ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Στρατηγικές και εργαλεία ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχείρησης»| Με ενδιαφέρον η επαγγελματική ημερίδα του Ροταριανού Ομίλου Κω

0
950

Χαρίκλεια Χριστοφή

«Στρατηγικές και εργαλεία ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχείρησης» ήταν ο τίτλος του επαγγελματικού σεμιναρίου που διοργάνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου Ροταριανός Όμιλος Κω, της περιφέρειας 2470 του Διεθνούς Ρόταρυ υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου – παράρτημα Κω και του εμπορικού συλλόγου Κω στην αίθουσα του ΕΒΕΔ Κω.

Την ημερίδα πλαισίωσαν καταξιωμένοι επιχειρηματίες και έμπειροι ομιλητές όπως: ο ροτ. Παναγιώτης Κατρούγκαλος – Οικονομολόγος/Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ο ροτ. Κοσμάς Χουτουριάδης–SystemsAnalyst / Μέτοχος BOSS Πληροφορική , ο κος Αλέξανδρος Κόσσυβας- DigitalMarketingManager, η ροτ. Αλεξάνδρα Πίττα, Πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος ΕΒΕΑ και Αντιπρόεδρος ΠΣΕ και ο ροτ. ΛορέντζοςΧαζάπης, Μηχανολόγος Μηχανικός.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Τσαμπίκος Καματερός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Πασχάλης Βρακίδης και ο Πρόεδρος του Τουριστικού τμήματος του ΕΒΕΔ Δημήτρης Σαράντης.

Στο τέλος του σεμιναρίου δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ