Με μεγάλο ενδιαφέρον & πρωταθλητές από Ελλάδα & Ολλανδία ο Ιπποκράτειος αγώνας Mountain bike – Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης Pics & Video

6
156

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (αθλητικό και τουριστικό) διεξάγεται σήμερα στην Κω ο Ιπποκράτειος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας.

Σε αυτόν συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες (και Κώοι αθλητές)  και 13 Ολλανδοί πρωταθλητές ποδηλασίας με αντίστοιχη κάλυψη από Ολλανδικά και Ελληνικά ΜΜΕ.

Η εκκίνηση δόθηκε με ένα σύντομο καλωσόρισμα και το σύνθημα «let’s start…» από τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση στις 10 το πρωί μπροστά από το δημαρχείο Κω.

Ο τερματισμός αναμένεται γύρω στις 2μμ, ενώ οι απονομές θα γίνουν στις 5μμ στην Μαρίνα Κω.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκης, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Θ. Σταματάκης, η Αντιπρόεδρος Ε. Χατζηχριστοφή, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ, εκπρόσωποι του ΠΟΚ, αθλητές κ.α.

Η εκδήλωση αυτή προσελκύει ικανούς αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Ποδηλάτες από την Ελλάδα και την Ολλανδία που ασχολούνται επαγγελματικά με το mountain bike.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας , με τη στήριξη του Δήμου Κω- ΔΟΠΑΒΣ καθώς επίσης πολλών επαγγελματιών του νησιού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνου της εκδήλωσης Δημήτρη Καπατσώρη.

DSC_0110mountainbike-kos

mount-bike01

Ο χρήστης George Papapostolou photographer πρόσθεσε 6 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Ιπποκράτειος αγώνας Mountain bike στην Κω 16-10-2016

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο χωριό του Κώστα Μήτση το επίκεντρο του σεισμού. Ακόμα και από κάτω ο Κώστας κουνιέται και κουνάει….

    Στο χωριό του Κώστα Μήτση το επίκεντρο του σεισμού. Ακόμα και από κάτω ο Κώστας κουνιέται και κουνάει….

  2. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ:ΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ!!

    Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο τουρίστες ζει ο Βόλος, εξαιτίας της άφιξης και άλλων κρουαζιερόπλοιων μέσα στο διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου, παρά το γεγονός ότι η θερινή τουριστική σεζόν έχει τελειώσει. Χθες κατέπλευσε το υπό γαλλική σημαία κρουαζιερόπλοιο «Astoria» προερχόμενο από την Νάξο και το βράδυ απέπλευσε με προορισμό την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας 415 Γάλλους τουρίστες και 265 μέλη πληρώματος. Σήμερα το πρωί στις 7 κατέπλευσε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Costa Neoclassica» με ιταλική σημαία, στο οποίο επιβαίνουν 1.797 επιβάτες και 765 μέλη πληρώματος. Το ιταλικών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο έφθασε στον Βόλο προερχόμενο από το Ναύπλιο και αναχωρεί το βράδυ για τον Πειραιά. Αν και η αγορά του Βόλου είναι σήμερα κλειστή, οι χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τα μοναδικά χωριά του Πηλίου, ενώ αρκετοί ταξίδεψαν και ως τα Μετέωρα για να θαυμάσουν το θαύμα της φύσης. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου 7 κρουαζιερόπλοια μεταφέροντας συνολικά περισσότερους από 7.000 τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή.http://www.pronews.gr/portal/20161016/economy/elliniki-oikonomia/3/gemise-toyristes-o-volos-apo-ta-kroyazieroploia-7-mono-proto

  3. αυτο να το αφιερωσεις στο φασιστερο βουλευτη που εδωσε 3.οοο.οοο ευρω για να κανει χοτ σποτ αντι για μωλο κρουαζιεροπλοιων χαλβα ε χαλβα

  4. Ωραία, φταίει ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο κακός μας ο καιρός. Εμείς τι κάνουμε. Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές. Που είναι οι τοπικοί Εμπορικοί παράγοντες; Οι Τουριστικοί Πράκτορες; Ποιος υπενθυμίζει στους επισκέπτες τον Ιπποκράτη; Πόσα καταστήματα πωλούν ντόπια προϊόντα; κανένα. Γέμισαν με Κινέζικα σκουπίδια και έχουν απαίτηση να τα πουλήσουν. Το καλοκαίρι καλός φίλος μουρμούρησε ότι έφυγαν δύο πούλμαν για την Ζιά. Το πλοίο έφερε 750 και περίπου 100 πήγαν στην Ζιά. Και η Ζιά που βρίσκεται; Στην Αραπιά; Τι να πει η πανέμορφη Κέφαλος. Για τον τουρισμό της κρουαζιέρας χρειάζονται πολλά. Πρώτα το Λιμάνι. Εξυπηρέτηση, τοπικά δρώμενα, χαρούμενους ανθρώπους, συμμάζεμα στην πόλη, ελεύθερους πεζόδρομους, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ κυρίως, ανοιχτά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, ΤΟΠΙΚΑ προϊόντα και εδέσματα, ντόπια κρασιά, Ελληνόπουλα στην εξυπηρέτηση, δεν πουλάει πλέον ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες. Να κάτσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι και να βάλουν τα τσερβέλα τους, αν έχουν, να σκεφτούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ