ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εντυπωσιακή προσέλευση παρά τον άστατο καιρό η βασιλόπιτα της Αγαθοεργού Αδελφότητας στη Λέσχη Αξιωματικών Κω

0
1604

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξανθίππη Αγρέλλη – Γ. Κιάρης

Με αρκετό κόσμο, παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση για την βασιλόπιτα της Αγαθοεργού αδελφότητας «ο Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος», στην κατάμεστη από κόσμο Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της, η Πρόεδρος της Αγαθοεργού Αδελφότητος κ. Αλεξάνδρα Διακαναστάση, πλαισιωμένη από τα δραστήρια μέλη της Αδελφότητος, αναφερόμενη στους σκοπούς και το αθόρυβο αλλά πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται εδώ και 70 χρόνια.

Στα 70 χρόνια προσφοράς και άοκνης προσπάθειας όλων των μελών της Αγαθοεργού αδελφότητας καθώς και όλων των συνανθρώπων μας που προσφέρουν αγάπη και συμπαράσταση υλική και ηθική, σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, αναφέρθηκε επίσης στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Την βασιλόπιτα (βασιλοπιτάκια κατά το έθιμο του Αγίου Βασιλείου) ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος, πλαισιωμένος από τους παριστάμενους πατέρες, την Πρόεδρο και τα μέλη της αδελφότητος, τον Δήμαρχο Γ. Κυρίτση, την επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, την Περιφ. σύμβουλο Ε. Νάκη και τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Δ. Χούπη, οι οποίοι επίσης απηύθυναν χαιρετισμό προς όλους τους παριστάμενους.

Ενώ παρόντες ήταν ακόμη: Ο Αντιδήμαρχος Θ. Μουζουράκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός, η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη, η Αντιπρόεδρος Ε. Χατζηχριστοφή, και από την  παράταξη «Όραμα» οι: Γ. Φραγκούλης, Σ. Πης, Π. Κάννη, Απ. Κυριάκου και Σ. Κανταρζή.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι παραδοσιακοί μας μουσικοί: Λιοντής Ντινώρης (βιολί), Χρήστος Κασιώτης (κιθάρα-τραγούδι) και Γιώργος Ξενίκας (λαούτο-τραγούδι).

Τέλος πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω- dhras.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ