ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΩ: Τα ξενόδουλα κόμματα εξουσίας και ο δικομματισμός απέτυχαν οικτρά

60
781

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ

 

  • Τα ξενόδουλα κόμματα εξουσίας και ο δικομματισμός απέτυχαν οικτρά

 

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι κατά καιρούς  πολιτικές ηγεσίες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ελληνική κρίση και στην απώλεια της εθνικής μας αξιοπρέπειας και κυριαρχίας και σε όσα αρνητικά εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν το κοινωνικο-πολιτικό γίγνεσθαι και την καθημερινότητά μας. Αν αγαπούσαν τον τόπο και νοιάζονταν για τους ανθρώπους του, πολλά από τα δεινά που σήμερα υποφέρουμε θα είχαν αποφευχθεί. Τις τελευταίες δεκαετίες, βλέπουμε πολιτικές ηγεσίες κατώτερες των περιστάσεων που δεν έχουν το ανάστημα, την φιλοπατρία, την τόλμη, την φρόνηση και το πύρωμα της ψυχής να υπερασπιστούν και να προτάξουν το εθνικό συμφέρον. Τα προεκλογικά συνθήματα για ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, μετεκλογικά αποδεικνύονται πυροτεχνήματα. Εύστοχα το αποτυπώνει ο Βίας ο Πριηνεύς, ένας εκ των 7 σοφών: «Το λέγειν δύνασθαι τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και σύνεσις». Το να μπορεί να λέει κανείς αυτά που συμφέρουν την πατρίδα είναι γνώρισμα της ψυχής και της σύνεσης.

Δυστυχώς, οι πολιτικές μας ηγεσίες και οι εθνοπατέρες μας στη μεγάλη τους πλειοψηφία πρόδωσαν τον εαυτό τους και τους προγόνους τους, ντρόπιασαν και κηλίδωσαν την τρισχιλιόχρονη Ιστορία μας. Η Ιστορία και η συνείδηση του λαού, τις έχει ήδη καταγράψει ως «διορισμένες» και εξαρτημένες ηγεσίες και αυτούς που τις συγκροτούν, ως «φρόνιμους», εντολοδόχους, υποτακτικούς και προσκυνημένους. Η διαφθορά και η απαξίωση του παλαιού πολιτικού συστήματος, ιδίως της Ν.Δ. και του πρώην ΠΑΣΟΚ, άνοιξε το δρόμο για την εκλογή του κ. Τσίπρα και της «πρώτη φορά αριστερά» που, αποδείχθηκε ότι μόνο αριστερά δεν είναι!

                Η ΜΕΤΑΛΑΞΗ

Σύντομα η ελπίδα για κάτι καλύτερο, μετατράπηκε σε οργή και θυμό για τα μεγάλα και πολλά ψέματα, για τα «ΟΧΙ» του λαού που έγιναν «ναι», για την αύξηση του δημόσιου χρέους, για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την υποθήκευση της χώρας για 99 χρόνια, για τον πλειστηριασμό χιλιάδων ακινήτων, ακόμη και μικρής αξίας, για τη μετανάστευση των νέων και τον πληθυσμό που γερνά και λιγοστεύει, για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τη σταδιακή μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ψυχών, για το ότι χάνουμε εν ειρήνη ό,τι οι πρόγονοί μας διασφάλισαν σε καιρούς πολέμου και φυσικά, για τη συντήρηση και αναπαραγωγή του ρουσφετολογικού συστήματος, που επιβιώνει δεκαετίες ολόκληρες, όπου τα πάντα εκπορεύονται από το Κράτος, από τον υπουργό και τον κρατικό αξιωματούχο.

Αποδείχθηκαν οι καλύτεροι μαθητές των διεθνών τοκογλύφων δανειστών, οι ιδεώδεις υποτακτικοί που δεν λένε «όχι» -μετεκλογικά- και φυσικά αυτοί που, κατόρθωσαν να μην εξεγείρονται οι πολίτες. Αν τα ίδια μέτρα προσπαθούσε να περάσει άλλη κυβέρνηση θα είχαν σηκωθεί και οι.…πέτρες!!  Βλέπουμε το Σύνταγμα στην πράξη να καταργείται και η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία να απαξιώνονται. Η ανασφάλεια των πολιτών είναι διάχυτη, φόνοι, βιασμοί και ληστείες είναι πλέον στην καθημερινότητα μας. Oι αναρχικές ομάδες και συλλογικότητες (Ρουβίκωνας κλπ.) δρουν ανεξέλεγκτα και παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, λειτουργώντας ως πολιτοφυλακή!! Η εκσυγχρονιστική αποδόμηση που επιχειρείται είναι μοναδική. Μεθοδικά, ξεριζώνουν ΣΥΡ(Ρ)ΙΖΑ κάθε στοιχείο, αξίες και ιδανικά του πολιτισμού και της ιστορικής μας κληρονομιάς. Αποδομούν την Ιστορία και την εθνική μνήμη. Μεθοδεύουν την περιθωριοποίηση της εκκλησίας. Θέλουν τον Έλληνα χωρίς θρησκευτική και εθνική ταυτότητα και συνοχή, με τελικό σκοπό τους την αλλοίωση του Ελληνικού έθνους και τη  μετάλλαξη του σε ένα άλλο, που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι γνωρίζαμε τόσους αιώνες

Η στάση του πρωθυπουργού είναι προσβλητική ως προς το Έθνος και τους θεσμούς του και εισάγει ένα άηθες ήθος που περιφρονεί και καταφρονεί από τα τυπικά και επουσιώδη μέχρι τα σημαντικά και ουσιαστικά χαρακτηριστικά του Ελληνικού κράτους. Επιδιώκεται με τις  αλλαγές του μαθήματος των  Θρησκευτικών αλλά και της Ιστορίας, με την κατάργηση της πρωινής προσευχής, της έπαρσης της σημαίας κ.α. πολλά, που σταδιακά δρομολογούνται, να αφελληνίσουν και αποχριστιανοποιήσουν την νεολαία μας με προφανή σκοπό.  Μιλάνε για θρησκευτική ουδετερότητα και προτείνουν την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου. Έτσι, δεν καταργείται η θρησκευτική ελευθερία των Ελλήνων χριστιανών Βουλευτών, όταν μάλιστα οι μουσουλμάνοι συνάδελφοί τους της Θράκης θα μπορούν να ορκίζονται στο Κοράνι;

ΝΕΟΤΥΠΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Το μείζον πρόβλημα λοιπόν ανέκαθεν είναι οι Ελληνικές Κυβερνήσεις. Το σύνθημα του Πολυτεχνείου « Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» παραμένει έως τα σήμερα. Πολλοί  Έλληνες δεν έχουν καθημερινά ούτε ψωμί, η Παιδεία παιδεύεται, τα Πανεπιστήμια μας έγιναν άντρα αναρχικών και ναρκεμπόρων η δε ελευθερία έχει καταντήσει ΑΣΥΔΟΣΙΑ…! Ο απλός πολίτης αντιλαμβάνεται πλέον την γενικευμένη υπονόμευση της λειτουργίας της Δημοκρατίας και τη μετάθεση της εξουσίας από τις εκλεγμένες Κυβερνήσεις στα ανεξέλεγκτα ευρωπαϊκά διευθυντήρια, ελεγχόμενα από την οικονομική ολιγαρχία. Έτσι, η κατεύθυνση που παρατηρείται πανευρωπαϊκά  προς την ακροδεξιά δεν είναι αποτέλεσμα ιδεολογικού προσανατολισμού. Έχει τις ρίζες της στο αίσθημα ανασφάλειας και της φοβίας των ανθρώπων που βλέπουν τη ζωή τους να υποβαθμίζεται ραγδαία. Αυτός ο καινοφανής, νεότυπος και με δημοκρατικό περιτύλιγμα οικονομικός φασισμός με αιχμή του δόρατος το οικονομικό Δ΄Ράιχ, που έχει ως αποτέλεσμα μέσω του ευρώ η Ευρώπη και ειδικά η χώρα μας να γερμανοκρατείται, και τα ελλείμματα των χωρών του νότου να αποτελούν το περίσσευμα των πλούσιων χωρών του Βορρά δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Βλέπουμε τι γίνεται με την Αγγλία, την Ιταλία και τελευταία στη Γαλλία. Η Δικτατορία των αγορών της Ε.Ε αποδομεί τη δημοκρατική λειτουργία των εθνικών κρατών, γκρεμίζει το κοινωνικό κράτος, οξύνει τις ανισότητες, εξαθλιώνει όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα.

Τα ξενόδουλα κόμματα εξουσίας και ο δικομματισμός, υποταγμένοι σε εξωεθνικά κέντρα, απέτυχαν οικτρά. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα πρέπει να διερωτηθούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας, ως πρόσωπο και ως συλλογικότητα. Η σημερινή κατάσταση δεν είναι πλέον αποδεκτή από το σύνολο του ελληνικού λαού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

60 ΣΧΟΛΙΑ

      • Σας μορφώνουν βλέπω οι θερμοπυλαίοι πέρα από την ενημέρωση, μάθατε βλέπω και για τον Βία μήπως και φωτιστείτε και αποκυρήξετε την βία….

    • Αγαπητοί πατριώτες Θερμοπυλιώτες κοιτάξτε γύρω σας έχουμε γεμίσει με προδότες. Μόνο εμείς οι 20 πραγματικοί Έλληνες μείναμε. Μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τον τόπο μας την Ελλάδα και μετά και τον πλανήτη. Σε μας στηρίζεται όλη η ανθρωπότητα. Σας καλώ όλους να συναντηθούμε και μαζί να πάμε σε ένα ΨΥΧΙΑΤΡΟ για ομαδική ψυχοθεραπία.

    • Οι ξενόδουλοι εθνομηδενιστές που δεν ξέρουν από ιστορία πρέπει να μάθουν ότι όπως γράφει και ο Ηρόδοτος 9 μήνες προτού γεννηθεί ο Μ. Αλέξανδρος ο πατέρας του Φίλιππος ήρθε με την Ολυμπία για διακοπές στην Κω. Έμειναν στις Χαιχούτες οι οποίες εκείνα τα χρόνια ήταν διάσημο τουριστικό θέρετρο. Υστερα από 9 μήνες η Ολυμπία γέννησε τον Αλέξανδρο. Όπως όμως αναφέρει και ο Θουκυδίδης στον 9ο τόμο του Πελοποννησιακού πολέμου, ο Φίλιππος ήταν πολύ γυναικάς. Υπάρχουν αρχαίες επιγραφές που βρέθηκαν στο αρχαίο Ζιπάρι που μας γράφουν για δεκάδες παιδιά απόγονους του Φιλιππου και συνεπώς αδελφοί του Μ Αλέξανδρου που γεννήθηκαν στην Κω. Αξιοι συνεχιστές του Μ Αλεξάνδρου απευθείας απόγονοι είστε εσείς πατριώτες Θερμοπυλιώτες. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    • ντροπή σε όλους τους θερμοπυλιώτες που ψήφιζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια και τώρα πουλάνε πνεύμα

      • Ως κομματικός μάλλον ακόλουθος πειραχτήκατε! Βέβαια ως μάντης για το τι ψηφίζουν οι θερμοπυλαίοι δεν λέτε εσείς τι συνεχίζετε να ψηφίζετε, που προφανώς ενεργοποίησε τον εγωισμός, ώστε να βγάλετε τον καλυμμένο φθόνος σας για τους έχοντες διαφορετική από σας άποψη

    • Αγαπητοί πατριώτες Θερμοπυλιώτες κοιτάξτε γύρω σας έχουμε γεμίσει με προδότες. Μόνο εμείς οι 20 πραγματικοί Έλληνες μείναμε. Μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τον τόπο μας την Ελλάδα και μετά και τον πλανήτη. Σε μας στηρίζεται όλη η ανθρωπότητα. Σας καλώ όλους να συναντηθούμε και μαζί να πάμε σε ένα ΨΥΧΙΑΤΡΟ για ομαδική ψυχοθεραπία.

  1. Η μεγαλειώδης εξαγγελία της συνενώσεως μας ψυχή τε και σώματι ως των απανταχού πτηνών και ερπετών θελήσωμεν να εδράσουμε σε στέρεα θεμέλια των αμιγώς Ελλήνων θερποπυλιωτών. Εις μάτην μακράν δογμάτων, κομμάτων και χρωμάτων δια την εγκαθίδρυση της πολιτείας των κάμπων και των βουνών θα συντονιζόμεθα βάσει πρωτοκόλλων, Ελλάνιων τη πράξει, των 18 αξιών των 18 αρχών των 3 πολιτειακών νόμων των πλανητών και δη της γαίας Δήμητρας ώστε να διαχυθεί το ανέσπερον φως της αυτού μεγαλειότητας του Λουδοβίκου και της Αντουανέττας. Εις μάτην το άηθες ήθος που περιφρονεί και καταφρονεί τα τυπικά και επουσιώδη και σημαντικά όλων των δημιουργών της αδελφότητας ημών και των λοιπών. Εμπρός να κατακτήσουμε την ισοτιμία και την ισηγορία προς όφελος των απανταχού Θερμοπυλιωτών. ίτε παίδες Θερμοπυλιώτες. Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

  2. Οκ. παιδιά τα κόμματα που αναφέρεσθε και εσείς μας πούλησαν….Ν.Δ. Πασοκ, Συριζα…Όλα… Οι Θερμοπύλες τι μου προτείνετε να ψηφίσω στις ερχόμενες εκλογές? Εγώ σας διαβάζω αλλά αυτά τα τι μπορώ να κάνω σαν πρόσωπο κ.λ.π. δεν με καλύπτουν..Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να προτείνετε εσείς ένα κόμμα που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο….Η Χρυσή Αυγή δεν μου πάει ,δέρνει το κόσμο και σκοτώνει…Πέστε μου κάτι..

  3. τσιπρασ μητσοτακης εχθροι του λαου γερμανοτσολιαδες δοσιλογοι νεοναζι της μερκελ

    προδοτες ληστες δολοφονοι του λαου.

    • Εμείς οι Θερμοπυλιώτες θα μεγαλώσουμε την Ελλάδα. Να την φθάσουμε στα πέρατα της Οικουμένης, μέχρι εκεί που έφθασε ο απευθείας πρόγονος μας ο Μέγας Αλέξανδρος, στις όχθες του Ινδού ποταμού. Προτείνω για αρχή να συναντηθούμε στο Λινοπότι την επόμενη Κυριακή και να ψήσουμε σουβλάκια.

      • Καλή όρεξη φίλε! Να γιατί πέρα των άλλων βουλιάξαμε! Αριστερά ειρωνία εγκεφαλοπλυμένων ….

    • Οι ξενόδουλοι εθνομηδενιστές που δεν ξέρουν από ιστορία πρέπει να μάθουν ότι όπως γράφει και ο Ηρόδοτος 9 μήνες προτού γεννηθεί ο Μ. Αλέξανδρος ο πατέρας του Φίλιππος ήρθε με την Ολυμπία για διακοπές στην Κω. Έμειναν στις Χαιχούτες οι οποίες εκείνα τα χρόνια ήταν διάσημο τουριστικό θέρετρο. Υστερα από 9 μήνες η Ολυμπία γέννησε τον Αλέξανδρο. Όπως όμως αναφέρει και ο Θουκυδίδης στον 9ο τόμο του Πελοποννησιακού πολέμου, ο Φίλιππος ήταν πολύ γυναικάς. Υπάρχουν αρχαίες επιγραφές που βρέθηκαν στο αρχαίο Ζιπάρι που μας γράφουν για δεκάδες παιδιά απόγονους του Φιλιππου και συνεπώς αδελφοί του Μ Αλέξανδρου που γεννήθηκαν στην Κω. Αξιοι συνεχιστές του Μ Αλεξάνδρου απευθείας απόγονοι είστε εσείς πατριώτες Θερμοπυλιώτες. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    • Εμείς οι Θερμοπυλιώτες θα μεγαλώσουμε την Ελλάδα. Να την φθάσουμε στα πέρατα της Οικουμένης, μέχρι εκεί που έφθασε ο απευθείας πρόγονος μας ο Μέγας Αλέξανδρος, στις όχθες του Ινδού ποταμού. Προτείνω για αρχή να συναντηθούμε στο Λινοπότι την επόμενη Κυριακή και να ψήσουμε σουβλάκια.

  4. Ποιοί είστε ρε παιδιά ποιός είναι ο αρχηγός σας. Με ανωνυμία πως θέλετε να σας πιστέψουμε. Αφού ξέρετε ότι και ο λύκος πριν μπει στο μαντί φορά προβιά Και ο κροκόδειλος κλαίει.

  5. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!ΟΥ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    Οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδος, είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διεθνιστές Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.Απόδειξη, ότι υπέγραψαν Μνημόνια για τη ηθελημένη από τους Κοσμοκράτορες Χρεοκοπία, (ενώ είχαν υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και τώρα ετοιμάζονται για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης με το Σουλτάνο, υπόγραψαν συμφωνία με τη ΜΕΡΚΕΛ, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Γερμανία!!ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/μηνυμα-προσ-τουσ-υπνωτοντασ-αρχηγουσ/#more-24482

  6. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    • Εμείς οι Θερμοπυλιώτες θα μεγαλώσουμε την Ελλάδα. Να την φθάσουμε στα πέρατα της Οικουμένης, μέχρι εκεί που έφθασε ο απευθείας πρόγονος μας ο Μέγας Αλέξανδρος, στις όχθες του Ινδού ποταμού. Προτείνω για αρχή να συναντηθούμε στο Λινοπότι την επόμενη Κυριακή και να ψήσουμε σουβλάκια.

  7. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
    http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/ellada-tourkia-nato-stoltenberg/
    Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές
    κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια καθώς
    ρίξουν λευκό, άκυρο ή απλά δεν πάνε να ψηφίσουν
    είναι απλά προδότες
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/290270_gkasimatis-ta-mnimonia-paredosan-ethniki-kyriarhia
    τότε
    οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
    που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση
    είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
    και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
    είναιΤΡΙΠΛΑ προδότες!
    Διότι έτσι αποκαλύπτονται
    ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων
    με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
    υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί
    για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου!
    https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg
    ΓΙΑΤΊ να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο συνεργασίας
    οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους
    για την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΈΠΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
    και να το παίζουν το «ΜΠΑΛΆΚΙ»
    στον Έλληνα ψηφοφόρο;
    https://www.youtube.com/watch?v=s4vj3Wm9JnY

    • Οι ξενόδουλοι εθνομηδενιστές που δεν ξέρουν από ιστορία πρέπει να μάθουν ότι όπως γράφει και ο Ηρόδοτος 9 μήνες προτού γεννηθεί ο Μ. Αλέξανδρος ο πατέρας του Φίλιππος ήρθε με την Ολυμπία για διακοπές στην Κω. Έμειναν στις Χαιχούτες οι οποίες εκείνα τα χρόνια ήταν διάσημο τουριστικό θέρετρο. Υστερα από 9 μήνες η Ολυμπία γέννησε τον Αλέξανδρο. Όπως όμως αναφέρει και ο Θουκυδίδης στον 9ο τόμο του Πελοποννησιακού πολέμου, ο Φίλιππος ήταν πολύ γυναικάς. Υπάρχουν αρχαίες επιγραφές που βρέθηκαν στο αρχαίο Ζιπάρι που μας γράφουν για δεκάδες παιδιά απόγονους του Φιλιππου και συνεπώς αδελφοί του Μ Αλέξανδρου που γεννήθηκαν στην Κω. Αξιοι συνεχιστές του Μ Αλεξάνδρου απευθείας απόγονοι είστε εσείς πατριώτες Θερμοπυλιώτες. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

  8. Κάνετε πιο λιανά αυτά που γράφεις γιατί δεν τα καταλαβαίνω. Και κάποια είναι και ωραία.

  9. Να προτάξουμε την πατρίδα και όχι τις κομματικές ταυτότητες

    Ας ενωθούν τα πατριωτικά μικρά κόμματα και να μην αποτελούν εφαλτήριο του δικομματισμού αφού οι ψήφοι τους πάνε τελικά στο πρλωτο κόμμα!

  10. Γιατί την έχετε ξεπουλήσει εσείς όπως ξεπουλήσατε και την Μικρά Ασία. Και ευτυχώς που βρέθηκε ο Βενιζέλος και πήραμε την Μακεδονία και την Θράκη διαφορετικά θα είμασταν ακόμα η μικρά και έντιμος Ελλάδα μέχρι τη Λάρισα. Εθνοπροδότες Θερμοπυλιώτες.

  11. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΡΥΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ!

  12. Βλέπουμε τι γίνεται στη Γαλλία, στην Ολλανδία όπου οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη λιτότητα κσι τη μείωση της αγοραστικής τους δυνατότητας! Εδω δυστυχως που συνεχίζουν να μας φτωχοποιούν κοβοντας συντάξεις παίρνουν τα σπίτια μας, διαλύουν το κοινωνικό κράτος καθεύδουμε! Ας αντισταθούμε επιτέλους!

  13. Θερμοπύλες ρωτώ και ξαναρωτώ..Ποιο κόμμα προτείνετε εσείς? Τι να ψηφίσουμε στις εκλογές που έρχονται?

    • Καλή όρεξη φίλε! Να γιατί πέρα των άλλων βουλιάξαμε! Αριστερά ειρωνία εγκεφαλοπλυμένων ….

  14. Παιδιά σωστά τα λέτε και ιδιαίτερα για το βρωμικο παιχνίδι που παίζει η ξενόδουλη ελληνική κυβέρνηση εις βάρος του λαού και της πατρίδας μας! Το βλέπουμε στην εξέλιξη της υποθέσεως των Σκοπίων του πλειστηριασμού ακόμα και της πρώτης κατοικίας στον πόλεμο κατά της εκκλησίας και τόσες άλλες ανθελληνικές ενέργειες! Επιτέλους όμως οι υγιείς δυνάμεις που δεν εξήσκησαν εξουσία ποτέ και έχουν άλλη επιλογή για την έξοδο από την κρίση πέρα από τον μονόδρομο που επιβάλουν τα αφεντικά στα μνημονιακά κόμματα με στόχευση την ανάπτυξη και όχι την εμμονική επιδοματική πολιτική, να ενωθούν για τη σωτηρία της χώρας και όχι την υποταγή στα κελεύσματα των υποτιθέμενων σωτήρων.

  15. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΕΙΔΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ZHTAEΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΝΑΖΙ ΓΟΝΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!!

    Ένα ειδικό φυλλάδιο 60 σελίδων για εκπαιδευτικούς έχει σχεδιαστεί «για να βοηθήσει στην αναγνώριση των ναζί γονέων» – με βάση την εμφάνιση των παιδιών τους. Τα κορίτσια είναι ύποπτα εάν έχουν πλεξούδες και φοράνε φορέματα, τα αγόρια εάν έχουν καλή φυσική κατάσταση. Το φυλλάδιο δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Amadeu Antonio του Βερολίνου. Ο πρόλογος γράφτηκε από την υπουργό Οικογένειας Franziska Giffey (SPD).

    Το φυλλάδιο φέρει τον τίτλο » Ene, mene, muh – und raus bist du!». Αυτό ακούγεται σαν ένα τραγουδάκι – πρόσκληση για να αποκλειστούν κορίτσια με πλεξούδες από παιδικούς σταθμούς. Σύμφωνα με το Ίδρυμα, θα πρέπει να «αναγνωριστούν» οι ακροδεξιές και ξενοφοβικές επιρροές προτού να μπορέσουν να…

    Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.com

  16. Βρε τον… αλητάμπουρα, τον Ζάεφ! Δεν του φτάνει που πήρε όλα όσα γύρευε με την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά –για να κάνει το «κομμάτι» του στους Σκοπιανούς- συνεχίζει να… γλεντάει τους προδότες Τσίπρα και Καμμένο, χωρίς να λογαριάζει την δύσκολη θέση στην οποία περιέρχονται εξαιτίας των δηλώσεών του!Επιμένοντας, λοιπόν, στις δηλώσεις του περί «μακεδονικής» γλώσσας (στις οποίες υπονοείται ότι οι Τσιπροκαμμένοι θα αναγνωρίσουν «μακεδονική» μειονότητα στην Β. Ελλάδα…), που έχουν προκαλέσει σάλο στην Ελλάδα, είπε σήμερα στην πόλη Στιπ που περιοδεύει: «αυτό που πρέπει να προσέξουν όλοι είναι το γεγονός ότι αναγνωρίζεται το δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση και ότι αναγνωρίζεται και από την Ελλάδα το δικαίωμα μας να χρησιμοποιούμε την μακεδονική γλώσσα».

  17. Και το χειρότερο, είναι ότι λέει αλήθεια, καθώς τα περί «μακεδονικής» γλώσσας περιέχονται στην παράγραφο 3 του άρθρου 1 της Συμφωνίας που υπόγραψε ο Τσίπρας, με το στυλό που του έδωσε ο Καμμένος!
    Μα καλά, θα αναρωτηθείτε, δεν φοβάται ο Ζάεφ μήπως υπαναχωρήσουν οι Τσιπροκαμμένοι και μείνει με την Συμφωνία… στο χέρι; Ασφαλώς και δεν φοβάται, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως οι Τσιπροκαμμένοι έχουν δεσμευτεί ενώπιον των υπερατλαντικών αφεντικών τους να περάσουν την Συμφωνία, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες! Και προς τούτο, πήραν ως ανταλλάγματα την αναστολή –για μερικούς μήνες- του μέτρου της μείωσης των συντάξεων, την δυνατότητα να μοιράζουν μερίσματα και αναδρομικά και να διορίζουν αβέρτα κομματόσκυλα στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο!

  18. ΑΛΒΑΝΑΡΑΔΕΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Επίθεση σε μνημόσυνο που πραγματοποιούσαν Έλληνες της Νέας Υόρκης, πραγματοποίησαν Μεγαλοαλβαναράδες κατσαπλιάδες, στην καρδιά του ανθελληνικού κτήνους, την Νέα Υόρκη!
    Οι πράκτορες του Ράμα και της CIA, διέκοψαν την τελετή της επιμνημόσυνης δέησης των Ελλήνων στις ΗΠΑ, μπροστά στο κτίριο της οργάνωσης των ομογενών μας στο Μπρούκλιν, «για τον εξτρεμιστή Κατσίφα», και κραύγαζαν συνθήματα για την Τσαμουριά και για την Ήπειρο που «είναι αλβανική».
    Είναι προφανές, ότι τα λυσσασμένα σκυλιά κλιμακώνουν τις ανθελληνικές προκλήσεις τους σ’ ολόκληρο τον κόσμο, με την ενθάρρυνση του ναρκεμπόρου Ράμα, του καθάρματος Τραμπ και του «πατερούλη» Σόρος, με την ανοχή των γραικύλων Τσίπρα-Καμμένου!
    Να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει από τους απανταχού Έλληνες!https://www.facebook.com/519231198482640/videos/2299246777028522/

  19. Η έγκριση από την κυβέρνηση του «Παγκοσμίου Συμφώνου για την Μετανάστευση» δεν είναι τίποτε άλλο από την συνέχιση της εθνικά επικίνδυνης πολιτικής μίας εθνικά επικίνδυνης κυβερνήσεως.
    Την ίδια ώρα που οι ΗΠΑ, που είναι χώρα μεταναστών, αρνείται το σύμφωνο αυτό, την ίδια ώρα που χώρες όπως η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία αρνούνται να συμφωνήσουν σε αυτό το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, που σκοπός του είναι η καταστροφή των εθνικών κρατών, το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κρατά ανοιχτά τα σύνορα της Ελλάδος σε πλήρη αντίθεση με την θέληση του Ελληνικού Λαού.
    Η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την θέληση αυτή θα αγωνιστεί για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

  20. Στο Μαρακές για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση ο Τσίπρας: Μόνο κορόιδο των «ανοιχτών συνόρων» η Ελλάδα!https://grothia.gr/ekselikseis/europi-ellada/79848/sto-marakes-gia-to-symfono-toy-oie-gia-tin-lathrometanasteys/?fbclid=IwAR2o-FfjHLfJbT-AAwMlO90I3yZ2mWcNci6KPa628eVBBV46XMrPtSaCLp8

  21. ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!!! ΧΑΧΑΧΑ

  22. Πολιτικοί ψεύτες απατεώνες και εντολοδόχοι μας κυβερνούν δεκαετίες τώρα! Χρειάζεται αλλαγή! Δεν υπάρχει όμως ουσιαστική εναλλακτική λύση! Η μόνη που φαίνεται είναι συνένωση και σύμπραξη των μικρών πατριωτικών κομμάτων

  23. Μόλις εξαγγελθουν εκλογές θα υπάρξουν ζυμώσεις στον πατριωτικό χώρο για να προκύψει κάτι ουσιαστικό που θα μπορέσει να συνεγείρει και συνενώσει τους Έλληνες με μοναδικό σκοπό τη σωτηρία της πατρίδας μας και του πολύπαθου λαού μας από την πολύμορφη κατοχη και δουλεία

  24. ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ….ΦΟΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΦΟΡΟΙ…. ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ…. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΌΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΊ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ…….

  25. Ολοι παίρνουν εντολές από τα ίδια αφεντικά εντός και εκτός της χώρας με αντάλλαγμα την κάλυψη των ανομιών τους...

    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ