Μ. Χατζημιχαήλ: Για να σοβαρευτούμε λίγο… Η δεκαετία του 1970 που έκλεινε το λιμάνι από αυτοκίνητα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί!!

63
2233

Minas Hatzimihail Παιδιά…… για να σοβαρευτούμε λίγο!!!!

Η δεκαετία του 1970 που έκλεινε το λιμάνι από αυτοκίνητα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί!!! Ωραία και ρομαντικά χρόνια αλλά βρισκόμαστε 50 χρόνια αργότερα!!!!
Τα μηχανοκίνητα οχήματα έχουν εκατονταπλασιαστεί!!!
Οι επισκέπτες του νησιού από μερικές δεκάδες χιλιάδες, ξεπέρασαν το εκατομμύριο!!!
Αυτό που με καλές προθέσεις συζητάτε, απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!
Θα στραγγαλιστεί όλη η πόλη!!!
Εκτός κι άν σκέφτεστε υποθαλάσσιο τούνελ που θα ενώσει Ψαλίδι με Λάμπη!!!
Ας σοβαρευτούμε επί τέλους!!!

63 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπράβο κύριε Μηνά,πάντα σοβαρός παντα μετρημένος.Δυστυχώς το αυτονόητο που λετε και εσείς δεν το καταλαβαίνει ο κύριος Κυριτσης.
  Η Κως εχει καταντήσει ενα πτώμα που ο καθε τυχαίος ασελγει πανω του.

   • Για να γραφει ο μηνας σημαινει οτι δεν γνωριζε τιποτα.
    Καλα τα λες αν δεν γνωριζε ενα απο τα ιδρυτικα του μελη και Αντιπροεδρος τουρισμου καταλαβαινεις.
    Οτι του φανει του λολοστεφανη.

  • Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, έτσι δεν πάμε όμως μπροστά κύριοι.. έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ;
   γιατί δεν το είπατε τόσο καιρό! Μόνο κόντρα για τη κόντρα! Σας μάθαμε!

 2. β)Μεταφορά των αφετηριών της ΔΕΑΣ απο ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ -ΔΕΛΦΙΝΙΑ στις πλατεία 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ και 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ αντίστοιχα και μεταφορά του ΚΤΕΛ στον χώρο στάθμευσης στην είσοδο της πόλης οπως σας πρότειναν οι δημότες.Εκει θα ειναι 2 μικρά λεωφορεία της δεας που θα κάνουν την διαδρομή εντός πόλεως.Το σχέδιο το γνωρίζετε.Ο δήμος να προμηθευτεί 4 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ μέσω ΕΣΠΑ για τις μετακινήσεις εντός πόλεως οπως ήδη έχει προμηθευτεί μέσω ΕΣΠΑ ο δήμος Σύρου απο το 2015.
  γ) Μεταφορά των αφετηριών όλων των τρένων στις τρεις καινούργιες αφετηρίες όπου θα παραλαμβάνουν τους τουρίστες για ξεναγηση στην πολι-ασκληπειοιο. Δημιουργία αφετηρίας τρένων στην εσοχή στον δρόμο του κάστρου για παραλαβή τουριστών απο πλοία-κρουαζιερόπλοια για ξενάγηση πόλι-ασκληπιείο.Σε συνενόηση με τους ιδιοκτήτες τρένων για αποφυγή προστριβών ,ανταγωνισμού να γίνεται κυκλική εναλαγή των αφετηριών.Επίσης δημιουργία 3 νέων αφετηριών ΤΑΞΙ σε συνενόηση με το σωματείο, σε είσοδο πόλης, πλατεία ξεν ΚΩΣ, 2ο δημ.Οι αφετηρίες ΤΑΧΙ στο δημαρχείο και Δελφίνια να παραμείνουν.

  • Καλά εσύ δεν γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα οι διεξοδικες σκέψεις θαβονται? Οι καλοί δήμαρχοι εξαφανιζονται..οι καλοί αστυνομικοί πάνε στον εβρο…οι καλοί πολιτικοί φιμωνονται…οι καλοί δημοσιογράφοι απολυονται…θέλεις να τους χαλάσεις την καριέρα τους με τις ιδέες που πετάς? Άσε που θα γίνεις εσύ ο ίδιος αντικείμενο χλευασμου από τον περίγυρο σου… Όλα μετρωνται «επί τις εκατο» πλέον φίλε/η μου…

 3. δ)Μεταφορά των αλιέων απο τα δελφίνια προς την ΔΕΗ όπου έχει χώρους στάθμευσης με ταυτόχρονη κατασκευή καλαίσθητων πάγκων που να πληρούν τις συνθήκες υγιεινής οπως στην Αλικαρνασσό σε συνενόηση με το σωματείο. Να εξεταστεί η δυνατότητα μεταφοράς της ΔΕΗ στον επαρχιακό.
  ε)Να καθορισθεί ως χώρος στάθμευσης για τα τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τουρίστες για τα ημερόπλοια στο αριστερό του δρόμου της Μεγάλου Αλεξάνδρου εκει που ειναι τώρα το τρενάκι.
  στ)Την τουριστική περίοδο να κλείνει η παραλιακή απο ΑΚΤΑΙΟ μέχρι Δελφίνια, από 18.00 έως 23.00 όπως παλιά και ταυτόχρονα να διέρχονται μόνο λεωφορεία-ταξί-τραινάκια-ασθενοφόρα και των αυτοκινήτων που θα κινούνται από και προς το λιμάνι απο ΑΚΤΑΙΟ.

 4. 3)Το όφελος απο την μεταφορά των αφετηριών δεας,κτελ,τρενάκια θα ειναι πολαπλάσιο γιατι θα αποσυμφορηθεί το κέντρο και η παραλιακή με μείωση των οχημάτων εκπομπών αέριων ρύπων και θορύβου, θα αυξηθούν οι διαδρομές των λεωφορείων προς Λάμπη,Ψαλίδι,Χωριά και θα έρχονται περισσότεροι τουρίστες στο κέντρο προς όφελος όλων.

 5. Απο την μη ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου παρατηρείται συν τω χρόνω κυκλοφοριακή-περιβαλλοντική επιβάρυνση της πλατείας και της παραλιακής οδού έμπροσθεν του δημαρχείου.Τρενάκια,λεωφορεία δεας,λεωφορεία τουριστικά για τα ημερόπλοια,ανοικτό λεωφορείο, ταξί, που εχουν αφετηρία την πλατεία, ιχ που σταθμεύουν για την ψαραγορά ,μικροπωλητές,οι ποδηλάτες κινούνται επι του πεζοδρομίου της ψαραγοράς μαζί με τους πεζούς, συνθέτουν μια χείριστη ,αρνητική εικόνα της πόλεως , την τουριστική περίοδο για όλους.

 6. Μηνά δυστυχώς εκλέξαμε ανθρώπους που αν δεν ξαναεκλεγουν δεν πρόκειται να τους ξαναδούμε στην πόλη.Άνθρωποι των χωριών και δεν το λεω ειρωνικα,προς Θεού,απλά οπως εμεις δεν ξερουμε τα προβληματα των χωριών ετσι και αυτοι δεν ξερουν τα προβληματα της πόλης.Αν τα γνωριζαν δεν θα επετρεπαν στο δημαρχο ουτε καν να το σκεφθεί.
  Αλλα ειπαμε, απλα.ασχετοι.

  • Πες του Α.Κρητικου της Ε.Παπαχρηστου,της Π.Κιαποκα του Μαραγκού,του Κοκκαλακη που βρισκεται το ξενοδοχείο του Μηνά που ειναι το σπιτι του Μηνά και πως αυτος ο ανθρωπος θα πηγαινει απο το σπιτι του στην δουλεια του.

 7. Την δεκαετία του 70 κάποια Ομπρελάδικα και μαγαζάκια αφορολογήτων καθόριζαν

  την μορφή και λειτουργία της πόλης.Ήταν 4-5 της τοπικής Κοινωνικής και Οικονομικής ελίτ,με καταστήματα στο κέντρο και βιτρίνες,που επηρέαζαν τους τότε συνθήκες κυκλοφοριακής ρύθμισης πάντα ανάλογα με το συμφέρον τους.Είχαν καταντήσει περίγελος με το ινάτι τους και την τσιφλικοφιλία τους.Μέχρι που ο κόσμος σκόρπισε και σε άλλες γειτονιές.Τώρα οι κεντρομόλες δυνάμεις θέλουν να ορίσουν με σύνορα τα περίχωρα τους. Επαληθεύτηκαν όσοι ειρωνεύονται για το ψυχη(ι)ατρικό Συνέδριο και το ρόλο που πρέπει να κατέχει στους ασθενείς ‘ελευθέρας βοσκής’.Λεξοτανιλ των 8 mg και σε ορό !!!!!!

 8. Ας ανοίξουμε τα μυαλά μας.Ας γίνουμε Ευρωπαίοι..Οι άλλοι γιατί μπορούν.Εμείς δε μπορούμε να περπατήσουμε λιγάκι?Κλείσε όλη τη πόλη δήμαρχε.Ποδήλατο και αστική συγκοινωνία.Αυτό είναι το μέλλον.Ας μην είμαστε για πάντα Ελληνάρες.

  • Δεν ξερω για Ελληναρες…. Αλλα οταν απλα δεν συμμετέχει και η κοινωνια μιλάμε για φασιστικες νοοτροπιες αλλων εποχων.Παρε τον δημαρχο σου και τον που€$@:+

  • Που ούτε μαγαζί έχει ούτε βιάζεται να πάει στην δουλειά του και θέλει το βραδάκι να περπατάει στην πόλη.

 9. Αχ βρε Μηνά!!! Αν ησουν εσυ αντιδημαρχος η εστω σύμβουλος τουρισμου το νησι θα ηταν καλυτερο.

 10. Όλες οι δωσίλογες πόρνες της ελληνικής αποικίας, όλων των ποικιλιών και χρωμάτων (πολιτικές, δημοσιογραφικές, ακαδημαϊκές και CIA), καταδικάζουν, πανικόβλητες, τον προπηλακισμό του Μπουτάρη…
  Καμία έκπληξη, το αντίθετο θα ήταν περίεργο… Ο Μπουτάρης αποτελεί ένα από τα πιο κραυγαλέα συμπτώματα της νεοταξικής κοπριάς και μία από τις πλέον μοχθηρές γκριμάτσες των δωσίλογων του 4ου Ράιχ…Η καθεστωτική υστερία, βεβαίως, ΥΠΕΡ του Μπουτάρη δεν οφείλεται μόνο στην καθεστωτική αλληλεγγύη ανάμεσα στις ποικιλίες του δωσιλογισμού και των ιπποκόμων του 4ου Ράιχ… Οφείλεται και στον ΤΡΟΜΟ τους. Στον Μπουτάρη διακρίνουν τα προμηνύματα από το ξεχείλισμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ η οποία απειλεί να σαρώσει όλα τα παράσιτα των πολιτικών απατεώνων και όλους αυτούς που προπηλακίζουν και δολοφονούν ανελέητα, καθημερινά και επί χρόνια τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία… http://resaltomag.blogspot.gr/2018/05/4.html

 11. Ζητας εσυ να σοβαρευτουμε αλλα αυτα που γραφεις ειναι εντελως ασοβαρα ! Το ζητανε οι τουριστες το ζητανε και οι πολιτες ! Η αποφαση παρθηκε ! Το λιμανι θα κλεισει αγαπητε ! μονο ξυδακι για τους μονιμα αντιδραστικους !

  • Λαλαουνη σε χρυσο πληρώνεσαι απο τον απερχομενο ή με απευθειας αναθεσεις;
   Φοβίζει η δημοκρατία φοβίζουν οι λαικες συνελεύσεις…

   • ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ…………… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 12. Βρε αφήστε την προπαγάνδα μπραβο στον δήμαρχο κυριτση ετσι να φιαξει το νησί !!

 13. Καλως τον κι ας αργησε ο Μηνας , αυτος που δεν ηθελε να γινει το χοτσποτ για να σουλατσαρουν οι Πακιστανοι στο λιμανι .. Οτι ναναι γραφουμε αρκει να ειναι εναντια στο δημαρχο. Δεν σας πιστευει κανει πια κυριοι.Δημαρχε προχωρα

 14. Εφόσον το έργο αυτό προχωρήσει, θα αλλάξει ριζικά η περιοχή προς όφελος της αναψυχής των δημοτών της Κω και τον επισκεπτων της ,αλλωστε το μετρο αυτο απο οτι ακουσα θα ισχυει μονο για τις απογευματινες ωρες. Οποτε δεν νομιζω θα δημιουργησει καποιο προβλημα αλλα αντιθετως θα προσδωσει υπεραξια στο τουριστικο προιον.

 15. Μπροστά κ Δήμαρχε ετσι για μια κω ευρωπαϊκή , μην τους ακούς αυτούς που θέλουν το κακό σου σε ζηλεύουν για ολα αυτά τα καλα που κανεις για όλο το νησί .. μπραβο κυριτση

 16. Δημαρχε κανε πεζοδρομησεις , κλεισε δρομους , κανε περισσοτερες θεσεις παρκινκ περιμετρικα και οποιος θελει να μπαινει στο κεντρο να πεπαταει και λιγο, σιγα το κεντρο που εχουμε ουτε 300 μετρα απο τη μια μερια στην αλλη δεν ειναι. Οσοι αντιδρουν στο μελλον που ερχεται ειναι οι κλασσικοι μιζεροι γραφικοι τυποι του νησιου.

 17. Καλα ρε παιδια δεν έχουν τιποτα άλλο να κάνουν και ασχολούνται με το δήμαρχο το τι κάνει και το πως προσπαθεί να φιαξει αυτο το αίσχος με τα αυτοκίνητα στους δρόμους αλλα μαλλον θέλουν το κακό του νησιού !! Σωστός ο δήμαρχος

 18. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΗΧΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΚΕ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.ΕΞΑΝΤΛΟΥΣΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΑΘΙΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΧΕΙΣ…ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΕΙΣΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ.ΣΤΑΜΑΤΣ ΝΑ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΥΓ¨ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥ…

 19. ΥΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ…ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΗΤΣΙ.

 20. Ποδαράτο ή ποδήλατο, έτσι για να χτίσουμε κορμί, μιας και οι δρόμοι στην πόλη θα είναι «πήχτρα»

  • Εκεί είναι το μυστικό,να ναι πήχτρα όλη η Πόλη και να επωφεληθεί Εμπορικά,

   Οι άλλοι να τρώνε τα γκάζια και τις κ@ράδες των All Inclussive, αλλά και των τσιφλικάδων του Κέντρου.Των Νέων αποικιοκρατών.

 21. Εντάξει Μήνα μας έπεισες . Καποτες είισουν πιο περιεκτικός κ έβλεπες μπροστά τώρα μάλλον πέρασαν τα χρόνια και βλέπεις μόνο τη βολή σου. Στη παρούσα φάση εκτός τόπου και χρόνου .

 22. Κυρίτση κάνε πεζόδρομους όλο το κέντρο και μην ασχολησε με κανένα τους. Κάνε την πόλη να μοιάζει Ευρώπη και όχι Αφρική όπως θέλουν κάποιοι.

 23. γιωργο δειξε τον πραγματικο εαυτο σου!!!
  Εντελως φασιστικα κλεισε λιμανια και αεροδρομια αλλα και δρομους.εμεις τουλάχιστον με τις απευθειας αναεσεις ειμαστε διπλα σου.Βεβαια οσο πληρωνόμαστε…

 24. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ .ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΤΙΠΟΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

 25. …..απο το χρονοντοθλαπο της ιστοριας…μηνα ντροπη ..σαν ανθρωπος του τουρισμου που λες οτι εισαι θα επρεπε να συμφωνεις με το μετρο…

 26. Εμένα γιατι δεν μου καίγεται καρφί; Μήπως δεν είναι τόσο σοβαρό; Μήπως και επιταχύνει τις διανοίξεις παράπλευρων αρτηριών ή και ανασχηματισμό του συγκοινωνιακού δικτύου;

 27. Καλα δεν το περιμέναμε απο σενα να λες κατά του κλείσιμο του λιμανιού εισαι και στον τουρισμό δε έχεις παει μήπως σε άλλη πόλη τις Ευρώπης

 28. Καποιοι θελουν να κανουν κουμαντο στο νησι μας οπως τοτε με τους μεταναστες.βαλε υποψιφιοτητα με τη ρουφα να μην παρεις ουτε την ψηφο σου..

 29. Τώρα αποδείχθηκε περίτρανα ποιοι είναι οι φασίστες που χρησιμοποιούν φασιστικούς τρόπους.

  Η Σάρα ,ι η Μάρα και το κακό συναπάντημα….με καμία λύση στο νου τους ,παρά το απύθμενο συμφεροντολογικό όφελος. ΑΝΑΞΙΟΙ!!!! Το κρίμα της ταλαιπωρίας των συμπολιτών σας και των επόμενων γενεών στον λαιμό σας!!!

 30. μηνα δυστηχος εχεις μηνει στο 1970 εδω και πολλα πολλα χρονια…αυτο φεναιτε καθε φορα που γραφεις και μιλας…

 31. μετα το μηνα και το παρεακι του το ΧΑΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ…ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ.

 32. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ…ΞΕΣΗΚΩΝΑΜΕ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜε …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΤΕ…

 33. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.
  ΕΒΡΙΖΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
  ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ.
  ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
  ΜΗΝ ΚΛΣΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

 34. Μποτιλιάρισμα και άγιος ο Θεός.
  Αν κλείσει ο δρόμος, θα γίνει χαμός παιδιά.
  Κακά τα ψέματα.

 35. Με την μονοδρόμιση και έχουμε πρόβλημα, όχι να κλείσει και τελείως το λιμάνι.
  Την κάτσαμε μάγκες.

 36. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
  1 ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ 2 ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΝΕΛ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
  3 ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 4 ΣΤΑΘΜΟ ΥΠΟΒΡΥΧΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .
  ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ ΜΠΑΛΛΛΛΑΑΑΑ. ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

 37. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
  1 ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ 2 ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΝΕΛ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
  3 ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 4 ΣΤΑΘΜΟ ΥΠΟΒΡΥΧΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .
  ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ ΜΠΑΛΛΛΛΑΑΑΑ. ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.