Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Χ. Τσατσαρώνης: Φως στο τούνελ υπάρχει όταν «οι φοβισμένοι αδύναμοι σηκώνουν το...

Χ. Τσατσαρώνης: Φως στο τούνελ υπάρχει όταν «οι φοβισμένοι αδύναμοι σηκώνουν το κεφάλι και παύουν να πιστεύουν στων τυράννων τους τη δύναμη»

12
669

Η δίωξη, και η εμπάθεια του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση απέναντι στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ (Δημοτικός Ραδ/κός σταθμός ΚΩ)συνεχίζεται…..
Σήμερα Τρίτη 12-Φεβρ.2019 δικάζεται η υπόθεσή του ΔΗΡΑΣ στον Άρειο Πάγο .
Μια χαμένη υπόθεση για την Δημοτική αρχή ,όπως έγινε με την πρωτόδικη απόφαση που την κερδίσαμε οι εργαζόμενοι και στο Εφετείο το ίδιο ,έτσι ακριβώς θα γίνει και στον Άρειο Πάγο.
Η διαφορά είναι μία….
Από την μία μεριά αυτός που χάνει είναι οι ανίκανοι, Πρόεδρος Παντελίκιζη και ο ιθύνων νους Κυρίτσης , οι οποίοι δεν πληρώνουν από την τσέπη τους (είναι πολλά αυτά που πληρώνουν στον παρά Άρειο Πάγο) αλλά με τα χρήματα των δημοτών με μόνο κίνητρο την εμμονή ,μισαλλοδοξία κ.λπ.
Από την άλλη μεριά οι εργαζόμενοι που πληρώνουν όλα τα έξοδα από την τσέπη τους για να βρουν το δίκιο τους.
Πληροφοριακά δύο από τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας ,άλλους τρείς τους ανάγκασαν να βγουν σε πρόωρη σύνταξη , τέσσερις βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ,δύο πτυχιούχοι δημοσιογράφοι είναι με μετάταξη στον δήμο με καθήκοντα γραμματέα σε υπόγεια του Δήμου και αυτοί που συνεχίζουν να δουλεύουν έχουν να πληρωθούν πάνω από δέκα μήνες και είναι απολύτως εξαρτημένοι και εγκλωβισμένοι από τις ορέξεις και την παράνοια της κας Προέδρου και του ανάλγητου κυρίου Κυρίτση.
Αναρωτιέμαι αντέχει η κοινωνία μας, η κοινωνία του νησιού μας τέτοια φαινόμενα;;;;;
Θα επιτρέψει η κοινωνία μας στον Κυρίτση και στα PLAYMOBIL του να συνεχίσει να επενδύει στον φόβο, στην συνδιαλλαγή, στο ψέμα;;;

Φως στο τούνελ υπάρχει όταν «οι φοβισμένοι αδύναμοι σηκώνουν το κεφάλι και παύουν να πιστεύουν στων τυράννων τους τη δύναμη».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Μανόλης Οικονόμου, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σε 10 γραμμές η ωμή πραγματικότητα για την διοίκηση του δήμου 5 χρόνια . Λυπάμαι γιατί και εγώ συνέβαλα σε αυτό…… Γι’ αυτό όμως μπορώ να κάνω κάτι ….

 2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΕΓΩΙΣΤΗ ΕΜΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΝΤΟΥΤΣΕ

  ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ

 3. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ .ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ …ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΑΝΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΘΕΑ

 4. ΠΟΛΛΟΙ συντοποίτες μας και όχι μόνο δύο βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας , και δεν έχουν ούτε για τα φάρμακα τους. ΠΟΛΛΟΙ άλλοι όχι μόνο τρείς τους, ΔΕΝ μπορούν να βγουν ούτε σε πρόωρη σύνταξη γιατί δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα λιγοστά ένσημα που τους λείπουν, και ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν επίσχεση εργασίας στον πρώην εργοδότη τους . ΠΟΛΛΟΙ όχι μόνο δύο είναι πτυχιούχοι και με μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες, ΠΟΥ ΟΥΤΕ με καθήκοντα γραμματέα σε υπόγεια δεν τους προσλαμβάνουν να δουλέψουν και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πληρωθεί γιά πάνω από πενταετία. Είναι απολύτως εξαρτημένοι και εγκλωβισμένοι από τις ορέξεις και την παράνοια της Τρόικας και ανάλγητου κυρίου Πρωθυπουργού…
  Αναρωτιέμαι ΑΝΤΕΧΕΙ η κοινωνία μας, η κοινωνία του νησιού ΜΑΣ ( τώρα το θυμόμαστε…) τέτοια φαινόμενα;;;;;
  ( συνεχεια…παρακάτω)

 5. Θα επιτρέψει η κοινωνία μας (που την διαλύουν καθημερινά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την παράνοια τους) στα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και στα PLAYMOBIL τους να συνεχίσουν να επενδύουν στον φόβο, στην συνδιαλλαγή, στο ψέμα;;;
  Φως στο τούνελ υπάρχει όταν «οι φοβισμένοι αδύναμοι σηκώνουν το κεφάλι και παύουν να πιστεύουν στων τυράννων τους τη δύναμη». Πότε είναι η ώρα τους φίλε Μπάμπη; Φοβισμένοι και Αδύναμοι υπαρχουν κάθε φορά που εκλέγουμε Δημάρχους που βολεύουν την τσεπη τους και τους «δικούς» τους. Μην το θυμόμαστε μόνο όταν τα θύματα είμαστε εμείς αλλά και οι συνανθρωποί μας Φίλε Μπάμπη…..Καλό Αγώνα και ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Μπάμπη ( 1500 ευρουδάκια θάλασσα πλατιά….)

 6. Ο ΔΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΟΥ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥ .Η ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ.
  ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΚΥΡΙΤΣΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.