Αναγνώστης: Δραματική η κατάσταση στην καθαριότητα… (Ναυαρίνου και Αμερικής)

21
2203
Αναγνώστης Δραματική η κατάσταση στην καθαριότητα.Οι κύριοι Κυρίτσης και Μουζουράκης πρέπει να ασχοληθούν για να δοθεί λύση.
Εικόνα που αντικρύζουν οι δημότες και οι τουρίστες στην γωνία Ναυαρίνου και Αμερικής Κυριακή πρωί 14/10/2018.
Στην περιοχή λειτουργούν πολλά ξενοδοχεία.Η τουριστική περίοδος κλείνει 31/10/2018.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτα τα Ρεζιλίκια δεν τα κανει ο κυριτσης τα κανουμε εμεις οι ίδιοι και μετα εχουμε την απαίτηση να μας τα μαζέψουν κιόλας…..δεν φταιει κανεις δήμαρχος αν εμεις δεν σεβόμαστε τίποτα….ελεος ποια…..

    • ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ!
      ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΧΩΛΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ!
      ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ Η ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘ΥΓΕΙΑ’ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ‘ΓΕΙΤΟΝΑ’?ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ‘ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ’ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ(ΑΛΛΗ ΠΛΗΓΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΣΑ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ) ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΗ Η΄ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ?

  2. ΧΑΧΑΧΑ ο κυριτσης και ο μουζουρακης θα βγαλουν απο ενα δελτιο τυπου !! χαχαχα

    και θα λενε οτι 4 χρονια προσπαθουν !!! χαχαχα

  3. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.ΧΑΧΑΧΑ

    ΜΕ ΤΑΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑ

  4. ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    για την βρωμια ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ Σ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  5. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  6. Αδιαφορούν επίτηδες για να δοσουν την αποκομιδή σε εργολάβους και να κανουν μπιζνες. Αν γίνει θα το πληρωσουμε πανάκριβα. Έτσι η μάσα θα μοιραστεί σε αυτους και το κόστος σε εμάς

  7. Απολαμβανουν το εσπρεσακι τους κυριε μου και πραγματικα δεν του νοιαζει καθολου η εικονα της πολης.Βλεπεις ο Κυριτσης 1 του Σεπτμεβρη εισέπραξε 4000 χιλιαδες ευρω και 2000 ευρω ο κυριος Μουζουράκης.
    Μηνας μπαινει μηνας βγαινει….

  8. KYΡΙΕ ΑΝΟΝΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΤΡΟΠΗ

  9. Η έλλειψη παιδείας……..Aτομα που με μεγάλη ευκολία ρυπαίνουν το περιβάλλον. Που με ευκολία κατηγορούν τον συνάνθρωπο τους.

  10. Όλο το νησί είναι βρώμικο!! Και οι κάδοι δεν έχουν πλυθεί ποτέ! Σίγουρα ευθύνεται ο δήμος… αλλά και οι πολίτες δεν προσέχουν καθόλου! δυστυχώς δεν υπάρχει παιδεία!

  11. Την μεγαλύτερη ευθύνη όσον αφορά την καθαριότητα του νησιού μας την έχουμε εμείς οι ίδιοι κι όχι ο δήμος και ο κάθε δήμος.Σκουπιδια υπήρχαν επί Καισερλη, υπάρχουν τώρα και θα υπάρχουν για πάντα και την ευθύνη την έχουμε εμείς γιατί δεν σεβόμαστε ΤΊΠΟΤΑ κύριε ανώνυμε!!!Αντί να ρίχνουμε λοιπόν ευθύνες στον δήμο και να έχουμε και απαιτήσεις καλο θα είναι να προσπαθήσουμε κι εμείς να βελτιώσουμε την εικόνα του νησιού μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ