ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Είναι αυτή η κεντρική φωτογραφία αντιπροσωπευτική για την Κω και την Fraport Greece

25
3712

Καλησπέρα σας

είμαστε επαγγελματίες του τουρισμού και έχουμε γίνει αποδέκτες διαφόρων σχολίων για την συγκεκριμένη φωτογραφία που επέλεξε η Fraport Greece για την προβολή του Αεροδρομίου της Κω στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Πρόκειται για την κεντρική φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.kgs-airport.gr/el και μάλιστα με τον ελληνικό τίτλο: Καλώς Ορίσατε στην Κω Γνωρίστε το νησί της Κω

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε, με όλη την καλή διάθεση, τους υπευθύνους της εταιρείας και θα παρακαλούσαμε για μια ειλικρινή απάντηση.

Είναι αυτή η κεντρική φωτογραφία η πλέον αντιπροσωπευτική για την Κω και την Fraport Greece στους χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας και του νησιού της Κω;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την όποια εξήγηση.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Αναγνώστες aegeanews.gr  και  kgs-airport.gr/el

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Η μόνη θρησκεία που σέβομαι είναι το Ισλάμ. Ο μόνος προφήτης που θαυμάζω είναι ο προφήτης Μωάμεθ…» Αδ. Χίτλερ

    ΤΟ ΙΣΛΑΜ πολέμησε άγρια μέσα από τα SS κατασφάζοντας στην Ευρώπη…σήμερα, οι Ευρωπαίοι επίγονοι του Χίτλερ εξακολουθούν να λατρεύουν το ισλάμ…(μήπως και όχι μόνο;)http://www.triklopodia.gr/%CE%BF-%CF%87%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC-%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C/

  2. Ενώ εσείς οι παραπάνω είστε καλοί χριστιανοί; Ρε μια χαρά είναι η φωτό, μην είστε κακομοίρηδες, το μίσος δεν βοηθάει σε τίποτα!

    • τετιους ελληνες εχουμε,σαν και του λογου σου,και θα γινουμε ολοι γιουσουφακια,των τουρκων,και του ..αρχηγου σου,που εχει κανει τους συμβουλους γιουσουφακια,και τους εχει στα 4.Αλαξε τακτικη βλακωειδες,μυαλο νικο,για να σε κανουν και παρεα μερικοι,και να μην εισαι μονος σου στην ζωη,γενικως.

  3. Ντροπη στον γράφοντα αλλα και σε όποιον ενέκρινε τη δημοσίευση αυτή ανοίγοντας μια συζήτηση για την κριτική ενός μνημείου πολιτισμικής κληρονομιάς εξαιτίας της ισλαμικής του παράδοσης. Η πολιτιστική του αξία δεν ανήκει μονο στους μουσουλμάνους αλλα σε ολους τους Κωους. Η αγάπη και η ανάδειξη τόσο αυτού όσο και των υπολοίπων ισλαμικών μνημείων της περιοχής ειναι υποχρέωση όλων μας. Ντροπή να γράφονται τέτοια πραγματα σε ενα νησί το οποίο διδάσκει με τη καθημερινότητα του μαθήματα ανοχής σεβασμού στη διαφορετικότητα και δρα ανασταλτικά στις Κασσανδρής του εθνικισμού είτε προέρχονται εξ Αθηνών είτε εξ Άγκυρας. Επίσης καλο θα ήταν πριν ο κύριος η κυρία μοιραστείς τους λαϊκίστικος προβληματισμούς για ενα απο τα σημαντικότερα μνημεία της νεότερης Κω καλο θα ήταν να ανατρέξει στα μαθητικά του χρόνια και συγκεκριμένα στα μαθήματα γεωγραφίας. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σχολείο και στο σχόλιο. Η ημιμάθεια χειροτέρα της αμάθειας. Δυστυχώς ο Σύγχρονος ελληνισμός δε παύει ποτε να το προάγει

    • η Ιστορική Αξία Μουσουλμανικών Μνημείων δεν επιβάλλεται φίλε μου

      ..και κυρίως δεν εξυμνείται όταν έχουν ‘επιβληθεί’ με κατακτητικό τρόπο…τη στιγμή μάλιστα που τα αντίστοιχα μνημεία γηγενών και όχι κατακτητών Ορθόδοξων Πολιτισμών ‘απέναντι’ μαγαρίζονται,’βάλλοντα’ι,δημεύονται,ρημάζονται και χρησιμοποιούνται για Πολιτικές προκλήσεις.Η επιστημονική προσέγγιση του λογύδριου σου είναι μονόπλευρη.

    • ασε ρε φασιστομουτρο που θα μας απογορευσεις να εχουμε και αποψη…το μνημειο αυτο δεν ειναι ελληνικης κληρονομιας αλλα οθωμανικης δηλαδη των σφαγεων του Ελληνισμου ειτε σαρεσει ειτε οχι αντε ιστορικε γιδοβοσκε

    • …γερμανικα δεν μαθαινουν ομως!!! αυτο το παραδειγμα μου περασε απ το φτωχο μου μυαλο ,διαβαζοντας τα επιχειρηματα σου..

  4. Καλά θα ήταν να έβαζαν μία φωτογραφία με την Λεωφόρο Φοινίκων (βγαλμένη από την γέφυρα του Κάστρου) ή μία φωτογραφία από το Ασκληπιείο. Αφού αποφάσισαν να βάλουν μία φωτογραφία από την πλατεία Ελευθερίας, καλό θα ήταν, να φαινόταν και η Δημοτική αγορά!!

  5. Το ερώτημα είναι ένα και έκανες ότι δεν το είδες αν και ρατσιστικά κάνεις τον σπουδαίο και τον γραμματιζούμενο

    αυτοπροσδιοριζόμενος ως ιστορικός και χαρακτηρίζοντας όσους δεν σου αρέσουν αγράμματους.
    Κανείς δεν αμφισβήτησε την πολιτιστική του αξία και σημασία. Είναι η φωτογραφία αυτή αντιπροσωπευτική της Κω και του αεροδρομίου Ιπποκράτης; Τα υπόλοιπα είναι δικές σου δαιδαλώδεις υπεκφυγές. Και επιστρέφοντας σου το ρατσιστικό σκεπτικό, » ντροπή σε σένα που τα έγραψες και σε όποιον τα ενέκρινε». Αν δεν ήσουν υπερήφανος και στα αυτιά, εκτός των άλλων; θα άκουγες την ώρα του μαθήματος ότι δεν συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους το δικαίωμα σου να το λες.

  6. ΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΑ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΙΑ ΠΡΟ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑΝ? ΒΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ….

    • Την Αγιά Σοφία περιτοιχισμένη από 4 μιναρέδες δείχνουν αγαπητέ

      και την Ονομάζουν Μουσείο άλλες φορές και άλλες Τζαμί…
      Αν μπορέσεις ,άσε το μυαλό σου να σκεφτεί τι συνέπειες θα υπήρχαν αν κάναμε κάτι αντίστοιχο.

  7. Κανάς ξεχασμένος ενεργός χρυσοπορδίτης από αυτούς του λινοπότη πρέπει να έγραψε αυτή την μπαρούφα..

  8. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ LIDL ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ?? ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ , ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ ???? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ { Η ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ???} ΤΟ {ΟΠΟΙΟ} ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ??

    • Καλά τα λες συνάδελφε ψεκασμένε! Βγάζουν τους σταυρούς ποίος ξέρει τι άλλο θα κάνουν μετά. Στο τέλος θα αφήσουν και τοιούτους να υιοθετούν παιδάκια καθαρόαιμων ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟΙΝ ΚΑΛΕΙΜΑΙΡΑ ΜΟΕΙ!

  9. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ Ν ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ Η 5η απο 7. Κοιταξτε το βελακι αριστερα ! Στην αγγλικη εκδοση βεβαια φαινεται να ειναι 1η απο 3 …

  10. Είναι γνωστός ο στρατηγικός στόχος της Τουρκίας για κατάκτηση όλων των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Τα νησιά μας δεν είναι ένα οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας. Είναι ευαίσθητες εθνικές περιοχές και η ομοιογένειά τους είναι, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο της Ελλάδας, αναγκαία. Είναι εθνική ανάγκη η κατάσταση αυτή να παύσει άμεσα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την άμεση αναχώρηση όλων των μεταναστών από τα νησιά πριν από την τελική αναχώρησή τους από τη χώρα.
    Τελικά, δεδομένων των παραπάνω και της δύσκολης περιόδου που διανύουμε στα ελληνοτουρκικά, το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Γιατί να εγκλωβιστούν οι μετανάστες ειδικά στα ακριτικά νησιά; Τι και ποιον ακριβώς εξυπηρετεί αυτό; Δε βλέπει, άραγε, η κυβέρνηση τους προφανείς κινδύνους; Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση έκανε απλά ατυχείς χειρισμούς υπό την επήρεια των “φιλομεταναστευτικών” ιδεοληψιών της.

    slpress.gr

  11. Καμία ανοχή σε όσους με όχημα την…ανοχή, άθελά τους ή ηθελημενα, ανοίγουν δρόμους αμφισβητησης της Ελληνικότητας των νησιών μας, προβάλλοντας τζαμια. Η Κως έχει να επιδείξει εικόνες που της προσδιδουν αληθινή ταυτότητα.

  12. Με τα αρνητικά σχόλια που διάβασα μένει η γεύση οτι καλωσορίζουμε τους ξένους μας και τους
    προσφέρουμε τον μιναρέ για …κάθισμα.
    Δεν είναι έτσι.
    Απλά , αν μου επιτρέπεται, μια παρατήρηση.
    Το να διαφυλάξεις τα αγαθά τού νησιού μας είναι μια χαλεπή υπόθεσηκαι για τον λόγο οτι, ενώ διαλέξαμε απο τον σωρό βουλευτάδες και λογάδες να υπερασπιστούν το αυτονόητο ( χέρι που σε ψηφίζει μην το τιμωρείς), αυτοί ξεπουλήθηκαν …τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενοι.Η άμυνα ανέκαθεν ήταν υπόθεση ανασύνταξης δυνάμεων στις μεταβολές τού καιρού, των καιροσκόπων και των διεθνών συγκυριών.
    Οτι και να μάς λένε και να μην μάς λένε, εμείς αυτό το κριτήριο – μικροσκόπιο πρέπει να έχουμε στα πράματα και τις μεθοδευμένες εξελίξεις.
    Ευχόμενος το καλύτερο, ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ