ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Το ελληνικό Twitter «γλεντάει» Πάνο Καμμένο για τους φαλλούς & τις γραβάτες που ανάρτησε… (φωτό)

0
1182

Το ελληνικό Twitter «γλεντάει» εδώ και λίγες ώρες τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, για μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, στην οποία απεικονιζόταν μια γραβάτα με φαλλούς.

H ανάρτηση που έμεινε περίπου για έξι λεπτά στο προφίλ του υπουργού Εθνικής Άμυνας στρέφεται ευθέως κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αφού είναι γνωστή η ιστορία με το αν θα φορέσει γραβάτα ή όχι ο κ. Τσίπρας όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι η ανάρτηση από το twitter του κ. Καμμένου ήθελε να χλευάσει και να καυτηριάσει το Βατερλώ που υπέστη η κυβέρνηση στο χθεσινό (15/06/2017) Eurogroup. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

falloi kammenos

 

Αμέσως, οι χρήστες του Twitter άρχισαν τα retweets, καθώς το μυαλό όλων πήγε στη γραβάτα που έλεγε πως θα βάλει ο πρωθυπουργός, εφόσον έπαιρνε μια λύση για το χρέος, με τη φωτογραφία να ερμηνεύεται ως «μπηχτή» του κυβερνητικού του εταίρου.

Τελικώς, μετά το αρχικό σάλο που προκλήθηκε, ο κ. Καμμένος κατέβασε την ανάρτηση, και με νέο tweet ισχυρίστηκε πως… άλλος έφταιξε για το «ανέβασμα» της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

 

Στα… 4 ο Καμμένος αγκαλιά με την Rothschild

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος αφού κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, υπέδειξε ως «ένοχο» το ίδιο του το παιδί!!!

Σε νέα ανάρτηση με την οποία επανήλθε, έγραψε «πάλι χτύπημα από το παιδί».

Η συγκεκριμένη κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας προκαλεί πολλά ερωτήματα καθώς ο κ. Καμμένος σε πάρα πολλές περιπτώσεις διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και απειλεί με μηνύσεις όσους ασχολούνται και «εκθέτουν» στο δημόσιο διάλογο τα παιδιά του.

Πάραυτα ο ίδιος δεν διστάζει να τα εκθέτει και να τα στοχοποιεί… Αν μη τι άλλο, θλιβερό. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ