ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ Κω: Τα «ΕΣ-ΕΣ» ξανάρχονται!

42
1479

Τα «ΕΣ-ΕΣ» ξανάρχονται!

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται, για αυτό… ή αντιδρούμε εγκαίρως… ή είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Η νυν δημοκρατικά εκλεγμένη Καγκελάριος Δρ. Άγγελα Μέρκελ απέδειξε, στον τέως δημοκρατικά εκλεγμένο Καγκελάριο Αδόλφο Χίτλερ, το πώς μπορεί να υποδουλώσει τους Έλληνες και να διαλύσει το Ελληνικό Κράτος, δίχως να χάσει ούτε μια σφαίρα!

Εάν δεν θέλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στην επανάληψη της ιστορίας μας όπως επιδιώκετε από την σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει, εν πλήρη γνώση και εγκαίρως να αντιδράσουμε.

Και η βασικότερη προϋπόθεση της σανίδας σωτηρίας μας, από το αδιέξοδο εις το οποίο μας οδηγεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων σήμερα, είναι η αυτάρκειά μας (η ελευθερία μας) μέσω μιας υγιεινής διατροφής.

Αυτό έχει ως προϋπόθεση την υποτυπώδη ενημέρωση των συνανθρώπων μας με έναν  ταυτόχρονο έμπρακτο, προσωπικό παραδειγματισμό (από λόγια και φιλοσοφίες …. έχουμε αηδιάσει).

Η αυτάρκεια στον τομέα της διατροφής μας, μέσω μιας άμεσης υγιεινής τροφικής αλυσίδας, είναι η αφετηρία κάθε ελεύθερης σκέψης και πράξης.

Για αυτό πρέπει να δίνουμε και εμπράκτως, το παράδειγμα προς μίμηση και όχι μόνον εντυπωσιακές προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να εκτελούν μόνον οι άλλοι.

Γνωρίζοντας, ότι ένα 50% του Ελληνικού Πληθυσμού σήμερα (με λιγότερο από 90% αναπηρίας) έχει την δυνατότητα εμπράκτως, να ασχοληθεί με την αναβάθμιση των υδάτινων και εδαφικών στρεμμάτων μας, που μπορούν και έχουν την δυνατότητα, να μας παρέχουν αυτάρκεια κάθε είδους και υγεία («Είσαι ότι τρως»/Ιπποκράτης), ενημερώνουμε αφενός, δίνοντας το προσωπικό παράδειγμα αφετέρου, προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Για παράδειγμα, η αυτάρκεια μέσω της υγιεινής τροφικής αλυσίδας του εδάφους απαιτεί ένα:

–           ΌΧΙ στην μονοκουλτούρα των καλλιεργήσιμων φυτών (ΝΑΙ στην ποικιλομορφία των φυτών),

–          ΌΧΙ στα φυτοφάρμακα,

–          ΌΧΙ στα μεταλλαγμένα φυτικά και ζωικά είδη,

–          ΌΧΙ στα τεχνητά λιπάσματα (ΝΑΙ στη φυσική λίπανση),

–          ΌΧΙ στην επεξεργασία του εδάφους με βαριά μηχανήματα,

–          ΌΧΙ στην απερίσκεπτη ρύπανση του Περιβάλλοντος.

Ομάδα πολιτών Κω Θερμοπύλες

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού δίνετε βήμα σε 10-20 σαλεμένους νοσταλγούς της χούντας και του φασισμού καλά κρασιά!

    • Δηλαδή οι νοσταλγοί του Λένιν και του Τσαουσέσκου σαν και σένα τι είναι?

      Μας τα χεις πρήξει.Σαλεμένος είσαι απλά λείπει η βούλα και η αποδοχή απ το υποσυνείδητο σου.Για δέσιμο ,για σφυροδρέπανο,διοχέτευσε την αλληλεγγύη σου κάπου αλλού και όχι σε ένα δημόσιο φόρουμ.Το δικό σου βήμα είναι στο Δρομοκαίτειο.Κανένας δεν νοσταλγεί χούντες,μόνο εσύ και οι αριστεροί του κ@λου νοσταλγείτε συρματόσχοινα.ΒΛΑΚΑ,ΗΛΙΘΙΕ,ΤΡΕΛΕ!!!

        • Άσε τους αφορισμούς και τα βαφτίσια Βελουχιώτικο κατάλοιπο.Βρωμάς από απόσταση λείψανο.Σιχαμερέ Ρουβίκωνα δεν περνάνε πια οι κατηγορίες σου.Πληρωμένο αριστερό αναρχοκομμούνι.

        • Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι 'φασίστας'..εσύ που διαφωνείς ακόμα και με το μυαλό σου είσαι

          αριστερός κοπρίτης.Φασισμός είναι να κακοποιείς και αδικείς εσκεμμένα κάποιον,να τον βαφτίζεις χιτλερικό,ενώ η ιδεολογία σου είναι να θάβεις τους αντιπάλους ,που μπορεί να είναι και συμπολίτες σου,ζωντανούς.Να πυροβολείς νεκρούς εξ επαφής.

  2. Τελείωσαν οι διακοπες στα στενά? Μας έλειψαν τα ανορθόγραφα χωραταρθρα σας.

    • https://omadaalithias.gr/politiki/30-meli-mko-se-kykloma-paranomis-diakinisis-metanaston

      Αλλά αφού οι καημένοι οι ΜΚΟ ενδιαφέρονται για τα καημένα τα παιδάκια που πνίγονται.
      Και ταΐζει, ποτίζει, περιθάλπει τους καημένους τους πρόσφυγες»
      Αξία ανεκτίμητη λέμε ΣΥΡΙΖΑ…όπως Μάου Μάου..

      • το ρατσιστικό σας στο τελος, δεν αντέχετε. Εντάξει, ειστε χωριό που φαινεται, μήνυμα ελήφθη.

        • ..άντε παραλία,έχει καινούριες αφίξεις τη νύχτα..μην καθυστερείτε και βγουν σε άλλη παραλία τ ‘αδέλφια’ σας.

  3. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  4. Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!ΟΥ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    Οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδος, είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διεθνιστές Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.Απόδειξη, ότι υπέγραψαν Μνημόνια για τη ηθελημένη από τους Κοσμοκράτορες Χρεοκοπία, (ενώ είχαν υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και τώρα ετοιμάζονται για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης με το Σουλτάνο, υπόγραψαν συμφωνία με τη ΜΕΡΚΕΛ, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Γερμανία!!ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/μηνυμα-προσ-τουσ-υπνωτοντασ-αρχηγουσ/#more-24482

  5. Σήμερα επικρατή η πολιτική σαπίλα, το πολιτικό και προδοτικό συνονθύλευμα μεταξύ φράξιας και φατρίας προδοτών και ο ώριμος???????? Ελληνικός λαός ετοιμάζετε να τιμωρήσει τον Προδότη Τσίπρα και να φέρει τον Προδότη Μητσοτάκη, αυτό δεν λέγετε πολιτική ωριμότητα, πολιτική επιλογή, αλλά σχιζοφρενική εγκεφαλοπάθεια βαριάς μορφής!!!!
    Θέτω ένα ερώτημα στους πατριώτες μου και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσουν;;;;
    Ακόμα υπάρχει άνθρωπος Έλληνας που πιστεύει, ότι με τις εκλογές, ή οικουμενική θα αλλάξει τίποτα;;;http://arxaiaithomi.gr/2018/07/02/2-000-χρόνια-η-ελλάδα-στον-πάγκο-του-χασάπη/#more-24507

  6. Έχω την απορία.Οταν παλιά εφαρμόζονταν αυτά που λέτε η και σήμερα σε κάποιες περιοχές του πλανήτη υπανάπτυκτες,πόσο ήταν και είναι το προσδόκιμο ζωής ;

    • Πρέπει να σου είναι γνωστό Συμπολίτη μου ΌΤΙ υπάρχουν ακόμη υποανάπτυκτες περιοχές όπου οι ντόπιοι ζουν πάνω από 100χρόνια και υποανάπτυκτες περιοχές όπου ο κόσμος ούτε την ελκώδη κολίτιδα γνωρίζει ούτε την σκλήρυνση κατά πλάκας!

  7. απ το πολύ σκύψιμο κοκκινοσκουφίτσα.Μπορεί αυτές οι δηλώσεις του Γ.Γ.Ν να σε εκφράζουν,αλλά πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τους όρους της δημοκρατίας.Είσαι ανάμεσα στο 3-4% πια.Χώνεψε το,ότι όσους πικραμένους βαλάνους και να ‘μαζέψεις’ δεν σώνεσαι.Άντε καλή-όρεξη Ζαχαριάδη-Σταλινάκι.

    • Παρακαλώ συνεχίστε να μας διασκεδάζετε ακροδεξιοί και αριστεροί. Ο μονος λόγος που χαιρόμαστε που τελείωσαν οι διακοπες.

  8. Τελικά ποιος από εσάς γνωρίζει ποια ήταν η αποστολή του γερμανοαυστριακού, εβραϊκής καταγωγής , Generalleutnant Otto von Sanders κατά το τέλος της περίοδου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Μικρά Ασία;

      • μάθετε πρώτα σωστά Ελληνικά. Έλεος.

        • Αυτό το «έλεος» μου θυμίζει έναν παλιό γνώριμο ισλαμιστή… ή… κάνω λάθος;
          ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ….

        • οταν, δυστυχώς, έπεσα πανω στα, γνώριμα πλεον, Ελληνικά σας που βγάζουν μάτι. Αυτα τα πραγματικά Ελληνικά, του πραγματικού Έλληνα εννοώ. Και ‘‘απο τι βλεπω’’ τα διατηρείτε, αναμενόμενα φυσικά, αναλλοίωτα.

  9. Μήπως ήρθε η ώρα να εξηγήσετε στους Συνισλαμιστές σας :
    Την σιδηροδρομική γραμμή Βιέννης – Βαγδάτης (Orient-Express) ποιος την χρηματοδότησε (για ποιο σκοπό)
    καθώς και το τίμημα, που αφορούσε το έδαφος 20χιλιόμετρα αμφότερα των σιδηροδρομικών γραμμών;

  10. Μήπως ήρθε η ώρα να εξηγήσετε στους Νεότουρκους Συντσιχαδιστές σας ότι:

    Οι εθνοκαθάρσεις των Νεότουρκων από τις χριστιανικές εθνότητες στην Μικρά Ασία, δεν είχαν να κάνουν τίποτα με το αντάρτικο των Ελλήνων και των Αρμενίων διότι
    μετά την εφαρμογή των «Ταγμάτων Εργασίας Θανάτου» από τους Νεότουρκους στις χριστιανικές εθνότητες της Μικράς Ασίας από το 1906 καθώς και την εξαφάνιση Ελληνικών χωριών, το λεγόμενο από τους Νεότουρκους «ξερίζωμα» του Ελληνικού στοιχείου( ήδη από 1913 / (Αρχεία Εξωτερικών Γερμανό-Αυστρίας),
    Η μόνη σανίδα σωτηρίας που απέμενε στον χριστιανικό ανδρικό πληθυσμό ήταν η οργανωμένη φυγή στα απρόσιτα βουνά
    (όπως απέδειξε και ο θάνατος 250.000 Ελλήνων στα «Τάγματα Εργασίας Θανάτου»
    (όσο για την εφαρμογή του «Λευκού Θανάτου» στις χριστιανικές εθνότητες της Μικράς Ασίας από τους Νεότουρκους,
    υπό την υπόδειξη των Γερμανό-Αυστριακών … τα λέμε αργότερα…)

  11. Προς τους Νεότουρκους Συντσιχαδιστές ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μας Γιατί «!!!Alarm!!!» … και τώρα «μόκο»;

    Γιατί «!!!Alarm!!!» … και τώρα «μόκο»;
    Σας τρομοκράτησε η αλήθεια της Ιστορίας;
    Γι’ αυτό θέλετε να καταργήσετε την Ιστορία από τα σχολεία μας;
    Για δείτε λογάκι:
    Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου: Οι πορείες θανάτου που εξόντωσαν χιλιάδες
    (www.protothema.gr/greece/article/680756/imera-mnimΗμέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου: Οι πορείες θανάτου που εξόντωσαν χιλιάδεςis-tis-genoktonias-ton-ellinon-tou-podou-oi-poreies-thanatou-pou-exodosan-hiliades)

  12. Να ’σαι καλα με τα (σχετικότατα) μαθήματα ιστορίας μεσω πρώτου θέματος αλλα, ετοιμοπόλεμε Θερμοπυλα συναγωνιστη, μη χρησιμοποιείς ‘μοκο’ και άλλες τετοιες ξενόφερτες λέξεις που δηλητηριάζουν την ελληνική, την οποια, μονο εμεις, οι πραγματικοί πατριωτες, ξέρουμε να ομιλούμε σωστά. Κατα τ’ αλλα τους αποστόμωσες. Γυαλισαμε σημερα δόρυ και ασπίδα; Το σανδάλι αναγκαστικά με καλτσα τωρα που χειμωνιάζει, αν και Γερμανοφέρνει αυτο το ‘λουκ’ (σορρυ για το ‘λουκ’, και για το ‘σορρυ’). Αφήνω τ’αϊπαντια και γυρίζω στ’ αρματα.

  13. Δυστυχώς ότι δεν είναι αριστερό στην Ελλάδα των συριζανελ είναι ακροδεξιό,φασιστικό…. Αυτή είναι η δημοκρατία τους! Ο,τι και να γραψει κανείς άμα δεν είναι της παράταξης οι πληρωμένοι αργυρωνυτοι οπαδοί του καθεστώτος ανευ επιχειρημάτων το μηδενίζουν! Το ίδιο ακριβώς άρθρο, αν έφερε την υπογραφή αριστερού ή αριστερίζοντος συντρόφου θα τύγχανε εντελώς διαφορετικού σχολιασμού…!

  14. ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΕΝΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ….!!!!

  15. Ακροδεξιοί και αριστεροί το ιδιο επικίνδυνοι ειστε. Ηρεμήστε στα άκρα, δεν υπαρχει βραβείο για την βλακεία σας.

  16. δεν αφήνετε τα πληκτρολόγια, τις λεξοπλασιες και το λάιφ κόουτσινγκ; ποιος κρατάει τα δόρατα και τις ασπίδες; ποιος φυλάει τα στενά; εκτός και αν είστε ήδη εκεί και έχετε τζι φορ.

  17. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
    http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/ellada-tourkia-nato-stoltenberg/
    Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
    κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
    είναι ΑΠΛΑ προδότες,
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/290270_gkasimatis-ta-mnimonia-paredosan-ethniki-kyriarhia
    τότε,
    οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
    που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
    είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
    και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
    είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
    Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
    ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
    με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
    υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
    για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου! https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg
    ΓΙΑΤΊ να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο συνεργασίας,
    οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
    για την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΈΠΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
    και να το παίζουν το «ΜΠΑΛΆΚΙ»
    στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=s4vj3Wm9JnY

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ