Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Μανόλης Σμαλιός στο fb: Το αληθινό νόημα της ανακύκλωσης. Ναι, αυτό που...

Μανόλης Σμαλιός στο fb: Το αληθινό νόημα της ανακύκλωσης. Ναι, αυτό που γίνεται πράξη (ΦΩΤΟ)

11
1413

Πήγα να περάσω σήμερα εκεί απο την μικρή πλατεία… ηταν κλειστός ο δρόμος. Γιορτή ανακύκλωσης μου ειπε ο δημ. Υπαλληλος… κ έβλεπα απο μακρυά μπλε μπαλονάκια κ πολλά παιδάκια… πολυ ωραία σκέφτηκα να μαθαίνουν τα παιδιά μας το νόημα της ανακύκλωσης. Το αληθινό νόημα της ανακύκλωσης. Ναι, αυτο που γίνεται πράξη. Ξέρετε αυτο που διαχωρίζεις τα σκουπιδάκια σου κ ΟΝΤΩΣ καταλήγουν στο ανάλογο μέρος. Γιατι το άλλο, αυτό που μαζευεις κ ξεχωριζεις εσύ ο ευαισθητοποιημένος δημότης κ μετά τα μαζευουν κ τα ριχνουν οπου να ναι ειναι κ κάνουν κ ζημιά στο περιβάλλον είναι απλα κοροιδία. Σκέφτομαι τωρα εγώ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ..ΑΡΙΣΤΑ!
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΑΖΑ..ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
    ΖΗΤΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΥΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΚΑΠΟΥ!
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ,ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ‘ΑΝΘΡΩΠΟΙ’

  2. Μπράβο σας κύριε Σμαλιε! Καλά τα πληρωμένα μπαλόνια στο πάρτυ της ανακύκλωσης αλλά η εικόνα μιλάει μόνη της…
    Ένας δήμαρχος ένας αντιδήμαρχος και μια προϊσταμένη πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.Απαραδεκτες εικόνες στο χώρο της ανακύκλωσης.

  3. Ξέρεις ότι το θέμα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ το ξέρω καλά.

    Με βοήθησε λοιπόν το γραφείο τύπου να βγάλω τα στοιχεία από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

    Η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ Θεόφιλε είναι εκεί γραμμένη!

    Τίποτα ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. Και πρόσεξε! Δεν είναι μόνο που δεν ψηφίσατε την ανακύκλωση… δεν ψηφίσατε και τα χρήματα που κέρδισε η ΚΩΣ μέσα από τις προμήθειες που κάναμε.

    Μιλάμε για περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στα οποία είπατε έτσι απλά ΟΧΙ.

    Εγώ μίλησα με στοιχεία.

    Εσύ φίλε Θεόφιλε έχεις έστω και ένα στοιχείο;

  4. Εσείς φέρατε τα απορριμματοφόρα, τους μπλε κάδους, τους υπόγειους κάδους;

    Εμείς τα φέραμε Θεόφιλε και ήταν και μέρα μεσημέρι.

    Είχε ΦΩΣ Θεόφιλε και δεν μπορείς με ψέματα να κρύβεις την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Μιλάμε για:

    3 Απορριμματοφόρα… Αυτοκίνητα με γερανό για τα γυαλιά…, 650 μπλε κάδους… ,150 μεταλλικοί κάδοι για γυαλιά…, υπόγειοι κάδοι… Όλα αυτά σου επαναλαμβάνω αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων που στοίχισαν 0 ευρώ για τους δημότες μας..

    Ποιος έφερε την εταιρεία της Ανακύκλωσης για πρώτη φορά στην Κω;; Ο Καίσερλης ή ο Κυρίτσης;

    Ποιος υπέγραψε την σύμβαση με την εταιρεία της ανακύκλωσης φίλε Θεόφιλε ο Καίσερλης ή ο Κυρίτσης;

  5. Θυμάστε την γελοία δικαιολογία που είχατε και ΔΕΝ ψηφίσατε την σύμβαση;

    Πριν από λίγους μήνες δεν συρθήκατε να την παρατείνετε ενώ το 2014 δεν την είχατε ψηφίσει ως αντιπολίτευση; Είναι σωστή αυτή η στάση απέναντι στον τόπο;

    Δεν θα ξανά αναφερθώ σε αυτό το θέμα.

    Αν κάτι από αυτά που λέω είναι ψέματα σε παρακαλώ να το αποδείξεις με στοιχεία και όχι με λόγια ψεύτικα.

    Ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

    Εγώ δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω ανάγκη να λέω ψέμματα για να πείσω τον συνάνθρωπό μου.

    Έχω αποκτήσει κοινωνική αναγνώριση από την δουλειά μου και την οικογένειά μου. Στην πολιτική μπήκα 55 ετών. Δεν την έχω ανάγκη. Η πολιτική με έχει ανάγκη.

    Τέλος για να μην κουράζουμε τον κόσμο. Όχι άλλα ΨΕΜΑΤΑ. Φροντίστε να λειτουργήσει η ανακύκλωση σωστά.

  6. ύριε Μουζουράκη επειδή συνεχίζεις να επιμένεις στο παραμύθι σου για την ανακύκλωση των σκουπιδιών θα σου τα κάνω πιο λιανά

    1.Από την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή του ξεβρακώματος παραδώσατε σε μας έναν μισογκρεμισμένο ΧΥΤΑ που μόλις πριν δύο χρόνια τον είχατε παραλάβει από τον εργολάβο και επί πλέον ένα φέσι 500, ναι πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, χρέος προς τον ίδιο εργολάβο που του αναθέσετε χωρίς κανένα διαγωνισμό την λειτουργία του για ενάμιση χρόνο!!. Από τότε μάλλον σας άρεσαν οι εργολάβοι και γι΄αυτό σήμερα θέλετε να δώσετε την καθαριότητα αλλά και τους βιολογικούς σε εργολαβίες.

  7. Την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή της μοσχαροκεφαλής των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, για να κάνετε και πάλι εντύπωση εφαρμόσατε την ανακύκλωση, αγοράζοντας πάλι με χρήματα των δημοτών τους κίτρινους , κόκκινους, πράσινους και μπλε κάδους, για τέσσερα ξεχωριστά ανακυκλώσιμα υλικά, το γυαλί, το πλαστικό, το χαρτί και τα οργανικά, μόνοι εσείς σε όλη την Ελλάδα, που μετά ως διά μαγείας περνούσε ένα απορριμματοφόρο τα μάζευε και τα ανακάτευε όλα μαζί και τα έθαβε στον ΧΥΤΑ γιατί δεν υπήρχε Κέντρο Διαλογής!!.

  8. . Την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή με τους περγολίστες και τους μπαρίστες συνεργαστήκατε με έναν Αθηναίο υπεργολάβο της ανακύκλωσης, σας προμήθευσε μια μικρή χειροκίνητη πρέσα που εγκαταστήσατε μέσα στην Αλεξάντερ Φάσιον και ότι χαρτιά μαζεύατε από τα ξενοδοχεία μαζί με τα χαρτικά αρχεία του Δήμου που ήταν μέσα στο εργοστάσιο τα στέλνατε στην Αθήνα προς όφελος του εργολάβο

  9. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ? ΧΑΧΑΧΑ

  10. Poli kala ta les file mou ean dis ti maketa tou xorou anakiklosis me afto pou ftiaxane mera me nixta pola ta lefta ke poli masa ta lamogia alla opos eipe ke parapano filos as kanoume emeis afto pou prepi gia ta pedia mas???

  11. ΝΙΚΟΣ ΙΕΡΟΜΝΗΜΩΝ
    Κύριε Σμαλιέ, είναι έτσι όπως τα λες. Καλό θα ήταν να πάει επί τόπου και η τηλεόραση, γιατί κάποιοι βρωμίζουν τον τόπο μας και κερδίζουν χρήματα μολύνοντας και το περιβάλλον. Δίπλα ακριβώς είναι ο ΧΥΤΑ. Άραγε δεν βλέπει κανείς από τις Αρχές τι γίνεται με την ανακύκλωση-μαϊμού, όπου χιλιάδες σακούλες έχουν απλωθεί έξω και ολόγυρα μέχρι τις χαράδρες; Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας ρίχνει συνέχεια πρόστιμα λες και περισσεύουν τα λεφτά, αλλά εμείς αλλού αρμενίζουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ