Ο Πρωθυπουργός οφείλει να προσκληθεί και να έρθει στην Κω

43
1178

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να προσκληθεί και να έρθει στην Κω

Η νέα προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κάλυμνο στις 5/12 για να εγκαινιάσει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (την οποία εξήγγειλε και υλοποίησε μέσα σε 11 μήνες, από τα περασμένα Θεοφάνεια που επισκέφθηκε το νησί) θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή και για την Κω να επαναπροσδιορίσει και να στοχοθετήσει κάποια πράγματα.

Ο Δήμαρχος Κω, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (και τον Κλεισθένη) λέει και ξαναλέει σε κάθε ευκαιρία ότι «η μεγαλύτερη παράταξη για μας είναι η ΚΩΣ» και ότι σε αυτή την προσπάθεια «δεν περισσεύει κανείς…» (Αφήνουμε προς το παρόν το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η πολιτική του πρακτική και λειτουργία κινούνταν σε αυτή τη γραμμή από την αρχή της νέας του θητείας και δεν ερχόταν σε ανούσιες κόντρες, δικαστήρια καο λοιπές γνωστές διαμάχες, τις οποίες είχαμε εξαρχής καυτηριάσει μέσα και από αυτήν εδώ τη στήλη και επανερχόμαστε στο θέμα μας), έτσι τώρα, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσκαλέσει επίσημα τον Πρωθυπουργό να επισκεφτεί και το νησί μας.

Και να του τονίσει μάλιστα το γεγονός ότι ενώ έχει περάσει τόσες φορές πάνω από την Κω: την μια για να πάει στη Νίσυρο, την άλλη στην Τήλο (δύο φορές μάλιστα), όπως και στην Κάλυμνο άλλες δύο φορές… δίνει την αίσθηση όχι μόνο προς τους κατοίκους της Κω αλλά και προς τα έξω, ότι «κάτι έχει με το νησί…»

Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν επίσης από την πλευρά τους και οι «τοπάρχες» του ΣΥΡΙΖΑ Κω (Βουλευτής/Βουλευτές, Τοπική οργάνωση, ΝΕ) αφού έρθουν φυσικά σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Κω. Άλλωστε μετά την επίσκεψη Χαρίτση και τα χειροκροτήματα Κυρίτση στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Κω με τον Υπ. Εσωτερικών στο Χάνι, οι σχέσεις των δύο πλευρών φάνηκε ότι έχουν βελτιωθεί αισθητά.

Επιπρόσθετα, το μεταναστευτικό-προσφυγικό έχει περάσει σε άλλη φάση, σε σχέση με την οξυμένη κατάσταση που βρισκόταν πριν από 2-3 χρόνια και τα όποια επιμέρους θέματα υπάρχουν ακόμη, μπορούν να μπουν σε ένα νέο πλαίσιο διαλόγου και αλληλοϋποχωρήσεων.

Η ατζέντα που πρέπει να μπει για την Κω -και αυτό είναι το κυρίαρχο- είναι τα μεγάλα θέματα που την απασχολούν. Με ένα χειροπιαστό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης (όπως έγινε με την Ακαδημία στην Κάλυμνο) κι αυτά δεν είναι άλλα από:

-τις λιμενικές υποδομές (με την ευκαιρία της αποκατάστασης θα πρέπει να ιδωθεί συνολικά η πρόταση του δήμου για τον ολικό επανασχεδιασμό των λιμενικών εγκαταστάσεων (κεντρικό λιμάνι-πολεμική σκάλα-Μαρίνα) με θέσεις ελλιμενισμού κρουαζιεροπλοίων κλπ),

-τα ζητήματα υγείας (Νέο Νοσοκομείο-κάλυψη βασικών ελλείψεων) και γιατί όχι

-την πρόταση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Κω (στον πρ. Υφυπουργό Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη κατά την επίσκεψή του στο νησί μας πριν 1,5 χρόνο) για την ίδρυση στην Κω δημόσιου ΙΕΚ, επαγγελματικών σχολών με ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων αλλά και το ζήτημα της φιλοξενίας μιας σχολής πανεπιστημιακού επιπέδου, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και ενοποίησης των ΤΕΙ (πρόταση που ο Υφυπουργός είχε δει θετικά).

Έχοντας μάλιστα και τη σύμφωνη γνώμη του Βουλευτή Η. Καματερού.

Τα «πείσματα», οι «αγκυλώσεις», οι «προκαταλήψεις», η όποια «καχυποψία», ότι κάτι έχει με το «άλλο νησί» ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και αποφεύγει να το επισκεφτεί ή να αναφερθεί ονομαστικά σε αυτό (βλέπε πρόσφατο Αναπτυξιακό συνέδριο στη Ρόδο) πρέπει να καταρριφθούν και να διαψευστούν στην πράξη.

Και είναι μια καλή ευκαιρία και για τις δύο πλευρές να το τολμήσουν…

43 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε καλέσει το 2015 τον ανίκανο δικό μας μαζί με τον Σεβασμιώτατο στο Μαξίμου για το προσφυγικό και ο άχρηστος έβγαινε μετά και τον έλεγε ψεύτη. Τι θέλεις τωρα; Πάλι καλά ξηγιεται ο Τσίπρας. Όσα λεφτά πήρε η Κως αυτά τα 3 χρόνια δεν τα χέ δει ποτέ στην ιστορία μας. Εκτός αυτού ο άχρηστος δεν έχει κανένα σχεδιασμό για το νησί. Δήθεν προτάσεις χωρίς σχέδιο και τεκμηρίωση. Αν δεν τους χτύπαγε την καμπάνα ο Καματερος ούτε επέκταση βιολογικού ούτε τίποτα. Μαύρη κατάντια για το νησάκι μας

  • ΨΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕ στο Μαξίμου είχαν κληθεί ολοι οι δημαρχοι και οι δεσποτάδες

   για να ακουσουν τον Τσίπρα να λεει τα παραμύθια. Μην μιλας για το προσφυγικό σασ κυνηγανε ολοι οι δημαρχοι η ντροπή στη Μόρια ειναι ολη δικη σας ΣΥΡΙΖΑΙΕ εσεις τη φτιαξατε. Πηγαινε να πουλήσεις αλλού σανό έρχεται μεγάλη …τσα, στις εκλογές θα πατε απο εκεί που ήλθατε

 2. του Μιχάλη Εργά
  Με αφορμή τον επικείμενο ερχομό του πρωθυπουργού, κυρίου Τσίπρα, στην Κάλυμνο για τα εγκαίνια της σχολής του Εμπορικού Ναυτικού (5 Δεκεμβρίου 2018), έχω να δηλώσω τα εξής:
  Είμαστε σαν έθνος πρωταγωνιστές εδώ και πολλές δεκαετίες μιας τεράστιας ηθικής παρακμής με αποτέλεσμα να έχουμε τα τελευταία χρόνια μια κυβέρνηση, η οποία σχεδόν απροκάλυπτα πολεμάει τις αξίες και τα ιδανικά μας και σκοτώνει καθημερινά την ψυχή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Για του λόγου το
  αληθές σας παραθέτω ένα δείγμα μόνο των πεπραγμένων της κυβέρνησης αυτής:συνεχεια εδω.https://www.triklopodia.gr/ωσ-ποτε-και-ποσο-ακομα-ραγιαδεσ/#

  • ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ. ΝΟΒΑΡΤΙΣ,ΖΗΜΕΝΣ,ΚΕΕΛΠΝΟ, ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΜΕΞΙΚΟ,ΚΛΠ. ΗΣΟΥΝ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΗΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ………..ΒΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ ΜΥΑΛΟ.

 3. · Καταπάτησαν, άλλαξαν και αλλοίωσαν μέσα σε μία νύχτα το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο Δημοψήφισμα του 2015, το οποίο αφορούσε το σχέδιο συμφωνίας της λεγομένης τρόικας και μας κρατούν αιχμάλωτους μιας διεθνούς συνωμοσίας.

  · Επέτρεψαν και επιτρέπουν τη ροή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, τους οποίους βιάζονται να ελληνοποιήσουν και να καταστήσουν νέους κατοίκους της πατρίδας μας.

  · Επέτρεψαν και επιτρέπουν την έξοδο χιλιάδων νέων και ικανών Ελλήνων στο εξωτερικό, μια και εδώ οι δεξιότητές τους πάνε στον κάλαθο των αχρήστων και απαξιώνονται.

  · Εξακολουθούν με μεγάλη επιτυχία την οικονομική αφαίμαξη του λαού με κάθε άμεσο και έμμεσο τρόπο (φόροι, χαράτσια, ιδιωτικοποιήσεις, ανεργία, κτλ).

  · Διαλύουν τους θεσμούς και τη διοίκηση του κράτους (τα πάντα λειτουργούν χειρότερα).

 4. · Καταλύουν τη δημοκρατία (καταπατούν διεθνείς συνθήκες, επιβάλλουν αντισυνταγματικές πολιτικές, προχωρούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του τσιπαρίσματος, φασιστοποιούν κάθε αντίδραση και απαξιώνουν τα συλλαλητήρια εκατομμυρίων Ελλήνων).
  · Νομιμοποιούν τις διαστροφές και τα πάθη (αλλαγή φύλου, σύμφωνα συμβίωσης, κτλ).
  · Προχωρούν στον αφελληνισμό του κράτους και της νέας γενιάς (απαξίωση εθνικών συμβόλων και παρελάσεων, διαστρέβλωση της Ιστορίας μας μέσα από τα σχολεία, κ.α.).
  · Πολεμούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και θέλουν να μας μετατρέψουν σε ουδετερόθρησκο κράτος ( βιβλία, που διδάσκουν παράνομα τη διαθρησκεία και τον οικουμενισμό στα σχολεία, χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, μισθοδοσία των ιερέων, κτλ).
  · Ξεπουλούν τη γη των πατέρων μας με προδοτικές συμφωνίες ( ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ) και ανέχονται υποχωρητικά τις επιθετικές και προκλητικές πολιτικές των γειτόνων μας (Τούρκων, Αλβανών).

 5. Αναρωτιέμαι, ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ; Υπάρχει άραγε κάτι, που έχουν αφήσει ακέραιο;
  Και εμείς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Πώς ανεχόμαστε να συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί ζούμε στη σιωπή; Γιατί έχουμε σκυμμένο το κεφάλι; Γιατί μας σκιάζει ο φόβος; Φοβόμαστε τον Θεό ή τον κόσμο; Αν ερχόντουσαν μπροστά μας οι νεκροί μας πρόγονοι, τι θα τους λέγαμε; Θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά, τις γυναίκες του Ζαλόγγου, τους ελεύθερους πολιορκημένους του Μεσολογγίου, τους νεκρούς του Αλβανικού μετώπου; Θα μπορούσαμε να ψελλίσουμε μια έστω μικρή δικαιολογία μπροστά στον Ευαγόρα Παλληκαρίδη ή στον πρόσφατο εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, που το αίμα του ακόμα είναι ζεστό και νωπό;
  Εμείς, οι κάτοικοι αυτού του πονεμένου νησιού, που θυσίασε τόσα βλαστάρια του στον σκληρό μόχθο της θάλασσας και του σφουγγαριού, που έστειλε τους περισσότερους εθελοντές από κάθε άλλο νησί σε πολέμους για την Ελλάδα, εμείς, οι κάτοικοι της αδούλωτης Καλύμνου του Πετροπολέμου, γιατί γίναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ;

  • Όταν πάρει κατηφόρα ο άνθρωπος δεν έχει σταματημό. Έτσι μπορεί να βάλει μαζί Μ Αλέξανδρο, Παλαιολόγο, Κολοκοτρώνη και …… Κατσιφά. Έλεος ρε πυροβολημένα

 6. ΓΙΝΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ και δεν αντιδρούμε σε τίποτα, ακολουθούμε το πνεύμα της εποχής του εωσφορικού εγωισμού, των παθών, της ηδονής και της αμετανοησίας μας. Που είναι το πνεύμα ΘΥΣΙΑΣ του Χριστού; Που είναι η διάθεση για ξεβόλεμα, όταν όλα χάνονται γύρω μας και παρακολουθούμε σαν μπροστά σε μια οθόνη την καταστροφή μας;

  Τι κρίμα πράγματι να δεχόμαστε και να τιμούμε έναν πρωθυπουργό, που εκφράζει και υπηρετεί όλες τις δυνάμεις , που πολεμούν το είναι μας και απεργάζονται την εξόντωσή μας.

  Είθε ο Κύριος να μας ξυπνήσει με όποιον τρόπο επιθυμεί Εκείνος!

  diodotos

 7. ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ… ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

  «Ήμουν καλό παιδί. Θέλω να μου φέρεις για φέτος πολύ φαγητό για να μην κλαίει η μαμά μου, δεν έχει δουλειά. Και αν θέλεις να μου φέρεις ένα δώρο για τον άρρωστο αδερφό μου. Σε αγαπώ πολύ».

  Αυτά γράφει στον Αϊ-Βασίλη ο μικρός Αλέξης, μαθητής της Δ’ δημοτικού, στο γράμμα το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος «Το Φωτεινό Αστέρι», που έχει έδρα στην Πάτρα.

  Διότι κάποιος συνονόματός του, Αλέξης κι αυτός, φρόντισε να βρίσκονται σ’ αυτή την απελπιστική κατάσταση τα παιδιά της Ελλάδος, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις των μεγάλων αφεντικών του, των διεθνών τοκογλύφων!

  • Ρε καραγκιόζηδες κλέφτες λαμόγια ναρκέμποροι φασίστες, χρεοκοπήσατε τη χώρα, δεν την χρεοκόπησε ο Τσίπρας. Σας κόπηκε η μάσα και έχετε λυσσάξει. Η λύσσα θα σας μείνει. Νομίζετε ότι ο κόσμος σας έχει ξεχάσει;

 8. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΤΕ?

  Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
  Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.

 9. Α.Τσίπρας: «Δικός μας είναι αυτός;» - Η «γκάφα» με την οποία αποκαλύφθηκε ότι το «κοινό» στο Μάτι ήταν «επιλεγμένο»

  «Δικός μας είναι αυτός»; Απευθυνόμενος στην γυναίκα που κάθεται δίπλα του, όταν κάποιος επιμένει να θέλει να τον ρωτήσει κάτι! Μάλιστα την ερώτηση την κάνει σκύβοντας δίνοντας έτσι και τον «αέρα» παλιάς ελληνικής ταινίας με τον υπυοργό Μαυρογιαλούρο
  Το βίντεο τράβηξε ένας από τους συμμετέχοντες, χωρίς να τον εντοπίσουν οι άνδρες της ασφαλείας η οι άλλοι παρευρισκόμενοι, και το ανέβασε στο you tube.
  Τι σημαίνει η ερώτηση αυτή; Ότι υπήρχε αυστηρή επιλογή των συμμετεχόντων, ή τουλάχιστον είχε μεριμνηθεί να μαζευτούν για την σύσκεψη μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες ερωτήσεις.

  • Τι λετε κυριε…’η καλυτερα, τι λες ρε μαλ…κα!! Το βιντεακι που λες κυκλοφορησε και ο ΤΣΙΠΡΑΣ λεει στην διπλανη του γυναικα τα εξης : «ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;;;» !! Δες το ρε μαλ…κα!!! που εχετε ΤΥΦΛΩΘΕΙ απο τα ΨΕΜΜΑΤΑ των βωθροκαναλων και των φασιστικων σαϊτ στο ιντερνετ !!Εχει καει ο εγκεφαλος σας απο τα ψεμματα. Εχετε γινει σκετα ΖΟΜΠΥ …Οτι θελουν σας πουλανε!! Οτι θελουν σας βαζουν στον εγκεφαλο σας (αν ειχατε κιολας;;;;)….ι Ακομα και….ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ στην Κω τον κανανε !!!!!

 10. Α.Τσίπρας: «Δικός μας είναι αυτός;» - Η «γκάφα» με την οποία αποκαλύφθηκε ότι το «κοινό» στο Μάτι ήταν «επιλεγμένο»

  Ούτως η άλλως η σύσκεψη αυτή έχει περάσει στην ιστορία, αφού στο ίδιο βίντεο περιλαμβάνεται η γνωστή ατάκα του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη που διαμαρτύρονταν για τα χρήματα που έχουν δοθεί ως αποζημιώσεις:
  «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην γυναίκα που καθόταν απέναντί του. Φράση που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και όχι μόνο

 11. Δεν πρόκειται να έλθει ούτε με 100 προσκλήσεις. Και τι να τον κάνουμε; Σε λίγους μήνες θα είναι παρελθόν! Θα του μείνει μόνο η σταλινική του κακία για την Κω και τους Κώους!

 12. ΚΑΝΕΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΤΡΑ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΑ.

 13. τσιπρας μητσοτακης γερμανοτσολιαδες δοσιλογοι μαυραγοριτες ταγματασφαλιτες προδοτες ισλαμιστες

  πουλημενοι στους τοκογλυφους

 14. ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΨΩΡΑΣ» THS ARISTERAS MADE IN USA

  ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

 15. Για να μας ΦΛΩΜΩΣΗ στα ψέματα? η για να χορέψει ΕΜΑΣ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ? Ούτως η άλλως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρεται για την Κω. Ακόμα και οι ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ πλην ελάχιστους ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτυ τους. Όλοι ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ…

  • Ρε νούμερο πριν 11 μήνες ο Τσίπρας στα Θεοφάνεια υποσχέθηκε σχολή Εμποροπλοιάρχων στην Κάλυμνο. Πάρτη στα μούτρα βλάκα ε βλάκα.

 16. καλα.τωρα. αν ειχαμε πιο ισσοροπημενο δημα@χο και δω θα ρχοταν ο πρωθυπουργοσ και εξξαγγελιες θα εκανε.Εμεις πληρωνουμε ενα ανισσοροπο

 17. Που να ………….του Δημάρχου από τι ρίζα αν κάνει αυτό το έγκλημα και καλέσει αυτό το τ……. στο νησί μας

 18. Τι να κάνει ένα πρωθυπουργός που σε λίγους μήνες δεν θα είναι πια ;
  Καλά κάνει και δεν τον καλεί
  Είναι πλέον παρελθόν

 19. ο Αλέξης Τσίπρας είναι παιδί από τα σπλάχνα του λαού μας. Αγωνίζεται να βοηθήσει τους αδύναμους και το καταφέρνει. Μας έβγαλε από τα μνημόνια, σταμάτησε την καταστροφή που μας έστειλαν τα λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Γλίτωσε τις συντάξεις και πολλά άλλα ακόμη. Έσωσε την Κω από την καταστροφή που την οδηγούσε ο Κυρίτσης και βοηθά παντού. Η Κως θα του δώσει ένα 40% στις εκλογές για να σκουζουν τα φιλελεφασιστακια

 20. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΙ
  ΒΡΕ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΕ 500000000000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΧΑΤΕΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΣΙΣΤΕΣ

 21. ΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΕΛΑΤΕ ΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ

 22. Η ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΕΛΑΤΕ ΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ

 23. εχει γουστο να ερθει και να μας ταξει οτι αμεσα θα ξεκινησουν οι εργασιες στο λιμανι και θα προχωρησει το νεο νοσοκομειο

 24. ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΖΙΠΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΡΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

 25. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ
  ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΟΟΥΥΥΥΚΚΚΚΟΟΟΣΣ

 26. ΓΡΑΨΕ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ 16 ΜΟΝΑΔΕΣ Κ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ Κ ΠΟΣΟ ….ΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ……ΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

 27. ΕΣΥ ΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ε? Κ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Α ΒΡΕ ΧΑΣΚΑ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Γ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΞΥΔΑΚΙ

 28. Φασιστακια όσο κι αν σκουζεται πάλι ο Αλέξης θα νικήσει. Οι Έλληνες είμαστε δημοκρατικός λαός. Άντε το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία

 29. Αρκετα κακά βρηκσν αυτο το νησι επι πρωθυπουργιας του, δεν θα μας ληψει η μαυρογατα! Φτανει! Ας παει στην Καλυμνο και στην Νισυρο που τον αγαπουν. Εδω, μας τελείωσε!
  Και αυτός……… και οι ιδεοληψίες του.

 30. Έχεις δίκιο. Αρκετά βρήκαν αυτό το νησί στα χρόνια του Κυρίτση. Ώρα να μας αδειάζει τη γωνιά. Μεγάλη μαυρογατα ο τύπος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.