Βασίλης Γεωργούλης: Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ και σήμερα θα έφευγε από την Κω…

10
996

Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες τις διενεξεις με τον κλασσικό τρόπο που υπάρχει στην Κω της άγριας κόντρας μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολιτευσης για την υπογραφή της ένωσης των Ασκληπιειων και δυστυχώς έχουμε κολλήσει στην αρχαιολογική εκμετάλλευση,που ούτε αυτή υπάρχει, στην γενέτειρα του.

Ας σοβαρευτουμε λίγο και ας δούμε την ουσία. Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΔΑΞΕ ΙΑΤΡΙΚΉ ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΊΑ, αλλά και αυτό να διδασκε πάλι η Κως είναι εκτός θέματος.

Τον έχουμε κάνει ατραξιον κόντρας και διχονοιας και το νοσοκομείο παλεύει να ανταπεξελθει με δωρεές και προσωπικό αγώνα εργαζομένων. Ένα κέντρο υγείας ατραξιον υπουργών για εγκαίνια και τραπεζωματα. Ένα Εκαβ αποδεκατισμενο, μια ιατρική σχολή σε άσχετο μέρος εκτός της Κω.

Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ κυρίες και κύριοι που τσακωνεστε για τα Ασκληπιεια ΔΙΔΑΞΕ ΙΑΤΡΙΚΉ. Η Λάρισα που τον διεκδικεί έχει πρότυπο Πανεπιστημιακο νοσοκομείο και Πανεπιστήμιο, ο Ανθιμος Γαζης που έφτιαξε το κενοταφιο στο σημερινό μνημείο του Ιπποκράτη διαπραγματευθηκε και με τον τοπικο Πασα τότε και αμέσως μετά η Λάρισα συνέχισε την παράδοση του με βασικές παροχές ΙΑΤΡΙΚΗΣ και με τα προαναφερομενα σήμερα ιδρύματα. Η Κως παρέμεινε στην μοιρολατρεια και τις διενεξεις.

Φτιάξτε το σύστημα υγείας του νησιού μας, φέρτε τουλάχιστον τα θεωρητικά χρόνια της ιατρικής στην Κω, κάντε την Κως κέντρο Ιατρικής Επιστήμης και όχι Κέντρο Κόντρας για τα Αγάλματα και τα Πλατανια. Σκεφθείτε το κέρδος του νησιού με την δημιουργία Ιατρικών ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ Ιδρυματων και σκεφθείτε το. Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ και σήμερα θα έφευγε από την Κω με όσα γίνονται γύρω από το όνομα του και όχι γύρω από την επιστήμη του.

Σας ευχαριστώ

Βασίλης Γεωργουλης

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποιος σου έγραψε το κείμενο βρε Βασίλη; Είπαμε υποψήφιος βουλευτής του Αγροτικού κόμματος και των κτηνοτρόφων...

      …. αλλά μην παίρνεις φορά καβάλα στο καλάμι. Θα πάρουν τα μυαλά σου αέρα κοπανιστό και θα μας ζουρλάνεις στα δημοσιεύματα…

  1. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  2. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ!
    ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ! ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ Η ΚΑ.ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΚΝΥΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ «ΓΕΝΝΟΥΣΕ» ΔΥΟ «ΜΕΓΑΛΑ»ΠΡΑΓΜΑΤΑ»>>»ΜΕΓΑΛΟΥΣ»ΑΝΔΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΜΕΓΑΛΟΥΣ»ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  3. Έχω όμως 2 παρατηρήσεις.
    1. Δεν μπορείς να διδάσκεις τα θεωρητικά μαθήματα στην Κω γιατί από τη πρώτη στιγμή υπάρχουν εργαστήρια, αλλά και να γινόταν αυτό δεν θα μπορούσαν όλοι οι φοιτητές να ζουν 2 χρόνια στην Κω και 3 κάπου αλλού.
    2. Η Κως δεν είναι άκλιτο. Οπότε λέμε μένω στην Κω (και όχι στην Κως). Λέμε οι παραλίες της Κω είναι ασύγκριτες (και όχι οι παραλίες της Κως). Δεν είναι προσωπικό γιατί μπορεί να σου ξέφυγε αλλά δυστυχώς ακούω πολλούς που το λένε έτσι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ