ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με κέφι, χορό & διασκέδαση η βασιλόπιτα των Αγ. Αποστόλων Αντιμάχειας στην αίθουσα του ΙΝ

3
5057
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη

Μέσα σε ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την βασιλόπιτα της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Αντιμάχειας στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Ναού το βράδυ του Σαββάτου,

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ πλαισιωμένος από τους Ιερείς της περιοχής, δίνοντας τις ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, ευτυχία και ό, τι καλύτερο για τον καθένα τη νέα χρονιά, μαζί με τα συγχαρητήρια του για την ανακαίνιση της αίθουσας.

Ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ι. Ναού π. Δημήτρης Μιχαλόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά η οποία να κυλήσει εποικοδομητικά με υγεία και ευτυχία σε όλους. Τόνισε δε ότι είναι η πρώτη εκδήλωση του έτους στην ανακαινισμένη αίθουσα του Ιερού Ναού, καλώντας από τώρα για την επόμενη εκδήλωση που θα είναι την Τσικνοπέμπτη (αρχικά για το νηπιαγωγείο Αντιμάχειας και στη συνέχεια για τους μεγάλους, όσο τραβήξει… Λέγοντας με νόημα ότι αυτή η αίθουσα είναι όλων των ενοριτών.

Το κέφι κράτησε αμείωτο έως αργά η παραδοσιακή ορχήστρα με τον Δημήτρη Κεφαλιανό (βιολί), Νίκο Μάμμη (λαούτο- τραγούδι) και Παναγιώτη Χατζηχριστοδούλου (ντραμς)

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ