Αναγνώστης.Τι εχουν να πουν οι κύριοι Κυρίτσης και Μουζουράκης για αυτήν την εικόνα του κέντρου της πόλης 16-9-2018;

20
1063

Αναγνώστης.Τι εχουν να πουν οι κύριοι Κυρίτσης και Μουζουράκης για αυτήν την εικόνα του κέντρου της πόλης 16-9-2018?

Οι τουρίστες μένουν αναυδοι και φωτογραφίζουν το απαράδεχτο  θέαμα των σκουπιδιών.Ο δημαρχος ταξιδεύει τακτικά στις ευρωπαικές πόλεις και βλέπει την καθαριότητα που επικρατεί.Μόνο δελτία τύπου για εργα και το νησί κυριολεκτικά εχει πνιγεί στα σκουπίδια.

Μήπως θέλετε να τα δώσετε σε ιδιώτες?

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απολαμβανουν το εσπρεσακι τους ακριβως πισω σας κυριε μου και πραγματικα δεν του νοιαζει καθολου η εικονα της πολης.Βλεπεις ο Κυριτσης 1 του Σεπτμεβρη εισέπραξε 3500 χιλιαδες ευρω και 1700 ευρω ο κυριος Μουζουράκης.
    Μηνας μπαινει μηνας βγαινει….

  2. Κάποιους συνδικαλιστές να ρωτήσεις που τους έχει πιάσει η μέση τους από το σκύψιμο τώρα τελευταία

  3. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    για την βρωμια ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ Σ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  4. ΕΛΕΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΩ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

  5. Παρέα… Eνα αυτοκινητο βγαινει καθε βραδυ και τα μαζευει…συνδικαλιστης εισαι εσυ…Ντροπή σου ξεφτίλα.που τα ριχνεις στους εργαζομενους..Mαθε να ριχνεις σωστα τα σκουπίδια σου.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

  6. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣΑΣ

    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

  7. ΧΑΧΑΧΑ ο γεωργιος κλεινει την βιμελ τωρα δεν προλαβαινει να ασχοληθει με τα σκουπιδια

    γιατι κλεινει την βιμελ?

  8. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  9. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  10. του γεωργιου του ταξιδευτη.σε λιγο παει παρισι για βολτες ο απερχομενος.

  11. η καρεκλα η ξαπλα ο καφες ενδιαφερει τους απερχομενους τεμπεληδες

    και το νησι στον αυτοματο πιλοτο

  12. Αδιαφορούν επίτηδες για να δοσουν την αποκομιδή σε εργολάβους και να κανουν μπιζνες. Αν γίνει θα το πληρωσουμε πανάκριβα. Έτσι η μάσα θα μοιραστεί σε αυτους και το κόστος σε εμάς

  13. Ένα σκιάχτρο λείπει απ την φωτογραφία να διώχνει τους ‘κοράκους’…μπορεί βέβαια να μπει και η κοκάλα αφού τελειώσει την παρέλαση ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ