ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Δεν φτάνει που κόντεψε να πατήσει ηλικιωμένη τουρίστρια έβριζε κι από πάνω….στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου (Pics)

0
5833

ΚΩΣ ΧΑΟΣ

Ειμαστε μια ευρωπαικη πολη…οι φωτογραφιες ειναι απο 25ης Μαρτιου 12 η ωρα το μεσημερι..τα σχολια δικας σας….επειδη καποιοι μιλανε για ποιοτητα στον τουρισμο,για οικογενειακο τουρισμο,μαμαδες με καροτσακια και ποσο μαλλον τωρα που ο μεσος ορος ηλικιας ειναι ανω των 60 χρονων που αρκετοι απο αυτους κυκλοφορουν με μπαστουνακια..ο λογος που ανεβασα τις συγκεκριμενες φωτογραφιες ειναι γιατι μια γριουλα γυρω στα 70 ,τουριστρια με μπαστουνακι εφυγε απο  καταστημα  και πηγε στην απενατι μερια του δρομου,περνωντας ενα μηχανακι με ταχυτυητα κοντευε να πατησει τη γριουλα..ταυτοχρονα η οδηγαρα αρχισει να βριζει δυνατα μεσα στο δρομο με βρισιες που δεν λεγονται..κατα ΄’αλλα θελουμε να λεγομαστε και ευρωπαιοι…..απο τη λεξη κραταω μονο τα…..τιποτε αλλο…..

Οι φωτο και το κειμενο ειναι απο το facebook του φίλου Μ.Π

Γ.Α

14479506_1798398077105773_5327479529203137757_n

 

Σχόλια:

1Βασιλική Γ.

Αν είχαν λίγο τσίπα ο κύριος Χαδούλης και ο κυριος Βαβλάς θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί.Αλλα είπαμε ποιος θα αφησει τον μισθό της καρέκλας?

2ποδηλάτηςτα συμφεροντα κυριε Κιαρη είναι μεγάλα,είδατε κανεναν από τους ποδηλατικούς συλλογους να μιλάει για τις παράνομες καταληψεις στους ποδηλατοδρόμους?ΚΑΝΕΙΣ?είδατε καποιον δημοτικο συμβουλο για παράδειγμα την κυρια Β.Πη η οποια μιλουσε για τον πρωτο διχοτομημένο πεζοδρομο της Ευρώπης?ανικανοτητα και μονο.

3Ελενη    Ο Βαβλας περα από το να γραφει ολη μερα κατά του συριζα δεν εχει προσφερει τιποτα στην πολη της κω.το ιδιο και ο χαδουλης,περα από το αλα καρτ κλείσιμο των μαγαζιων εξαφανισμένος.δημαρχος και αντιδήμαρχοι μια από τα ιδια.

4Ακης    μπορει να μην εχουμε ποδηλατοδρομο μπορει να μην εχουμε πεζοδρομο αλλα εχουμε λευκες νυχτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5Μιλτος    Ένα μεγαλο μπραβο στον κυριο Βασιλη Χαδουλη που μεσα σε 2 χρονια της δικης του προεδρίας κατάφερε να διελύσει τον ποδηλατοδρόμο και τον πεζοδρομο της 25ης Μαρτίου.Κανένας έλεγχος καμία αστυνόμευση,αναρχία παντου και ο πρόεδρος στην κοσμάρα του.Παραιτηθείτε κυριε Χαδούλη αυτή η εικόνα δεν τιμάει ουτε εσάς αλλά ουτε και εμάς που σας ψηφίσαμε.

6nostradamos  Μαύρες μέρες, λευκές νύχτες. ….μπ… μπλε.

7…Ο ….τεράστιος μόνο για ρατσιστικούς εκβιασμούς είναι.

8Πολίτης αντί συριζικος    Όταν όλοι θέλετε να παρκάρετε μέσα στα μαγαζιά για να κάνετε τις δουλειές σας σας φταίνε όλοι !!! Για ρωτήστε οι μαγαζάτορες που αφήνουν το μηχανάκι τους και ποσά Σταντ βγάζουν στο πεζοδρόμιο και δεν περνάει κανένας !!! Κατά τ αλλά είναι σοβαροί……

9ΧαδουληΕίναι καιρός να παρετηθεις !!!! Πήγαινε να βγάλεις καμμία φωτόγραφια στην παραλία και άσε την πόλη στο έλεος του θεού !!!! 

10ο κυριτσης εκανε την πολι τσαντιρ μαχαλαχειροτερα απο τον σουρα

11σουζας   Βρε παιδακι μου σε αυτη την ευρωπαικη πολη που λεγεται Κως φοβασαι κυριολεκτικα να περπατησεις πεζος την πλατεια γιατι δεν ξερεις απο που θα σ ρθει το μηχανακι…ασφαλεια σε ολο της το μεγαλειο….τι να πω…οπισθεν παμε…οπισθεν…αλλα οκ εχουμενε κ τους σεκιουριτι που μας φυλανε ..μη φοαστε…ειδικα σημερον που εχομε λευκη νυχτα….μπουαχαχαχα

12ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΙΤΑ Γ////// ΤΟ ΦΕΛΙΚΙ ΜΟΥ

13./.τραπεζοτσολιάδες με τραπεζόδρομους

14ΚΥΡΙΤΣΗΣ=ΚΑΙΣΕΡΛΗΣΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗΣ=ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ..

15Ειδικα η 25 Μαρτιου θυμιζει δρομο του ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ…Οτι θες θα το βρεις εκει. Αρε που καταντησε το διαμαντι που λεγεται ΚΩΣ…

16PattasΓΑΪΔΟΥΡΙΑ

17εεεπ!!!πιπερι…….κακο παιδι!

18Ε καλά τώρα Εδώ είμαστε στην πλατεία τα παιδιά κάθε ηλικίας παίζουν εκεί και ο άλλος περνάει στην μέση γιατί έτσι γουστάρει. … αλλά έτσι είμαστε κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να σκεφτούμε τους άλλους γιατί. .? Το ποδήλατό δρόμο θα σκεφτούν. . Αααααα. ..Κατά διαόλου πάμε.

19μπαρα.ΠΟΥ είναι η μπαρα.οεο;

20απαντηση προς ελενη ο βαβλας η ο καθε βαβλας μπορει στον λογαριασμο του να γραφει οτι γουσταρει …αν εσυ δεν θαλεις να τα βλεπεις υπαρχει και το κουμπι block ..πολυ απλο …….γιατι εσεις οι συριζαιοι ολα τα κουμουνια δηλαδη θελετε να σας χαιδευουνε τα αυτια και ο βαβλας δεν σας το κανει !!!

21Τάπας  Στον ………………. ειναι η μπαρα

22ελενη ο κυριος Βαβλας είναι πολιτικο προσωπο και του αρεσει δεν του αρεσει θα τον κρινουμε γι αυτό και μονο! Ο κυριος Βαβλας λοιπόν σαν άλλος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ μας εξαπάτησε και τον ψηφίσαμε νομιζοντας πως ο ίδιος θα ήταν διαφορετικός και ότι θα βοηθουσε να άλλαζε την πόλη.2 χρονια μετα η πόλη μας εχει πίασει πάτο,κυκλοφοριακό,σκουπίδια,εγκαταλειψη,αναρχια,βρωμια.Ο κυριος Βαβλάς που είναι?Τα ίδια ισχύουν και για τον κ.Χαδούλη καλές οι φωτογραφίες στην πλατεία Κονίτσης με τον ΑΠΩΝΤΑ Δημααρχο αλλα ας έρθει και στην 25ης Μαρτιου να δει τα χάλια του.Και στο φινάλε πιο τίμιο είναι να παραιτηθείς!Είναι τιμιότερο να πεις δεν με ακουν δεν θέλουν δεν με βοηθούν παρά να προσπαθείς να ξανακοροιδέψεις τον κόσμο.ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΑ

23Παιδιά ντροπή…Μιλάτε έτσι για τον γίγαντα Βαβλά; Όλη μέρα φτιάχνει λιμνούλες με καρχαρίες και πετάει μέσα τούς λαθροπίθηκους,όπως αποκαλεί τούς πρόσφυγες και τούς μετανάστες.Που καιρός και μυαλό για να ασχοληθεί με τα της πόλης…Έχει φτιάξει ένα δικό τους κόσμο στο fb,τσακώνεται με όλους,και πάντα βγαίνει νικητής. Για αυτό τον βλέπετε πάντα χαμογελαστό..<<Τρελό παιδί,χαρά γεμάτο>>

24προς ελενηκακως ασχολησαι με ασχετους ….μια βολτα στο ιντερνετ και θα δεις ολες τις υποσχέσεις του κυριου Χαδουλη,του σημερινου πορεδρου της τοπικης κοινοτητας Κω.Απλα τις διαβαζεις και γελας.

25ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ……..ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ