Νέο μεγάλο κατάστημα έτοιμων ενδυμάτων στη Ρόδο

0
836

Ακόμη μια μεγάλη επένδυση στον κλάδο της εμπορίας έτοιμων ενδυμάτων υλοποιείται στη Ρόδο και αναμένεται να δημιουργήσει ανακατατάξεις στην αγορά του κέντρου του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Cairo Palace και στο ακίνητο εμβαδού 440 τ.μ. που στέγαζε μέχρι πρόσφατα την τράπεζα Πειραιώς (πρώην Μarfin) θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον επόμενο μήνα το πρώτο κατάστημα της ανώνυμης εταιρείας «NEWCO» των Αθηνών, που θα εμπορεύεται στη Ρόδο τα γυναικεία ρούχα της εταιρείας «JENNYFER» αλλά και ανδρικά ρούχα της εταιρείας  «Celio».
Η εταιρία Jennyfer ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1985 και πήρε το όνομά της από την κόρη του ιδιοκτήτη. Η ιδέα να υπάρχει ένα κατάστημα με μοντέρνα ρούχα για κορίτσια σε πολύ προσιτές τιμές υλοποιήθηκε το 1986 με το πρώτο κατάστημα Jennyfer στο Παρίσι.
Σήμερα η εταιρία Jennyfer έχει πάνω από 430 καταστήματα σε 27 χώρες, σε Ευρώπη, Αμερική, Ρωσία και Σαουδική Αραβία.
Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα άνοιξε το 2010 στην Αθήνα και ακολούθησε η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, το Αγρίνιο, η Ξάνθη και τα Τρίκαλα. Συνέχεια έχει η Κρήτη, καθώς και άλλες μεγάλες πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η αλυσίδα καταστημάτων «Celio» από την άλλη φημίζεται για την ποιότητα, απλότητα και άνεση της ανδρικής κολεξιόν της.
Με περισσότερα από 1000 καταστήματα στη Γαλλία και με διεθνή παρουσία σε πάνω από 55 χώρες παγκοσμίως, η Celio μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες με έμφαση στο ανδρικό ντύσιμο.
Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων Celio αποτελείται από τέσσερα εταιρικά καταστήματα.
Eκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία «Santana» η οποία σκοπεύει να επεκταθεί στις μεγαλύτερες Ελληνικές πόλεις με εταιρικά καταστήματα αλλά και με την μέθοδο του franchise.
Οι προοπτικές ανάπτυξης της Celio με τη μορφή Franchise στην ελληνική αγορά προβλέπονται ιδιαίτερα ευοίωνες δεδομένου ότι η Celio είναι μια από τις πιο εδραιωμένες εταιρίες στο χώρο της ανδρικής μόδας παγκοσμίως.
Τα ρούχα Celio συνιστούν ξεχωριστές προτάσεις μόδας (casual και sportswear) για το σύγχρονο άνδρα εντυπωσιάζοντας και τους πιο απαιτητικούς με τη ποιότητα και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ