ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Εμείς εδώ στην Κω γεμίσαμε τις καφετέριες…

37
5862

Όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι Κω σήμερα ήταν στις καφετέριες

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις στα νησιά! Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Μυτιλήνη: «Θέλουμε πίσω τα νησιά μας»

Ξεκίνησαν σήμερα οι κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα ο περιφερειάρχης  Κώστας Μουτζούρης  και οι δήμαρχοι σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο, με την συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων.

Οι κεντρικές συγκεντρώσεις ξεκίνησαν σήμερα στις 12.00 η ώρα στη Μυτιλήνη στο χώρο της Προκυμαίας έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, στη Χίο στην πλατεία Πλαστήρα και στη Σάμο στην πλατεία Πυθαγόρα.

Το κεντρικό σύνθημα των συγκεντρώσεων είναι το “Θέλουμε πίσω τα νησιά μας. Θέλουμε πίσω τη ζωή μας” και σε αυτές συμμετέχει πλήθος κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή την στιγμή στην Μυτιλήνη δεν λειτουργεί τίποτα. Μέχρι και τα περίπτερα είναι κλειστά.

Ο κόσμος στα νησιά απορρίπτει το κυβερνητικό σχέδιο για τη δημιουργία νέων δομών στα νησιά, και ζητάει τον έλεγχο των μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα νησιά, τη φύλαξη των συνόρων και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και των δομών υγείας και ασφάλειας.

Κατά την συγκέντρωση ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης διάβασε το ψήφισμα που επικυρώθηκε από τον κόσμο μ’ ένα δυνατό χειροκρότημα.Πριν από λίγο το ψήφισμα επιδόθηκε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Εκεί έχει καταλήξει η πορεία αμέσως μετά τη συγκέντρωση.

Επιγραμματικά το σημεία του ψηφίσματος:  ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Θέλουμε αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας
Θέλουμε έλεγχο των νησιών μας
Θέλουμε κάθε μέρα εδώ τους υπουργούς
Θέλουμε πίσω τα νησιά μας
Θέλουμε πίσω τις ζωές μας

Όπως έχουμε ξαναπεί το έργο του του Νότη Μηταράκη στο επανασυσταθέν υπουργείο μετανάστευσης, προβλέπεται πολύ δύσκολο…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ εκλεγμένος και δημοσιεύει κοροϊδευτικα ποστ για τη κινητοποίηση του Δήμου… Και like όλοι οι «δικοί» του… Τι να πεις από κει και πέρα..
    Τι να περιμένεις μετά???
    Ντροπή..

  2. Καλα τα λεει ο φιλος να κλεισουν ολα και να μαζευτει κοσμος να παμε ολοι για τον φραπε και τον φρεντο πρωτοι ειμαστε

  3. Σσσσσσ Θα σε πουν φασιστα,ξενοφοβικο,οι χορηγοι του νυν δημαρχου.Ειπαν να κανουν αντισταση (οπως και την προηγουμενη φορα ,με το χοτ σποτ),απο τα διαφορα καφε!!!!!

  4. Επαναστατες του καφενειου μονο για το γυπεδο κανετε. Σε λιγο θα πουλατε και το κορανι για να βγαλετε φραγκα ουστ….

  5. Λέμε για τους δημοτικούς υπαλλήλους ότι ήταν στις καφετέριες σήμερα, εσείς όλοι που τους κατακρίνετε που ήσασταν;;;
    Που ήταν ο ιδιωτικός τομέας;;;
    Που ήταν ο κόσμος της Κώ;;;
    Πουθενά!!! Αυτό ακριβώς!!!
    Όπως τότε έτσι και τώρα κάθεστε στα καφενεία και στα ζεστά σπιτάκια σας.
    Ξυπνήστε πρώτα εσείς οι ίδιοι και μετά κρίνεται τους υπόλοιπους.

    • Αν δεν κάνω λάθος και συγχωρείστε με αν κάνω, εσείς οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν χάσατε το ημερομίσθιο.

    • Στον ιδιωτικό τομέα εμείς οι υπάλληλοι έχουμε αφεντικά … αν κάνουμε αυτά που κάνετε εσείς τρώμε πόδι με συνοπτικές διαδικασίες . Ούτε να αρρωστήσουμε δε μπορούμε όχι να διαδηλώσουμε κιόλας .

  6. Αφού ο Δήμαρχος είναι υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και πλαισιομένος από τα Ορφανά του Στάλιν ( Δικηγορικός σύλλογος Κω ) οποίος έχει κάκαλα ας το αρνηθεί θα είναι ψεύτης… Το έχω ξαναπεί το ξαναλέω προκειμένου να μην ξαναβγεί ο Κυρίτσης που τα είχε φορτωμένα στον κόκορα πέσατε με την μούρη να βγάλετε τον Νικηταρά όχι ότι το όραμα είναι τίποτα το ιδιαίτερο… Μόνος του έπαιζε ο Συριζαίος εξαρχής! Οπότε τι μας έμεινε? Να ενθαρρύνουμε σωστούς ανθρώπους που θέλουν το καλό του τόπου τους να κατέβουν στην τοπική αυτοδιοίκηση που να μην είναι μπλεγμένοι με κόμματα μόνο αυτο μας σώζει…

  7. Τουλάχιστον απ το Πυλί έπρεπε να κατέβουν όλοι.Ν αδειάσει το χωριό.Να κλείσουν στόματα.Τώτα αφήνουν να αιωρούνται οσμές στον αέρα.

  8. Ναι
    και εμεις κλεισαμε τι Δημαρχια μας.. Για να ξεκουραστουν οι εργαζομενοι του Δημου…Το μεροκαματο θα το παρουν σημερα…..Ναι Δημαρχε εκανες μεγαλη επανασταση σημερα Μπραβο για την Επανασταση σας. Ρε ατε παρατηστε μας αν αυτο ειναι το καλλιτερο που μπορειτε να κανετε…

  9. συριζα νδ κιναλ υπεγραψαν την λειτουργια των χοτ σποτ απο το 2015 μεχρι το 2025

    με δυνατοτητα παρατασης μεχρι το 2035 και μετα μεχρι 2045……….ολοι σας δουλευουν

  10. Θα δουμε απι τα αποτελεσματα ποιοι εχαν δικιο. Αυτοι που πηγαν στις συγκεντρωσεις η αυτοι που καθησαν στις καφετεριες.

  11. Καλα τα γραφει ο ΕΝΑΣ ηλιθιος ….»πνιγεται» που οι Κωοι δεν «επαναστατουν» οπως το 2015!!!βριζει πατοκορφα ολους τους Πυλιωτες,τους Κωους κλπκλπ (και τον Συριζα βεβαιως βεβαιως )….και δεν του περασε απο το»μυαλο» του (ποιο μυαλο ,θα μου πειτε) οτι στην Κω οι ανθρωποι ηρεμησαν ΓΙΑΤΙ δεν καταστραφηκαν απο το 2015 και υστερα ΑΛΛΑ αντιθετα ΟΛΑ πηγαν σχετικα καλα … ΕΚΤΟΣ απο το καλοκαιρι του 2015 !!!! Τοτε που δεν υπηρχε το χοτ σποτ αλλα (δυστυχως)υπηρχε ο Κυριτσης (ο αγωνιστης), ο παπας του Λινοποτη (αλλος αγωνιστης),ο Μηνας ,ο Θεοφιλος και τα αλλα παιδια (γνωστοι αγωνιστες διαχρονικα). Μαθημενοι οπως ητανε στους «Λαικους Αγωνες» (της μασας) κοντεψαν να νικησουν και να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ την ΚΩ.!!!!! Αυτα αναπολει ο ..ηλιθιος και τσατιζεται !!! Τελειωσανε αυτα ηλιθιε μοναχα ο Κουλης (πιο ηλιθιος
    απο εσενα) μπορει να τα ζωντανεψει……

  12. Εαν έκαναν συγκέντρωση στη κω δεν θα πήγαινε κανενας..
    Όπως στο πυλι που πήγαν 30 ατομα..
    Κοτες

  13. Είχα την τιμή να γνωρίσω αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους και ευχαριστώ για την προσφορά τους.

    Κάποια στιγμή οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους του Λινοποτίου για διάσωση του νησιού και του τουριστικού μας προϊόντος.
    Γιατί αν αυτή τη στιγμή έχουμε τουρισμό και τις δουλειές μας, το οφείλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους.
    Εάν γινόταν η δομή στον Λινοπότη, το σημείο που περνούν καθημερινά χιλιάδες τουρίστες, τώρα θα μιλούσαμε για την απόλυτη καταστροφή.
    Οι άνθρωποι αυτοί ξενυχτούσαν κάθε βράδυ, μέσα στο κρύο, την στιγμή που άλλοι κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους.
    Σας ευχαριστώ.

    • ποιους «κατοικους του Λινοτοπιου «….πρεπει να ευχαριστησουμε ;;;;;;; Ο λινοποτης εχει 10 κατοικους !!!!! Οτι θελεις λες ….. Θα μου πεις ο μονος εισαι ;;;;;; Εδω η κυβερνηση και τα καναλια τους μας φλομωνουνε στο ψεμμα …..στους ανυπαρκτους «κατοικους του Λινοποτιου » θα ..κολλησουμε !!!!! Πες τις μπουρδες σου ανθρωπε μου…..μαθημενος ειναι ο κοσμος !!!!!

  14. Να μας πουν ποιοι εκλεγμένοι έχουν πάρει εργολαβίες στα hot spot… Μούγκα… Τα λεφτά είναι πολλά.

  15. Οταν λεμε ημαστε κλειστα ,ο Δημος Κω ημαστε οχι να ειναι οι μισοι τα σχολεια και οι παιδικοι σταθμοι ηταν ανοιχτα γιατι γιατι το κανουνε; αυτη τη στιγμη επρεπε ολος ο δημος να κλησει ολος
    να καταλαβουνε οτι διαμαρτυροντε ολοι να ξεσηκωθει ολο ολο το νησι ετσι γινετε η διαμαρτιρια

  16. Η κως δεμ έχει πρόβλημα με τους πρόσφυγες όπως τ’αλλα νησιά.. είναι καλοδεχουμενοι.. οπότε ετοιμαστείτε για δεύτερο hot spot και μουγκα!

  17. Ηλίθιοι εσείς που χλεβαζετε ρε δε ντρέπεστε? Αυτό σκέφτεστε μόνο τα ευρώ? Σταματήστε πια έλεος και αν έχετε τα αρ…. βγείτε ονομαστικά ζώα που πάνω από όλα βάζετε το φράγκο….Ειμαι πυλιωτινα με Παιδιά και το μόνο που σκέφτομαι είναι το μέλλον τους….γι’αυτό πρέπει να ενωθούμε για να βρούμε μια λύση….Εσείς σκέφτεστε τα παιδιά σας? Το μέλλον τους? Η μόνο τα ευρώ?Ντροπή σας θέλετε τουφεκισμα και είστε ανάξιοι γονείς…Πάψτε πια μερικοί να μαλωνετε για τους δημάρχους είτε φτάιει ο ένας η ο άλλος η και οι δύο δε με μέλλει καθόλου μα καθόλου αυτό που θέλω είναι να καθαρίσει ο τόπος μας για να ζήσουν τα παιδιά μας….
    Καλά μας κάνουν τα υπόλοιπα χωριά και μας κοροϊδεύουν και λίγα μας λένε…
    Ντροπή σας ξεφτίλες, για τα ευρώ και μόνο καραγκιοζηδες πάρτε τους και στο σπίτι σας να τους κάνετε γαμπρούς σας χαχαχα εκεί να σας δω ξεφτίλες…ντρέπομαι για πάρτη σας!

    • Πυλιωτινα-Μπουμπουλινα που δεν εισαι, σε καμμια περιπτωση.κανε την αρχη και βγες με το ονομα σου.Μην λες για τους Πυλιωτες γιατι αυτοι παλεψαν,ενω αλλοι ηταν κρυμμενοι!!!!

  18. Έρχεται το δεύτερο hotspot στο νησί… εφόσον δεν υπήρξε καμιά αντίδραση, σου λέει, οι Κωτες δεν έχουν προβλημα! Περιμένετε και θα δείτε μετα θα είναι αργά

  19. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΚΩΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΤΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΤΆΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ .

  20. Σήμερα Παρασκευή.Ο Μυταράκης έρχεται Κυριακή.Πόσοι θα είστε κάτω από το Δημαρχείο?Πόσοι θέλετε να σας μιλήσει δημόσια ;Πόσοι το απαιτείτε; Μπορείτε να μαζευτειτε;Τολμάτε να το πείτε ο ένας στον άλλο και να πάτε η φοβάστε μην σας πούνε ακραίους; Το Οραμα και η κυρία Ρούφα στήρίζει την ανοιχτή προς όλους Εκδήλωση ..δεν πέρασε όμως σαν πρόταση.Φτιάξτε το αν θέλετε και μπορείτε. Μαζευτήτε Γιατί κανεις δεν είναι ακραίος. Όλοι πατριώτες είμαστε.

  21. αφου δεν δουλεψαν τα κουρασμενα,,, παλικαρια,,,του δημου φοβερη διαμαρτυρια!!!!!! το εμαθε ο μητσοτακησ λεει και θα παρει τουσ μεταναστεσ……..ειμαστε αξιοι τησ καταντιασ μασ……..

  22. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΈΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΟΜΙΛΊΕΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ