Δημοτικός υπάλληλος: Συμφωνώ με την τοποθέτηση του κ. Πάχου, κ. Δήμαρχε ξαναδείτε το | Μεγάλο πρόβλημα στους τουρίστες & στους ανθρώπους από χωριά το κλείσιμο του παραλιακού

6
2192

Kύριε Κιάρη καλησπέρα,

είμαι δημοτικός υπάλληλος και μένω όπως γνωρίζετε σε δημοτική κοινότητα.

Θέλω να πάρω μέρος στον δημόσιο διάλογο ο οποίος έχει ανοίξει μέσα από την φιλόξενη ενημερωτική σελίδα σας και να εκφράσω την άποψη μου.

Λόγω της ιδιότητας μου όμως θα σας παρακαλούσα να μην δημοσιευτεί το όνομα μου για ευνόητους λόγους.

Θεωρώ ότι η τοποθέτηση του κυρίου Πάχου Θοδωρή στο προφίλ σας κάτω από την δημοσίευση της άποψης του κου Σιφάκη είναι πολύ σωστή και με εκφράζει απόλυτα (φωτό).

Υπόψη ότι ο κ. Πάχος ανήκει στην παράταξη της Δύναμης Αλλαγής και ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές μαζί της.

Δύο είναι τα μεγάλα ζητήματα τα οποία πρέπει να λάβει υπόψη της η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος πριν προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση που θα επιφέρει το απόλυτο μπάχαλο στους δρόμους της πόλης.

Το ένα είναι αυτό που ζήσαμε και πέρυσι για μερικές ώρες μόνο όπως θυμάστε κι εσείς με το κλείσιμο του δρόμου για την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Θυμάστε πολύ καλά τι κυκλοφοριακό χάος σημειώθηκε.

Το δεύτερο είναι ότι όχι μόνο όλοι εμείς που κατεβαίνουμε από τα χωριά και κυρίως οι επαγγελματίες όπως ο κ. Πάχος που έχουν να κάνουν τις δουλειές τους τα πρωινά, αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες του νησιού που θα θέλουν να επισκεφτούν την πόλη ή να φωτογραφήσουν την ιστορική καμάρα του κάστρου θα έχουν πολύ μεγαλο πρόβλημα.

Παρακαλώ κύριε δήμαρχε ξαναδείτε το.

Ευχαριστώ

ένας δημοτικός υπαλληλος από τα χωριά

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗΣ(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ), ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΖΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ? Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.

  2. Τι δουλεια έχουν τα χωριά με το κλείσιμο του λιμανιού αιντε ποιος σας βάζει και λέτε τέτοιες μπούρδες . Για τον τουρισμό ειναι το καλύτερο

  3. Εκτός θέματος το κείμενο φιλαράκο αφού το εσωτερικό λιμανι θα κλείνει μόνο απογευματινές ώρες . Ξυπνάτε

    • να κλείσεις την οικία σου λολέ.Το σπίτι σου.Λιμάνι δεν είναι σπίτι σου,ανήκει σε όλους,πρέπει να είναι προσβάσιμο από όλους για όλες τις ώρες,για όλο τον χρόνο.Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να λες ότι πρέπει να κλείσει?Ποιος είσαι εσύ και 40 μαλάκες που θα ορίσετε τον τρόπο ζωής ενός νησιού?Τόσων κατοίκων?τόσων μεροκαματιάρηδων.Αυτή η κίνηση είναι Αυταρχική,ιταμή,προκλητική,φασιστική,μονόπλευρη,συμφεροντολογική.Προς τι τέτοια μανία,τέτοια κόντρα.Αει στο διάολο φασίστες!!!!

  4. θα μπορεις φιλε παχο να πηγαινεις στις δημοσιες υπηρεσιες . το μετρο αυτο θα ισχυει για καποιες ωρες μονο6-12 το απογευμα …

  5. Δηλαδή εσένα σε βολεύει τώρα που όλες οι υπηρεσίες είναι στο λιμάνι? Δεν θα ήθελες τουλάχιστον ένα σύγχρονο κτίριο Δημαρχίας εκτός λιμανιού το οποίο να παρέχει πρόσβαση και σε ΑΜΕΑ αλλά με σύγχρονες υποδομές και παρκινγκ? Μάλλον στέλνεις άλλους και σου κάνουν τις δουλειές στις υπηρεσίες ή εκπροσωπείς τους βολεμένους των υπηρεσιών…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ