ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤ’ τάξης Δημοτικού σχολείου στην Κω για την… κλήρωση σημαιοφόρων & παραστατών

79
5117

Γονείς  της ΣΤ’ τάξης του………….δημοτικού σχολείου Κω διαμαρτύρονται για τον νέο τρόπο επιλογής των σημαιοφόρων και των παραστατών των εθνικών παρελάσεων.

Μέχρι τώρα οι παραστάτες και σημαιοφόροι αναδεικνύονταν με βάση τις επιδόσεις τους.

Πλέον αποφασίστηκε η επιλογή να γίνεται με κλήρωση, με αποτέλεσμα να αδικούνται οι αριστούχοι μαθητές, για τους οποίους μέχρι τώρα ο τίτλος του σημαιοφόρου ή του παραστάτη αποτελούσε μια επιβράβευση. Γεγονός που έχει ήδη απογοητεύσει και καταβάλει τα παιδιά.

Επιπλέον η κλήρωση στο σχολείο μας ανέδειξε σημαιοφόρους-παραστάτες και αλλοδαπούς μαθητές. Χωρίς την παραμικρή ρατσιστική τάση, πιστεύουμε ότι η ελληνική σημαία θα πρέπει να κρατιέται από Έλληνα μαθητή όπως και οποιαδήποτε άλλη από μαθητή αντίστοιχης εθνικότητας. Ο λόγος είναι  Ένας: ο μαθητής που σηκώνει την ελληνική σημαία πρέπει να το αισθάνεται και όχι να αναγκάζεται να το κάνει από μια τυχαία κλήρωση.

Γονείς ΣΤ’ τάξης

…….. Δημοτικού σχολείου Κω

79 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Χωρίς την παραμικρή ρατσιστική τάση» λένε οι αρχιρατσιστές!Σας πονάει που τα αλβανάκια πατάνε τα καλόπαιδα σας σε επιδόσεις?Δεν πειράζει ξυδάκι τόπ φασισταριά!!

    • Αν ήσουν λίγο ενημερωμένος-η θα ήξερες ότι ο σημαιοφόρος του ………………Δημοτικού είναι μαθητής χαμηλής επίδοσης.Άρα το ξυδάκι να το πιεις εσύ…
      Κι αν κατηγορείς εμάς για ρατσιστές εσύ είσαι χειρότερος ρατσιστής με τους Έλληνες.Και να διαβάζεις καλύτερα τα άρθρα…

    • εσυ παντως εχεις σιγουρα αλβανο ..φιλο και τωρα που θα αλλαξεις φυλο εισαι μες την τρελα ε?

    • Αν ησουν καλα ενημερωμενος-η θα ηξερες οτι αλλοδαποι σημαιοφοροι που κληρωθηκαν ειναι μαθητες με τις πιο χαμηλες επιδοσης…..αρα να πιεις εσυ το ξυδακι…..

    • ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ?
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ..ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΩΜΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΕΥΡΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ..ΜΟΙΑΣΟΥΝ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ!ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΣΑΣ,ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ!

  2. Εδώ είμαστε Ελλάδα και πρέπει την σημαία να την κρατάνε αριστούχοι μαθητές Έλληνες ή Ελληνίδες!!!!

  3. Δεν μας ποναει που οι αλλοδαποι πατανε σε επιδοσεις τα παιδια μας.Αλλα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια πρεπει να κρατιεται από ΕΛΛΗΝΑ!!!
    ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ Κ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

  4. Ρε απαράδεκτε τα Αλβανακια μόνο με την κλήρωση του Τσίπρα θα μπορούσαν να πάρουν την σημαία γιατί ειναι τα περισσότερα άσχετα και από δυνατότητες μηδέν !!!!

    • ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΥΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΔΑ»??ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΑ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΡΕΚΛΙΝΕΙ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ!ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΑ.ΚΑΝΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ. ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ.ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ,ΦΥΛΟ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ!

  5. Η πιπιλα του»ρατσιστης και φασιστας «καλα θα κανουν μερικοι να την κοψουν.Στην Αλβανια δεν νομιζω να δωσουν την σημαια τους σε ελληνα.Οσο για τις επιδωσεις ,τις εχουν απο το ξυλο που τρωνε!Δυστυχως για καποιους υπαρχει Εθνικοτητα .οι Υπηκοτητα ειναι αλλο πραγμα.

  6. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να εκφράζεστε με τέτοιο τρόπο γιατί οι Ελληνόπουλα έχουν ισοπεδώσει τα Αλβανάκια σας.Δεν θα αφήσουμε κανέναν Αλβανό να σηκώσει Ελληνική σημαία γιατί τα παιδιά σας δεν είναι άξια να βρίσκονται καν σε ελληνικά σχολεία.Είστε ήδη ισοπεδωμένοι από τους Έλληνες…Ανάξια …..!Δεν είστε καν άξιοι να βρίσκεστε σε μια χώρα όπως την Ελλάδα!

  7. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ……..!ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΦΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑΚΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ!ΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ!ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ Η ΑΛΛΟ ΞΕΝΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

  8. Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι!Θέλετε να σηκώσουν τα παιδιά σας και την σημαία!Σιγά μην κάτσουμε να μιλήσουμε με <> που η χώρα τους δεν έχει καν την δική της ΙΣΤΟΡΙΑ!

  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ

    • ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΓΟΝΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ,ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!

      • TO ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΝΔΥΣΑ ΣΤΟ 10 ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .

  10. ΜΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

  11. Ηταν σκετη απογοητευση η κληρωση για την σημαια για τα παιδια που καθονται και διαβαζουν , γραφουν αριστα και ξεχωριζουν…ειναι αδικο την σημαια να την κραταει καποιος μαθητης ή μαθητρια που δεν ξέρει να διαβαζει ή να γραφει ή να λυνει ασκησεις μαθηματικων…ειτε αυτο ειναι Ελληνων παιδι ειτε αλλης εθνικοτητας…την σημαια πρεπει να την κρατανε αριστουχοι…γιατι τα παιδια πρεπει να νοιωθουν οτι με καποιο τροπο…με εναν απο τους πολλους τροπους…οτι οι κοποι του ανταμειβονται καποια στιγμη…ειναι αδικο απο καθε αποψη λογικης…

    • μπορει να παρει βραβειο αριστειας…..και οχι απαραιτητα να κραταει σημαια….η σημαια πρεπει να κρατιεται απο Ελληνα αλλα οχι απαραιτητα τον αριστουχο….ποια φτερα τους κοβονται?..απο το δημοτικο?..ειδαμε αριστουχους του δημοτικου που πατωσαν πολυ στο γυμνασιο…..ο αριστουχος δηλαδη ειναι πιο Ελληνας απο τον μετριο…?μην κανετε τα παιδακια σας κομπλεξικα με τους βαθμους….και τις πρωτιες…καλους ανθρωπους να τα κανετε….

  12. Η χώρα εποικιστηκε απο άκρη σε άκρη συστηματικά και χωρις καμια αντιδραση.Ο Έλληνας την 20ετια 1990-2010 ήταν απασχολημένος με το πώς θα πάρει σπίτι και εξοχικό,πως θα πάρει μερσεντικό-bmwδικό,πως θα φοροδιαφύγει το κράτος,πως θα χωθεί στο δημόσιο,πως θα παει διακοπες 30 μερες τον χρόνο και πόσα λουλούδια θα πετάξει στις πίστες…Στην χώρα βεβαια αυτη την 20ετία διαλύθηκε όλη η βιομηχανία και βιοτεχνία,η ανεργία πήγε στο 25% και μπήκαν στην χώρα γυρω στα 2 εκατομύρια αλλοδαποι αλλά και ποιος χ@στηκε;
    Το συμπερασμά μου:Δεν υπάρχει σωτηρια για αυτή την έρμη την Πατριδα..»

  13. Όταν ψηφίζατε Σύριζα νομίζατε ότι θα σας έσβηνε τα χρέη. Περιμένετε τώρα που θα δείτε τα καμάρια σας να αλλάζουν φύλο στα 15 και θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ.

  14. Είμαστε υπερήφανοι γονείς ελλήνων ορθόδοξων παιδιών. Ο λαός μας χρόνια τώρα σέβεται και βοηθάει όλους τους μετανάστες. Μάλλον θέλετε πολύ να ξέχασετε ποσό σας βοηθήσαμε και εσάς τους αλβανούς όταν πρωτοήρθατε γιατί σας πονάει πολύ!!! Κρίμα που δεν το εκτιμήσατε … Όπως όμως καταλαβαίνετε δεν έχετε και πολλά περιθώρια με εμάς τους έλληνες !!!

  15. Θεωρώ μεγάλη ντροπή να σηκώσει την σημαία μας με τον σταυρό μας, η οποία είναι το σύμβολο της χώρας μας, και το παιδί αυτό νά είναι από αλλη χώρα και άλλη θρησκεία. ΑΙΣΧΟΣ

  16. ΣΥΡΙΖΑ θέλετε… Αυτοί είναι οι αριστεροί. Άθεοι, ανθελληνες που θέλουν όλα να τά ισοπεδώσουν γιατί δεν αντέχουν να είναι οι έλληνες έθνος ορθόδοξο.

  17. Βρε ουρακοταγκοι που γραφετε και οτι τα αλβανακια πατανε σε επιδοσεις τα δικα μας παιδια…Η σημαια πλεον βγαινει με κληρωση και οχι επιδωσεις.Αλλα τοσο αχυρομυαλοι ειστε που γουσταρετε να βγαινει το υψιστο εθνικο συμβολο στον κληρο ! Εγω παντως στα σχολικα μου χρονια ειδα μονο εναν αλλοδαπο να διαπρεπει και αυτος οχι σε επιπεδο αριστουχου ! Την σημαια πρεπει να την κραταει καποιος που την σεβεται και γνωριζει εστω την ιστορια της ! Οσο αφορα το οτι συνηθιζε να την κραταει ο αριστουχος, οφείλεται στο οτι ειναι τιμή για ενα παιδι που σεβεται τα ιδανικα,τους κανονες και τον θεσμο του σχολειου (γεγονος που φανερωνει πολιτισμενη συμπεριφορα και αριστεια) ,και μαλιστα η μεγαλυτερη ! Καταργηστε και την αριστεια να γινουμε ενα ματσο «ελληνες» χωρις κινητρο για επιτυχια.

  18. Είναι αντιπαιδαγωγική η απαξίωση του εθνικού εορτασμού και της παρέλασης με την τυχαία επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών της σημαίας.Η επίδοση,το ήθος,η συμπεριφορά έπαψαν να είναι κριτήρια διάκρισης των μαθητών και η προσπάθειά τους δεν αναγνωρίζεται πλέον.Είναι λυπηρό που απαξιώθηκε ένας σπουδαίος θεσμός και βρήκαν την ευκαιρία να ακουσθούν ακραίες φωνές.Δεν είναι ρατσισμός η απαίτηση για δίκαιη και ανάλογη της επίδοσής διάκριση.Γιατί είναι διάκριση να κρατάς τη σημαία καθώς και να είσαι παραστάτης νομίζω.Συμφωνώ με τη μητέρα του μαθητή ΣΤ Δημοτικού και δε νομίζω ότι είναι άνευ ουσίας η για το θεαθήναι η διαδικασία επιλογής σημαιοφόρου με κριτήρια και όχι με κλήρωση.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

  19. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρουν όσοι ψήφισαν 2 φορες τον Σύριζα με δυστυχώς πολύ μεγάλο ποσοστό στην Κω. Αρα εσείς οι ίδιοι οι γονείς ειστε συνυπεύθυνοι για το τι μέλη γενέσθαι!
    Επίσης μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει η Διεύθυνση του εκάστοτε σχολείου που αποδέχτηκε μια τέτοια λύση.
    Η παρέλαση γίνεται λόγο εθνικής εορτής του Ελληνικού κράτους άρα καμία μα καμία δουλειά δεν έχει αλλοδαπός να σηκώσει την ελληνική σημαία!
    Εαν θέλουν να πλήξουν τους αριστούχους μαθητές με μια κλήρωση το λογικό θα ήταν να λάβουν μόνο Ελληνόπουλα μέρος.
    Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι!
    Σε καμία άλλη χώρα (Γερμανία-Αγγλία-Ιταλία-Τουρκία-Αλβανία…) σε εθνική εορτή δεν σηκώνει αλλοδαπός την σημαία τους.
    Όπως προαναφέρετε πιο πάνω άλλο η ελληνική υπηκοότητα και άλλο ιθαγένεια!
    Σας παρακαλώ θερμά σε ενα τέτοιο λεπτό ζήτημα να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην την πληρωσουν τα παιδάκια είτε Ελληνοπουλα είτε αλλοδαπά δεν φταίνε αυτά για τις λάθος πράξεις μας.
    Ρατσισμός δεν είναι να αγαπάς την πατριδα την οποία γεννήθηκες και ανήκεις και να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα σου.

    • Μόνο σε κομμουνιστικές χώρες γίνονται στρατιωτικές παρελάσεις ρε φασιστόμουτρο!!Ποια γερμανία και ευρωπή μας τσαμπουνάς ρε όργιο?

      • ρε καραγκιοζακο δες τι κανει η Γαλλια καθε χρονο στις 14 Ιουλιου..αντε νουμερα ανθελληνες απατριδες αμα δεν σας αρεσει δρομο απο την Ελλαδα

  20. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Η ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ!

  21. NTPOΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!

  22. Αυτό σε νοιάζει Μανούλα;;;;Σίγουρα θα συμβεί σε αρκετά σχολεία στο νησί μας και δεν θα ειναι το μόνο!!!!Το γεγονός δες και όχι το κουτσομπολιό !!!

  23. Το κακό είναι να μην προσπαθούν και οι δάσκαλοι να πείσουν τα παιδιά μας ότι αυτό είναι το σωστό γιατί όλα τα προηγούμενα Χρονια τους είχαν περάσει το μήνυμα ότι για να σηκώσουν τη σημαία πρέπει να είναι άριστοι σε όλα !!!!Καλυτερα να σωπάσουν αφού είναι αναγκασμένοι να το εφαρμόσουν !!!

  24. Τι σημασία έχει πιο σχολείο είναι. Σε όλα τα σχολεία έχει αλλοδαπούς. Και μάθετε ότι πηγαίνουν και παιδιά από το κέντρο φιλοξενίας και όλο αυτό έγινε μυστικά, αθόρυβα και με τις ευλογίες (αν μπορώ να το πω αυτό για έναν άθεο) του Τσίπρας (μαύρη ώρα) !!!!

  25. Να μην παρέλαση κανένα ελληνόπουλο της ΣΤ’ τάξης ως διαμαρτυρία για την απαράδεκτη και χωρίς κριτήρια νομοθεσία. Προσβάλουν την σημαία και την θρησκεία μας , τα μοναδικά που μας απέμειναν και δεν μπορεί να μας τα αφαίρεσει κανείς.
    Ας μην ξεχνάμε πως με την σημαία και τον σταυρό ξεκίνησε η ελληνική επανάσταση. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη!!!

  26. Συγχαρητηρια!!!!!!!!! Καταλήξαμε να πουλάμε το εθνικό μας σύμβολο σε οποίον αλλόθρησκο και αλλοδαπο δείξει ο κλήρος Μπράβο τι θα καταφέρετε έτσι ;

  27. Έλληνες ελλήνων Ελληνες.
    Κανένα ελληνόπουλο μην παρελάσει.
    Αποχή ως απαξίωση της απόφασης.
    Αρκετά πιά.
    Ψηλά το κεφάλι.Στην Αλβανία πολέμησαν Έλληνες και πέθαναν ώστε σήμερα οι μασόνοι που κυβερνάνε να προσπαθούν με μανία να διαλύσουν την σημαία και την θρησκεία μας.
    Ντροπή!!!

  28. Μάλλον η δασκάλα που κάνει ιδιαίτερα παραπονέθηκε που δεν θα δει τα »παιδιά» που θέλει σημαιοφόρους….

  29. Ναι οι ίδιοι φασίστες γονείς που ούρλιαζαν σαν υστερικοί όταν πήγαν τα προσφυγόπουλα σχολείο. Μακάρι τα παιδιά σας να μην βγούν το ίδιο σκατόψυχοι σαν και εσάς!

  30. Πιο εμετικη ανακοινωση δεν μπορουσατε να βγαλετε;Και στο κάτω κατω, αμαν πια με τις παρελασεις, το πατρις θρησκεια οικογενεια και τις σημαίες.

  31. Σκατοψυχος εισαι εσυ κ ολο σου το σοι.κ αν οι μη σκατοψυχοι ειναι σαν εσενα τοτε χίλιες φορες σκατοψυχος

  32. Η παρδαλή ροζ Κυβέρνηση μας (σας, όχι δική μου), παθαίνει τραμπάκουλο όταν ακούει τις λέξεις αριστεία και αξιολόγηση. Χοροπηδάει όμως από χαρά (μαζί με κάτι άλλους) όταν θα βγάλει στο κουρμπέτι παιδάκια 15 χρονών και σε λίγο το χορταράκι το μυρωδάτο (απ΄αυτό έχουμε μπόλικο στο νησί).
    Εκείνο που με πληγώνει όμως είναι η λέξη «Αριστερά¨που μοστράρουν. Θα μπορούσαν να βάλουν κάποια άλλη , να πούμε «Ηλίθια».

  33. Μπορει ενας γονεας ητο παιδι το ιδιο να ζητησει να αποσχει αποτην κληρωση ??
    Γιατι να τσουβαλιαζεται με ολα τα αλλα ?? και τα αλλα μπορει και ειναι συνηθως ελληνακια απο διαλυμενες οικογενειες ..και οτι αλλο….

    • ΘΑ’ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΦΤΥΝΑ..ΒΡΩΜΟΤΣΟΠΑΝΗ Η ΧΑΖΟ@ΟΥΝΑ!
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ?ΤΟΥ..ΤΣΟΥΒΑΛΙΟΥ? ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ?ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ?
      Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

  34. Τα ορφανά της χούντας τα χρυσαύγουλα!Έπρεπε να σας είχαν απαγορεύσει εξ αρχής να κάνετε παιδιά.Στρατιωτικές παρελάσεις γίνονται μόνο σε κάτι στρατιωτικά καθεστώτα (ουγκάντα,γκάνα,β. Κορέα κλπ) Χεσμένη την έχω τη σημαία και τα σύμβολα σας που θέλετε να λέγεστε και γονείς!Τα λέμε στην εκδήλωση φασιστόμουτρα

    • ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΒΡΕ ΚΙΟΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ!
      ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΖΑΧΑΡΗ!ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ??ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΘΙΚΟΤΡΟΣΚΙΟΜΟΥΤΡΟ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!

  35. Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ, ΕΔΩ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΗ ΚΑΠ ΠΟΥ ΣΟΒΑΤΙΖΕΣΑΙ; αμα το παιδι σου καταλαβει το αξιακο σου συστημα ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ή γκει θα γινει ή ναρκωτικα θα παιρνει, ή θα ζήσει οπως του διδαξες………… ευτυχισμενο θα ναι;;;;;;

  36. Το πρόβλημα καταρχήν είναι ότι παιδιά ( ασχέτου καταγωγής ) που είναι κάκιστοι και αδιάφοροι μαθητές επιβραβεύονται . Για ποιό΄λόγο λοιπόν οι καλοί να προσπαθούν όταν από τόσο μικρή ηλικία τους γίνεται απόλυτα κατανοητό ότι στη ζωή δεν χρειάζεται να καταβάλεις καμία προσπάθεια για να προσπαθείς να ξεχωρίσεις , αλλά να αρκείσαι στη μετριότητα .

  37. Ολο το εκπαιδευτικό σύστημα προσκυνάει τα παντελόνια της κυβέρνησης …και η κυβέρνηση τα αφεντικα της….! ΕΥΓΕ !!! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΙΜΙΟΣ,ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ…ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!….ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!

  38. Αμαν πια ρε δημοκρατες.. Αυτη η καραμελλα κουρασε πιο. με το παραμικρο , «ρατσιστης» «φασιστας» Οταν θα κληρωθει κανας εκφρασμενος ανθελληνας να δουμε τι θα γινει πατριωτες μου,…..

  39. Γιατί δεν μας λέτε σε πιο σχολείο έγινε η διαμαρτυρία;;;; Να ξέρουμε σε ποιο σχολείο πάνε τα παιδιά της «άριας φυλής» των Κώων Εληναράδων.

  40. Τοσούτον δ’ απολέλοιπεν η πόλις ημών περί το φρονείν και λέγειν τους άλλους ανθρώπους, ώσθ’ οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασι και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας, ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας

  41. Aς ασχοληθείτε με ποιο σημαντικά πράγματα…
    Όπως τι θα κάνουν στο μέλλον τα παιδιά σας, τι θα σπουδάσουν, που και πως μέσα σε αυτό το μπάχαλο θα διαπρέψουν! Οι σημαίες, οι βαθμοί και όλα τα σχετικά είναι σχεδόν ασήμαντα στην πραγματική ζωή.

    Όσοι ήμασταν αριστούχοι και σημαιοφόροι δεν νομίζω να είχαμε κάποιο κέρδος ή κάποια παραπάνω προώθηση όταν τελειώσαμε το σχολείο. Αυτοί που αξίζουν θα φανούν στο μέλλον, όχι σε βαθμοθηρικά τεστ και σε παρελάσεις που είναι απλά για την προβολή (μην κρυβόμαστε τα περισσότερα παιδιά δεν ξέρουν καν για ποιον λόγο θα παρελάσουν).

  42. Το συγκεκριμένο σχολείο ήταν κάποτε πρότυπο χάρη στους γονείς των μαθητών που έδειναν βάσει στην ουσία των πραγμάτων δηλαδή στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και στο έργο των δασκάλων !!!Τωρα το συγκεκριμένο με τα καμώματα των δασκάλων έχει βάλει τα παιδιά μας σε δεύτερη μοίρα και προστατεύει μόνο τους αλλοδαπούς και τους αλλόθρησκους !!Ας μείνει με αυτούς !!Στις εκλογές,,στις συγκεντρώσεις στις γιορτές στις παρελάσεις και σε υπολυπες ανάγκες του σχολείου !!!!!

  43. ΒΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ; το προβλημα ειναι η σημαια ή το συμβολο που δεν Υπαρχει πια γιατι κατι τυποι σαν εμενα και εσενα την ξεπουλησαμε;

  44. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ Κ ΔΙΕΚΗΡΥΣΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ Κ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΞ?ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΑΤΕ.ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟ 1956 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ ΤΟ 1968 ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ 1981 ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ Κ Ο ΛΑΟΣ ΠΗΡΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΤΑΝΚΣ Κ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ(ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ).

  45. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ?ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ?ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ 1944-49 ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ Κ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΒΗ

    • Φασιστούλη γερμανοτσολιά αν δεν ήταν η ΕΣΣΔ και οι ΗΠΑ εσύ θα μιλούσες γερμανικά ακόμα.Άρειε βλάκα!

  46. ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ Κ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ Ο ΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ Κ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΠΛΑΙ-ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ Κ ΤΟΥ ΕΔΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 43.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΣΦΑΖΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΛΕΒΑΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ Κ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙΓΑΤΕ ΣΟΔΕΙΕΣ Κ ΑΓΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ.

  47. Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΣΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ Κ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ Κ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ(ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  48. Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ(ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ Κ ΤΗΝ ΕΣΣΔ Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΑ ΓΑΒΓΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΟΥΤΕΝΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΕΣΣΣΣΣΣΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ

  49. Ούγκανοι πατριδοκάπηλοι το παίζετε και εθνικιστές!Στη φαπα σας είχανε τα ματ πέρυσι ή μήπως τα ξεχάσατε τα ξεφτιλίκια σας που βάλατε τα παιδιά και τις γυναίκες μπροστά ξεφτύλες δειλοί που μου θέλετε και σημαία ντροπή της ελλάδος κρυφοναζίδια!Κρίμα τα παιδιά σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ