ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» στα 62 ο Μπάμπης Παλογιαννίδης | Συλλυπητήρια μηνύματα

0
1562

Μετά από σκληρή μάχη με την ανίατη νόσο, υπέκυψε,  σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο «Υγεία» των Αθηνών,  σε ηλικία 62 ετών, ο γνωστός ξενοδόχος Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παλογιαννίδης.

Δυστυχώς, παρά την προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό και κατέληξε έχοντας δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα, που όλο αυτό το διάστημα τον στήριζαν στο Γολγοθά που ανέβαινε.

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παλογιαννίδης δεν ξεχώρισε μόνο για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και για την προσφορά του στον τουρισμό του νησιού, ως επικεφαλής επί σειράν ετών, με θέση γενικού διευθυντή, του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ).

Η τουριστική οικογένεια του νησιού είναι από σήμερα φτωχότερη. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στο νησί της Ρόδου.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 15.00 από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου.

Η εφημερίδα «δημοκρατική» εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του αγαπητού της φίλου και τα θερμά συλλυπητήρια της προς την οικογένειά του.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ:«Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Μπάμπη Παλογιαννίδη»

«Εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου μου Μπάμπη Παλογιαννίδη και τη συμπαράσταση στο πένθος τους για την οδυνηρή απώλεια.

Ο Μπάμπης Παλογιαννίδης διακρίθηκε για τη σημαντική προσφορά του στον Τουρισμό της Ρόδου, είτε με την επιχειρηματική του δραστηριότητα είτε από διοικητικές και επιτελικές θέσεις, κυρίως ως επικεφαλής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού. Με την επιστημονική του συγκρότηση έδωσε μια διαφορετική αύρα στο τουριστικό μέλλον της περιοχής μας. Υπήρξε καινοτόμος με δημιουργική φαντασία και καλός γνώστης των μελλοντικών απαιτήσεων του τουρισμού. Για όσους τον γνωρίσαμε από κοντά, ωστόσο, θα μας λείψει πάνω απ’ όλα η παρουσία του, η συντροφιά του, το κέφι του, η ζωντάνια του κι όλα αυτά με τα οποία μόνο εκείνος και με μοναδικό τρόπο ήξερε να ζωγραφίζει τη ζωή. Υπήρξε μια μοναδική και καθημερινή παρουσία ενός δυναμικού και ζωντανού ανθρώπου, που αποτελούσε ψυχή της παρέας. Αποχαιρετώ λοιπόν έναν άξιο πολίτη της Ρόδου και έναν καλό φίλο εξίσου. Η απώλειά του είναι σκληρή για όλους».

Δημήτριος Γάκης
Βουλευτής Δωδεκανήσου

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ

26 Μαρτίου 2018

«Ο Μπάμπης Παλογιαννίδης ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε μέσα στον τουρισμό.

Σφράγισε με την παρουσία του μια ολόκληρη εποχή, συνδέθηκε με πρωτοποριακές δράσεις για την προβολή και προώθηση του τουρισμού της Ρόδου.

Έφυγε πρόωρα και άδικα από κοντά μας, ενώ είχε πολλά ακόμα να προσφέρει.

Για μένα υπήρξε πολύτιμος και καλός φίλος.

Στην οικογένειά του, στη σύζυγο και το γιο του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια»

Νικητιάδης για Παλογιαννίδη

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

Με αφορμή το θάνατο του Μπάμπη Παλογιαννίδη, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο θάνατος του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Παλογιαννίδη, αφήνει ένα τεράστιο κενό στον τουρισμό της Δωδεκανήσου. Ο Μπάμπης , υπήρξε για πολλά χρόνια η ψυχή του Ο ΠΡΟΤΟΥΡ και με την παρουσία και τη δράση του, συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τουρισμού των νησιών μας. Τόσο στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, όσο και στον ΟΠΡΟΤΟΥΡ με την εμπειρία , τις πρωτοβουλίες και τη διαρκή διάθεση προσφοράς στα κοινά, ο Μπάμπης Παλογιαννίδης υπήρξε κεφάλαιο για τον τουρισμό της Δωδεκανήσου. Δεκάδες εκδηλώσεις της Ρόδου σε όλες τις τουριστικές αγορές της Ευρώπης είχαν την σφραγίδα του Μπάμπη. Εκθέσεις σε ποταμόπλοια, γαστρονομικά φεστιβάλ, διαρκής και έντονη παρουσία της Ρόδου στις μεγάλες εκθέσεις του Βερολίνου και του Λονδίνου, επαφές με τα μεγαλύτερα τουριστικά μέσα ενημέρωσης, ήταν μερικά μόνα από τα έργα που αφήνει πίσω του.

Με την ιδιότητα του Υφυπουργού Τουρισμού, είχα την τύχη να συνεργαστώ πολλές φορές μαζί του και να ζητήσω τη βοήθειά του, που προσέφερε πάντα με χαμόγελο, για την προώθηση του τουρισμού μας. Ο Μπάμπης, είχε καταφέρει υπό την καθοδήγηση του π. Προέδρου της ΠΟΞ Βάσου Μηναϊδη, να καταστήσει τον ΟΠΡΟΤΟΥΡ υπόδειγμα (Βest Practice) , για τον τρόπο που πρέπει ένας προορισμός να οργανώνει την τουριστική του ανάπτυξη. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που μου ζητήθηκε από Ενώσεις Ξενοδόχων άλλων προορισμών της χώρας μας, να τους επισκεφθεί ο Μπάμπης για να τους μεταφέρει τις γνώσεις και τη πείρα του για τον τρόπο που πρέπει να οργανωθεί και να λειτουργήσει ένας αντίστοιχος με τον ΟΠΡΟΤΟΥΡ φορέας σε άλλες περιοχές.

Ο Μπάμπης Παλογιαννίδης , θα μείνει πάντα στη μνήμη μας ως ένας από τους μεγάλους στυλοβάτες του τουρισμού μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Αιωνία του η μνήμη και συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και στον μοναδικό του γιό για τον οποίο αισθανόταν υπεφήφανος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ