντρα ΤΟΤΕ θα τρέχει να την σβήσει η Κυρία ΡΟΥΦΑ και ο φίλος της ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ… Φυσικά θα παριστάνουν τα ΟΥΦΟ πετώντας πάνω από τις φωτιές και θα τις σβήνουν.. κατ…….. και με τα κουβαδάκια…

    • Υλοτομία χειρωνακτικά... Μπράβο κυρά ΡΟΥΦΑ, κάνε την δουλειά που ξέρεις καλά, αλλά μια ερώτηση;;;

      Ξεσουρώστε βρε, ποιοι θα πάνε να ανοίξουν δρόμους και να κόψουν χειρωνακτικά τα δέντρα, και πόσο θα κοστίσει;;; Θα είστε υπεύθυνοι όλοι εσείς που έχετε κάνει την ΡΟΥΦιΑνιά επάγγελμα και την καταγγελία ρουφιανιά από αντιπολιτευτικό μένος.

    • Αντιπολιτευτικό μένος και οι ΡΟΥιΑνοι... Απόφαση της Περιφέρειας για τον Στράτο, επίβλεψη από υπάλληλό της υπηρεσίας δασών!;!;

      Που κολλάει ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ;;; ΣΟΥΡΩΜΈΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ;;;;;; Ακόμα και σε αίτημα του ΣΤΡΑΤΟΎ για τις ανάγκες του… οι ρουφιάνοι έντεχνα αποδίδουν τις ευθύνες στον αέρα φτάνει κάποια ζώα να καταλάβουν ότι φταίει η Δημοτική αρχή της Κω στο σύνολο της και να πέσει λάσπη. Μαυρογιαλούροι, πηγαίνετε στο μαγειρείο του Αράπη για πατσά με μπόλικο κολλαγόνο, κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά και στην πρώτη φωτιά πάρτε τα κουβαδάκια σας….

  1. Αλλος τα κλιματιστικα αλλος τις μπογιες αλλος τα χωματουργικα αλλος τους υπολογιστες αλλος τις αερομουρτινες αλλος τα καυσιμα αλλος την πωληση οικοπεδου αλλος στο φυτεμα ελιών αλλος τις μεταφορικες αλλος την διαμονη φιλαρμονικων αλλος τον ηχο ρων φιλαρμονικων…. μα ολοι ειναι δημοτικοι ή ηταν υποψηφιοι με την παραταξη του Κυριτση.

  2. Προς Όραμα , δεν είναι εργασίες για το φυλάκιο του Πολεμικού Ναυτικού ;
    ή αυτές ήρθαν δεύτερες;

    • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ … ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕς ΛΕΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑΙ 100% ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ

  3. ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ

  4. Χαχαχα χαχαχα………ολέθριες συνέπειες έχουν και τα φυτοφάρμακα που μας ταΐζετε κυρία μου

  5. Καλά να πάθετε κυριτσομαιμουδιαρηδες
    Όσο για τους πησστικους θα έρθει η σειρά τους……α! Το ξενοδοχείο που πήγαν οι πέτρες είναι……………………………….

  6. ΜΕ «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» ΤΙΣ ΜΚΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 1

    Το σχέδιό τους βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Πληθαίνουν οι δράσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, όπου προωθούν συντονισμένα την εγκατάσταση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και την υποχρεωτική αφομοίωσή τους στην ελληνική κοινωνία…Η πλειοψηφία κατά τα φαινόμενα ενστερνίζεται την φιλοσοφία της «πολιτικής ορθότητας», στηρίζοντας αυτού του είδους τις δράσεις. Με ένα μόνιμο κέντρο που θα έχει ως βάση τη Θεσσαλονίκη και ένα κινητό που θα ταξιδεύει σε διάφορες κοινότητες και προσφυγικούς καταυλισμούς, θα ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα άλλη μία μη κυβερνητική οργάνωση Greece Communitere, παρακλάδι της Communitere International. Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Communitere International, Σαμ Μπλοχ, τα δύο κέντρα, διαθέσιμα τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για τον ντόπιο πληθυσμό, θα παρέχουν εργαλεία, εκπαίδευση και πηγές, με στόχο να δημιουργηθούν ευκαιρίες για προσωπική και οικονομική ανάπτυξη και για βελτίωση των συνθηκών στους καταυλισμούς, τα καταφύγια και τις κατοικίες χαμηλού κόστους.

  7. ΜΕ «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» ΤΙΣ ΜΚΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 2

    Το μόνιμο κέντρο θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, συμμετέχοντας στο 2ο Φεστιβάλ Τέχνης-Επιστήμης-Τεχνολογίας, που διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ARTECITYA, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Mετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, το μόνιμο κέντρο θα μεταφερθεί στον χώρο LABattoir (τα παλιά Σφαγεία). Το κινητό κέντρο, αφού κάλυψε μια διαδρομή 2.000 χιλιομέτρων από το Βερολίνο, έκανε σήμερα την πρώτη του στάση στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου εθελοντές και μέλη άλλων οργανώσεων, είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν και να προτείνουν τρόπους για τη βελτίωση του. Πάντως το ρεπορτάζ έδειξε, ότι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κινούνται διαρκώς ομάδες τριών ή τεσσάρων Αφρικανών ή Ασιατών υπό τις οδηγίες κάποιας Ευρωπαίας «κοπελίτσας», ή «νεαρού». Το φαινόμενο είναι τόσο πολύ συχνό, που έγινε αντιληπτό από πολλούς.

  8. Οι εργασίες που προβλέπονται, με το τι γινόταν στην Λάθρα. Το μηχανήματα και τα φορτηγά ήταν εκεί ……….. που πήγαν οι πέτρες και γιατί ο βιασμός της φύσης. Σχετικά με την πυρασφάλεια μόνο κακό κάναν καθώς δεν διανοίχτηκε καμία οδός, παρά μόνο καταστρέψαν τον όποιο δρόμο με την διέλευση των βαρέων οχημάτων. Ας γίνει η αυτοψία για την καταστροφή που συντελέστηκε και να αποδοθούν ευθύνες. Οι φωτογραφίες μιλάνε, για το ποιος πήγε και τι έκανε στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ