Κι όμως μπορούν… (να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι)

14
2181

Κι όμως μπορούν… (να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι)

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Και κάποια πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στην πρόσφατη λαϊκή συνέλευση στο Πυλί για το hot spot και τα προβλήματα της περιοχής, μας έδωσαν αφορμή για κάποιες  προσωπικές σκέψεις.

Πρώτα πρώτα, η αρμονική συνύπαρξη, σε μια λαϊκή συνέλευση χωρίς φωνές, εντάσεις ή υστερίες. Παρά την συνεχιζόμενη πολιτική κόντρα και την προσπάθεια των δύο κυρίαρχων «πόλων» να ρίξουν την ευθύνη για το πρόβλημα, ο ένας στην άλλη και τούμπαλιν.

Το πρώτο θετικό μήνυμα από αυτή τη συμμετοχική διαδικασία (εκτός του ότι η Διοικητής του Hot spot και ο Αστυνομικός Διευθυντής φάνηκε ότι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για τη βελτίωση της κατάστασης, δηλώνοντας παράλληλα ανοιχτοί στα παράπονα και τις προτάσεις των πολιτών) ήταν επίσης ότι οι ίδιοι οι πολίτες αποδοκίμασαν με τον τρόπο τους και τις δύο απόπειρες να ‘δυναμιτιστεί’ πολιτικά η συνέλευση.

Θαρραλέα και με παρρησία τους είπαν σε έντονο ύφος «εδώ ήρθαμε να ασχοληθούμε με τα προβλήματα της περιοχής μας, δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα σας, κάντε την στο δημοτικό συμβούλιο…» (έτσι κι αλλιώς κι αυτό ελάχιστοι «κολλημένοι» το παρακολουθούν λόγω της «τοξικότητας» που παρουσιάζει).

Η δεύτερη σκηνή που μας έκανε εντύπωση ήταν το πλησίασμα του Γιώργου στην Ιωάννα (κάθισε στο ακριβώς διπλανό κάθισμα) την ώρα που εκείνη μιλούσε κι ενώ του καταλόγιζε ότι αυτός ευθύνεται για την εγκατάσταση του hot spot στο Πυλί. Εκείνος, (σαν να μην ήταν αυτός -έστω και με θεατρικό ύφος) την κοιτούσε γλυκά και με κατανόηση, χωρίς να διακόψει ή να πει το παραμικρό και στο τέλος… την χειροκρότησε κιόλας, από πολιτική ευγένεια.

Προηγήθηκε, στην αρχή της συνέλευσης η αντίστοιχη παροιμιώδης ψυχραιμία της Ιωάννας και των στελεχών της παράταξής της που την πλαισίωναν, όταν ο Γιώργος επιχείρησε απρόκλητα να «ανάψει τα αίματα», ονομάζοντάς τους «απόντες» από τον αγώνα κατά του hot spot και «πεμπτοφαλαγγίτες» της κυβέρνησης.

Κι εδώ οι πολίτες έδειξαν παγερά αδιάφοροι και εστιασμένοι σε αυτά που τους απασχολούν.

Ακόμα και «ψεύτικες» (ή «θεατρικές») να ήταν αυτές οι εικόνες, δεν παύουν να είναι ωραίες και ζητούμενες.

Η ακραία πόλωση, το «γινάτι» (πόσο ωραία το περιέγραψε ως «κατάρα» της φυλής μας, ο εξαιρετικός συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος, τις προάλλες στο Χάνι, στην Κω, παρουσιάζοντας το ομώνυμο βιβλίο του), το μόνο που καταφέρνει είναι να… «βγάζει το μάτι» (εν προκειμένω του τόπου μας).

Το είχαμε γράψει και στην αρχή της κρίσης του μεταναστευτικού το 2015, αλλά και σε κάθε αντίστοιχη περίσταση τραγικής ασυνεννοησίας και διάσπασης της τοπικής κοινωνίας. Η αντιπαράθεση πρέπει να είναι πολιτική και να ξεπερνάει τις ανθρώπινες αδυναμίες.

Όσες διαφορές και να υπάρχουν, πρέπει οι πολιτικοί μας και προπάντων οι δημοτικοί μας εκπρόσωποι, ως η κοντινότερη εξουσία στον πολίτη, αν μη τι άλλο να κάθονται τακτικά στο ίδιο τραπέζι, να δίνουν το χέρι (σαν να μην έχουν να χωρίσουν τίποτα), να συνδιαλέγονται «ήρεμα και απλά» και να συναποφασίζουν με γνώμονα το καλό του τόπου.

Ακόμα κι αν έχουν δικαστικές ή άλλες διαμάχες πρέπει να υπάρχει ανωτερότητα και πάντα ανθρώπινη προσέγγιση σε όλα. Αυτό μεταδίδεται (όπως το χαμόγελο και τη θετική ενέργεια) σε όλη την τοπική κοινωνία (στο ίδιο κλίμα,  κατ ‘αναλογία, που λειτουργούν οι γονείς ως «κεφαλή» σε μια οικογένεια).

Άλλωστε ο διάλογος, η συμμετοχική διαδικασία και η συναπόφαση τη νέα τετραετία που έρχεται, με τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, θέλουν δεν θέλουν θα είναι μονόδρομος… (όποιος κι αν εκλεγεί Δήμαρχος).

* Άλλη μια πρόσφατη ανθρώπινη στιγμή, που προκάλεσε θετική εντύπωση, σε κεντρικό αυτή τη φορά επίπεδο-παρά το εσχάτως πολωμένο πολιτικό κλίμα- ήταν το πλησίασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα για να τον συλλυπηθεί για τον θάνατο του γαμπρού του.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το έγκλημα των Πρεσπών έχει & «ουρά»: Aιτήσεις αποζημιώσεων από «Μακεδόνες του Αιγαίου» κατά Ελλάδας ύψους 3 τρισ. ευρώ!

    Ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» (σκοπιανός προπαγανδιστικός οργανισμός των Σκοπιανών της διασποράς) δήλωσε πως η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3 τρισ. ευρώ (3.000 милијарди евра) για την «κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 μέχρι σήμερα!
    Επίσης, ο Τ.Πετρόφ είναι επιστήθιος φίλος του Νίκολα Γκρουέφσκι και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και τι πρεσβεύει

    • Καμένα χαρτιά οι έξαλλοι μονομάχοι της καρέκλας, η ψήφος των πολιτών, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ θα τους στείλει στην χωματερή..

      Δήμος Κω, κλειστός από τον Μάη του 2019 λόγω ξεσαλωμένης, μοσχαροκεφαλής και νέου εκλογικού νόμου που απαιτεί συναίνεση… Θα βρεθεί ο νέος σωτήρας που θα μας σώσει από το εριστικό συνοθύλευμα;;;;;;;;

  2. ο απερχομενος εχει λυσαξει εχει στειλει δημοτες στα δικαστηρια και ολες τις δικες τις χανει.επενδυσε στην διχονοια στην διαιρεση στον αλληλοσπαραγμο,ολες οι ενεργειες εβλαψαν το νησι μας.ηρθε η ωρα να μας χαιρετησει ο απερχομενος.ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.

  3. Πολλά ΓΙΑΤΙ πριν ξεσπάσει το κακό , μακάρι να μην ξεσπάσει.
    Γιατί οι σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορα τους και πυροβολούν στο ψαχνό;
    Γιατί από το μεγάλο ποτάμι – ΕΒΡΟ περνούν ανενόχλητα παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες;
    Φταίει μόνο η τουρκία που τους αφήνει, η ετοιμάζεται για κάτι πιο συγκεκριμένο ;
    Ο σουλτάνος πριν δυο χρόνια έλεγε ότι τα σύνορα της καρδιάς του φτάνουν Θεσσαλονίκη – Σκόπια ( μήπως εσείς τα ξεχάσατε;) Σήμερα πραγματώνει το σχέδιο του ενόψει της γενικότερης αναμπουμπούλας με την συνθήκη των Πρεσπών;

  4. οι απερχομενοι ειναι μεγαλα αρπακτικα.ραδιουργοι αλλα λενε αλλα σκεφτονται και αλλα πρατουν.

    ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.χαχαχα

  5. Δηλαδή Γιάννη μου, αυτή η τρισκατάρατη απλή αναλογική έχει και τα καλά της. Αν λοιπόν έτσι έχουν τα πράγματα, προς τι όλος αυτός ο θόρυβος, και πόλεμος εναντίον της, και εναντίον όσων την πιστεύουν και
    την ψήφισαν. Κούνια που μας κούναγε, και δεν κοβόντουσαν τα σχοινιά να γκρεμοτσακιστούμε να μην υπάρχομε έτσι όπως είμαστε, όπως θα έλεγε και θυμόσοφος λαός μας.

  6. Κύριε Γιάννη μη μπερδεύεις τους θεατρινισμούς του υποκριτή δημάρχου με την πραγματικοτητα. Αυτός είναι χοντροπετσος. Δεν έχει το καλό μέσα του. ΗΟ Τσίπρας που το χειμώνα έδειξε ευαισθησία και βοήθησε 300 παιδιά της Κω να πάνε στο πανεπιστήμιο. Ο Ηλίας που είναι και παπαδοπαιδι έτρεξε και βοήθησε τα παιδιά. Ο άλλος δεν το χει, μη το ψάχνεις

    • ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΠΩΣ ‘ΒΛΕΠΕΙ’ ΤΟΝ ΦΩΤΟΦΡΑΦΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ?? ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΕΡΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ, ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!
      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ!!
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, Ο ΜΟΧΘΗΡΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!
      ΤΟ ΔΕ ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΜΕΝΗ ΣΦΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ..’ ΑΝ ΣΕ ΕΠΙΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΙΒΑ ΣΑΝ ΤΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ».. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ..ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ!! Α ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΕ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ…ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΔΕΚΑΡΑ!

  7. Είναι χωρίς αμφιβολία πως ο Κυρίτσης, είναι ένα άτομο με εξαιρετική ευφυΐα, ίσως ο εξυπνότερος που έχει περάσει από το πόστο αυτό στο Δήμο μας. Το μεγάλο του πρόβλημα δυστυχώς είναι πως τα άτομα που έχει δίπλα του, δεν διαθέτουν αντίστοιχες ικανότητες που θα μπορέσουν να τον αποδεσμεύσουν από αρκετά κουραστικά προβλήματα ρουτίνας ώστε να έχει το χρόνο για να μπορέσει να καταφέρει αυτά που θέλει. Ένα όμως από τα μειονεκτήματά του είναι η χωρίς ιδιαίτερο λόγο επιλογή σύγκρουσης αντί της συνεργασίας με την κυβέρνηση, σε κάποια σοβαρά ζητήματα με πρώτο και κύριο το μεταναστευτικό, από την άλλη μεριά η εμπάθεια του τοπικού Βουλευτή στο πρόσωπο του Δημάρχου συνετέλεσε ώστε τα όποια αρνητικά αυτής της σύγκρουσης να μεταφέρονται στην κυβέρνηση στο πολλαπλάσιο. Το αδύναμο σημείο του Γιώργου είναι ο εκνευρισμός του, τότε χάνει τον έλεγχο και πέφτει εύκολα σε λάθη, αν καταφέρει και τον ελέγξη θα έχει τον πρώτο λόγο χωρίς αμφιβολία.

  8. Α)ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ «ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ’ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ‘ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ’ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΡΓΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.Η ΛΕΠΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΥΠΝΟΣ Η ΠΟΝΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΣΕΙ.» ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΛΙΝΚΟΛΝ!

  9. Β)Η ΟΡΓΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΘΗ,ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΗ,ΤΟΝ ‘ΑΡΧΟΝΤΑ’,ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ
    Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΗΡΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    ΕΝΑΣ ‘ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ’ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ‘ΚΕΡΔΙΖΕΙ’ ΕΔΑΦΟΣ,ΟΧΙ ΝΑ ‘ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ’ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ «ΑΛΛΟΙ».ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ‘ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ’ ΤΟΣΟ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΝΟΣ.ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ‘ΟΡΙΖΕΙ’ ΤΥΧΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ? ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ‘ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ’ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΥΟΥΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΥ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ‘ΑΔΥΝΑΜΙΑ’ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΕΣ ‘ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ’.
    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ> ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!

  10. Η ευστροφία, η ηπιότητα,η μετριοφροσύνη, η δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής, η αποδοχή του συνομιλητή του όταν αυτός έχει δίκιο, είναι έννοιες άγνωστες για τον νυν Δήμαρχο της Κω. Αντίθετα, πλεονάζουν η αλαζονία, ο ναρκισσισμός, η απαξίωση του αντιπάλου, ο εγωκεντρισμός, και όλα τα συναφή. Λείπουν κοντολογίς
    όλα όσα απαιτούνται να συγκεντρώνει μια προσωπικότητα, που θέλει να ηγείται, να άρχει, και να εξουσιάζει, με ένα τρόπο που να είναι αποδεκτός.

  11. ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ευστροφία, ηπιότητα, μετριοφροσύνη, δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής, αποδοχή ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ .ΠΗΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΟΛΑ ΚΑΛΑ ,ΕΙΔΑΛΩΣ ΦΥΕΣΤΕ ΠΟ ΜΠΡΟΣ ΜΟΥ

  12. Ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν θα αποκτήσει.

    Μπορούν τα ψέματα του κου Κυρίτση να σπιλώσουν έναν κρυστάλλινο πολιτικό βίο;

    Έχω πει στον κο Κυρίτση ότι όταν θα ανακαλύψει έστω και ένα ορθογραφικό λάθος σε απόφαση που έχω υπογράψει από το 1998 να το κάνει φέιγ βολάν και να το μοιράσει να το δούνε οι πολίτες.

    Έχω επίσης πει δημόσια ότι κάθε σεντ από τα εκατομμύρια ευρώ των δημοτών της Κω που διαχειρίστηκα από το 1998 που εκλέγομαι τελεί υπό πλήρη διαφάνεια.

    Αν για αυτή τη διαχείριση έχει έστω και ένα στοιχείο επίσης να το βγάλει στον αέρα και να το πανηγυρίσει μπας και ικανοποιήσει αυτό το απύθμενο μένος που διαθέτει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ