Γ. Κουτσουδάκης: Σε σχολικό βιβλίο έκαναν ινδιάνους το Χριστό και την Παναγία – Τα καλά της «προόδου»…

18
1290

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ»: ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΟΝ…ΧΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!


Το βαρέλι δεν έχει πάτο σε όλα τα επίπεδα… Ο κατήφορος της
συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατρέπει σε ωμή Πανθρησκεία και
Συγκρητισμό έχει μετατρέψει το νέο βιβλίο Θρησκευτικών Γ΄ Δημοτικού η
Κυβέρνηση, επιχειρώντας να παρουσιάσει στα μάτια μικρών Ορθόδοξων
Χριστιανόπουλων, σαν Ινδιάνους την Παναγιά και τον Χριστό, στο
κεφάλαιο 4 για τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στη σελίδα 64!
Πρόκειται για εμπαιγμό της Ορθοδοξίας, παραποίηση της Θεοτόκου και του
Κυρίου, αλλά και για περιφρόνηση της Βυζαντινής μας Αγιογραφίας, την
οποία παρέκαμψαν επιδεικτικά οι αρμόδιοι, προκειμένου να παρουσιάσουν
το συγκεκριμένο ζωγραφικό έργο του παπικού κληρικού John Giuliani από
τις ΗΠΑ, που αναφέρεται στην ινδιάνικη φυλή Τσεγιέν! Φυσικά
Αγιογραφίες και Εικόνες από τον Ιερό Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ ή
το Άγιον Όρος αποκλείστηκαν και κρίθηκε σκόπιμο να μπερδέψουν τα
παιδιά με Ινδιάνικα και Γιαπωνέζικα έργα… Εάν τέτοια προσβολή γινόταν
σε Εβραϊκά ή Μουσουλμανικά θρησκευτικά σύμβολα ή εικόνες, τότε θα
προκαλούνταν παγκόσμιος σάλος! Όταν όμως πρόκειται για την Ορθοδοξία
μας, θεωρείται «σπορ» να την προσβάλουν βαριά και ευθέως…
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ   ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ
ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εμφανίζουν τους Ινδιάνους ως «Παναγία» και «Χριστό» στο βιβλίο της Γ’Δημοτικού που διδάσκουν στα Ελληνόπουλα

Εμφανίζουν τους Ινδιάνους ως «Παναγία» και «Χριστό» στο βιβλίο της Γ’Δημοτικού που διδάσκουν στα Ελληνόπουλα προκαλώντας το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων αλλά και δημιουργώντας σαθρές βάσεις «Πανθρησκείας» και συγκρητισμού.

Ειδικότερα στις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα Πίστης καθώς τα παιδιά αρχίζουν να διδάσκονται τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό ως κάποια αρχετυπική μορφή που συναντάται ούτε λίγο ούτε πολύ σε όλες τις θρησκείες, πολιτισμούς και φυλές.

Είναι σαφές ότι υπάρχει προσπάθεια «ξεθωριάσματος» των ορίων της Αληθινής (και επικρατούσας) θρησκείας για να είναι πιο εύκολη η ενσωμάτωση αλλοδαπών, αλλόδοξων και κυρίως αλλόθρησκων.

Υπάρχει η λαθεμένη αντίληψη σε όλη την Δύση ότι για να τύχουν καλής υποδοχής μετανάστες και πρόσφυγες θα πρέπει οι γηγενείς να αποκηρύξουν την δική τους Πίστη

Εξ’ ου και τα πρόσφατα κοψίματα των Σταυρών από ελληνορθόδοξες εκκλησίες σε διαφημίσεις προϊόντων του Lidl και της Nestle.

Αντίθετα όταν πρόκειται για άλλες θρησκείες το βιβλιο είναι απολύτως «κόσμιο»

Θυμίζουμε τι είχε συμβεί με την διαφήμιση της Lidl

Το παραδοσιακό αυτό σαντορινιό τοπίο επιλέχθηκε για να «συνοδεύει» τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα ERIDANOUS, τα οποία διατίθενται από τα Lidl. Έτσι, η εκκλησία δίχως σταυρό στην Σαντορίνη κάνει την εμφάνισή της πάνω σε συσκευασίες γιαουρτιών, φιστικιών, φέτας ή ακόμη και μουσακά.

H γερμανική αλυσίδα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές: «η πρόθεσή μας δεν ήταν να σοκάρουμε, αποφεύγουμε τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων στις συσκευασίες μας για να διατηρούμε ουδέτερη στάση απέναντι σε όλες τις θρησκείες και αν αυτό έγινε αντιληπτό διαφορετικά, τότε ζητάμε συγγνώμη σε όσους σοκαρίστηκαν» δήλωσε τότε εκπρόσωπος του Lidl.

Aμέσως μετά ακολούθησε και η ΝESTLE

Έτσι στο γιαούρτι ελληνικού τύπου που πουλάει στα σουπερμάρκετ της Ελβετίας οι εκκλησίες εμφανίζονται χωρίς Σταυρούς!

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης μας από την Ελβετία και δείχνουν ότι αποτελεί πάγια τακτική πλέον των «χριστιανικών δυτικών εταιρειών να αφαιρούν θρησκευτικά σύμβολα στα προϊόντα που πωλούν για να μην «προσβάλλονται» οι «άλλες πλευρές»

Θα ήταν κάπως κατανοητό εάν αυτό γινόταν σε μουσουλμανικές ή γενικότερα άλλου θρησκεύματος χώρες, αλλά όταν αυτό λαμβάνει χώρα σε χριστιανικά κράτη και μάλιστα όπως η Ελβετία, η οποία τηρεί τις χριστιανικές προτεσταντικές και καθολικές παραδόσεις της και ακόμα και η σημαία της είναι ένας μεγάλος Σταυρός σε κόκκινο φόντο, τότε αυτό φανερώνει μια γενική θρησκευτική και ιδεολογική υποχώρηση της Δύσης έναντι των «άλλων» και ειδικότερα του Ισλάμ.

Το ίδιο λοιπόν επιδιώκεται και από το βιβλίο των Θρησκευτικών, ο «σεβασμός» του άλλου αποκηρύσσοντας όμως τα δικά μας πιστεύω

Αλλά αν το ίδιο το ελληνικό κράτος δεν σέβεται την Ορθοδοξία που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη ως η επικρατούσα Θρησκεία στην χώρα δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις να το κάνουν οι ξένοι.

pronews.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτοί που μας κυβερνούν! Κάποιοι είναι πουλημένοι και οι»πιο κάτω» απερίγραπτα εμμονικοί στις ηλίθιες προκαταλήψεις τους.

  2. ΚΑΤ`ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  3. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΘΕΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΧΘΡΟΙ

    ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

  4. Μεγάλα τα οικονομικά προβλήματα, σπουδαία και κρίσιμα τα εθνικά θέματα αλλά, πάνω από όλα αυτό που λείπει από τον Ελληνικό Λαό, είναι ένα Όραμα. Σήμερα, ο θεός τους έγινε το χρήμα. Απέναντι σε αυτό τον ψεύτικο θεό η Χρυσή Αυγή κηρύσσει τον αγώνα για να αποκτήσει ο Λαός ένα νέο Όραμα Εθνικό και Λαϊκό
    .Γενικά, όμως, το πνεύμα του Διαφωτισμού, της Βιομηχανικής Επαναστάσεως, του Καταναλωτισμού και του Δυτικού Τρόπου Ζωής, του Δυτικού Μοντέλου Ζωής μας βρίσκει αντίθετους. Η Χρυσή Αυγή στηρίζεται στο Αρχαίο Ελληνικό Κλέος, στη Βυζαντινή Παράδοση και γενικά σε ότι είναι Ελληνικό ως προς την παράδοση και σε τίποτε άλλο.” Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-giati-ekopsan-thn-chrush-augh-apo-thn-ert-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz4tTkW7mtZ

  5. Το βαρέλι δεν έχει πάτο σε όλα τα επίπεδα… Ο κατήφορος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατρέπει σε «πανθρησκευτικό» το νέο βιβλίο Θρησκευτικών Γ΄ Δημοτικού, επιχειρώντας να παρουσιάσει στα μάτια μικρών Ορθόδοξων Χριστιανόπουλων, σαν Ινδιάνους την Παναγιά και τον Χριστό, στο κεφάλαιο 4 για τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στη σελίδα 64!Πρόκειται για εμπαιγμό της Ορθοδοξίας, παραποίηση της Θεοτόκου και του Κυρίου. Πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος για να παρουσιάζεις τον Χριστό και την Παναγία ως Ινδιάνους της φυλής Τσεγιέν…Εάν τέτοια προσβολή γινόταν σε Εβραϊκά ή Μουσουλμανικά θρησκευτικά σύμβολα ή εικόνες, τότε θα προκαλούνταν παγκόσμιος σάλος! Όταν όμως πρόκειται για την Ορθοδοξία μας, θεωρείται «σπορ» να την προσβάλουν βαριά και ευθέως…

  6. Η εκκλησια δεν πρεπει να μιλησει? Που ειναι οι ποιμενες? Ο Αγιος Κοσμας αυτο ειχε υποψιν του οταν εχτιζε σχολεια? Ο μητρ. Αυγουστινος Καντιωτης δεν θα μιλουσε? Ο Χριστοδουλος? Επιτελους ξυπνησε παρτε θεση τωρα προστατεψτε το ποιμνιο σας. Μην βοηθατε με την απουσια στον διασκορπισμο μας. Με τον σεισμο στην Κω ειμαστε -3 σχολεια και εκκλησιες. Δεν το πηρατε ακομα το μηνυμα? Κι εμεις οι γονεις και οι ποιμενες να αφυπνιστουμε. Κυριε Ελεησον ημας.

  7. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ;ΈΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ .ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΘΕΙΣΜΟΣ .ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ.ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΑΓΙΕ ΕΥΓΕΝΙΕ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠ,ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΣΕ ΕΣΦΑΞΑΝ ,ΕΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΜΩΣ ΑΓΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ,ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΕΑ.ΝΤΡΟΠΗ…….

  8. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σας σκανδάλισε η απεικόνιση του Ιησού Χριστού και της Παναγίας

    ως Ινδιάνους. Όταν ζούσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ειρωνευόσασταν τις κατηχήσεις του και όσους έστρεφαν το ενδιαφέρον τους προς τη θρησκεία. Τους αποκαλούσατε μούχλες, συντηρητικούς, οπισθοδρομικούς και εθνικιστές. Το να είσαι άθεος, το θεωρούσατε in. Το να είναι θρησκευόμενος, το θεωρούσατε out. Και σας πείραξε μια εικόνα. Ο κόσμος πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας!

  9. Παιδεία στην υπηρεσία ενός άγριου ανθελληνισμού και αποχριστιανισμού, ανελέητη κατήχηση της νεολαίας στο δόγμα του πολυπολιτισμού και του «αντιρατσισμού» εμετική προπαγάνδα, ειδήσεις βγαλμένες από την Ρουμανία του Τσαουσέσκου, απροκάλυπτο ανθελληνικό μίσος, σύμφωνα συμβίωσης, κουλτούρα μίσους κατά της οικογένειας και των Φύλων, «αντιρατσιστικοί» ανθελληνικοί νόμοι, ελληνοποιήσεις αλλόφυλων, «το Αιγαίο δεν έχει σύνορα», γιουσουφισμός σε όλα τα εθνικά ζητήματα, τόσα και τόσα άλλα, δεν ήρθαν τυχαία. Ούτε βέβαια φταίει ο Alexis και όλη η κακομούτσουνη παρέα των αριστερών φραγκάτων, των “limousine liberals” , των gauche caviar, οι οποίοι δήθεν, πολεμάνε το «νεοφιλελευθερισμό» (!!). Χρόνο με τον χρόνο σε αυτόν εδώ τον τόπο άφησαν να υπάρχει, να μεγαλώνει και να παχαίνει, αυτό το τέρας που θα μας φάει όλους στο τέλος. Λέγεται ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Είναι το όνειρο του Γκράμσι που έχει από καιρό γίνει πραγματικότητα.

  10. θελουν να γινουμε gay, αθεοι, ανιστοριτοι = χωρις πατριδα χωρις συμβολα και προσευχη …. γιατι απλα δεν ειναι οι αξιες τους τυπομενες στην γαλανολευκη μας.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Μπραβο κυρ Κουτσουδακη .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ