«Καλώς όρισες Δημήτρη!!!»

12
1426

Στην Κω βρίσκεται αυτό το διήμερο ο καλός φίλος και συνάδελφος από την εφ. «Το Βήμα», Δημήτρης Χόνδρος.

Ο Δημήτρης πέρα από φίλους και γνωστούς πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τις τοπικές αρχές (δημ. αρχή και μειοψηφία) αφενός για να ενημερωθεί από πρώτο χερι για τα τοπικά ζητήματα και αφετέρου να προχωρήσει την έρευνα που κάνει για τους ξεχασμένους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας καθώς και για το θέμα της αποκατάστασης σχολείων και μνημείων.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημητρη κοκοκο για τις απευθειας αναθεσεις ετσι…..
    επι καισερλη αμπλοφιλοσοφουσες.τωρα ομερτα.

  2. ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΞΙΑΣ 50.000.

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 210.000 ΕΥΡΩ.ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

  3. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης των εργολαβων των κλιματιστικων των λεωφορειων

    των τρενακιων των αγαλματων των συντριβανιων.σας πηρε χαμπαρι ολο το νησι ρε φαταουλες.ρημαξατε το νησι.

  5. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΠΗΡΕ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΑΞΙΑΣ 345.000 ΕΥΡΩ.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΣΑΚΑΡΑΚΕΣ ΑΞΙΑΣ 50.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 210.000 ΕΥΡΩ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ!!ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ 150.000 ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ.

  6. θα σε μαυρισουμε.θα απαλαχτουμε απο εναν τυρανο.

  7. γλυφουν το μελι.αυτο ηξεραν απο την εποχη του πασοκ.αυτο συνεχιζουν να κανουν.

    μεγαλη καταπτωση μεγαλη καταντια μεγαλη σαπιλα.ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΦΤΟΥΡΓΕΙΑ

  8. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ

    ΟΤΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ …….. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΥΓΕΣ ΤΣΕ-ΤΣΕ.

  9. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    Απ’ αλλού το περίμεναν οι «πολιτικά ορθές» γερμανικές αρχές κι απ’ αλλού τους ήρθε. Έτσι, εκατοντάδες «προσφυγάκια» συγκεντρώθηκαν έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Βερολίνο, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την «Η μέρα της Οργής», διαμαρτυρόμενα για την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ κι έκαψαν σημαίες του Ισραήλ.
    Το θέαμα σοκάρισε τους αχυρανθρώπους του διεθνούς σιωνισμού που κυβερνούν την χώρα κι έδωσαν εντολή στην αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις και καταστολή. Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, συνελήφθησαν δέκα «προσφυγάκια» και ασκήθηκαν διώξεις εναντίον τους με 12 (!!!) κατηγορίες, με βασικότερη την πυρπόληση των σημαιών του σιωνιστικού κράτους.
    Ο δε υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας Χάικο Μάας, δήλωσε θορυβημένος πως:

  10. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    «Οποιαδήποτε μορφή αντισημιτισμού συνιστά επίθεση εναντίον όλων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ο αντισημιτισμός να έχει οποιαδήποτε θέση στην κοινωνία ξανά», ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε στην εφημερίδα Bild ότι «ενώ οι επικρίσεις εναντίον της απόφασης Τραμπ είναι κατανοητές, οι πολίτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ή λόγο να καίνε την ισραηλινή σημαία, να υποδαυλίζουν το μίσος εναντίον των εβραίων ή να θέτουν υπό αμφισβήτηση το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει» και τόνισε επιπλέον ότι «όποιος προέβη σε αυτές τις ενέργειεςπήρε θέση όχι μονάχα εναντίον του Ισραήλ αλλά και εναντίον του γερμανικού Συντάγματος και η Γερμανία δεν θα το ανεχθεί αυτό».
    (ΥΓ): Βεβαίως, αν οι διαδηλωτές έκαιγαν σημαία άλλου κράτους, κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί τους. Αλλά, του Ισραήλ η σημαία είναι κάτι… διαφορετικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ