ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Κω για ξαπλώστρες: Είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουμε να κάνουμε διακοπές στην Κω…

58
12006

Αγαπητοί Κύριοι,

Πρώτα, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για το ότι σας έγραψα στα αγγλικά, δυστυχώς δεν μιλάω ελληνικά. Η σύζυγός μου και εγώ ανησυχούμε βαθύτατα σχετικά με την κατάσταση με τους επαγγελματίες-διαχειριστές στις παραλίες της Κω. Ερχόμαστε διακοπές στο νησί για αρκετά χρόνια, μερικές φορές και δύο φορές το χρόνο. Εκτιμώ ότι ξοδεύουμε περίπου € 2,500 ανά επίσκεψη. Ένα μεγάλο μέρος της απόφασής μας για διακοπές στην Κω είναι ότι απολαμβάνουμε την επίσκεψη στην παραλία χωρίς να ενοχλούμαστε συνεχώς από τους ιδιοκτήτες εστιατορίων που μας πιέζουν να αγοράζουμε φαγητό και ποτό για να χρησιμοποιήσουμε τις ξαπλώστρες τους.

Είμαστε συγκλονισμένοι και βαθιά απογοητευμένοι που μάθαμε στην πρόσφατη επίσκεψή μας ότι έχει αποφασιστεί να αφαιρεθούν αυτές οι ξαπλώστρες από τους διαχειριστές που δεν έχουν εστιατόριο ή καφέ μπαρ αλλά χρεώνουν μια μικρή ημερήσια αμοιβή.

Εάν αυτές οι ξαπλώστρες δεν είναι πλέον διαθέσιμες, είναι αμφίβολο ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε διακοπές στην Κω. Έχω μιλήσει με αρκετούς άλλους παραθεριστές που έχουν την ίδια άποψη. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την οικονομία του νησιού.

Σας παροτρύνω να στηρίξετε τους διαχειριστές παραλίας στην εφημερίδα σας και να ασκήσετε πιέσεις στους υπεύθυνους για την εφαρμογή μιας εμφανώς άσκοπης και, ελικρινά ηλίθιας νομοθεσίας.

Με εκτίμηση

Douglas Meldrum

 

Dear Sirs,

First, I must apologise for writing to you in English as regrettably I cannot speak Greek.         My wife and I are deeply concerned   regarding the situation with the sun bed operators on the Kos beaches.

We have been holidaying on the island for several years, sometimes coming twice a year. I estimate that we spend around €2500 per visit. A large part of our decision to holiday on Kos is because we enjoy visiting the beach without continually being bothered by taverna owners pressuring us to buy food and drink for using their «free» sun beds.  We were shocked and deeply disappointed to learn on our recent visit that it has been decided to remove those sun beds from the operators who do not have a restaurant or cafe, but who charge a small daily fee.

Should these sun beds be no longer available, it is doubtful that we would continue to holiday in Kos.  I have spoken to several other holiday makers who are of the same opinion. This would result in a significant sum of money being lost to the economy of the island.

I would urge you to support the sun bed operators in your newspaper and to bring pressure on those responsible for implementing what appears to be pointless and quite frankly, stupid legislation.

Yours sincerely.

Douglas Meldrum

58 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στημένο δημοσίευμα από ομπρέλα, ή από Γερμανό συνταξιούχο που κατά εκατοντάδες μένουν στην Κω.

  Αυτοί έχουν σύνταξη 1.800-3.000 €, αγόρασαν σπίτι με το εφάπαξ του και περνάνε σαν Βουλευτές και Υπουργοί που δεν τους έπιασε η κρίση, εμείς όμως με τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αντέχουμε να πληρώνουμε παράλογα ποσά ή να μην βρίσκουμε παραλία της προκοπής ελεύθερη;;;;

  • Σκωτσέζος repieter είναι φίλε και θες και τα υπόλοιπα στοιχεία του.Έτσι είναι χιλιάδες ξένοι που εσύ θέλεις να τους κλείσεις στα Βραχιολάδικα.Τα στοιχεία του θα τα στείλει στον διαχειριστή.Τα δικά σου δεν βλέπω όμως…..

   • AYTOS FTAIEI GIA OTI SYMBAINEI.GIA NA MHN XASEI TOYS PSIFOFOROYS TA EXEI AFHSEI TO NHSI STO ELEOS TOY.KAI EAN DEN MPAS SAYTON TON DHMARXO POY RIMAKSE THN KO….DEN GINETAI TIPOTA

   • Ειδικό τέλος στις ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ από την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ για είσπραξη 135 εκατομμυρίων Ευρώ…

    Δεν σκέπτονται οι τεμπέληδες που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους και έτρωγαν πάντα από τα ΜΑΥΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ τι πάει να πει να στερηθεί ακόμα και το μπάνιο ένας οικογενειάρχης που θα πρέπει να πληρώνει τους ντα2βάδες της παραλίας και της ξαπλώστρας 10-20 ευρώ για κάνει ένα μπάνιο με τα παιδάκια του..

    • Μα σε ξαναρωτώ,αν πιάσεις τις ακτές των All Inclussives ,είναι χιλιόμετρα.μπες στην Κτηματική και δε

     Ταγματασφαλίτη μου γιατί θέλεις να εξαφανιστεί ο Ομπρελάς και όχι το All Inclussive να αφήσει κανένα μέτρο?Πήγαινε και καθάρισε και τις βρομιές ταγματασφαλίτη του φόρουμ,γιατί φαίνεται από μακρυά ότι μόνο το ξάπλωμα ξέρεις να κάνεις,και το ποστάρισμα εμφυλιοφιλικών σχολίων….Φαισταριό,ταγματασφαλίτη…

    • Μολονότι τελικά τα πρώην μέλη των Τ.Α. βρέθηκαν στην πλευρά των νικητών μετά τον εμφύλιο πόλεμο, ουδέποτε κατάφεραν να κερδίσουν αισθήματα συμπάθειας ή έστω ουδετερότητας. Μέχρι και σήμερα ο χαρακτηρισμός ταγματασφαλίτης είναι στη λαϊκή κουλτούρα ύβρις, συνώνυμη της προδοσίας και του δοσιλογισμού.

  • Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

   ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ από ομάδες ΜΑΦΙΟΖΩΝ και η ανεξέλεγκτη παραχώρηση τους… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΕΦΑΛΟΣ και το ΤΙΓΚΑΚΙ, ο άλλος στα ΘΕΡΜΑ έκανε την καντίνα ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ και κανένας δεν του επιβάλει πρόστιμο… ΟΜΩΣ η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αντί να φροντίσει την φύλαξη του περιβάλλοντος και την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες όπως προβλέπει τι σύνταγμα, χωρίς εκμετάλλευση από ΑΛΗΤΕΣ αρκέστηκε ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 30% στην ενοικίαση τους . Έτσι οι Κεφαλιανοί ανέβασαν τις ομπρέλες 40% … Ο ΣφΥΡΙΖΑ αναγκάζει τους μη έχοντες παραδάκι να ξαπλώνουμε στην ζεστή άμμο σε πετσέτα και τους ομπρελάδες να κλέβουν με ΠΑΛΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ, 6-10 Ευρώ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, παράνομη εκμετάλλευση των παραλιών χωρίς απόσταση από την θάλασσα, χωρίς ελεύθερα τμήματα για να κάνουν ένα μπάνιο και με τον κίνδυνο να τους φάει το κεφάλι κάποιος με τα παράνομα σπορ θάλασσας… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ και ελεγχόμενες τιμές για όσες παραχωρηθούν… -Monkey Hangers-

   • Ελπίζαμε για λίγες ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ από την κλίκα των ομπρελάδων για όλους, αλλά ο «Ψηλός ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος» πουλά προστασία....

    Όλοι πια το έχουν καταλάβει ότι ο λαϊκισμός του ΣφΥΡΙΖΑ δεν σταματά. Οι νταβ@δες της παραλίας θα πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές τους γιατί μερικοί ζητούν τιμές Βάρκιζας και χωρίς απόδειξη. ΜΑΥΡΟ χρήμα, μαύρη παραχώρηση, μαύρη εκμετάλλευση, έχουν καπαρώσει τις καλύτερες παραλίες … και εμείς θα πρέπει να σκάσουμε ένα μεροκάματο για να πάμε τα παιδιά μας στην θάλασσα.

    • ΟΙ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΑΙΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ…ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ?ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ…ΒΛΑΚΑ..Ω ΒΛΑΚΑ!!!!

    • Τα τελεσίδικα βλάκα ...είναι χαρακτηριστικά Μουσολίνι.Δεν είναι οι εχθροί σου οι ομπρελάδες

     Δεν έχουν λουκέτα να ‘κλειδώνουν’ ούτε χιλιόμετρα γης,ούτε ανθρώπους μέσα,τα τελεσίδικα δεν είναι για ανθρώπους του μόχθου.Στο ξαναλέω έλα να δεις τι έχουν και πάμε να δούμε τι έχεις!!!’Άμμο ενοικιάζουν,όπως και γω είμαι με τους συμβασιούχους!Είναι ο τρόπος και ..αυτό πείραξε πολλούς τουρίστες,γιατί το έμαθαν όλοι!!!!Ξέρεις τι γράφουν και τι λένε για τα σχόλια σου?απορούν αν είσαι Έλληνας καταρχήν!!!!ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ !!!Τα τελεσίδικα είναι χούντα!!!!!!!!

   • Το πρόβλημα του Νησιού είσαι εσύ και οι ομοιδεάτες σου Μαιμούνα,πίθηκε,βλάκα

    είσαι το ρεζίλι του φόρουμ,ο ορισμός του Βλάκα.ότι και να πούμε για σένα μια ζωή ηλίθιος και βλάκας,με πολιτικά κίνητρα.Παπαγάλος,ανθέλληνας….είναι τα σταγονίδια που όλοι λένε,οι διχαστής βλάκας,που σε κάθε θέμα χωρίς να απαντάει στα επιχειρήματα ,θέλει να βγάλει το μάτι του στον συμμπολίτη του.Όταν για παράδειγμα λέει για ελεύθερες παραλίες για να κάνει μπάνιο,θέλει το κρανίο στο δίσκο των συμπολιτών του που νοικιάζουν 33 χρόνια 15 μέτρα και ΟΧΙ τα ALL iNCLUSSIVES με τα χιλιόμετρα.

   • ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ

   • χωρών επισκεπτών της Κω,επαναλαμβανόμενων που χρόνια μένουν σε μικρά,όπως ο Σκοτσέζος,και τρώνε σε μικρο-ταβέρνες.Θα δείτε και άλλες αναρτήσεις πανίβλακα.

   • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΟΝΙΑ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΕΧΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΕΣΥ ΡΕΜΑΛΛΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ?ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΗΝ TUI ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΟΥΣ.

   • ο νοσταλγος της χουντας,ο μαλλιος των βασανιστηριων η μαιμου που υπογραφεο

    νοσταλγεί τις άδειες παραλίες λεει;,ο κόπρος του διαδικτύου,ο κόπρος που θέλει σκιά μαύρη,που κάθε σχόλιο του θυμίσει ΕΣΑ

   • ..το χουντερό βλακώδες έκζεμα,με το 45άρι να πυροβολεί ότι του κάτσει στραβά,η ΕΑΤ ΕΣΑ του φόρουμ,που θέλει και νοσταλγεί την χούντα..η μαϊμού,την καλύτερη υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου,είναι να γυρίσεις το 45άρι προς την κεφάλα σου κ ν αυτοκτονήσεις ..λάκα,να γλυτώσουμε απ τη βρωμερή ψυχή σου,αδελφοφά…αδελφοκτόνε…

  • Τρέξτε να προλάβετε την παραλία σας νταβ@δες των παραλιών που σας τις χάρισαν οι δήμαρχοι για ψήφους διαπλοκής και στρατό ψηφοφόρων....

   Και όμως ο νόμος που ψήφισε ο ΣφΥΡΙΖΑ περιορίζει την εκμετάλλευση και βάζει κανόνες στους τραμπούκους που κάθε χρόνο ήθελαν την παραλία που κληρονόμησαν… Καλώς να έρθουν και άλλα πρόστιμα μπας και βάλουν μυαλό.

  • Ελεύθερες παραλίες για τους δημότες και επισκέπτες έργο του ΣΥΡΙΖΑ, αντισυνταγματική η παραχώρηση τους.

   Ας φροντίσουν οι δήμοι για δωρεάν οργανωμένες δημοτικές παραλίες σε όλο το νησί. Φτάνει πια η παράλογη εκμετάλλευση των παραλιών από βολεμένους των δημάρχων.

  • Εδώ στην Κω εκτός τον δημοσιογράφο της Aftoblandat που χθες έκανε μια βόλτα στην πόλη όπως όλοι μας και είδαν τα χάλια του 4ου προορισμού της Ελλάδας(,έχω βίντεο από χθες την κυκλοφορία στο Λιμάνι κατά τις 11),μάθε λοιπόν ότι και η κ.Αλεξάνδρα Πασχαλίδου .,αυτή που παρουσίασε την Ελληνική Συμμετοχή της χώρας μας στην Eurovision και την κατάκτηση της πρώτης θέσης το 2005,αυτή η Δημοσιογράφος είναι εδώ,θα στο επιβεβαιώσει και ο κ.Κιάρης και βλέπει τα χάλια μας!!!!!!!

  • Η ζωντανή διαφήμιση της Κω ,είναι οι συμπολίτες μας Ευρωπαίοι που διαμένουν στην Κω

   Οι κοινότητες των Σκανδιναβών,Γερμανών ,Άγγλων,Ολλανδών,πολλοί ψήφιζαν εδώ, ήταν η φωνή του Νησιού στους συμπατριώτες τους Ευρώπη,λόγω της κρίσης όμως και της λαίλαπας του All Inclussive,έφυγαν, επειδή τo ALL iNC κατέστρεψε οποιαδήποτε μικρο-επιχειρηματική πρωτοβουλία…. δεν είναι βλάκες,βλέπουν τα πάντα ,βλέπουν παρανομίες,αφουγκράζονται τα προβλήματα,κάνουν τα παζάρια με την Βοήθεια των αιρετών για να αγοράσουν Μαθησιακό υλικό για τα παιδιά τους.Ότι κάνουν δηλαδή οι Ελληνικές Κοινότητες στο Εξωτερικό.

   • ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ……….

  • Στην αρχή παραχώρησαν τις παραλίες οι δήμοι σε πολύτεκνους, άνεργους και σε άτομα με ειδικές ανάγκες... ΜΕΤΑ ;;;

   ΜΕΤΑ άρχισαν άλλα κριτήρια, αριθμός ψήφων, κομματικοί φίλοι, εξαγορά συνειδήσεων και προσωπικός στρατός ψηφοφόρων…

   • ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΑΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΚΟΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ 120 ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, επιτέλους θα έχουμε μερικές παραλίες ελεύθερες για τα παιδιά μας χωρίς νταβατζηλίκι.

   Χώστε πρόστιμα στους παράνομους που τόσα χρόνια καπάρωναν παραλίες χωρίς να πληρώνουν… Εάν μπορούσα και τα κοράκια της ΦΑΡΑΣ των ομπρελάδων το επέτρεπαν θα διάλεγα μια ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΕΣ για κάθε ημέρα. Είναι δύσκολο φυσικά γιατί οι μαφιόζοι της ξαπλώστρας έχουν καταφέρει να μοιράζουν τις παραλίες μεταξύ τους σε συνεργασία με τους Δημάρχους, πάντα το ίδιο κομμάτι λες και είναι κληρονομιά από τον παππού τους… Αλλά αφού επιμένεις θέλω ελεύθερο τμήμα παραλίας στον Μήλο, στα Κρητικά, στον Άγιο Φωκά, στα θερμά, στο Τιγκάκι, στον Παράδεισο, στον Άγιο Στέφανο, στην Αλυκή, παραλίες ελεύθερες για τους δημότες και τους επισκέπτες χωρίς νταβατζηλίκι….

  • δηλαδη ρε φιλε οταν ακους κατι που αφορα τον γερμανικο λαο,μονο οι αυτα που αναφερεις σκεφτεσαι;

   τίποτα για Μπαχ,Μπετόβεν, ασπιρίνη τόσος συνθέτες κ ανακαλύψεις δεν χωράνε στο μεγάλο σου μυαλό;

  • αυτός ξοδεύει για τους μικρούς κάποιες συντάξεις,εσύ χαίρεσαι να πεθάνουν.εσυ είσαι ο αδελφός ίδιος ή με καλάσνικοφ ή με εξορίες στη Μακρόνησο.αδελφοκτονος

  • και στιμενο να ειναι τι σας πειραζει η αληθεια….η παρλιες πρεπει να χουν δουλεια για ολους κ να υπαρχουν κ ελευθερες χωρισ ομπρελες παραλιες κ beach bar k ομπρελαδες…. στο τελος θα τισ παρουν ολεσ τα all in clusive

  • Με τέτοιους συμπολίτες ..δυστυχώς φως δεν υπάρχει…και έχει δίκιο.Η διαταραγμένη ψυχή σου πραγματικά θέλει αγωγή…

  • ειναι αληθεια αυτα που ακουγοντε.Αλα για αυτα που συμβαινουν υπευθυνη ειναι η δημοτικη αρχη.Ο λογος απλος,να μην χαθουν οι ψηφοφοροι του δημαρχου.Οτι θελει κανει ο καθενας,με την υποστηριξη του δημου.Συγχαριτηρια σαυτον τον κυριο που ειχε το θαρος και εγραψε ενα απο τα πολα κακως κειμενα που συμβαινουν στο νησι.

   • Το πρόβλημα του Νησιού φίλε μου είναι η κακία και η διχόνοια,ο αλληλοσπαραγμός

    Δες για παράδειγμα τα μηνύματα των ταγμάτων σωφρονισμού και προπαγάνδας που τα βάζουν με τους ομπρελάδες και τα μικρομάγαζα ,ενώ δεν τους πειράζουν οι καταπατητές χιλιομέτρων που κάνουν και Λιμάνια,που κλείνουν τους πελάτες με διάφορα κόλπα μέσα,που σερβίρουν 25-3000 φιάλες την ημέρα,και χιλιάδες τόνους κρεάτων,που δεν μπορεί να πάει κανείς στις παραλίες τους,γιατί είναι Ξένο Έδαφος,αλλά βγάζουν τη χολή τους στους ενοικιαστές 15 μέτρων.κάτι βλάκες,κάτι ποταπά ανθρωπάκια που κλείνουν τα μάτια στο ΕΓΚΛΗΜΑ και σε κάθε άρθρο γράφουν τις ίδιες μαλακίες,οδηγούν όμως στον Εμφύλιο τους κατοίκους και την Κοινωνία.Σαν κάτι μαιμούνες παραπάνω.

  • i v spent my money in Kos market,i can tell u the name of the hotel n the places i v shopped…can u tell me about u.my mail has it aegeanews.what about u?

 2. Σκουπίδια,ομπρελάδες,φήμες για αρρώστιες,Hot-Spots,Aστυνομικές Επιχειρήσεις καταμεσής του καλοκαιριού με συλλήψεις,φήμες για ναρκωτικά και ρεζιλίκια με 1 Ασθενοφόρο,η σύζυγος μου έχει ραντεβού με τον δημοσιογράφο της Afteblondat.

 3. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ… ΔΕΙΝΕΙΣ 2,5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΤΑΛΙΡΟ ΤΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ … ΕΝΑ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ??? ΑΠ ΤΑ 2,5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΣΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???
  ΜΗ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΤΑΓΛΑ … Η ΑΜΑ ΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΙΚΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ.. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΖΗΜΠΑΜΠΟΥΕ… ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ.

  • ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ?ΔΙΩΞΕ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ

   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛ ΙΝΚΛΟΥΣΙΒ,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΧΑΙΝΟΝΤΑΣ 20 ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟΤΟ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ REPIETERS.

 4. με τα συμβουλακια τους το χαβα τους. …αλακες κοτες αυτους ψηφισατε.χαιρομε για αυτα που συμβαινουν στην νησαρα μας.καλα να παθετε ολοι σας.μονο τις κοτες ξερετε να κανετε καλα.

 5. Μακρυά από την μαφία των «κακόμοιρων» ομπρελλάδων…Που άμα δεν πάρουν το 5ρο τους αρχίζουν απειλούν τον κόσμο οτι η παραλία τους ανήκει και άμα είσαι και ξένος η χριστοπαναγία πάει σύννεφο..Άξεστοι,απολίτιστοι φασίστες που νομίζουν οτι τους ανήκει η παραλία..

  • ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ,ΣΕ ΛΥΠΑΤΕ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ALL INCLUSSIVE ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 10 ΜΕΤΡΑ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ.ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ .25000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

  • ΧΑΧΑXA ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ,ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ TΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

   ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ….ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ; ΟΥΤΕ ΗΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΒΑΒΟΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.ΠΟΣΟ ,..ΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ;

 6. Εγω την παραλια την κληρονόμησα απο τον πατερα μου.Οποιος εχει πρόβλημα να έρθει να μου το πει .

  • ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ…ΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ,ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΔΩ ΣΤΟ AEGEAN…HEIL

 7. Προς τον Ανώνυμο.Εμεις οι ομπρέλαδες ξέρουμε και δουλεύουμε και δεν είμαστε πεινασμένοι σαν εσενα και όπου γουστάρουμε εμεις βάζουμε δωρεαν κόσμο και κάθεται όχι κατι βλήματα σαν εσενα.

  • Ποιος ανώνυμος ,η μαιμού ο ες -ες είναι,το εμφυλιοπολεμικό κατάλοιπο

   …αυτός που γράφει γαι τους ταξιντζίδες,για τον κουλουρά,για ταν λατερνιάρη ,αλλά όχι για τα στραβά των πολυεθνικών.

 8. …αν μπορεί να πάει να ψαρέψει ή να κάτσει τζάμπα σε ένα κατειλημμένο από ALL INCLUSSIVE ή από Beach Bar-πλατεία των 400 κάνει γαργάρες.ο φασίστας που προσκυνάει τους δολοφόνους του Νησιού που έκαναν τις παραλίες τους πισίνες,που κάνουν λιμάνια,που έχουν θερμοκήπια,αποστακτήρια,χασάπικα,γήπεδα γκολφ,τρυπανιές,εκατομμύρια φοροδιαφυγή,Αλβανούς στα 80%,καθημερινή καταγκαστική εργασία,ενώ στα συμφωνητικά στον ΟΑΕΔ δίνουν ρεπό,διαφορετικές μισθοδοσίες απ τις δηλωθείσες.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ?ΚΑΙ 10 ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!

 9. Μηπος πρεπει να χωρισουμε τους απλους ομπρελαδες που εχουν μονο και μερικες ομπρελες(15-20) με οτι αντιτιμο θελετε(2.5-3 ευρο το ατομο, πολλαπλασιασμο ξερετε) απο τα beach bar που τα εχουν για τραπεζοκαθησματα και για να απόλαυσεις ενα μπανιο πρεπει να ξοδεξεις σε φαγητο και για να πιεις?ξερουμε τι εξοδα εχει η παραλια?

 10. Επισκέπτης της Κω που έμενε σε Ξενοδοχείο ALL INCLUSSIVE έξω απ την Κω,μου κατήγγειλε ότι τις ημέρες του μίνι καύσωνα,πήρε από το Mini Market του εν λόγω ξενοδοχείου μια εξάδα νερό σε τιμή ντροπή,ούτε στην έρημο να τα αγόραζε,κάτι παγωτά 5 φορές απ τις τιμές που τα πήρε στην πόλη,και του είπαν ότι είναι η απόσταση απ την πόλη και άμα θέλει,αλλιώς ας πιει ποτά!!!!!!!Αυτά γίνονται αλλά η Κτηματική κοιτάζει τους καταπατητές της παραλίας 10 μέτρων και αυτούς που φτιάχνουν μαλλί της Γριάς.

 11. Διώχτε την μαφία από τις παραλίες!Ο αιγίαλος ανήκει σε όλους!Δεν είναι περιουσία του κάθε ομπρελά που με το έτσι θέλω ζητάνε 10€ αδήλωτα φυσικά χωρίς απόδειξη!Καμία ανοχή στους καταπατητές!

  • Λαμόγιο.δείξε μας τι δηλώνεις?Τι δουλειά κάνεις κοπρίτη??

  • Οι 'Αδελφοφάες" είναι ένα μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη,επίκαιρο και στο αφιερώνω

   …Αυτό το επιθανάτιο μυθιστόρημα του Καζαντζάκη είναι, ανάμεσα σε όλα τα έργα του, το πιο κοντινό στον κόσμο μας, που σπαράζεται από αδελφοκτόνες μάχες.

  • ‘Οταν λοιπόν γενικεύεις, δίνεις μια τεκμηρίωση, αλλιώς αερολογείς. Και όταν κατηγορείς κάποιον στα καλά καθούμενα, εσύ φέρεις το βάρος της απόδειξης.Φίλε μου διαπιστώνω ότι δυστυχώς έχεις τυφλωθεί σε τέτοιο βαθμό από τα κομματικά γυαλιά, τα οποία όχι μόνο φοράς αλλά ενδεχομένως να μην αντιλαμβάνεσαι καν ότι τα φοράς

  • ΒΡΕ .....ΛΆΚΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ

   Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ WESTERN UNION ,ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥς ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ?ΦΟΝΙΑ ΑΛΕΛΦΩΝ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ κ.ΜΥΛΩΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ………

  • Μόνο για τον Ντάνο στο σουρβάιβορ να ψηφίζουμε είμαστε τελικώς ικανοί....

   Τον Θεοδωράκη αν και γενικως δεν τον γουσταρα ουτε ως πολιτικο ουτε ως δημοσιογραφο μπορω να πω οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειναι αξιοπρεπεστατος . Σε αντιθεση με τον ηλιθιο που εκανε πλακα με το οτι αδυνατισε αλλα θα τον ταισει για να ξαναπαχυνει…στην ενημερωση των Πολιτικων αρχηγων ..σήμερα ανακοίνωσε ότι έχει όγκο…και θα κάνει αγωγή χημειοθεραπειών…

 12. Προς Ανώνυμο.Αν εχεις τα κότσια πες μας το ονοματακι σου.Αλλα μετα πως θα κυκλοφορείς ;Πίσω απο την ανωνυμία κρύβεται καταλάβαμε τι καθικι εισαι!

  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΙΛΟΣ,ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΙ…ΔΙΩΞΤΕ,ΔΙΩΞΤΕ,ΣΚΟΤΩΣΤΕ,ΔΙΑΤΑΓΗ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΟΥ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ…..Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ,Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!

 13. Αυτές τις διαταγές και χουντικές προτροπές στο στρατόπεδο..εδώ είναι φόρουμ ,βλάκα φασίστα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.