Φ. Χατζηδιάκος προς Διοικητή ΤτΕ για το επετειακό δίευρο | Αναφορά στον συμπατριώτη μας Φ. Καλλούδη

0
275

Προς : Τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος

κ. Ιωάννη Στουρνάρα

Aξιότιμε κύριε Διοικητά,

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας της Τράπεζας της Ελλάδος για την κοπή επετειακού νομίσματος κυκλοφορίας αξίας δυο (2) ευρώ, με αφορμή τα 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, αλλά και την κήρυξη του 2017 ως έτους Δωδεκανήσου από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στην ΤτΕ, ωστόσο συμμετείχαν ενεργά ο Ε’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Κρεμαστινός, απευθύνοντας το επίσημο αίτημα, ο Δήμος Ρόδου ο οποίος ενίσχυσε την ειδική αυτή έκδοση με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη συλλογή του, αλλά και τα στελέχη της ΤτΕ με το Δωδεκανήσιο συνταξιούχο πλέον Υποδιευθυντή κ. Καλλούδη και τον κ. Οικονόμου, το Ρόδιο μηχανικό κ. Κονταξόπουλο, αλλά και το Καλλιτεχνικό Τμήμα το οποίο φρόντισε για την παραγωγή ενός άρτιου αποτελέσματος.

Ως Δωδεκανήσιοι εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε εσάς προσωπικά για τις πρωτοβουλίες προς την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ