«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Τί ετοίμαζαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο; Η βλάβη σταμάτησε τα σκοτεινά τους σχέδια…

46
4379

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: ΤΙ ΕΤΟΊΜΑΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

 • Η βλάβη σταμάτησε τα σκοτεινά τους σχέδια και τα προσάραξε στα αβαθή της Λάμπης…;
 • Ο ενδοτισμός απέτυχε ο πατριωτισμός είναι χρέος

 

Τώρα, που έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας και καταλάγιασε ο δικαιολογημένος θόρυβος και η αναστάτωση που προκλήθηκε γύρω από το φερόμενο ως «καταδυτικό» τουρκικό πλοίο, που τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου προσάραξε σε απόσταση 100 μέτρων από τις ακτές της Λάμπης, θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, νηφάλια και με ψυχραιμία να εκφράσουμε τις δικές μας ανησυχίες και να θέσουμε ερωτήματα που χρήζουν απάντησης.

Το τουρκικό πλοίο, που με 5μελές πλήρωμα απέπλευσε από το λιμάνι Τούζλζα της Τουρκίας με προορισμό την Αττάλεια και τεχνικό εξοπλισμό φορτωμένο, λόγω βλάβης του πηδαλίου, σύμφωνα με τον πλοίαρχο, προσάραξε λίγα μέτρα από την βορειοδυτική ακτή του νησιού, στην περιοχή αμμόγλωσσα. Η πορεία όμως του συγκεκριμένου πλοίου δείχνει, πριν πλησιάσει την Κω και προσαράξει, να είναι όλη μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα και ξαφνικά να «ξεφεύγει» εντελώς από την πορεία του, όποιος και να ήταν ο προορισμός του. Η ευθύγραμμη δε και σταθερή πορεία και ταχύτητα προς το σημείο προσάραξης του κάθε άλλο παρά βλάβη δηλώνει στο πηδάλιο, όπως και άνθρωποι που γνωρίζουν από θάλασσα, χαρακτηριστικά μας τόνισαν. Αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση γιατί δεν έκανε «κράτει» τις μηχανές του και δεν ζήτησε βοήθεια, αλλά και γιατί αρκετή ώρα μετά την προσάραξή του κρατούσε «σιγή ασυρμάτου»; Γιατί, επίσης, είχε σβηστά όλα τα φώτα και δεν έφερε σημαία κατά παράβαση των διεθνών κανονισμών ναυσιπλοΐας;

ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΥΛΙΚΟ

Κάτοικος της περιοχής, που ειδοποίησε και το Λιμεναρχείο, μας είπε ότι άκουσε ένα παράξενο θόρυβο, που υπέθεσε ότι προέρχονταν από απορριμματοφόρο του Δήμου, που η πρέσα του συνέθλιβε τα σκουπίδια. Βγαίνοντας και φωτίζοντας το χώρο παρατήρησε ένα μεγάλο κόκκινου χρώματος ψαράδικό να έχει προσαράξει στα αβαθή…! Παράλληλα, μας μετέφερε και το επιβεβαίωσαν μέλη της ομάδας «Θερμοπύλες», που και αυτά ήσαν από τους πρώτους αυτόπτες μάρτυρες, αφού κατοικούν πλησίον του σημείου προσάραξης και ξύπνησαν από το θόρυβο που προκλήθηκε, την αγωνιώδη προσπάθεια του πληρώματος να καλύψουν με μουσαμάδες το οπλικό σύστημα που μετέφερε στο κατάστρωμά του. Φυσικά, όταν το επόμενο πρωί της 26ης Δεκέμβρη μιλούσαν για πιθανά αντιαεροπορικό όπλο που έφερε, τους χλεύαζαν, οι αρχές ανακοίνωναν ότι δεν μετέφερε τίποτα το ύποπτο, διάφορα δε μέσα έκαναν λόγο για… σκάλες και άλλα υλικά.

Η αλήθεια όμως, δεν άργησε να φανεί, αφού την επόμενη ημέρα, γύρω στις 5 το απόγευμα, τουρκικό σκάφος μεταφόρτωσε όλο το ύποπτο στρατιωτικό υλικό! Γίνεται λόγος για δίδυμο αντιαεροπορικό πολυβόλο, για αντιπυραυλικό σύστημα και αριθμό πυραύλων εντός κοντέινερ και τον εκτοξευτήρα! Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, αν στο αμπάρι του πλοίου υπάρχουν όπλα, αφού πληροφορίες αναφέρουν για σκανάρισμα με ακτίνες, που έγινε από μηχάνημα εντός ειδικού οχήματος! Στο πλοίο, μετά την μεταφόρτωση παραμένει ένα λυόμενο γραφείο εργοδηγού, το άδειο κοντέινερ και ένα εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο δεν μεταφορτώθηκε λόγω έλλειψης χώρου και του οποίου το περίβλημα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, που προφανώς δηλώνει πως το φορτίο εντός του ήταν κάτι πολύτιμο, πιθανά ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου ή οτιδήποτε άλλο στρατιωτικό υλικό.

Τι άραγε ετοίμαζε η Τουρκία στο Αιγαίο, που τελικά «προσάραξε» στα αβαθή της Λάμπης; Προφανώς, ήταν ένα ακόμα επεισόδιο από αυτά που κατά καιρούς η γειτονική χώρα στήνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τελευταία δε και την ίδια τη συνθήκη της Λωζάννης!

Όσο τη διακυβέρνηση (την εξουσία την έχουν κέντρα έξω από τη χώρα) την έχουν διαχρονικά, εδώ και δεκαετίες προδοτικές κυβερνήσεις και πολιτικοί απατεώνες, η χώρα θα βυθίζεται οικονομικά, η Τουρκία θα λειτουργεί και θα διεκδικεί με όλο και περισσότερο προκλητικό τρόπο ελληνικά εδάφη, αλλά και για τους δήθεν συμμάχους μας θα αποτελούμε την καλύτερη θεραπαινίδα!

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Όμως, ευτυχώς υπάρχει και Θεός και παράλληλα, παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα, ο λαός αγρυπνεί. Κάτοικοι της περιοχής έκαναν αναφορές για ύποπτες κινήσεις τα τελευταία βράδια πριν την προσάραξη του «Αλκατράς» και μάλιστα για επαφές με την απέναντι ακτή μέσω σημάτων από φωτεινή πηγή! Σίγουρα, υπάρχουν άτομα που διαμένουν, κερδίζουν τα προς το ζην και απολαμβάνουν τα αγαθά της Δημοκρατίας και τελευταία της πλήρους ανεκτικότητας στη χώρα μας, που με σκοτεινό, ύπουλο και φθονερό τρόπο λειτουργούν κατά των εθνικών μας συμφερόντων. Έχουν γνώση οι φύλακες! Πρόσφατα, είχαμε τη σύλληψη και καταδίκη Γερμανού κατασκόπου, που λειτουργούσε για λογαριασμό της Τουρκίας!

Κάποτε δε, έρχεται και η θεία δικαιοσύνη! Πόσες αθώες ψυχές, Τούρκων αλλά και ξένων πολιτών, ο Θεός να τους αναπαύει, πληρώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη γειτονική χώρα, με τις βομβιστικές και άλλες εγκληματικές ενέργειες, την αλαζονεία, την ματαιοδοξία και τη βάρβαρη αντίληψη κυριαρχίας του νεοσουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν! Η Τουρκία έσπειρε πολύ «δάκρυ και πόνο» στην Κύπρο, το Κουρδιστάν και τελευταία στη Συρία και τώρα θερίζει το δικό της θανατικό μερτικό, δυστυχώς, με αθώα θύματα. Αλλά και στην περίπτωση του «Αλκατράς», είτε βλάβη είτε η «ναυτοσύνη» του πληρώματος χάλασαν μάλλον τα σκοτεινά τουρκικά σχέδια, αφού η ώρα, 5το πρωί, η ημέρα, 26η Δεκέμβρη, όπου όλη η Ελλάδα «καθεύδει» λόγω Χριστουγέννων, η πλεύση χωρίς το παραμικρό φωτεινό ίχνος, η μη ύψωση σημαίας, μέχρι και σήμερα που παραμένει προσαραγμένο σε ελληνικά ύδατα αλλά και το σημαντικό φορτίο και η προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί, αποκαλύπτουν το «γκρίζο» και ύποπτο της όλης υπόθεσης.

Ας καταλάβουν, επιτέλους, οι ελληνικές κυβερνήσεις ότι ο ενδοτισμός απέτυχε και ότι ο πατριωτισμός είναι χρέος, αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως χώρα. Ας αφήσουν οι ξενόδουλοι και υποταγμένοι πολιτικοί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν το έργο τους, όπως πολύ καλά ξέρουν και να μην τις «αφοπλίζουν» όπως έκαναν και στην περίπτωση των Ιμίων!

Σε πρόσφατη έρευνα εξάλλου, με ερώτημα «ποιους εμπιστεύεστε περισσότερο», το 78% απάντησε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και μόλις το 6% τους πολιτικούς…!

Τέλος, τι γίνεται με τους χώρους προστασίας (καταφύγια) και παροχής πρώτων βοηθειών για τα παιδιά και τον άμαχο πληθυσμό σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Οι «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» έχουν τα άτομα εκείνα που μπορούν να βοηθήσουν στην υπόδειξη και οργάνωση τέτοιων χώρων σε κατάλληλα σημεία σε όλο το νησί, αν τους ζητηθεί. Μήπως είναι καιρός να οργανωθούμε καλύτερα και να αφυπνισθούμε;

 

Για την ομάδα πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

Κρητικός Αντώνης

Τρακόσσας Μιχάλης

Δρόσος Νίκος

Κόλλιας Αναστάσιος

Τρακόσσας Βαγγέλης

46 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

 2. Μην ανησυχείτε όσο υπουργός Άμυνας είναι ο συγΚΑΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και η φασιστοαριστερή κυβέρνηση έχει «πατριώτες» σαν τον ΖΟΥΡΆΡΗ...

  Έχουμε και εσάς τους προστάτες της εθνικής μας Κυριαρχία και κοιμόμαστε ήσυχοι.

 3. Εάν δεν κάνω λάθος, οι περισσότεροι από εσάς ψηφίσατε ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τώρα κάνετε τους πατριώτες.

  Μπορείτε να συνεχίσετε τις περιπολίες για ΛΑΘΡΟ, πουλιά, αυθαίρετα, αμμόλοφους και φυτά αλλά πάψετε να παίζετε παιχνίδια πολέμου υπερπατριώτες της φακής…

 4. oti kouvalouse opla to kseroume den xriazete na pistevoume tous anikanous pou to kalipsan kai oso gia aytous pou legan oti den einai etsi kai den kouvalouse tipota eipopto asto megale nato kseroume emis ayto esi eisai nales oti soulene min tixon kai xasis tin karekla pouka8ese kai ton misto mas poulisate kseftiles oli h politiki alite… marese ovouleytis mas oti den 8a minoun ta pakistania stin ko kai vgikan aliposi kai feran kai alous koproskila

  • Πόνεσαν τα μάτια μας ρε φίλε, άστο αν δεν μπορείς να το γράψεις τουλάχιστον ζωγράφισε το!!…

 5. Προωθεί διεθνισμό, κατάργηση των συνόρων, απάλειψη της ιστορικής μνήμης, κατάργηση της Εθνικής συνείδησης. Προωθεί ταξικό μοίρασμα της κοινωνίας, διαχωρισμό σε ελιτίστικη νομενκλατούρα, δηλαδή μια μειοψηφία με κομμουνιστική φρασεολογία αλλά δεξιές τσέπες που απολαμβάνει τα πάντα, και τον φτωχό λαό που ζει τρομοκρατημένος για το Αύριο. Συνθλίβει την οικονομική και επαγγελματική πρωτοβουλία. Τέλος, διώκει την θρησκεία και τα ήθη κι έθιμα του λαού.

 6. Ευτυχώς μας προστατεύουν οι «ενεργοί αργόσχολοι/ρούφοι» που δεν έχουν άλλοι δουλειά από το να βγάζουν σενάρια για μασωνίες/εβραίους/ιλουμινάτι/νεφελίμ κλπ, βγάζωντας φωτογράφιες και φαντασιολογώντας για δήθεν κόκκινα ουφο καήκια που αποβίβασαν μυστικούς πράκτορες…Α ρε γιαούρτι που το θέλετε!

  • Κανείς δεν έγραψε για αποβίβαση μυστικών πρακτόρων. Εσύ πως το ξέρεις;

   Επειδή αυτόπτες μάρτυρες είδαν οτι προσάραξε βάρκα με δύτη που δε μίλαγε ελληνικά και οι σάκκοι που είχε αυτοί η βάρκα μεταφορτώθηκαν σε αυτοκίνητο εδώ στην Κω που έκανε τρελλή πορεία επειδή το καταδίωξαν ιδιώτες (φοβήθηκαν να επιμείνουν) , μένουν εύλογα ερωτήματα για το τι είδους εξοπλισμό πήραν οι πράκτορες εδώ. Μόνο ήσυχοι δεν μπορούμε να είμαστε. Και ο κ. λιμενάρχης γιατί δεν είχε δώσει εντολή να παρακολουθείται το πλοίο; Οι κάτοικοι της περιοχής επιβεβαιώνουν οτι καμία παρακολούθηση δεν έγινε τις πρώτες μέρες. ‘Ολα αυτά είναι περίεργα.

 7. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  ο γεωργιος ειναι τελειως αχρηστος.μονο μπακλαβα και μελι.ολα πανε φουντο.κριμα στο νησι

 8. Φοβόσαστε μήπως ξυπνήσουμε από τον λήθαργο μας;
  Ο Χριστός με λόγια και με έργα μας υπόδειξε ότι ο πραγματικός εχθρός του ανθρώπου δεν βρίσκεται στην απέναντι παράταξη αλλά είναι μέσα στην δική μας παράταξη!
  Το «ειρηνικό» Ισλάμ από τον 7ον αιώνα (μέσω του πανάρχαιου τζιχάντ) διεξήγαγε 548 επιθετικές μάχες και κατέσφαξε τουλάχιστον 270 εκατομμύρια απίστους!
  Ο ίδιος ο Μωάμεθ έδειξε στον διάδοχό του Kchalid πώς να σφάζει τον άπιστο και μέσα στα ματωμένα χώματα του συζύγου να βιάζει την γυναίκα του!
  Το μόνο μεμπτό της Ιστορίας που μας διδάσκουνε οι δικοί μας «Φαρισαίοι» είναι οι 8 μάχες που έδωσαν οι Σταυροφόροι ως αντίδραση στην Παλαιστίνη από τον 11ον αιώνα στα επόμενα 300χρόνια!

 9. Το έγραψα και προχθές.
  Η αμμόγλωσσα φαίνεται με γυμνό μάτι και από τον κάθε ανίδεο στα ναυτιλιακά. Πως στο διάολο δεν πήραν είδηση που πάνε; Όλα τα πλοία πλέον, ακόμη και τα ψαράδικα, διαθέτουν ναυτιλιακούς χάρτες, GPS, βυθόμετρο, κ.λ.π.. Λόγω του στενού και πάνω σε διεθνή οριογραμμή επιβάλετε η παρουσία του Πλοιάρχου στην γέφυρα. Τόσο βλάκας ήταν ο μάγκας; Και το πηδάλιο να μπλοκάρει, κάνει «κράτει» και «πίσω», όπως γράφει ο φίλος παραπάνω.
  Δεν θέλω να ανακατευτώ σε σενάρια και φαντασίες, υπάρχουν υπεύθυνοι και αυτοί ξέρουν ή δεν ξέρουν, αλλά θέλει προσοχή η κατάσταση που στήνουν οι Τούρκοι στην περιοχή μας.

 10. Ελεος με τους καραγκιοζηδες.Τι δημοσιευετε τετοιες βλακειες επιτελους.Με απλα λογια οι Τουρκοι μετεφεραν τελεια οπλικα συστηματα που δεν τα ξερει κανεις απο την Τουρκια …στην Τουρκια,μεσω Ελλαδας με μικρο πλοιο μεσω θαλασοταραχης?Γιατι?Να τα κανουν βολτα να παρουν αερα?Ξυπνατε επιτελους δεν ειμαστε σε πολεμο με του γειτονες.Το καλοκαιρι ερχοντε χιλιαδες στο νησι ,αληθεια δεν μπορουσαν να κανουν βουτιες εκει να μετρησουν και τα νερα οπως διαβασα αλλου?Εχετε ξεφυγει τελειως πια.Δεν υπαρχει σωτηρια για τη χωρα.Παντου υπαρχουν γραφικοι τυποι αλλα εδω κοντευουν να γινουν πλειοψηφια.

 11. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

 12. ο κυκλωνας τωρα ειναι τουρκια συρια ιρακ και ακουμπα το αιγαιο

  ας προετοιμαστουμε για να τον αποφυγουμε.

 13. Αττικά Νέα, Αααα μάλιστα!! Μιλάμε για εγκυρότατο site και blog όπως και το Makeleio.gr…κ.τ.λ….έλεος πια με αυτά τα σάιτ που σκορπάνε την τρομολαγνεία και ειδικεύονται στη σκόπιμη παραπληροφόρηση!!! Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν;

 14. ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΕΓΟΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ.

 15. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ?ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ!!

 16. ΕΔΟ ΑΙΝΑΙΡΓΙ ΠΩΛΙΤΑΙΣ.ΘΕΠΜΩΠΙΛΙΟΤΕΣ ΙΜΑΣΤΕ ΑΔΑΙΛΦΙΑ…ΕΜΙΣ ΘΑ ΚΙΝΗΓΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΦΙΓΑΙΣ-ΜΑΙΤΑΝΑΣΤΑΙΣ,ΚΕ ΑΙΣΙΣ ΤΟΥΣ ΤΩΥΡΚΩΥΣ…ΙΝΕ ΝΤΡΩΠΙ.ΑΝ ΣΙΝΕΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΙΡΧΟΝΤΕ ΚΑΡΑΒΗΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙ; ΠΩΣΑ ΑΚΩΜΑ ΝΑ ΑΙΡΘΟΥΝ; ΚΕ ΓΙΑΤΗ ΦΑΙΥΓΟΥΝ; ΚΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΗΑ.ΔΑΙΝ ΚΙΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΗΑ.ΕΣΧΩΣ…..

 17. ΑΔΑΙΛΦΙΑ…ΑΙΛΙΠΑ ΣΤΙΝ ΑΘΙΝΑ.ΙΜΕ ΠΩΛΙ ΣΙΓΚΙΝΙΜΑΙΝΟΣ….ΑΙΥΤΙΧΟΣ ΙΠΑΡΧΕΤΑΙ ΚΕ ΑΙΣΙΣ…ΟΛΙ ΜΑΖΗ….Ο ΠΟΛΙΤΕΧΝΙΟΣ,ΟΙ ΑΙΝΑΙΓΙ ΠΩΛΙΤΑΙΣ,ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΙΛΙΩΤΕΣ, Ο ΔΙΜΑΡΧΩΣ,Ο ΑΙΒΑΓΓΑΙΛΩΣ,Ο ΑΓΓΑΙΛΩΣ,Ο ΜΙΝΑΣ. ΩΛΙ ΜΑΖΗ……

 18. Συνταγές για μουσακά βρέθηκαν στις σημειώσεις της Ρούπα, προσωρινά εκτός νόμου οι μελιτζάνες

 19. …αυτή η προετοιμασία πολέμου που λες, συντηρείται εδώ και πολλά χρόνια!!
  Το θέμα είναι οι απλοί πολίτες των δύο λαών (που στο κάτω-κάτω δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας) να μην δηλητηριάζονται από τα διάφορα site με διάφορες ειδήσεις παραπληροφόρησης και σκοπιμότητας!! Δυστυχώς, κάτι παρόμοιο (από τα αντίστοιχα Τουρκικά site) γίνεται και από απέναντι!!
  Εντάξει θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, όμως δεν γίνεται κάθε μέρα να μας βομβαρδίζουν με τέτοιου είδους ειδήσεις!!
  Όσο για το ‘επιθυμείς ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο’…το είπε κάποιος Λατίνος συγγραφέας.
  Υ.Γ. …σου έχω και εγώ ένα γνωμικό που έχει σχέση με πόλεμο (κάποιου Γάλλου συγγραφέα – ποιητή) και μάλιστα καθρεφτίζει την πικρή αλήθεια…’στον πόλεμο αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν’
  …αυτές οι δύο γραμμές (του Γάλλου συγγραφέα – ποιητή) τα λένε όλα!!!

 20. Υ.Γ. …σου έχω και εγώ ένα γνωμικό που έχει σχέση με πόλεμο (κάποιου Γάλλου συγγραφέα – ποιητή) και μάλιστα καθρεφτίζει την πικρή αλήθεια…’στον πόλεμο αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν’
  …αυτές οι δύο γραμμές (του Γάλλου συγγραφέα – ποιητή) τα λένε όλα!!! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΙΝ ΔΕ ΟΛΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣ. Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς. Και τους μεν θεούς έδειξε, τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε, τους δε ελευθέρους.

  • …σαφώς και αυτά τα γνωμικά που γράφεις (δεν αντιλέγω) είναι σπουδαία και γράφτηκαν από σπουδαίους σοφούς της Αρχαιότητας!!
   Όμως στο ‘σήμερα’ το…’πόλεμος πάντων πατήρ’… στα σημερινά δεδομένα που ζούμε…είναι ο αγώνας επιβίωσης που δίνει καθένας από εμάς!!!

 21. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

 22. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

 23. Τελειώσαν οι γιορτές και βγήκαν πάλι οι χρυσές πορδές!!Πάλι με τους ενεργούς κοπρίτες θα ασχολούμαστε?

  • Ποία είναι η Ελληνική σου παιδία αν επιτρέπεται;
   Για ακόμα και ανώνυμα ντρέπεσαι να μας το ανακοινώσεις;
   Γιουσουφάκι … Εεεε … Γιουσουφάκι!

 24. Όλες αυτές οι ομάδες είναι οι μελλοντικοί θύλακες φασισμού…Έτσι ακριβώς ξεκίνησαν όλα τα φασιστικά-ναζιστικά καθεστώτα στον κόσμο….Καλυμμένοι πίσω από εθνικοπατριωτικά συνθήματα,κατέληξαν να υπηρετούν άρρωστα μυαλά που κατέστρεψαν την ανθρωπότητα. Χίτλερ-Μουσολίνι-Φράγκο-κ.λ.π. Στο νησί της Κω δρουν τρεις τέτοιες ομάδες…..Η μια ήδη εκπροσωπείται στη βουλή και αύριο στον δήμο,οι άλλες δύο θα εξελιχθούν ίσως και αυτές μέσα από τις δημοτικές εκλογές θελήσουν να εκπροσωπήσουν κομμάτι της κοινωνίας.Μετά όλοι πάλι θα πέφτουν από τα σύννεφα…..

 25. Απλα….ελεος.Προστατεψε τον κοσμο απο την βλακεια,δεν ειναι αναγκη ο καθε πικραμενος να αναιβαζει αθρα.Δεν βοηθαει τι κοινωνια σε κατι τα αποθημενα κανενος.

 26. Θέρμοκεφαλοι είστε…….
  Ημιμαθεια στο μεγαλείο της!
  Π@π@ρια έλληνες είστε….
  Αγράμματοι και σκατοψυχοι!
  Κοντά τα ποδαράκια σας παλιό χρυσά αυγά

  • Για ψάξε να βρεις ποιος οπαδός του Μωάμεθ έσφαξε τον Πρόγονό σου και μέσα στα ματωμένα χώματα του πάππο σου, βίασε την σύζυγο του;

   • τι του λες βρε του τουρκοσπορου..αυτος εχει κανει σουνετι και στο μυαλο το χαζαρομογγολος

   • Ρε μποχαλαρά εσύ δηλαδή βάσει ιστορίας είσαι καθαρόαιμος έλληνας?Τουρκόσποροι είστε όλοι εκεί πέρα τι το παίζετε ελληναράδες?

 27. Επειδή συνεχίζεις να ντρέπεσαι να μας πεις για το είδος της Ελληνικής Παιδείας σου (έστω και «Ανώνυμα»), για να μπορέσω να σε ενημερώσω συγκεκριμένα, είμαι αναγκασμένος να σε απαντήσω πολύ απλά:
  1) Βάση τις σύγχρονες έρευνες του DNA των σημερινών Ελλήνων, βρήκαν ότι είναι κατά τα ¾ όμοιο με τους κατοίκους της Ελλάδος της Παλαιολιθικής Εποχής και κατά το ¼ όμοιο με το DNA της Νεολιθικής Εποχής.
  2) Οι Τουρκόσποροι έχουν διογκωμένα ζυγωματικά και σχιστά μάτια
  Αλλά τι έχουν να κάνουν, όλα αυτά με τους 270 εκατομμύρια σφαγιασμένους απίστους των τελευταίων 1400 ετών από τους οπαδούς του Μωάμεθ;

 28. Το επίπεδο της φρασεολογίας σου και η ανικανότητα τεκμηριωμένων επιχειρηματων, πιστοποιεί την ανύπαρκτη παιδεία σου … σε λυπάμαι … και περαστικά σου!
  Και όπως συνηθίζουν να λένε και οι όμοιοι σου … ΕΛΕΟΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ