ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Σκουπίδια σε δρόμους της πόλης μας! (φωτό)

27
2502
Θέμα: Σκουπιδια σε δρόμους της πόλης μας!
 
Κυριε Κιαρη καλησπέρα και καλό μηνα σε εσας αλλα και στους αναγνωστές της σελίδας σας.
Σας στέλνω φωτογραφίες απο τον απογευματινο περίπατο  μου στην Θεμιστοκλέους  της 25ης Μαρτιου και την οδό Ιπποκράτους. Πραγματικά ντρέπομαι να βλέπω τους ξεχειλισμένους  απο σκουπίδια κάδους και οι υπεύθυνοι να μην βρίσκουν λύση. Γιατί αυτή η απαράδεκτη εικόνα την ώρα που οι πρώτοι τουρίστες έκαναν την εμφανισή τους στο νησί μας? Ποία δικαιολογία θα μας πούν?
Σας ευχαριστώ
Γ.Α

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την ώρα που εσύ έκανες τη βόλτα σου και έβγαζες φωτογραφίες κάποιοι άλλοι καθάριζαν εθελοντικά παραλίες και τα φορτηγά του δήμου ήταν εκεί. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

    • Σοβαρά τα λες τώρα αυτά; Να μην θέλουν οι Κώοι ,που πληρώνουν τέλη καθαριότητας την πόλη τους καθαρή; Επειδή πήγαν κάποιοι άλλοι και καθάριζαν τίς παραλίες; Τα έχετε κάνει παντού χάλια.Παρατήστε τα…..

  2. Όταν πετάνε ολόκληρη την κουτα μέσα στον κάδο τον μπλε γεμίζει και μετά στον πράσινο μενον τα σκουπίδια απέξω είναι λογικό να γίνεται αυτό φυλε αναγνώστη και πολα αλλά πέρα από σκουπίδια..

  3. Δήμαρχε παρετησου. …Στο 10 τις % έπεσες σε πρόθεση ψήφου και αυτό μόνο κάποιοι που τους έκανες χατίρια. ..

  4. Η Κως στα χειροτερα της!!!!
    Περιμένουν με τον εθελοντισμό να εχουν μια καθαρη πολη Τα τελη του Δημου αυξηθηκαν κατα 80%.

  5. Μόνο στην Κω τα αυτονοητα θεωρούνται παραλογα.Αν είναι δυνατον! Αναγνώστης να καταγγέλλει την ανικανοτητα του Δήμου και καποιοι να μιλανε για εθελοντισμό!
    Αλλο ο εθελοντισμός και αλλο οι υποχρεωσεις του Δημου απεναντι στον δημότη.Και στις υποχρεωσεις είναι η καθαριοτητα της πολης.

    • Αυτή η απλή λογική, ο κοινούς νους, φαίνεται ότι μας λείπει. Και πάλι, Δυστυχώς!

  6. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ… ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?

  7. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

  8. ΜΑΡΑΓΚΕ ΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ.

    3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  9. Το ότι ήταν Κυριακή λέει κάτι; Ως γνωστόν στο δημόσιο ισχύει (ακόμα) το 5θήμερο. Οι περισσότεροι όμως θα έχετε δει απορριμματοφόρο να κυκλοφορεί και Σάββατο μεσημέρι. Που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν 6ημερο. Δεν δικαιούνται λοιπόν μια Κυριακή για ξεκούραση όπως όλοι μας; Λίγος σεβασμός για τους ανθρώπους αυτούς που κάνουν αυτή την πολύ δύσκολη δουλειά, δεν βλάπτει. Αλήθεια πόσοι από μας θα μπορούσαμε και θα αντάχαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά;

    • Άσε κοπελιά. Κυριακές φωτογράφιζε και ο δημοτικός σας σύμβουλος την περασμένη διετία του Καίσερλη..Γιατί περί διετίας θητεία μιλάμε.Στην ουσία έχουν περάσει τρία χρόνια με εσάς.Έργο μηδέν. Ένα γυρούλι στη πιάτσα ροτόντα και τέλος.Έργα τριάντα πόντων το πολύ…. Άντε θα…βάλετε και ένα άγαλμα. Άλλα κι άλλα….

    • Εδω μιλαμε για πολιτικη ευθυνη και προγραμματισμό.Ας δουλεύουν και 4ήμερο ο πολιτικός προισταμενος ας δώσει φραμμη για να βγαινουν τα δρομολογια.Οσο για την δυσκολη δουλειά τους σέβομαι ολους,δεν υπαρχει ευκολη δουλεια.Και να ξέρεις και εμεις που εχουμε επιχειρησεις διπλα με αυτες ρις εικονες η δουλεια μας φινεται δυσκολοτερη.

  10. Καλό θα είναι και εμείς οι πολίτες να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση!
    Κακά τα ψέματα ακόμα και στο θέμα απορριμμάτων είμαστε πίσω, όχι μόνο εδώ αλλά γενικά σε όλη την Ελλάδα!! Παραδείγματα πολλά, πετάμε τις σακούλες σκουπιδιών χωρίς να τις έχουμε δέσει…όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω (σχετικά με τις κούτες), πετάμε μεγάλες χάρτινες κούτες στους κάδους (χωρίς να τις έχουμε ανοίξει) αδιαφορώντας το αν πιάνουν χώρο μέσα στον κάδο. Έχω δει με τα μάτια μου πολίτη, να πετάει σακούλα (με σκουπίδια) στον κάδο, πάνω από το μηχανάκι του!! …τι να πει κανείς μετά από αυτό; Άσε για τους κάδους ανακύκλωσης… ο καθένας ότι θέλει πετάει εκεί.
    Θα υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα που θα έχουν δει και άλλοι συμπολίτες μας,
    για αυτό καλό θα είναι να είμαστε και εμείς λίγο πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι σε τέτοια θέματα.

      • Αντώνη…και εγώ δεν καταλαβαίνω εσένα γιατί σε πείραξε αυτό που έγραψα!!
        ‘Εδώ ο ΧΥΤΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ και δεν μιλάει κάνεις’…σοβαρό και σημαντικό αυτό που έγραψες, όμως (επειδή δεν μιλάει κανείς) δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ο κάθε πολίτης να κάνει του κεφαλιού του!!…και μιας και μου λες ‘η κούτα σε πείραξε?’, Ναι Αντώνη και η ‘κούτα’ με πείραξε και όχι μόνο!! Σαφώς και οι υπεύθυνοι (οι εκάστοτε δημοτικές αρχές) έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο για την καθαριότητα, όμως και η αδιαφορία των πολιτών δεν πάει πίσω!! Όταν ασυνείδητοι πολίτες πετούν πακέτα από τσιγάρα, κουτάκια από αναψυκτικά, μπουκάλια, κυπελάκια του καφέ, και τόσα άλλα σκουπίδια όπου να ναι, καταντάει αηδία να ρίχνουμε ευθύνες μόνο στο Δήμο.
        Θα πρέπει δηλαδή να πέσουν πρόστιμα ώστε να συμμορφωθούν μερικοί;!!!

  11. Το θέμα της καθαριοτητας των δρόμων της πόλης μας και γενικά ολοκληρου του νησιού μας δεν αφορά μόνο τον δήμο και τους υπαλλήλους πρέπει να αφορά και όλους εμάς και γενικά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοι και να φροντιζουμε και εμείς να διατηρουμε καθαρο τον τόπο μας.Όταν καθαριζουν οι άνθρωποι και εμείς πέταμε απο δω κι απο εκεί σκουπίδια κτλ.τότε αστα βραστα.

    • την πολιτικη κατευθυνση την δινει ο δημος!!!!!!!11 όταν ο χυτα βουλιαζει όταν τιποτε δεν δουλευει τι παράδειγμα δινεις στον δημοτη ?

    • Γιατί ρε φίλε δεν τα έλεγες αυτά και για την προηγούμενη δημοτική αρχή,που σαφώς τα πράγματα ήταν καλύτερα,αλλά γυρνούσαν μέσα στη πόλη τα στελέχη της δύναμης αλλαγής και φωτογράφιζαν κάθε το κάθε τι. Ξέχασες ‘η θέλεις να μη θυμάσαι;

    • Ο τέταρτος τουριστικός προορισμός σας μάρανε.Τριτοκοσμικό νησί καταντήσατε τη Κω. Δρόμοι,κτίρια εγκαταλελειμμένα,σκουπίδια, και ο επαρχιώτης Δήμαρχος τρέχει στις Βρυξέλλες…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ