Οδηγός δικύκλου: Θα μπορούσε να μου είχε κοστίσει τη ζωή… ή στην καλύτερη περίπτωση κάταγμα ή τραυματισμό

4
1682

Πως μπορεί να την πατήσει κάποιος στα καλά καθούμενα…

Περνούσα με το μηχανάκι από τον επαρχιακό στο Λινοπότι και τελευταία στιγμή βλέπω το μπουκάλι σχεδόν στην άκρη του δρόμου…

Θα μπορούσε να με είχε πετάξει στον αέρα και από πίσω ερχόταν αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα… Δηλαδή θα μπορούσε να μου είχε κοστίσει τη ζωή ή στην καλύτερη περίπτωση κάταγμα ή τραυματισμό.

Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι προσεχτικοί και να μην ρίχνουμε ανεξέλεγκτα σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου μας.

Οι συνέπειες μπορεί να είναι απρόβλεπτες για όλους μας.

Ευχαριστώ

Ένας διερχόμενος οδηγός

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το πεταξε καποιον ενα φορτηγο με ποτα αν κ ειχε κατεβασμενα τα πλαινα πανια επεσαν απο κει ειμασταν ακριβως απο πισω του . Κ γω πηγανα πω το ιδιο οτι καποιος ανευθυνος το πεταξε αλλα……… Καλο ειναι τα μεγαλα φορτηγα που κουβαλαν οτι διποτε βαρια κ επικυνδηνα πραγματα να προσεχουν κ να τα ασφαλιζουν καλα.Γιατι ανετα θα μπορουσε να προκαλεσει ατυχημα..

  2. Δεν το πεταξε καποιον ενα φορτηγο με ποτα αν κ ειχε κατεβασμενα τα πλαινα πανια επεσαν απο κει ειμασταν ακριβως απο πισω του . Κ γω πηγανα πω το ιδιο οτι καποιος ανευθυνος το πεταξε αλλα……… Καλο ειναι τα μεγαλα φορτηγα που κουβαλαν οτι διποτε βαρια κ επικυνδηνα πραγματα να προσεχουν κ να τα ασφαλιζουν καλα.Γιατι ανετα θα μπορουσε να προκαλεσει ατυχημα..

  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Προχθες ο οδηγος προπορευομενου αυτοκινητου με πινακιδα εκτος ΚΩ (καπου παει το μυαλο μου) στην ψυχρα πεταξε αναμενο τσιγαρο εξω απο το παραθυρο του. (δεξια -αριστερα ξερα χωραφια). Τι επρεπε να κανω εγω. Να του παρω τον αριθμο και ΑΝΤΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕ με τους δικηγορους του, η να του κανω παρατηρηση και να ζητηση τσαμπουκαλιδικα τον λογο και να γινουμε ΚΟΙΝΟ ΘΕΑΜΑ. Βεβαια εκανα αυτο που κανω παντα. ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Και πατησα την γοπα του αφου σταματησα με το δικυκλο μου και ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ…

  4. μηδεν παιδεια, φίλε μου…τυχερος ήσουν!Μόνο αν μπει κανα προστιματάκι μπορει να γίνουν άνθρωποι από φόβο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ