Δημ.Κ.Καραματζιάνης: Ο Ελληνισμός σήμερα θρηνεί!

23
702

 Ο Ελληνισμός σήμερα θρηνεί!

Στις 20 Γενάρη στα Δωδεκάνησα
θα έχουμε
3 Γενναίους να δοξάζουμε
ή
3 Νενέκους να περιφρονούμε;
Είμαστε πεπεισμένοι πώς ΟΧΙ! Στις 21 του μηνός στα Δωδεκάνησα, θα έχουμε 3 Γενναίους να δοξάζουμε, που τόλμησαν να ακούσουν την Πατριωτική Ελληνική τους συνείδηση και να ψηφίσουν ΟΧΙ στην υποταγή και δουλοπρέπεια. Αρνούμαι να πιστέψω ότι θα έχουμε ακόμα 3 Νενέκους.
Σήμερα ο Ελληνισμός θρηνεί.
Ένας Μεγάλος Έλληνας Πατριώτης και συμπατριώτης, ο Σαράντος Ι. Καργάκος, καταγόμενος από το Γύθειο Λακωνίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, διαλυμένος από την άνιση μάχη με τον καρκίνο, που του σιγότρωε τα σωθικά.
Γνήσιος απόγονος Λακεδαιμονίων, στάθηκε όρθιος Αγωνιστής μέχρι το τέλος.
Πρωταγωνίστησε στό φοιτητικό κίνημα τῶν ἐτῶν 1961-1963 καί ὑπῆρξε εἰσηγητής τοῦ 15% γιά τήν παιδεία.
Στίς 19 Μαρτίου 1969 παραιτήθηκε ἀπό τήν ἰδιωτική ἐκπαίδευση (Λύκειο Μπαρμπίκα), ἀρνούμενος νά εκφωνήσει τόν «προκατασκευασμένο» λόγο γιά τήν Ἐθνική Ἐπέτειο.
Δύο φορές τό στρατιωτικό καθεστώς της χούντας των Συνταγματαρχών ἔβαλε λουκέτο στόν φροντιστηριακό ὀργανισμό στόν ὁποῖο ἦταν ἱδρυτικό μέλος.
Στη συνεχεια παραιτήθηκε λόγῳ τῆς κατιούσας πορείας πού ἔλαβε ἡ ἑλληνική παιδεία μετά τή μεταπολίτευση.
Πρόλο πού τό στρατιωτικό καθεστώς τοῦ εἶχε ἀρνηθεῖ ἔκδοση διαβατηρίου, ὁ κ. Σ. Ἰ. Καργάκος δέν ἐδίστασε μετά τό 1991 νά διδάξει στή Σχολή Πολέμου τοῦ Ἑλληνικοῦ Ναυτικοῦ, στή Σχολή Ἐθνικής Ἀμύνης (ΣΕΘΑ) καί στή Διακλαδική Σχολή τῆς Θεσσαλονίκης.
Δέν βαρύνεται μέ καμμιά ἐπίσημη (κρατική) τιμητική διάκριση.
Παρά τίς δελεαστικές προτάσεις πού τοῦ ἔγιναν ἀπό πολιτικούς ἀρχηγούς νά πολιτευθεῖ, ἀρνήθηκε τήν «ἀρένα» τῆς πολιτικῆς καί ἀκολούθησε τήν ὁδό τῆς Μεγάλης Πολιτικῆς, πού γι’ αὐτόν ήταν ἡ Διδασκαλία, ( πηγή: sarantoskargakos.gr ) τήν ὁποία πρόσφερε αφιλοκερδώς μέχρι ύστατη στιγμή.Ο Δάσκαλος μας άφησε για την γειτονιά των Αγγέλων.
Η Μεγαλύτερη Απώλεια για τον Ελληνισμό….
Καλό ταξίδι και καλό συναπάντημα με τους Μεγάλους τους Γένους μας!
Αθάνατος Δάσκαλε…Ένας ακόμα Μεγάλος της Ορθόδοξης Ιερωσύνης εκοιμήθη σήμερα σε ηλικία 72 ετών. Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, υπέρτιμος και έξαρχος Μακεδονίας κυρός Παύλος (Ιωάννου) εξαίρετος Ιεράρχης,  Θεολόγος και εκκλησιαστικός συγγραφέας και μεταξύ των άλλων με αξιοθαύμαστη κηρυκτική και ποιμαντική δραστηριότητα.

Ο Ελληνισμός Θρηνεί για τις μεγάλες αυτές Απώλειες Μεγάλων Αναντικατάστατων Ανδρών!

Στις 25 Ιανουαρίου το 1996 ξεκίνησε ενα αλλο δράμα, στα Ιμια, που έμελε να κορυφωθεί την 31 του ίδιου μηνός, με την άδικη και άσκοπη θυσία τριών Γενναίων, τα τρία μέλη του πληρώματος, του ελικοπτέρου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα Ναυαρίνο:
Τον υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση,
Τον υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και
Τον αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό.

Όλοι έμειναν στην Ιστορία και είναι Αθάνατοι στις Μνήμες μας και στις ψυχές μας!

Άραγε στις 20 του τωρινού Γενάρη, η Ιστορία θα επαναληφθεί για ακόμα μια φορά στα βουλευτικά έδρανα;

Ο τόπος μας, που έβγαλε Αγωνιστές Πολεμιστές Δωδεκανήσιους, και αντιτάχθηκε από Αρχαιοτατων Χρονων με το «Γή και Ύδωρ Ού Δίδωμεν», απογόνων των Αργειάδων και των Ηρακλειδών,  θα θρηνήσει για την επικύρωση του Προδοτικού Ραγιάδικου Προσυμφώνου, για την Ανευ Όρων Ξεπουλήματος της Ιστορίας της Μακεδονίας μας;

Είμαστε πεπεισμένοι πώς ΟΧΙ!
Στις 20 του μηνός στα Δωδεκάνησα, θα έχουμε 3 Γενναίους να δοξάζουμε,
που τόλμησαν να ακούσουν την Πατριωτική Ελληνική τους συνείδηση και να ψηφίσουν ΟΧΙ στην υποταγή και δουλοπρέπεια.
Αρνούμαι να πιστέψω οτι θα έχουμε ακόμα 3 Νενέκους.

Παραλλαγή από τΗν αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για το Δημοψήφισμα 2015

Η Ελλάδα δεν τους ξέχασε ποτέ, όπως και το Ατιμωτικό τέλος που τους επιφύλαξε η μοίρα:
» Τὴν διαταγὴ μὲ τὴν ἔδωκε στὰ ἔβγα τοῦ Γεναρίου καὶ ἔκαμα διαταγὰς εἰς ὅλας τὰς ἐπαρχίας, καὶ ἔτσι οἱ προσκυνημένοι ἐτραβήχθηκαν ἀπὸ τοὺς Τούρκους, ὁ δὲ Νενέκος…ὁ ἀσυνείδητος αὐτὸς ἄνθρωπος ἐφύλαξε τὴν πίστιν του πρὸς τοὺς Τούρκους….Ὅλα δὲ ταῦτα ἔμαθεν ὁ Γενικὸς Ἀρχηγός, καὶ ἀγανακτήσας ὡρκίσθη παρρησία ἡμῶν εἰς τὸν Μεγάλον Θεὸν τῶν Ἑλλήνων καὶ εἶπεν, ὄτι ἐπιθυμεῖ τὸν φόνον τοῦ Νενέκου, καὶ ἂν τὸν εὕρισκε πουθενὰ μὲ τὰ ἴδιά του χέρια τὸν ἐφόνευε· (πρᾶγμα πολὺ παράξενον καὶ πρωτάκουστον ἀπὸ τὸ στόμα τοῦ Κολοκοτρώνη νὰ ὁμιλῇ περὶ φόνου, καὶ ὅτι μόνος του θέλει νὰ τὸν κάμῃ). Μετὰ δὲ ταῦτα ὁ Ἀθανάσιος Σαγιᾶς ἐφόνευσε τὸν Νενέκον.»
( Πηγή: Διήγησις συμβάντων της Ελληνικής Φυλής από τα 1770 έως τα 1836, υπαγόρευσε ο Θεόδωρος Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνης στον Γ. Τερτσέτη).

https://youtu.be/CylDmlq-fys

Δημ.Κ.Καραματζιάνης
Καθηγητής Φυσικής – Πληροφορικής

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα μαζί σε ένα τσουβάλι μπας και μαζευτείτε πολλοί…Κούλουμπος το μυαλό του ανθρώπου…..

    • Δεκαοκτώ χρόνια μετά 880 νέοι της Κω μετέβησαν στη Μακεδονία για να εκπαιδευτούν και να συμμετάσχουν ως Μακεδόνες οπλίτες της περίφημης Μακεδονικής Φάλαγγας. Η θέσεις που καταλάμβαναν στη Μακεδονική Φάλαγγα ως Εταίροι ήταν τιμητική μια και ήταν γυιοί του Φιλίππου και αδελφοί του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μετά το τέλος της μεγάλης εκστρατείας επέστρεψαν στην Κω 625 πολεμιστές με τις Περσίδες συζύγους τους και τα παιδιά τους. Οι μικτοί αυτοί γάμοι είχαν γίνει μετά από προτροπή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ακολουθώντας στοιχεία που αναφέρονται σε αρχαίες επιγραφές, στη Βυζαντινή περίοδο, καθώς και γραπτά στοιχεία τις περιόδου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, βλέπουμε τα γενεαλογικά δένδρα των αδελφών του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κω να φθάνουν μέχρι και σήμερα. Σε επόμενη ανάρτηση μου θα αποδείξω τη σύνδεση αυτών των αρχαίων πολεμιστών με τους σημερινούς Θερμοπυλείς. Πιστεύω ότι σωστό είναι αυτοί οι γενναίοι συμπολίτες μας, πρέπει αντί για Θερμοπυλείς, να ονομαστούν Αλεξανδρινοί.

      • ιστορικέ του κ@λου μήν λησμονήσεις να περιλαβεις και τους Πελοποννήσιους

        Τους Στερεοελλαδίτες, τους Θεσσαλείς, τους Πόντιους, τους Κρήτες και λοιπούς….Μαλλον είσαι γνήσιο λασπόπλασμα της Ρεπούση, του Βερέμη και του κάθε βαρεμένου εθνομηδενιστή της σύγχρονης φασιστοαριστεροκουλτουρας. Ελεεινό Άθλιό Μίζερό ανθρωπάκι

  2. «Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. Και ο Παύλος Μελάς είχε πει ότι “η Μακεδονία είναι οι πνεύμονες όλης της Ελλάδος και άνευ αυτών η λοιπή Ελλάς δεν δύναται να ζήσει”. Οταν δίνουμε όνομα δίνουμε έδαφος».

  3. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ " ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! "

    Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ – Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1992 :<> !!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ <>
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ <> ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ.https://www.facebook.com/424363217746793/videos/ανδρεασ-να-γιατι-θελουν-τα-σκοπια-το-ονομα-μακεδονια/913359602180483/

  4. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ " ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! "

    ΑΝΔΡΕΑΣ <>
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗ ΛΙΑΡΕΛΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1 ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1993 , 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 10ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1993 ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟ 47% ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1992 ,ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    3.235.017 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

  5. Τα αξιακά πρότυπα των αρχών της φυσικής επιστήμης σχετιζόμενα με το Ελλάνιον Φως του συμπαντικού νου άνευ ανταλλάγματος όστις σχετιζόμενος της υπαρξιακής μας νομοτέλειας συνεπάγεται στην αύξηση της συνειδητότητας προς την ανελικτική πορεία αμνών και εριφίων. Ο Ελλάνιος συμπαντικός λόγος μας ετίμησε κατερχόμενος στα ανθρώπινα πεδία ώστε με θυσίας να ταυτιστούν με τα Ηλίσια πεδία. Αγανακτήσας δε ὡρκίσθη παρρησία ἡμῶν εἰς τὸν Μεγάλον Ελλάνιον θεόν καὶ εἶπεν, ὄτι ἐπιθυμεῖ τὸν φόνον τοῦ Νενέκου,Καθότι ο λόγος των αρχέγονων πατριών θα ανελιχθεί και θα ταυτιστεί δια παντός και νυν και αεί υπέρ πάντων ο αγών. Ζήτω οι θερμοπυλιώτες μακεδονομάχοι. Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης,

    • Αν ΧΡΙΣΤΑΡΑ μου ασχοληθεις περισσοτερο με τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ισως συνελθης. Απλα τωρα καθεσαι και ΚΑΜΑΡΩΝΗς για τον τροπο γραφης σου και λες … Ω ΜΑ ΠΟΙΟς ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?… Θα σου ελεγα εγω τι εισαι αλλα αστο να παει…

  6. επαινώ το γνήσιο τέκνο της γης της μαδαγασκάρης που με την ασπίδα του Ναπολέοντα επέδραμε κατά των Βισηγότθων και έθεσε τα όρια της νεφελώδους νίκης του Άδη. Φόρεσε την άσπρη σινδόνι ως άλλη φουστανέλα και κραδαίνοντας στη μία χείρα τον γκρα αναφώνησε: Ω κοινόν ανάδελφον μη κοροϊδεύετε το δημητράκι

  7. Ο τόπος μας, που έβγαλε Αγωνιστές Πολεμιστές Δωδεκανήσιους….
    Ποιος τόπος σου ρε Δημητράκη? Στη Πελοπόννησο να πας να τα λες…Μας τα έπρηξες πια.Η Κως θέλει ησυχία και ηρεμία.Άσε τα πολεμοχαρή σχέδια για τον τόπο σου.Μεγάλη ζημιά κάνατε στο νησί με τις φωτιές και τις κραυγές το 2015…Απ’ότι βλέπεις 100-200 άνθρωποι μαζεύονται κάθε φορά..Οι υπόλοιποι 45.000 σε έχουν γραμμένο…Άτε πιο που λένε και στο χωριό μου…

  8. Συνεχίζοντας τις ιστορικές παρεμβάσεις καταθέτω νέα επικαιροποιημένα στοιχεία, όπως προκείπτουν από ανευρέσεις αρχαίων επιγραφών, στο ρέμα του Ντερμέ Νντερεσί, στο αρχαίο Ασφένδι και στην αρχαία Καρδαμούτσα. Οι παραπάνω επιγραφές έρχονται να επιβεβαιώσουν τα αναφερόμενα στην Κλειώ του Ηροδότου, καθώς και στα Ιστορικά του Ιουλιανού του Παραβάτη. Ότι αναφέρω σήμερα θα περιληφθούν στην ανακοίνωση που θα κάνω στην Οξφόρδη και στο Χάρβαρντ τον επόμενο Μάιο.
    Όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση μου, ο Φίλιππος ο Β επισκέφτηκε την Κω, ένα χρόνο πριν τη γέννηση του Μ. Αλεξάνδρου. Κατά την παραμονή του έκανε χρήση μεγάλων ποσοτήτων του περίφημου νερού της Κω από τη διάσημη πηγή της Βουρίνα. Το νερό αυτό αύξανε την γονιμότητα και ταυτόχρονα θεωρούνταν και το κορυφαίο αφροδισιακό ανώτερο του σημερινού Βιάγκρα. Λίγους μήνες μετά παρουσιάστηκε απότομη αύξηση του πληθυσμού της Κω. Η απότομη αύξηση κατά τον Ηρόδοτο οφείλονταν στις εξορμήσεις του ασυγκράτητου Φιλίππου ειδικά στις περιοχές αρχαίο Ασφένδι το παλαιό Πυλί και στην αρχαία Καρδαμούτσα.

    • Η καρδαμούτσα είναι η πηγή αραγωγής της σύγχρονης///////που επιζητούν

      Οι «Περήφανοι» στις μπουταροπορείες! Άντε Γειά πάμε Για τρέλες στις Σεΰχέλες, μετά Βενεζουέλα και μετά Κούβα! Εζουμε ραντεβού με ρον Τσούπρα που θα την κάνει το ///// νυχτα για εκεί.

  9. Ο Δάσκαλος άφησε παρακαταθήκη! Συνέχισε ετσι Δημήτρη. Ειμαστε μαζί μπες μπροστά

  10. «Οι βουλευτές που θα πράξουν το εθνικό έγκλημα θα γραφούν στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας ως προδότες του ελληνικού έθνους και θα απευθυνθώ στον Τσίπρα και θα του πω ό,τι λέει σύσσωμος ελληνικός λαός: ‘Είσαι ένας προδότης, ένας ολετήρας, ένας εκμαυλιστής του ελληνικού έθνους κι αυτό το άθλιο και προδοτικό σύμφωνο των Πρεσπών μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτά τα εγκλήματα που έκαναν οι πολιτικοί σας πρόγονοι, οι κομμουνιστές και οι συμμορίτες το 1949 όταν και πάλι σε συνεργασία με τους Σλάβους των Σκοπίων πολέμησαν εναντίον του ελληνικού έθνους για να αποσχιστεί από την ελληνική επικράτεια η Μακεδονία».

  11. «Έχουμε μια προδοτική συμφωνία η οποία δεν εκχωρεί μόνο το όνομα, αλλά το όνομα της περιφέρειας της ελληνική επικράτειας δίνοντας το δικαίωμα στους Σκοπιανούς στην πορεία να διεκδικήσουν, να έχουν άλλες αιτιάσεις στον αλυτρωτισμούς τους. Όταν εκχωρείται όνομα μίας ελληνικής περιφέρειας, είστε ένα βήμα προ της εκχωρήσεως ελληνικού εδάφους, γι αυτό αυτή η προδοτική συμφωνία είναι παράνομη, ενάντια στο ελληνικό Σύνταγμα ακόμη κι αν την ψηφίσουν 151, 180, 280 ή και 300 βουλευτές. Είναι παράνομη, ιστορικά απαράδεκτη και αντισυνταγματική και ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα».

  12. ΧΑΙΡΕ ΔΗΜΗΤΕΡ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΥΜΕΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Ω ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΕ ΑΝΔΡΑ ΞΕΚΑΒΑΛΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙ ΤΣΙΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  13. Σκουλικια σαρκοφαγα της πρωτης φορας και τελευταιας αριστερας
    Σας φτηνουν οι πολιτες και λετε οτι βρεχει
    Δημοκρατες δωστε δημοψηφισμα στο λαο αλλα τα εχετε παρειι χοντρα υποκειμενα
    Συντομα θα γραψετε παλι με μελανα χρωματα ιστορια
    Ντροπη σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ