Συναγερμός στην Κάλυμνο για τον 21χρονο Νίκο – Βρέθηκε και το ποδήλατό του (μετά τα παπούτσια & τις κάλτσες)

0
6723

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ενός 21χρονου φοιτητή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου σε ορεινή περιοχή της Καλύμνου.

Συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη (23/11/2017), δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, οι έρευνες στην Κάλυμνο για τον εντοπισμό του 21χρονου φοιτητή.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίγειες δυνάμεις καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, μαζί με διασωστικό σκύλο, αλλά και αρκετοί εθελοντές, κάτοικοι του νησιού.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δύο περιοχές. Συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή Βαθύ-Στημένια προς Αργινώντα και Παναγιά Κυρά Ψηλή και στην περιοχή του Κάστρου Χώρας, πλησίον του οποίου βρέθηκε το ποδήλατο του νεαρού.

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη (22/11) εντοπίστηκαν από την ΕΟΔ Κω τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του, στην περιοχή Στημένια.

Συνεχίζονται για 4η ημέρα στην Κάλυμνο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου που τα ίχνη του χάθηκαν από την Κυριακή.

Ξεκίνησαν από το πρωί σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και συνεχίζονται για 4η ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου  που τα ίχνη του χάθηκαν από την περασμένη Κυριακή μεσημέρι 19 Νοεμβρίου 2017.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίγειες δυνάμεις καθώς και Κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ (2 στελέχη) μαζί με διασωστικό σκύλο που από το πρωί βρίσκεται στο νησί .

Πηγή: kalymnos-news.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ